World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Viszont a VK36 a kónikus ágyúval lehet hogy megfontosandó, mert csak 5 gold, vagyis 2000 kredit lesz bele a skuló <#eplus2>.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

azt nem befolyásolja a távolság igaz? vagy tévedek?
sosem lõttem semmilyen gold ammoval 1et sem 😄 13k csata alatt xd
fsb1000
Na.. ez is megvan. Pedig kezdetben nagyon nem ment nálam a B2-es.

Nem sokat, azt tudom hogy nincs normalizáló és az a 200 pen kicsit vacak, de biztos hogy hatásosabb lenne mint az ap meg okosan kell megválogatni a célt, tehát HEATttel biztos hogy tök fölösleges pl a KT frontját lõni.

WoT: Nishizumi77

Igazából az HEAT-ként még egy E-50 ellen is kevés.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

lõttél már kumulatív lõszerrel?
Igazából én arra gondolok hogy a HEAT nem ár túl sokat a döntött páncélzatok ellen, mint ami az IS7en van. Inkább az ilyen masu szerû cuccok ellen jó. ÉS majd ezért megy a sírás, hogy az mekkora OP mert még a gold se viszi át.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Ezzel a SU és az ISU grindet is megkönnyítik, akinek telik rá az vesz a stock 152esbe goldot amivel lesz 200as pen, és nem kell csak HEvel szórakozni 😄

fsb1000
Ez szerintem nem egészen így van...
Az E50-M a maga 270 penjével sem nyomja le ezeket alapból.
A prém ammo önmagában nem megváltás, nem tolódnak el annyira a tankok közötti arányok mint ahogy gondoljátok.
Viszont ha két azonos tankból csak az egyik használ prémet, akkor az már számít valamennyire. Fõleg a szembõl/beforgatott átütések tekintetében.

KV-2 152mm 😄
De persze pl Pz4el is jól fogok szórakozni.

Ez megfontolandó, ha költeni fogok majd gold ammora creditbõl akkor az biztos hogy valamilyen trollcannonhoz lesz. Igen rád nézek elsõ sorban VK2801 😄

Igen, én is erre leszek kíváncsi. Amikor majd a top tier csatába véletlenül betévedt Pershing lenyomja az IS-7est, E-100at a maga 268mm átütésével, prémlõszerrel.

Vicces lesz. Eddig ilyen szitukra nem volt lehetõség.

Majd várjuk csak meg amikor a gyökerek lövöldöznek HEAT ammóval az IS7re és hasonszõrû társaira, akkor lesz aztán meglepetés meg anyázás 😄. Majd itt is biztos sok sírás lesz hogy "ez mekkora szar" meg stb 😄.

505thZajcev[PT]
Csata? Jottek a meszarszekre a birkak 😊

fsb1000
Miután kiléptem a HUNS-ból, maradt a depóban "pár" prémlõszer.
E100, IS7 és T110E5.
Az E100-nál érezhetõen megemelte az eredményességemet randomban is, a másik kettõnél nem annyira, de a dmg/csata arányom javult (nyilván több volt az átütés.)
Szóval nem csak funny hatása van a Gold lõszernek randomban, hanem valamennyire javít is a tankon, de szerintem nem annyira mint itt páran vizionálják.

M6 simán szétszedi az IS-7et oldalrol gold ammo-val! saját tapasztalat!
Igazából a 200pen alatti szopó tankokra vonatkozik...
Én minden tankomba becsavarok vagy 10-et😊 Type is jó lesz 235-el meg lehetne sorolni...

Kétlem hogy mindenki golddal fog lövöldözni, a gyengébb játékosoknak amúgy se lesz rá elég kreditjük. Aki meg jobb az úgyis ugyan azt fogja vele produkálni mint a sima AP-val. Annyi hogy a fontosabb tankjaimba majd betárazok vész esetére egy pár darabot a goldból is.

Annyival nem ad többet, a tipikus pattanó helyek meg ugyanúgy vonatkoznak a prémium lõszerre is.

