World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez nem elmélet, ez a valóság, HEAT-re nincs normalizáció, nem én mondom, hanem a fejlesztõk.

fsb1000
Ezzel csak az a baj, hogy a játékon belüli modellezésre nincs konkrét adat, metódus (ami publikus lenne). Azaz csak sejtéseink vannak és a tapasztalatok alapján állítunk fel elméleteket.
Én sem tudok mást... ezért próbálgatom.

toocha
Ezzz azzz!!! Köszi!

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

akkor pedig ez lehet az, amire gondoltál

toocha
Aha! Így már értem, kipróbálom én is.

..sebaj. tudod h az ilyen aprosagokon a megmondoemberek mindig nagyvonaluan atsiklanak..
Valaki próbálta már a T-54-en az új ágyút?
Kicsit kicsi az átütése, viszont gyorsabb és pontosabb.
toocha
JÓ ez is de nem erre gondoltam, azért sokkal jobb lett! Köszi!

Srácok szerintem toljatok pár kört artyval mielõtt hülyeségeket írtok.

Maala
Nem felmegy 70%-ig, és lecserélem...

Felmegy 100-ra, aztán megjelenik a + jel. Ekkor még megyek pár kört, majd elkezdem nézegetni az "eldobás" menüben, hogy a 90%-os opcióval azt írja-e ki 9x% helyett, hogy 100%, x% (egymás alatt, a 100% sárga). Ekkor leokézom, és van 2 skillem. Az elsõre mehet egy perk, vagy egy hasznos skill, a másodikra meg mondjuk a javítás. De többedik skillnél is ugyanígy eljátszható, csak több lesz a 100%-os skill.

A 70%-nál arra gondoltam, hogy az újonnan induló skill hip-hop felmegy 70%-ig.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Megint sikerült orbitális marhaságot írnod.
Amelyik artysta 40%+ pontosságot tud az már nagyon pro.
Az arty lõszereknél a goldos HE csak a splash méretében nagyobb ha meg az AP goldos annak meg nincs splas sebzése.
Tehát amit leírtál az úgy nem létezik a játékban.

patchaou
Ja, T92 akkor is szétszed a splashel ha másik mapon vagy.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Mondjuk az összes 8-as artillery-nek, a 7-es meg 6-osoknak ha jól emlékszem 260 körül van. A sebzéseket mindenki jól ismeri. A splashrõl meg ne is beszéljünk....

Milyen artynak van 300pen és 2000dmg-e valamint 100% pontossága?

Tény, hogy az átlagos pen. növekedés eléggé megborítja majd a játékmenetet, de az igazi nyertesek megint az artik. 100%-os pontosság, 300 pen 2000 dmg.... Na ezután játszon valaki magas szinten... 😛

valami ilyesmi lehet talán?

toocha
<#fejvakaras><#conf><#integet2>

Eagle16
Persze, új cuccoknak az ára mindig rohamosan csökken, ezért is várok még az egésszel, pl. a VGA is le fog menni 30k környékére a 40k-ról, mire odajutok hogy meglesz rá a pénz.

A most megjelent játékok közül amúgy kb. egyik se érdekel, a Wargame EE meg az I am Alive van fent a WoT-on kívül aztán ennyi...szóval a VGA csere az nekem sem lenne sürgõs, inkább a proci és a memória kéne.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Alaplapok közül sokáig válogattam mert ami olcsó volt abban nem volt 5.1es hangkártya, csak zöld kék és rózsaszín jack port volt benne nekem meg kellett volna még fekete és narancs. A boltban lévõk közül ez a foxconn volt a legjobb ár/érték arányban és neten is pozitív kritikákat olvastam róla. Meg 3 év garancia van rá.

WoT: Nishizumi77

gondolom karacsonyra jon majd. a premiumok erdekelnek belole.
Én tavaly májusban ezt vettem:
i5 2500k 40ezer
Asrock H61M-VS 10ezer - akkor a legolcsóbb 1155 lap volt
8gb kingmax 1333 8ezer
Arctic Freezer13pro 8ezer

Azóta eladtam az asrock lapot 8-ért (2k-t buktam) és vettem a legjobb idõben P67 Extreme4-et 22-ért (májusban 44ezer volt). Mondhatni tökéletes vásárt csináltam, közben persze próbáltam más lapokat, de mivel egyik sem tetszett éltem a 8 napos elállás jogával.

