World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

semmit nem csinál! kurva WG 😄
Ez a gif zseniális 😄
WoT fórumról:
Britt tankok?!

WoT: Nishizumi77

Na most már kint van külön hír ként szép rizsával:
8.1: Premium Ammo Change

As a result, the testing period for this specific feature will last from the release of Version 8.1 until the release of Version 8.2. Once we have gathered the results and conducted some research, we will decide whether to leave this feature in the game permanently.

Ha úgy döntenek hogy kiveszik 8.2ben akkor tuti mindenki neki áll pénzt farmolni hogy gyorsan feltöltse a raktárát gold ammoval 😄

sõt, most már olyan 5 MB/s, szal' a hiba a ti készülékeitekben lehet ..

popey8

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Hát azt már rég letöröltem 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Nekem az utolsó tesztszerver launcherét indítva frissít szépen.
nekem kb 2 MB/seccel szedi szépen, ~2500/3900 MB eddig .. kíváncsian várom.

Még biztos nem szárad ki a vodka és a hányás tegnapi buli után a teszt szervereibõl 😄

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

semmit nem csinál! 😊 no akkor majd holnap vagy késöbb megpróbálom
+1 én ma tele k* anyáztam a random csatákat 😄
dettó. akkor nem nálam van a hiba...
vagy elõször csak a ruszkiknak telepíti fel 😄
Boron Power
Talán te még nem szálltál el agyilag, amikor tehetetlenkednek melletted? Sosem írtál még be?

nekem semmit nem csinál a launcher.... csak keresi a frissítést ami nincs is xD

Erre a nincs pálya textura bugra valaki tud megoldást? Ma már 3. alkalommal jött elõ...

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

iciripicirit Off;D

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Toby0501
Az ilyennek akárhogy nézed a körmét, nem fog megváltozni. 😊 Ignore aztán jólvan.

Hát mert sokan azt mondják rá hogy szar. Én végigtoltam az amcsi heavy ágat, szerintem kifejezetten jó tank az M6, fõleg az új Matchmaker óta, mióta már nem kell Tier9ekkel hadakoznia. KV-1St simán veri.

Szuper!
Tudtam én hogy ma elindul. Na és akkor jöjjön a fekete leves, küzdelem a belogolásért tesztre.

ha k*** anyázok 1620 effivel az megbocsáltható? 😄
fsb1000
HHR-nél átszervezés van/volt. Remélem nem ez az eredménye.

patchaou
Fenomenális ez a fórum... Na mindegy, arpiiii nevû csodalény körmére kéne nézni. Anyázik, magyarokat szid angolul, nooboz zéró teljesítménnyel.... mintapéldánya a magyar játékosokat leégetõ egyedeknek.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Mért volna szar?
most kezdtem azt az amerikai ágat úgyhogy még nincs tapasztalatom vele, de ellenfélként elég szívós, sokat lehet pattogni róla.

wot név: _bitang

http://worldoftanks.eu/news/4213-public-test-version-81/

olé
fsb1000
hehe... mit nerfelnek rajta?

patchaou
Miért kell a magyarokatat folyamatosan lejáratni?
HHR-es vezetõség figyelmébe:

Okoskodott, anyázott, noobozott, magyarokat szidta angolul... Mindezt ilyen teljesítménnyel:

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Miért, megy már a 8.1 teszt szerver?

Na a híres "szar" M6 megmutatta, mit tud. Sose volt még ennél jobb Tier6 nehéztankom!

Gyõzelem!
Csata: Himmelsdorf 2012. október 12. 19:39:37
Jármû: M6
Szerzett tapasztalat: 2 570 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 43 957
Csatában elért Achievement: Radley-Walters medál, Top Gun, Mesterlövész, Pusztító

Replay

mekkora szemét ez a WG 😄 tegnap szidtam õket fõchaten....
találjátok ki hogy megy ma a game 😄
is-7 10 csata 9 lose
IS 5 csata 4 lose
t29 3 csata 2 lose
délelõtt KV-4 4 csata 3 lose
mekkora véletlen 😄
jah, a picsába épp most számoltam mennyit buktam eddig...

