World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az orosz ott van inaktívan, és kiírja mi kell még, mert az egyszer megvolt már, de a francia még nem volt meg és nincs is ott inaktívan

😊))

Kihúztam a német arty ágat de visszavettem a Hummelt. Duplázásra megyek csak vele.
Olyan jó kis kör volt, hogy megajánljuk a bizalmat, hogy csak azért vesz artyt, hogy kitpasztalja és még hatékonyabban tudja õket írtani. 😊

én azért a jobb alsó sarkot ki satíroztam volna Paint-el.... 😄
Ez skin+modell egyben,mind ilyen lesz,gyári skint nem néztem hogy reagál rá...
Ez normál skin ugye? Mármint az összes type-ot ilyennek fogom látni.

Erre a körre nagyon büszke vagyok.

Nekem bizonyíték kell nem ígéret! 😊

bõven elég lenne ha javítanák ezeket a 0 sebzéseket,mert idõnként már rohadtul vicces dolgok vannak...

Megyek az ellenhez a bázisra a 3 artyért t62-vel : elsõ lövés track,közben mi artynk odalõ,lesebzi 130 hp-ra,beállok mögé hátba lövöm,0 hit... na következõre meglett,megyek másikért sztén lesebezte az artynk mert spottoltam,pont szembe jön ,arcba lövöm,track...
következõre csak meglett,harmadikat sikerült kettõbõl kilõni,de akkorákat röhögtem kínomban...

Köszi!

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

gj
Még nem tudni,Okt26-án lesz vége,ha nyernek ígértek minden földi jót ivánék...
Itt van a legutolsó linkelt az oldalon,a 2.5 version:
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/117489-type-59d-total-conversion-v25-updated-22072012/page__st__220
Yoyo
Sziasztok!

SU 100 122-es lövegérõl mi a véleményetek? Érdemes lesz használni 1000 ezüstös lõszerár mellett?

Egy linket tudnál adni ehhez a skinhez?

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Köszi közben utánna néztem én is.
A szavazásról lehet tudni hogy hogy áll mármint az eredményekrõl valamit?

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Jól látom hogy megint 3x a szorzó az elsõ winért?
Mikortól meddig?

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Kikeresed a kitüntetéseid közt (ott van, de inaktív), fölé viszed a kurzort és kiírja.

https://wotinfo.hu

Indítottam egy új cikk kategóriát a CW magyar vonatkozásainak alakulásáról. Megpróbálom naponta frissíteni, de a hétvégék valószínûleg egyben kerülnek majd fel.

Az látható mindig a listában, akinek:
- épp van területe vagy
- épp újat szerzett vagy
- épp elveszítette azt.

Ha tudtok még magyar klánról, akinek van területe és nincs most a listában, ne tartsátok magatokban 😉

CW - Magyar vonatkozások - 2012.10.17

https://wotinfo.hu

SZiasztok, hol lehet megnézni, hogy mi kell mégnekem a Szakértõ: Franciaországhoz?

köszi

Solten
En is remelem hogy nem qrja el a WG, eddig ez volt a trendjuk a fun tankokkal.

Saor Alba

hmmm ez a KT fullosan nem is olyan rossz.... de nincs az az isten hogy élesben a sok noob között kifullozzam 😄😄
azért kérdeztem egyébként, hogy vajon ESL-re viszik e majd a 8ast...hát majd meglátjuk.
10est próbáltam, nem rossz, de nagyon papír, t110e5 sztem jobb, hasonló szerepkörben
Tényleg totál olyan mint egy E8 Sherman. Engem is az érdekel egyedül az új brit fában, meg a Tier8 Centurion.

Mozgékonyság, páncélzat nem rossz, viszont top ágyúja ugyanaz, mint a 8-as mednek. 230 átlagsebzés, ha jól emlékszem. Penje, pontossága rendben van, de klasszikus heavy szerepkörre szerintem alkalmatlan a kicsi alfa sebzés miatt.
9-es, 10-es viszont nagyon jók...

wildstorm
wotmonitor szöveg: "Based on defense/capture ratio wsowildstorm is an extremely aggressive player."

Behaltam a röhögéstõl.

Ha van másik célpont, akkor nem is folytatom a lövöldözést az egy lövésnyire leszedett tankra, mert úgyis szinte mindig nulla lesz a sebzés. Olyan, mintha annak, aki nagyon rossz helyre áll és pillanatok alatt lemegy a hp-ja, a játék adna egy plusz esélyt, hogy fedezékbe vonuljon.