Eagle16
Még nem tudni, de 5k gold + 4 prémium tank + könyv...hát nem lesz olcsó.

5-10 ezer Ft között szerintem.

Meg nagyon jól megy most az új dolgokkal, ég és föld a különbség a 2 proci között, vagy 4 évig biztos nem fogok hozzá nyúli. Max VGAt valamikor, meg egy SSD is jó lenne.

Miért is szól a teljes lehúzásról?
Ez egy cég, és örülj, hogy egyáltalán játszhatsz pénz nélkül.

Ha meg kell a creditért prémlõszer, akkor farmold ki,ha pénzt nem akarsz költeni rá. Ez inkább egy kedvezmény azoknak, akiknek eddig nem telt prémlõszernek.

Kicsit szánalmas ez a sírás - rívás.
Nem mindegy ám, hogy HEAT vagy APCR lövedéket használsz. A HEAT-re nincs normalizáció, tehát annak a valós páncélzatot kell átütni, ami a döntött páncélnál nagyon sok is lehet. Az APCR-re van normalizáció viszont rohamosan veszít az átütésbõl nagy távolságokra, így lehet az, hogy 350 pen hiába vágja telibe a nem beforgatott maus-t 500m-rõl, lepattan. Ha jól sejtem a jpzE100 HEAT-et használ, amivel pl egy nagyon bedöntött object front-ra nem biztos, hogy jobb lõni, mint sima AP-val.

Sajnos drágultak az alkatrészek árai, 1 év az hosszú idõ. Aug. 25.én lett meg rá a pénzem és természetesen elõtte 1 nappal lettek kicsit drágábbak.

Nagyon drágán vetted a dolgokat, ráadásul nem is olyan dolgokat vettél, amiket megéri, én ennél olcsóbban hoztam ki egy i5 2500k-s gépet több, mint 1 éve.

köszönöm

toocha
Sziasztok! Valaki írta itt még a 8.0 bejövetkor, hogy mit kell kikapcsolni, ha olyan szembántó, fényes a játék, csak nem találom. Valaki Help!

Ha nem akarsz med vonalon is továbbmenni, akkor t1 heavy.

World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21

Elsõsorban guild wars 2 miatt fejlesztettem a gépemet, oda már kevés volt a régi proci. 83 ezerbõl jött ki a fejlesztés, ezeket vettem:
INTEL Core i3-2130 3.40GHz 37k Ft, KINGSTON 8192MB DDR3 1333MHz 10k Ft ,alaplap: FOXCONN H67A-S 22k ft, brutál proci hûtõ: ARCTIC COOLING Freezer 13 CO 10k Ft, és egy új egérpad 2500Ft 😄

Amúgy a proci amit vettem annak ment lejjebb az ára természetesen azután hogy megvettem, és kevesebb mint 1 hónap alatt. Mikor vettem 37k volt most meg 32ért látom iponon ahol vettem 😞

Már csak egy új VGA kéne hogy tutira szuper legyen, de az igazából egyáltalán nem kell nekem. Wot meg GW2 tökéletesen fut maxon vele, az új sznob szar gépzabáló játékok meg nem érdekelnek. Itt elsõsorban a BF3ra célzok úgy néz ki ahhoz már kevés a hd4850 512megája fõleg 1680x1050es felbontáshoz, de annyira nem is jó úgyhogy ezért biztos hogy nem vennék új vgat. Szép lassan kiszerettem az FPS játékokból és már egyáltalán nem tudnak lekötni, túl monoton és unalmas nekem az az ész nélküli lövölde és szaladgálás.

..es mennyibe fog ez fajni? 😊
..igen. vegulis igy lesz ertelme megsetaltatni. en pont ezert meg sem vettem oket eddig. talan majd most.
jó reggelt!

ha majd egyszer szeretném megvenni a T29-et és most akció van az M4 Sherman-ra meg a T1HT-re akkor melyiket lenne érdemes megvenni?

Yo reggelt! <#wave>

Nekem a gépben C2D E8400 proci van (3GHz), és mellé egy HD4870 video, mindezek mellett WinXP. Játszható sebességgel fut a WoT.

