World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WoT: Nishizumi77
WoT fórumról:
Britt tankok?!

8.1: Premium Ammo Change
As a result, the testing period for this specific feature will last from the release of Version 8.1 until the release of Version 8.2. Once we have gathered the results and conducted some research, we will decide whether to leave this feature in the game permanently.
Ha úgy döntenek hogy kiveszik 8.2ben akkor tuti mindenki neki áll pénzt farmolni hogy gyorsan feltöltse a raktárát gold ammoval 😄
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
vagy elõször csak a ruszkiknak telepíti fel 😄
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Tudtam én hogy ma elindul. Na és akkor jöjjön a fekete leves, küzdelem a belogolásért tesztre.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
most kezdtem azt az amerikai ágat úgyhogy még nincs tapasztalatom vele, de ellenfélként elég szívós, sokat lehet pattogni róla.
wot név: _bitang
olé
HHR-es vezetõség figyelmébe:
Okoskodott, anyázott, noobozott, magyarokat szidta angolul... Mindezt ilyen teljesítménnyel:
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Gyõzelem!
Csata: Himmelsdorf 2012. október 12. 19:39:37
Jármû: M6
Szerzett tapasztalat: 2 570 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 43 957
Csatában elért Achievement: Radley-Walters medál, Top Gun, Mesterlövész, Pusztító
Replay
találjátok ki hogy megy ma a game 😄
is-7 10 csata 9 lose
IS 5 csata 4 lose
t29 3 csata 2 lose
délelõtt KV-4 4 csata 3 lose
mekkora véletlen 😄
[HUN]Kami*, kiskami*
WoT account: cpt_Hungarian
Szeretném figyelmetekbe ajánlani a következõ klánt. 😊
Kikötés : Minimum 1000 csata, 6-os szintû tank, 16 éves vagy afölötti legyél. CW-k illetve ESL csaták várhatóak a közeljövõben 😊
A Magyar Gárda Klán, egy az olyan emberek által létrehozott klán, akik minden bajban, minden rosszban is hûek maradnak szeretett országukhoz, és mindent megtesznek az országuk segítéséért ! Célunk, hogy a World of Tanks-ben is megismerjék az igazi Magyar Harcos szellemet, hogy ne vegyen senki se minket félvállról és hogy letegyük a névjegyünket a külföldieknél ! Ha Te is hazaszeretõ embernek érzed magad, akkor nincs más dolgod, mint írni egy jelentkezési levelet, és ha az általad írt levelet korrektnek tartjuk, akkor lehet róla szó, hogy beléphess a "Magyar Gárdába!"
Ennyi, amennyi ki van írva.
bocs hogy gyík vagyok, de szeretném tisztán látni 😊
Van egy havi keret, amit el lehet használni és én nem sokat telefonálok.
Cégen belül meg ingyen van...
Céges? Mert nálam már becsõdölt volna a cég ha ingyen telefonálhatnék <#idiota>#idiota>
Én azért telefont használok, mert az nekem ingyen van 😊
Telenor legnagyobb kártyája 14.400Ft, amivel 18.000FT telefonálható le.
Ezt a 90-es számot hívva, mennyit lehet leszedni róla?
Nem mindegy... 20% kedvezmény, az ÁFA-ról nem is beszélve.
bobitusz:
ott a képen 2884Ft 2500 gold...
Pláne, hogy szerencsétlen tigrist 8.0 óta csak ammo rack-kel elszállni látom. 😊