Mondjuk nem mondom, hogy Sherman E2-vel 105-os HEAT-al ne lehetne trollkodni... Abba a DPM-be egy KV-S belesápadna.

Reméljük a veled szembejövõ ellenfél is így gondolja majd, és nem az lesz, hogy te vittél három prémlõszert, õ pedig vitt harmincat, és ugyanolyan tankok mellett földbe döngöl majd. Mert mondjuk õ éppen az, akinek harminc milla pénze van az accján és megteheti.

fsb1000
Egy darabig én is ezt csináltam, de aztán rájöttem, hogy egyre alacsonyabbra tolom a határt amikor el kell/lehet használni.
Ezért minden tankomról leszedtem a prémlõszert.

fsb1000
Nem vagyok biztos abban hogy ez változás borítja a játékot.
Eddig is megvolt a lehetõség hogy gold lõszert használjunk.
T8 és felette én drágának tartom, és pár erõsen fizetõs user vagyok, erre csak CW-k miatt költöttem, illetve a Minimausba, amikor 1 ft volt a lõszer akciósan.
Szóval aki eddig sem költött rá az ezután sem fog.
Aki meg eddig is vette az ezután is fogja venni goldért.

Kinek kedvez: Annak a szûk játékosrétegnek, akit TOP nak nevezhetnénk és a kreditjét nem tudja elkölteni. Nekik tellik majd 5000 kredites lõszerre és még jobbak lesznek.
----
Én csak az E100-ba veszek majd, valószínüleg másba nem éri meg nekem átlagos-jó szintû játékosnak.

toocha
Mit is kell kikapcsolni, ha a fények olyan fátyolosak, szembántóak?

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

Hát nálam ez annyi változása lenne, hogy minden tankon lenne vészhelyzetre 2 APCR/HEAT, és ennyi.

Engem is meglep, pont a leírt következmények miatt nem tartom valószínûnek hogy a végleges patchben is benne maradna a lehetõség. Ebbõl óriási cirkusz lesz.

"ellen tartály" 😊)))
am jah.... nem fogom eladni a takjaimat hogy legyen credit gold ammora! egyszerûen abbahagyom a gamet! aztán ha esetleg kiveszik ezt a szart akkor folytatom a gamet! ha meg nem akkor eladom az accomat! 27 tank + 2 garázshely + 1620 effi már csak megér pár sört 😄😄
patchaou
Nemtom érdekel e bárkit, de azért megmutatom az éjszakai Pool medált érõ csatát 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

bgabor, foxbat88fx ez az, innentõl kezdve tökmindegy, hogy valaki ismeri-e az ellen tartály gyenge pontjait vagy nem, nem kell többet taktikai hátrálást csinálni, elveszik a magabiztosság ha egy 2 tierrel kisebb áll veled szembe. Amióta használom az xvm-et észrevettem, hogy már 1k csata alatt meg lehet szerezni egy T9-10-es vasat. Használni nem tudja, de van. Ez fog növekedni. Tömegcikk lesz a játék kuriózum helyett. Nem kiáltok farkast, de ez a dolog rendesen meglep.
Eagle16
Én is csak Prokhorovka miatt vettem ki...amúgy különösebb baj nem volt vele.

foxbat88fx: egy darabig igen...

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

tök egyszerû hogy mi az értelme figy:
mész mondjuk KV-2 vel vagy T-150.el a 107mm-essel sima lõszerrel.... mész aztán kicsinálnak a tier 4 meg 3asok arany lõszerrel... ennek mi lesz a következménye? te is arany lõszert veszel! de az meg viszi a creditet! ennek mi lesz a következménye? veszel prémet! de ez még mindig nem elég! ennek mi lesz a következménye? veszel tier8 prém tankok! ennek mi lesz a következménye? az hogy a WG kurva gazdag lesz és lesz pénz vodkára bõven! 😄
Ajjaj. Szép gesztus de azért a 10 goldos lõszerek már 4k creditbe kerülnének.
Amúgy üzleti szempontból ez jó húzás tõlük, sok pénz=ingyen gold ammo, és hogy szerzel sok pénzt? kicsengetsz 7-12k goldot egy prém tankra+ prém accot veszel, és dõl a lé.
WG: $_$

ha eladok pár tankot akkor már lesz 30 millám... abból lehet már pazarolni nem? 😄
Értelme semmi. De a hatása, ha bevezetik az az lesz hogy mindenki tülekedni fog a prém számláért és prémtankért, aki versenyben akar maradni.