Eagle16
Én a legkisebb i3-ast néztem ki, csak ugye kellene mellé még egy alaplap is meg memória is. (mondjuk 2x2gb DDR3 elég olcsó, olcsóbb mint a DDR2)

Most egy E2140-esen megy ami 2,66 Ghz-re van tuningolva és viszonylag szépen megy, de érzõdik hogy kevés ez már neki...aztán ha ez meglenne akkor már csak egy 128-as SSD kéne meg 9600GT helyére egy GTX 650Ti és boldog lennék 😊

már a prémiumot is kezdem bánni hogy pénzt verek el erre,de ha ezt bevezetik akkor kétséges a folytatás...

Sziasztok!

Én örülök annak hogy lesz gold ammo,hátha így jó pénzért már lehet rendesen sebezni...

végül is majdnem megvan a 8 átütõbõl a 100-as átlag...az már jó nem??

ez meg csak egy díszpéldány,mert ha 8.0 akkor hegyre fel...

kis javítás, ha valakinek 4 vagy több magosa van, nem kell az erõs szó oda, mert nyilván egy izmos 4 magossal aminek 1 magja is van vagy 3Ghz annak nem probléma egyáltalán futtatni a wotot.

Igen, fõleg proci kell a wotnak, és mivel nem kezeli a több magot ezért problémás ha valakinek erõs 4 vagy több magosa van.
Nekem a régi amd athlon dual core 5600+al aminek a magjai 2950Hzn mentek azzal stabilan 25fpsel ment, sniper módban persze voltak leesések.
Most augusztusban vettem egy Intel i3at, abból is a legerõsebbet, azóta stabil 60-70 fpsel megy.

Eagle16
Éljen! 😊

Nem tudom lesz-e ilyen angol nyelvû változatban, de elvileg ez lesz a Collector's Edition:

link

Olyan szempontból megéri, hogy végre lesz értelme mennem vele, max 1-2 kört mennék vele úgy is/nap, nem tolnám egész nap. 😊
És ez vonatkozna a mausra is, azt se használom egyáltalán.

Ismét megy a Planetwot.
Nemtudom figyeltétek e, de végre megújult a wotdb oldala(online tech tree).

Ezzel a képpel egy baj van.
Az,hogy nem én ülök ott...
Szerintem lehetne találni arany középutat, hogy viszonylag jól is járjanak, de mégse legyen totális lehúzás szaga az egésznek, és tiszteletben tartsák a játékosokat, akikbõl élnek.

Momentán a játék minden eleme a teljes lehúzásról szól, sajnos.

Ezt adom meg minden, de tedd fel a kérdést, hogy te vajon nem ugyanezt tennéd ha ott ülnél a bársonyszékben?
Én bevállalom, kurvára ugyanezt tenném, hogy fosassam a pénzt, és legyen pénzem új yachtra, amivel meglephetem magam karácsonyra.
Aki ezzel nem ért egyet, az röhögés nélkül írja le:
"Nem, nekem nem kéne az a százmillió dollár, én a játékosok érdekeit tartanám szem elõtt!!!"

Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...

jó reggelt!

ha majd egyszer szeretném megvenni a T29-et és most akció van az M4 Sherman-ra meg a T1HT-re akkor melyiket lenne érdemes megvenni?
köszi

Elõbb egy pz35 oldaláról pattantam le a bl10-el.
Ez a T-43 a legérdekesebb gép amivel eddig játszottam. Egyrészt, az elsõ 85-ös egy ócska löveg ezen a szinten, semmire sem elég. Motor, rádió, ágyúk megvoltak az elõzõrõl, szóval csak a felfügg. és a torony kellett. felfügg meglett free-bõl, toronyra valót meg a 122essel szedtem össze.
Ami érdekes volt az a két véglet: kis tierû csatákban elég brutális 1500-2000 közötti sebzés is összejött, nagy tierben meg volt hogy a 300 se, pedig 6 találó lövésem volt. Mindegy is, megvan a torony, a nagy ágyú, egybõl beköszöntem 5 killel, szal majdnem ugyanolyan élvezetes mint a T34/85, imádom<#nevetes1>

I never asked for this.