Solten
Az a jo mikor a jatek direkt szopat hogy ne legyen mar a kill a tied, pl amx 90 beszorult a hegyoldalba, 4 loves utan maradt 100 hp-ja, otodik leszedi a lancat hatodik lepattan hetedik penetration zero sebzessel nyolcadik megint leszedi a lancat kilencedik lepattan aztan csapattarsad veget vet a kinlodasodnak, kilovi egy lovesbol...

Saor Alba

nem tartom õket vmi ûtõképes tankoknak.... Churchill I tuti bent fog állni a garázsomban.... de a 6os csörcsi meg a black prince ez vmi kegyetlen szenvedés volt nekem 😄 felejtõs is élesben.... 😊
Solten
Vagy donto tenyezo vagy csak a novenycsorda kihal korulotted 2-3 perc alatt a tobb ellen meg hiaba vagy Rambo.

Saor Alba

azt nem néztem

WoT: Nishizumi77

wildstorm
Köszi mindenkinek a gyors választ! <#worship>

és a tier8as milyen? Mondjuk is-3 , t32-höz képest?
Planetwot-on szerintem.
(még mindig nincs beszúrás...)
Regisztrálni kell a planetwot.com-ra.

Vagy van egy progi, amit úgy hívnak, hogy wotmonitor. Abban van több infó is.

planetwot.com

wildstorm
Ez lehet alpári kérdés, de hol nézitek a napra bontott winrate-t?

Heavy ág az angoloknál nagy szenvedés lesz ha nem módosítanak a churchilleken, a tier 6os még elmegy, de a black prince egy hulladék, minden átlövi, vacak ágyú, és olyan "gyors" mint a maus. Legalább 25km/h sebességet adhatnának a churchilleknek.

Elmúlt 5 napom:
75%
83,33%
82,05%
71,74%
70,59%

nincs itt semmilyen összeesküvés, nem elfelejtesz játszani, hanem nem vagy annyira meghatározó tényezõ a csatákban, hogy döntõen befolyásold õket, ezért, ha gyengébb képességûeket kapsz, simán kikap a csapatod.

Nekem is szinte csak az keltette fel az érdeklõdésemet az egész brit ágból eddig,T9 heavy,med se lenne rossz,de oda eljutni azokon a legjobb esetben is "középszerû" tankokon keresztül nem játszik nálam...(heavyt amúgy sem tolok manapság)
De egy ilyen T6 móka-masinát szerzek.(persze ha nem "állítja be" elõtte a WG)
Franszia?

Mondjuk én nem próbáltam az átalakítása óta a T-34/85öt úgyhogy inkább nem szólok bele, csak ellenségként semmilyen benyomást nem keltett bennem. 1 szóval: Meh
Olyan kis semmilyen.

normális a célzási ideje??? 😮 Mondjuk igen most már nem olyan, mint egy tier8as artynak, hanem, mint egy tier7esnek 😛 😄
Akárhogy variálják a konfigurációját nem tudják jóra csinálni.

Más: Cromwell nekem nagyon bejön, remélem nem fogják megfojtani nerffel, amúgy is ez az egyik tank amit legjobban vártam angolok közül. wot fórumon úgy emlegették mint szteroidos E8 sherman, találó. Jó gyors, ágyúja is tök jó, jól fordul, páncél meg nem lényeg egy mednek.

Pedig mióta a 85mmBM célzási idejét normálissá tették, és felvitték a sebzését, meg megkapta az új motorját, sokkal használhatóbb mint volt.

ez a t-34-85 a 85-össel is ugyan olyan szar, mint volt a D10T-vel. Ez a tank egy szemét, fõleg egy vk36hoz képest.
Természetesen az is véletlen hogy az én JpII-et lövegpajzson keresztül lövik át😄DDDDDD

Megnéztem tegnap kurvára tudtam játszani 40 csata 60% winrate, képzeljétek mára elfelejtettem éjszaka meghaltak az agysejtjeim... mert ma 9:1-re állok természetesen 9 a vereség😊
De én nem merek ide össze esküvés elméletet írni mert ilyen természetesen nincs... mert az így van hogy egyik nap félisten vagy másik nap tök béna😄DDDDDDDDDDDD 9 vereség 1 gyõzelem no comment😄DDDDDDD

Természetesen annyira béna vagyok hogy az elõttem álló object704-et 5x nem tudom átlõni fronton😊 10 méterrõl😊 mert annyira erõs a frontja😊
Biztos rosszul céloztam már megint😄DDDDDD

wildstorm
Nekem pont fordítva. A tank megvan, a pálya nincs. Bár tippem lenne rá.