A páncélzatra építõ tankok (Maus, E-100, KV-4 stb) pedig végleg eltûnnek majd a csatákból.

fsb1000
Szerintem ez egy jó ficsõr. E100-ba biztos veszek prém lõszert 4800/db-ért.
És sajnos igen, ez megint a prémeseket támogatja, mert könnyebb lesz kitermelni az árát. Csatánként 10 prém lõszer bõven elég. Ezt egy Typos vagy T34 körrel meg lehet keresni.
---
Ami viszont aggasztó hogy artyba is hatékony a prém lõszer.
Alacsony tierben pedig önkitermelõ lesz.

Na ha már ez kint van akkor lehet tényleg összejön egy holnapi teszt kezdés.

Ennek amúgy mi az értelme a pénzlehúzáson kívül? Csak azoknak kedveznek akik gazdagok (a játékban és az életben), így már a weakspotokat se kell majd tudni. Buziság. Egyre infantilisabbá válik ez a játék.
Így még fontolóra is venném az assault map vissza pipálását 😄.

Ha ezt bevezetik, az tényleg borítani fogja a játékot.

Gondoljatok bele, az amerikai T20/Hellcat féle sima 90 mm-es löveg prémgránátjának az átütése 243mm! A szutykos Tier6 T-34/85é 194mm.
Elképzelek egy T-34/85öst amint 194mm átütésû gránátokkal támad az amúgy is agyonpáncélozott Pantherre. 😄

Eagle16
Csak 5200-at fizetni 440 sebzésért enyhén szólva is hülyeség. Soha nem látott mértékû mínuszos számlák jönnek majd 😊

Az még oké hogy veszel mondjuk 4-5-öt és akkor lövöd el mikor valami atombunker jön szembe.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

400mm-es átütés IS-4el! here i come! 😄DDDD
13 goldért nem sok! vagyis 5200 darabja 😊 eladok pár tankot és akkor lesz 40-50 millám, abból veszek pár gold ammo-t aztán lehet csapatni a masut meg a jpz100at ahol akarom 😄😄
köszi a válaszokat, azért ez durva lesz így
Köszi!!
A peccsel belekerül a lehetõség a játékba, hogy kreditért vásárolj prémium lõszert, amit eddig csak aranyért lehetett. Az ár a normál kredit/arany átváltási arányt fogja követni, azaz 400 kredit = arany. Tehát egy 10 aranyba kerülõ prémium gránátot 4.000 kreditért fogsz majd tudni megvenni.

Csak én vízionálok most magas tierû csatában 260-as átütéssel nyomuló arty hordákat?

Ha ezt tényleg bevezetik akkor borul az egész játék ahogy van. Fuck this shit felkiáltással távozok akkor szerintem.
Skyline0021: kreditért lehet majd venni prémium lõszert. (400 kredit darabja)
egy 12 goldos arany lõszert meg tudsz majd venni 4800 creditért!
vagy nemtom mennyiért mennek a nagy tankokba az arany lõszerek... sosem használtam, de ezek után csak arannyal fogok lõdözni a kurva anyjukat! 😄DDDDDDDDDD muhahaha
van olyan magyar klán aki annak ellenére hogy nem megy CW-re mégsem teljesen folgalmatlanok gyülekezete?

wot nick: PsychoTrooper

Hát szerintem ez alapból fogja megváltoztatni a játékot. Ez magasabb Tierben gyakorlatilag sokkal nagyobb átütéseket jelent. Plusz ugye újabb tényezõ, amiért fizetni kell a prém számláért, és prém tankért.

Sok kredittel rendelkezõ játékos = prémium lõszer
Csóró játékos = alap lõszer.

Ajjaj. <#shakehead>

ezt nem értem, valaki lefordítaná?