World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én sem tudok mást... ezért próbálgatom.
Kicsit kicsi az átütése, viszont gyorsabb és pontosabb.
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
Felmegy 100-ra, aztán megjelenik a + jel. Ekkor még megyek pár kört, majd elkezdem nézegetni az "eldobás" menüben, hogy a 90%-os opcióval azt írja-e ki 9x% helyett, hogy 100%, x% (egymás alatt, a 100% sárga). Ekkor leokézom, és van 2 skillem. Az elsõre mehet egy perk, vagy egy hasznos skill, a másodikra meg mondjuk a javítás. De többedik skillnél is ugyanígy eljátszható, csak több lesz a 100%-os skill.
A 70%-nál arra gondoltam, hogy az újonnan induló skill hip-hop felmegy 70%-ig.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Amelyik artysta 40%+ pontosságot tud az már nagyon pro.
Az arty lõszereknél a goldos HE csak a splash méretében nagyobb ha meg az AP goldos annak meg nincs splas sebzése.
Tehát amit leírtál az úgy nem létezik a játékban.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
A most megjelent játékok közül amúgy kb. egyik se érdekel, a Wargame EE meg az I am Alive van fent a WoT-on kívül aztán ennyi...szóval a VGA csere az nekem sem lenne sürgõs, inkább a proci és a memória kéne.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
WoT: Nishizumi77
i5 2500k 40ezer
Asrock H61M-VS 10ezer - akkor a legolcsóbb 1155 lap volt
8gb kingmax 1333 8ezer
Arctic Freezer13pro 8ezer
Azóta eladtam az asrock lapot 8-ért (2k-t buktam) és vettem a legjobb idõben P67 Extreme4-et 22-ért (májusban 44ezer volt). Mondhatni tökéletes vásárt csináltam, közben persze próbáltam más lapokat, de mivel egyik sem tetszett éltem a 8 napos elállás jogával.
5-10 ezer Ft között szerintem.
Ez egy cég, és örülj, hogy egyáltalán játszhatsz pénz nélkül.
Ha meg kell a creditért prémlõszer, akkor farmold ki,ha pénzt nem akarsz költeni rá. Ez inkább egy kedvezmény azoknak, akiknek eddig nem telt prémlõszernek.
Kicsit szánalmas ez a sírás - rívás.
World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21
INTEL Core i3-2130 3.40GHz 37k Ft, KINGSTON 8192MB DDR3 1333MHz 10k Ft ,alaplap: FOXCONN H67A-S 22k ft, brutál proci hûtõ: ARCTIC COOLING Freezer 13 CO 10k Ft, és egy új egérpad 2500Ft 😄
Amúgy a proci amit vettem annak ment lejjebb az ára természetesen azután hogy megvettem, és kevesebb mint 1 hónap alatt. Mikor vettem 37k volt most meg 32ért látom iponon ahol vettem 😞
Már csak egy új VGA kéne hogy tutira szuper legyen, de az igazából egyáltalán nem kell nekem. Wot meg GW2 tökéletesen fut maxon vele, az új sznob szar gépzabáló játékok meg nem érdekelnek. Itt elsõsorban a BF3ra célzok úgy néz ki ahhoz már kevés a hd4850 512megája fõleg 1680x1050es felbontáshoz, de annyira nem is jó úgyhogy ezért biztos hogy nem vennék új vgat. Szép lassan kiszerettem az FPS játékokból és már egyáltalán nem tudnak lekötni, túl monoton és unalmas nekem az az ész nélküli lövölde és szaladgálás.
ha majd egyszer szeretném megvenni a T29-et és most akció van az M4 Sherman-ra meg a T1HT-re akkor melyiket lenne érdemes megvenni?
Nekem a gépben C2D E8400 proci van (3GHz), és mellé egy HD4870 video, mindezek mellett WinXP. Játszható sebességgel fut a WoT.
Most egy E2140-esen megy ami 2,66 Ghz-re van tuningolva és viszonylag szépen megy, de érzõdik hogy kevés ez már neki...aztán ha ez meglenne akkor már csak egy 128-as SSD kéne meg 9600GT helyére egy GTX 650Ti és boldog lennék 😊
Én örülök annak hogy lesz gold ammo,hátha így jó pénzért már lehet rendesen sebezni...
végül is majdnem megvan a 8 átütõbõl a 100-as átlag...az már jó nem??
ez meg csak egy díszpéldány,mert ha 8.0 akkor hegyre fel...
Nekem a régi amd athlon dual core 5600+al aminek a magjai 2950Hzn mentek azzal stabilan 25fpsel ment, sniper módban persze voltak leesések.
Most augusztusban vettem egy Intel i3at, abból is a legerõsebbet, azóta stabil 60-70 fpsel megy.
Nem tudom lesz-e ilyen angol nyelvû változatban, de elvileg ez lesz a Collector's Edition:
link
És ez vonatkozna a mausra is, azt se használom egyáltalán.
Az,hogy nem én ülök ott...
Momentán a játék minden eleme a teljes lehúzásról szól, sajnos.
Én bevállalom, kurvára ugyanezt tenném, hogy fosassam a pénzt, és legyen pénzem új yachtra, amivel meglephetem magam karácsonyra.
Aki ezzel nem ért egyet, az röhögés nélkül írja le:
"Nem, nekem nem kéne az a százmillió dollár, én a játékosok érdekeit tartanám szem elõtt!!!"
Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...
ha majd egyszer szeretném megvenni a T29-et és most akció van az M4 Sherman-ra meg a T1HT-re akkor melyiket lenne érdemes megvenni?
köszi
Ami érdekes volt az a két véglet: kis tierû csatákban elég brutális 1500-2000 közötti sebzés is összejött, nagy tierben meg volt hogy a 300 se, pedig 6 találó lövésem volt. Mindegy is, megvan a torony, a nagy ágyú, egybõl beköszöntem 5 killel, szal majdnem ugyanolyan élvezetes mint a T34/85, imádom<#nevetes1>#nevetes1>
I never asked for this.