World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagyon fasza ez a D-10T2C löveg,a végére ellõtték,ezért ment kettõ mellé,a másikat vissza sem raktam rá amióta kijött ez a gun.
Tehát a nitró alap😄
(valami mod-packba volt,am tûzoltó-palack)
Type-ot azzal együtt gyártják a kínaiak,vagy csak autóépítõs mûsorból vetted felújítva és belerakták? 😊
Ma nekem is nagyon adta a jatek. 12 win/ 3 lose, 33 kill, 9 win zsinorban. Holnap szabadnapos leszek, de mar elore felkeszulok a szopato szeriara.
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Gyõzelem!
Csata: Serene Coast 2012. október 16. 22:53:46
Jármû: Type 59
Szerzett tapasztalat: 1 158
Szerzett kredit: 70 348
Csatában elért Achievement: Acélfal
(ez meg az eredménye)
Most nézem 8 kör gyõzelem zsinórba...mit fogok szopni ezért holnap???😄
mondjuk ma is volt h t10 csata, Ensk, sima csata és még a medek is ott hagyták a mezõt. szted? 😄
'duplázgatásokhoz is lassan már 3 fõs platoon kell.
A faszom kivan a tier 8 és felette lévõ agyhalott nyomorékokkal már.
Ez kell a kibaszott gyõzelemhez, ki kell nyírnom a fél ellenséges csapatot egy tierrel alacsonyabbként hogy ezek a vadbarmok meg tudják nyerni. Mert lead a vadbaromja 11 lövést csak hogy szed össze vele csak 1k sebzést? Mi a szart csinálnak ezek mégis?
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
The Matrix has you...
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Kár hogy nem lehet régi klienst futtatni offline vagy valami😄 Löwe milyen volt amikor megvettem megjelenéskor meg most milyen😄 régen Med tank volt a mostanihoz képest😊 ünnepnapokon lõ egy átlagos sebzésût😄DD 400-at szerintem fél éve nem láttam😄 de a 240-ek azok repülnek😄
A Type59 az teljesen más tészta volt, az szinte sebezhetetlen volt amikor kijött. Úgy ment Tier6-Tier7 ellenfelek ellen állandóan hogy 200-as átütéssel alig lehetett átlõni szembõl és féloldalasan, de ha nem pontosan 90 fokban lõttél rá az oldalára, azt is pattintotta. Persze hogy alaposan nerfelték idõvel. Elég nagy csapás volt a játékegyensúlyra, egy nagy hiba, amit a fejlesztõk nem akarnak elkövetni mégegyszer. Legalábbis Overlord, az egyik fejlesztõ így fogalmazott a Type59-el kapcsolatban.
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Saor Alba
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Battle: Fjords 2012. október 16. 20:05:08
Vehicle: KV-1S
Experience received: 1 810
Credits received: 41 037
Battle Achievements: Kolobanov's Medal, Pool's medal, Steel Wall, Top Gun, Mastery Badge: "Ace Tanker"
Az utolsó elõtti lõszerrel lõttem ki az utolsó ellenséget. Ha az utolsóval csinálom, akkor kapok arra is valami kitüntetést, mi?
The Matrix has you...
[/url][/img]
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Csata: Himmelsdorf 2012. október 16. 19:01:40
Jármû: Löwe
Szerzett tapasztalat: 1 912
Szerzett kredit: 121 087
Csatában elért Achievement: Testvériség, Mesterlövész, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
Tomb of Freedon Nadd- Alliance Of Hungary http://allianceofhungary.enjin.com/home http://www.youtube.com/user/hunstryker/videos
Effi más-más szemszögbõl
Ha már láttátok,bocs,de nekem új! lol
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
Gyõzelem!
Csata: Widepark 2012. október 16. 19:13:57
Jármû: KV-1
Szerzett tapasztalat: 3 723 (3x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 29 767
Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun, Mesterlövész, Elit lövész, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
WoT: Nishizumi77
WoT: Nishizumi77