World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez így baromság.... régen nem így volt a GOLD lõsszerrel.
Köv csata: JagPz100 Goldos 420 pen és szembõl nem tudom átlõni az Obj704-et 50 méterrõl. Máskor egy Ferdivel 300 méterrõl kilyukasztom normál löszerével. (nem is célzok ilyen távról, csak ráteszem a célkeresztet)
ehhh..
Most veszek egy PanzerJagert.... kipróbálom benne a prém lõszert.
Ebbe elég drága 5 Gold/db. 2000 kredit biztos nem jön be, max 700K egy találat.
Köv csata: JagPz100 Goldos 420 pen és szembõl nem tudom átlõni az Obj704-et 50 méterrõl. Máskor egy Ferdivel 300 méterrõl kilyukasztom normál löszerével. (nem is célzok ilyen távról, csak ráteszem a célkeresztet)
ehhh..
Most veszek egy PanzerJagert.... kipróbálom benne a prém lõszert.
Ebbe elég drága 5 Gold/db. 2000 kredit biztos nem jön be, max 700K egy találat.
Hát tényleg nem tudod... Csak el kéne olvasni. Esélyed van vele arra, hogy lõszer váltásnál azonnal betöltõdjön a lõszer.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Köszi!
---
Nem bírtam ki és vettem 4 Gold lõszert a JP100-ba.
Nem fogjátok elhinni, ahogy én se hittem annak aki korábban írt a Gold löszerek pattogásáról.
Szóval HighWay-on megálltam a híd alatt és vártam hogy elmenjenek elõttem keresztbe az ellen tankjai. Távolság 490m, ÁtlagPen 420mm, Átlag sebzés 1050
4 telitalálatom volt prém lõszerel, de kettõ nem sebzett:
T30 oldalába kritikal 0 dmg , Lorraine40t oldalába 0 dmg
E100 és IS3 1100-1100 dmg, aztán még 3 találat, de azok közeliek
Ezt gold nélkül is tudtam volna produkálni
----
Egyébként még így is megéri majd, mert 1 találatért kb 10.000 Kredit jár (prémmel) és csak 4.800-ba kerül.
Ha valakit érdekel replayt felrakom, a végén tipikus JagPz gyilkosság, 4 tank megint kinyirt....
---
Nem bírtam ki és vettem 4 Gold lõszert a JP100-ba.
Nem fogjátok elhinni, ahogy én se hittem annak aki korábban írt a Gold löszerek pattogásáról.
Szóval HighWay-on megálltam a híd alatt és vártam hogy elmenjenek elõttem keresztbe az ellen tankjai. Távolság 490m, ÁtlagPen 420mm, Átlag sebzés 1050
4 telitalálatom volt prém lõszerel, de kettõ nem sebzett:
T30 oldalába kritikal 0 dmg , Lorraine40t oldalába 0 dmg
E100 és IS3 1100-1100 dmg, aztán még 3 találat, de azok közeliek
Ezt gold nélkül is tudtam volna produkálni
----
Egyébként még így is megéri majd, mert 1 találatért kb 10.000 Kredit jár (prémmel) és csak 4.800-ba kerül.
Ha valakit érdekel replayt felrakom, a végén tipikus JagPz gyilkosság, 4 tank megint kinyirt....
Én még leragadtam az álcázásnál ennyire pénzsóvár bagázst, teszt alatt hallottam, hogy módosítottak és más más lesz a téli, nyári, sivatagi pályákra , de azt hogy mindegyikre meg kell venni ez ganyéság.
Mert a mintát kellene kiválasztani csíkos, pöttyös, kockás . . . stb.
és ezért fizetni egy összeget majd a pályától függõen színeznék és kész.
A másik ha már egyet megvettem akkor arra tankra a mintát ingyen cserélhetném ha pl nem tetszik a kockás és most a pöttyösre csorog a nyálam 😊
Mert a mintát kellene kiválasztani csíkos, pöttyös, kockás . . . stb.
és ezért fizetni egy összeget majd a pályától függõen színeznék és kész.