A teszt2-n már a balanszolt (nerfelt) gold ammót fogjátok tesztelni... úgy érzem.!!!

[HUN]Kami*, kiskami*

Nincs mit, SMS-sel soha ne vásárolj, rohadt drága.

WoT account: cpt_Hungarian

köszi a segítséget, sikerült 😊

dante3
😊

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

köszi, akkor belevágok

Üdvözlök minden Magyar tankost ! 😄
Szeretném figyelmetekbe ajánlani a következõ klánt. 😊
Kikötés : Minimum 1000 csata, 6-os szintû tank, 16 éves vagy afölötti legyél. CW-k illetve ESL csaták várhatóak a közeljövõben 😊

A Magyar Gárda Klán, egy az olyan emberek által létrehozott klán, akik minden bajban, minden rosszban is hûek maradnak szeretett országukhoz, és mindent megtesznek az országuk segítéséért ! Célunk, hogy a World of Tanks-ben is megismerjék az igazi Magyar Harcos szellemet, hogy ne vegyen senki se minket félvállról és hogy letegyük a névjegyünket a külföldieknél ! Ha Te is hazaszeretõ embernek érzed magad, akkor nincs más dolgod, mint írni egy jelentkezési levelet, és ha az általad írt levelet korrektnek tartjuk, akkor lehet róla szó, hogy beléphess a "Magyar Gárdába!"
Nem fognak, én minden hónapban megnéztem és sosem vontak le többet.
Ennyi, amennyi ki van írva.

Na akkor ha jól értem, 2884Ft-ot fogok összesen fizetni 2500 aranyért? elõfizetés vagyok, kérdés hogy nem fognak ráhúzni még erre?
bocs hogy gyík vagyok, de szeretném tisztán látni 😊

fsb1000
OK, köszi! Majd kipróbálom.

Ez szakmai titok, de nem tévedsz nagyot. <#vigyor>
Van egy havi keret, amit el lehet használni és én nem sokat telefonálok.
Cégen belül meg ingyen van...

De jó neked 😄
Céges? Mert nálam már becsõdölt volna a cég ha ingyen telefonálhatnék <#idiota>

Hm, erre sajnos nem tudok válaszolni.
Én azért telefont használok, mert az nekem ingyen van 😊

T34-el ammo rackeltem Is7-et mire elkezdett ugatni hogy gold ammos noob vagyok.

fsb1000
Na akkor már csak 1 kérdésem van.
Telenor legnagyobb kártyája 14.400Ft, amivel 18.000FT telefonálható le.
Ezt a 90-es számot hívva, mennyit lehet leszedni róla?
Nem mindegy... 20% kedvezmény, az ÁFA-ról nem is beszélve.

Port-on a tengerparti részen kezdtünk,megyek t54-el a hídhoz,az elejénél megállok hogy várjam lemmingeket,jön amx 13-90 csapattárs és felmegy a hídra,szembejön neki egy t54,mire ez a hülye rám tolat,jönt t54 meglát hogy ott állok erre nekimegy a híd szélének és leesik,sebzõdik 554-et,erre amx utána megy és ráesik,õs is hülyére sebzõdik és t54 kilövi.Ezen akkorát röhögtem.

Igen, mûködik arról is.

bobitusz:

ott a képen 2884Ft 2500 gold...

Én egy batmobillal nagyon kitoltam, Arctic regionön a térkép bal oldalán lévõ kezdõrõl indultam és ott észak fele az úttól jobbra van egy domb, az úttól balra meg 2 nagy szikla, és egy szakadék, na jött a bat és lõtte egy társam én meg szépen lelöktem a szakadékba, ami nem volt mély tehát túlélte viszont! nem tudott kijönni onnan, azért kb 4 méteres az az árok és meredek a fala, szóval õ ott maradt a kör végéig 😄

<#taps><#taps><#taps>

Pláne, hogy szerencsétlen tigrist 8.0 óta csak ammo rack-kel elszállni látom. 😊