A másik ha már egyet megvettem akkor arra tankra a mintát ingyen cserélhetném ha pl nem tetszik a kockás és most a pöttyösre csorog a nyálam 😊
Ha nagyon unod itt van egy mod a külalakra ha jól látom.
http://drongo-lab.ru/archives/35340
http://drongo-lab.ru/archives/35340
Most olvastam a WG újabb szemét húzásáról. Bevezetik ezt a gold ammót kreditért szarságot, bezzeg a pöcsnotban említés sincs arról, h a South Coast nevû pályán kijavítanák az fps dropot a tenger felé nézve, pedig nem is 1-2 ember panaszkodott már erre.
Gold ammós sztorihoz meg annyit, h még ha nagy cirkusz is lesz ebbõl, tuti bevezetik vmelyik pecsben, ha nem is most. A WG-nek üzleti szempontból jó, de aki csak minimális szinten költ a játékra (pénz és idõ) annak nem nagyon. A 800 effis player lazán felaprítja majd a tier10-es tankom, még ha csak tier8-ban is ül. Õ 5-bõl 5x üt majd át engem golddal, míg én csak pl. 3x sima ap-val és már mehetek is a kövi tankkal. A jobb játékosok sima ap-val eddig legalább legyõzhetõek voltak 1vs1-ben ugyanolyan feltételek mellett. Ha õk átállnak gold ammóra én meg mondjuk nem, akkor tõlük mindig ki fogok kapni és ez újabb adag frusztrációt szül. Eddig is volt gold lõszer igen, csak nagy különbség, hogy most már ki lehet farmolni az árát prém tankkal és ezért fognak nagyon sokan arannyal lövöldözni. Én biztos nem fogok ezek után sem gold ammóval durrogtatni (nem fogok még ennél is többet type-ozni, akármennyire élvezetes vele játszani), max betárazok párat vészhelyzetre. Viszont ahogy általánossá válnak a fentebb általam vázolt szituációk, nem szívesen, de itt hagyom a játékot. Ja és a gold ammóval nyomuló artikról még nem is beszéltem. Már csak ez hiányzott. Elég OP nyomorékok voltak eddig is az artik, de most aztán elszabadul a pokol.
Gold ammós sztorihoz meg annyit, h még ha nagy cirkusz is lesz ebbõl, tuti bevezetik vmelyik pecsben, ha nem is most. A WG-nek üzleti szempontból jó, de aki csak minimális szinten költ a játékra (pénz és idõ) annak nem nagyon. A 800 effis player lazán felaprítja majd a tier10-es tankom, még ha csak tier8-ban is ül. Õ 5-bõl 5x üt majd át engem golddal, míg én csak pl. 3x sima ap-val és már mehetek is a kövi tankkal. A jobb játékosok sima ap-val eddig legalább legyõzhetõek voltak 1vs1-ben ugyanolyan feltételek mellett. Ha õk átállnak gold ammóra én meg mondjuk nem, akkor tõlük mindig ki fogok kapni és ez újabb adag frusztrációt szül. Eddig is volt gold lõszer igen, csak nagy különbség, hogy most már ki lehet farmolni az árát prém tankkal és ezért fognak nagyon sokan arannyal lövöldözni. Én biztos nem fogok ezek után sem gold ammóval durrogtatni (nem fogok még ennél is többet type-ozni, akármennyire élvezetes vele játszani), max betárazok párat vészhelyzetre. Viszont ahogy általánossá válnak a fentebb általam vázolt szituációk, nem szívesen, de itt hagyom a játékot. Ja és a gold ammóval nyomuló artikról még nem is beszéltem. Már csak ez hiányzott. Elég OP nyomorékok voltak eddig is az artik, de most aztán elszabadul a pokol.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
spinnerek is hiányoznak ahogy elnézem
van program amivel te is tudsz magadnak csinálni 😄 csak nem olyan egyszerû használni
Nem használok skineket, csak gondoltam valami szép pink lenne az igazi, hivatalos fórumon lehet olyant is találsz.
Olyat nem találtam.. egy egy linket légyszi...
De most hogy bámulom órákat valami meztelennõs még jobb lenne.
BigTits vagy hasonló
De most hogy bámulom órákat valami meztelennõs még jobb lenne.
BigTits vagy hasonló
Hello kitty-s jobb lenne rá 😄
Semmi.... csak érzem hogy kezdek kiöregedni a dologból, és olyan szinteket ér a el szakértelem, hogy csak pillogok.
---
Más: Kicsit "megharagudtam" a JagdPzE100-ra és tzettem rá egy SKINT, hogy tudja hol a helye:
---
Más: Kicsit "megharagudtam" a JagdPzE100-ra és tzettem rá egy SKINT, hogy tudja hol a helye:
Mivel a játék a két magodból csak egyet használ így azon osztozik videokártya és az engin motorja ezért egyenlõre a GHz nagysága dominál azaz minél hamarább végezzen a proci a számításokkal és közben elég gyorsan küldje az adatokat a VGA felé.Tehát a 6 magos 3,4Ghz-vel se megy semmire a WoT ha jól tudom.
Amúgy a 7850-hez mondhatni már majdnem kevés a 2 mag, mert ha egy komolyabb game van ahol sokat kell számolni+oprendszer is leköt valamennyit akkor vga-nak már nem marad elég.
Amúgy a 7850-hez mondhatni már majdnem kevés a 2 mag, mert ha egy komolyabb game van ahol sokat kell számolni+oprendszer is leköt valamennyit akkor vga-nak már nem marad elég.
miaz?😞
persze, de ez is segít rendesen! semmit nem tudnék csinálni alap beállításokban! most így faya! ha meg leég (amit kétlek ekkora hûtõvel) akkor így jártam xd
"mellesleg ezt a cool story bro-t már kaptam egy magyartól, akit úgy lõttem ki, hogy rám se tudott lõni, csak nem te voltál az?"
Ha a ratyi Leopardban ultem lehetseges 😊 Bar nem szoktam kommentet fuzni ahhoz ha kilonek.
Ha a ratyi Leopardban ultem lehetseges 😊 Bar nem szoktam kommentet fuzni ahhoz ha kilonek.
Saor Alba
Miért minden vga-ból csak egyet gyártanak? Attól, hogy neked nincs lehetõséged tesztelni és csak a tesztoldalakon tájékozódsz másnak még lehet ám lehetõsége sok mindent kipróbálni és racionálisan dönteni mi a neki megfelelõ. Én játszottam ezt a játékot i3 2100, i5 2400, i5 2500k és i5 2500k 4,5Ghz-en is ugyanazzal a kártyával, hiszen ha kérnek tõlem segítséget gép összerakásban és éppen nem küldöm el õket a búsba - évente max 1-2 embernek vagyok hajlandó segíteni - akkor nálam rakom össze a gépeket és máris megy bele a saját VGA és tesztelünk. Ehhez jön az, hogy melóhelyemen van kb 25 gép, ezek közül 3-ban járt már a VGA-m és teszteltem, ráadásul tavaly nyáron még ugyanolyan VGA volt a melós és az otthoni gépemben is. Egyéb okos megjegyzés? - mellesleg ezt a cool story bro-t már kaptam egy magyartól, akit úgy lõttem ki, hogy rám se tudott lõni, csak nem te voltál az?
Más ám a gyári tuning a cpu-n meg amit te állítgatsz biosba😄
nem akarok beleszólni de a CPU órajel emelés sokkal többet számít mint egy VGA...
nekem ez a szar foscsimbók proci gyárin 1.8-as na úgy semmi nem megy el! wot 5 fps! felhúzom 3.1-re egybõl zsííííííír 😄
de am lehet nem is errõl van szó akkor SRY XD
nekem ez a szar foscsimbók proci gyárin 1.8-as na úgy semmi nem megy el! wot 5 fps! felhúzom 3.1-re egybõl zsííííííír 😄
de am lehet nem is errõl van szó akkor SRY XD
Sziasztok
E hó 1-én lett maxos a T-28Prot ( Úgy értem 1-étõl kezdtem el a T-30 ra XP-zni ) 90 K xp van már , és felnõtt ember lévén munkám , és más egyéb elfoglaltságom is van . Mindemellett ST-1 , IS-7 , TigerII és még sorolhatnám . össz 10 tankal megyek naponta . Szóval Én is kerülgetek más túl. gépekkel is . Lényeg , véleményem szerint ennek is megvan a titka ( T-28Prot ) annyira nem rossz az azért , csak meg kell szokni .
E hó 1-én lett maxos a T-28Prot ( Úgy értem 1-étõl kezdtem el a T-30 ra XP-zni ) 90 K xp van már , és felnõtt ember lévén munkám , és más egyéb elfoglaltságom is van . Mindemellett ST-1 , IS-7 , TigerII és még sorolhatnám . össz 10 tankal megyek naponta . Szóval Én is kerülgetek más túl. gépekkel is . Lényeg , véleményem szerint ennek is megvan a titka ( T-28Prot ) annyira nem rossz az azért , csak meg kell szokni .
Nyilván de 😊 és nyilván 2 kattintással váltok az alapórajel és a 4.5ghz között és nem véletlen az a kb 40% minimum fps növekedés.
nekem is kedvencek közt😉
Nincs is értelme vitát nyitni, hiszen én játszok több gépen is és látom a különbségeket.
😄DD imádom ezt a pasit... (nem vagyok meleg) <#ejnye1>#ejnye1>
A sebessége (illetve annak hiánya) megöli ezt a tankot. Amúgy, ha lenne egy 25 km/h-ás sebessége legalább, akkor nem lenne olyan szar. Ágyúja pontatlan, a páncélja csak beforgatva ér valamit, és artynak oneshot szinte a nyitott torony miatt.
Nem nyitunk vitat, de rosszul gondolod, nem a CPU-d miatt nincs tobb fps-ed hanem a VGA-d nem bir tobbet kipreselni. A mai jatekok 90%-a egy magot hasznal.
Saor Alba
Nem fogod tudni megmagyarázni, hogy egy 1 szálat támogató programban nincs CPU limit.
szeretni fogják farba ezt a tankot 😄 nem lesz ottan sok lepattanó..... nem úgy mint IS-4esen 😄
Nap reakciója a gold-kredit mizériára.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Facebookról csenve:

sosem volt T28 proto-m de szerintem nem olyan fos az!
csak elég speciálisan kell vele játszani! 😄
csak elég speciálisan kell vele játszani! 😄
A GPU-mat fogja meg, nem a CPU-t.. 😊 Full HD-ban boven eleg hozza egy i3, i7 nem kell.
"elég komoly gyorsulást fogsz látni"
60 helyett 80 fps-t? 😊
"elég komoly gyorsulást fogsz látni"
60 helyett 80 fps-t? 😊
Saor Alba
Én másként gondolom, de nem szeretnék vitát nyitni errõl.
Örül,j hogy te nem vagy CPU limites a WoT-ban. (biztos van oka....)
Örül,j hogy te nem vagy CPU limites a WoT-ban. (biztos van oka....)
köszi! most meg bejött hirtelen magától! vmi itt nem kóser! nem elösször csinál ilyet amikor netezek.... wot-közben nincs net gond.... hmmm... rohadt kínai hulladékok! 😄
Ez nem igaz. Próbáld ki egy 5ghz-re húzott i7-el, elég komoly gyorsulást fogsz látni, ehhez a játékhoz nagyon erõs proci kell, mivel csak 1 szálat használ.
Be
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
srácok egy OFF kérdés!
nálatok bejön a facebook? nálam nem jön, be de más oldal igen de néha sokat tölt! most a face szar vagy a modemet kell szétvernem vagy a routert vagy az egész gépet? 😄 bírom hogy mindig jókor jön a gond amikor sûrgõs dolog van! elõre is köszi!
sry az OFF-ért!!!
nálatok bejön a facebook? nálam nem jön, be de más oldal igen de néha sokat tölt! most a face szar vagy a modemet kell szétvernem vagy a routert vagy az egész gépet? 😄 bírom hogy mindig jókor jön a gond amikor sûrgõs dolog van! elõre is köszi!
sry az OFF-ért!!!
Nem hittem volna, hogy összejön ezzel a fostaligával egy ilyen kör 😊
Victory!
Battle: Ensk 2012. október 11. 22:33:42
Vehicle: T28 Prototype
Experience received: 2 128
Credits received: 71 206
Battle Achievements: Steel Wall, Top Gun, Defender, Mastery Badge: "Ace Tanker"
2x annyi alapXP-m volt, mint a csapatomban a másodiknak 😊
Victory!
Battle: Ensk 2012. október 11. 22:33:42
Vehicle: T28 Prototype