World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Itt azt mondták, hogy van neki Olyan én is láttam már, hogy egy T8 trónolt a lista tetején, de általában rendre T6-T7 ellen megyek vele. Nem lehet hogy kevesen voltak a tesztszerveren, amikor mentél vele? A matchmaker törekszik minden elvárást (tier spread, tierkedvezmény) figyelembe venni, de ha kevesen vannak a szerón, akkor összejönnek néha ilyen leosztások is.

505thZajcev[PT]
Vauuu ilyen se volt meg. Obj261-el picsan lottem egy t95-ot es beadta a max damaget, 1700-at 😄
Tobbnyire max 700-akat sebez telitalalatnal is.

Én voltam vele T8as csatában és a lista legalján. Nincs tier kedvezménye, ugyanoda rakja mint a többi T6os tankot.

WoT: Nishizumi77

Nincs ,nem is volt és nem is lesz más tankom csak arty.

Én egy nyomi artysta vagyok,nem megyek mással csak artyval mert az tényleg könnyû.Pont nekem való! 😊

Azt szeretném kérdezni itt a "nagyoktól" hogy késõbb is ilyen egyszerû lesz,vagy azért a nagy tierekben jobbak a játékosok és nem lehet ilyen könnyen kiszedegetni õket?
(hihetetlen volt ahogy egymás hegyén hátán tolongtak lakewillen a kanyonban de át nem jöttek csak tolatgattak és várták ahogy sorban kilövöm õket.... 😊
Lehet kiírja mennyit védtél, de max 100-ért ad XP-t.

Remek, akkor most mutass egy ilyen eredményt medium tankal is!

Amúgy szerintem ez a Panzer4 Schmalturm lesz az új volks-prémiumtank a játékban.

A másik két új prémtankal ellentétben ennél az ár/érték arány nagyon rendben van. És nagyon jó vételnek is tûnik. Féltem tõle hogy így hogy átsorolták Tier6ba, nehezebb dolga lesz de nem. Tierkedvezményes, ezért ugyanolyan a besorolása, mintha még mindig Tier5 lenne, tehát Tier6 és Tier7 ellenségek ellen megy, ami nagyon korrekt. Csak profitált a tier emelkedésébõl, 420 helyett 730 HP-ja lett. A lõszer pedig filléres, 100 kredit. Egyetlen hátránya, hogy gyenge a motorja, kemény 300 lóerõrõ, úgyhogy nem egy gyors gép, reméljük ezen még állítanak. És hát a 3000 aranyas ár nagyon baráti.

popey8
Sztem inkább a WT-t próbáld ki. Elmondások alapján sokkal jobb. Ha lenne vmilyen alternatív WoT-hoz hasonló tankos játék már rég itt hagytam volna ezt a rakás fost.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Most így 700 csata után még mindig azt kell mondanom hogy artyzni könnyû! 😊

Az elõbb futottam ezt az amúgy gyengécske priestel:

Gyõzelem!
Csata: Lakeville 2012. október 17. 14:44:23
Jármû: M7 Priest
Szerzett tapasztalat: 2 175 (3x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 18 928
Csatában elért Achievement: Top Gun, Kiváló Lövész, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
Néztem egy-két screenshotot war thunderrõl, ebbõl a pár képbõl látszik, hogy tényleg sokkal jobb a megvalósítás meg szerintem kinézetre is sokkal jobb.
wowpel utoljára alpha teszten játszottam, de ott is nagyon keveset, kijött a zárt béta, patcheltem, elindultam és csak nézelõdtem a garázsban, nem voltam képes benyomni a battle modot nekem nem jött be nem fogott meg.

gondolom tonna alapjan arazzak be a gepeket 😊
81 tonna kb. ez lemaradt.

Ráadásul jelenleg drágább a Pz4 Snél és dickermaxnál is, nem tudom mit szívnak a fejlesztõk de a logikus döntés náluk ritka vendég.

6fõs, 10méter hosszú, 600LE V-12 dízel motor, 1db prototípus készült belõle ami ki van állítva Bovingtonban. Ennyit érdemes még róla tudni szerintem kb.

Ha tetszik a WOWP, tegyél egy próbát a War Thunderrel. Teljesen ugyanaz a játékstílus, csak éppen a megvalósítás mérföldekkel jobb. Most még zárt bétában üzemel, de lehet jelentkezni rá, és idõvel küldenek béta kulcsot.

Egyébként a WOWP-vel nehéz dolga lesz a Wargamingnek, mert ez a WoT-al ellentétben olyen terület, ahol van versenyképes konkurenciájuk. És hát finoman szólva leiskolázza az alkotásukat.

..akkor jol remlett h kb 75mm..

nem tudom elkepzelni ilyen pancelzattal es ilyen sebesseggel, h lesz ez jatszhato.
KV-2 még sima AP-vel is ki fogja atomozni a hp-ja kétharmadát egy lövésbõl.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

A TOG rövidítés pedig a The Old Gang szavakból jön össze.

Nem úgy volt eddig, hogy bázis védés pontot max. 100-at kaphatsz 1 csata alatt? 😄
Páncél: 2.5 inch cemented to 0.5 inch mild steel.

Egyetértek veled, de nem kéne 12500 ért akkor sem. Tervezem hogy veszek majd egy type-ot, ha addig nem kapok agyfaszt ettõl a játéktól, mert már most kezd elcsábítani a WOWP, de 9000-nél többet tuti nem adnék érte. Még az is sok.

„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”

Egyértelmûen heavy, csak rá kell nézni.

Meguntam.

popey8
Ha med vagy legalább is egy IS-8 mozgékonyságú heavy lenne még talán meg is venném. Mondjuk azért ennyiért nem. Ez túl sok. Csak azt tudnám, h miért erõlteti ennyire a WG a heavy prém tankokat? A Type-on kívül az SP van, de az is csak egy mednek csúfolt vmi. Szerintem egy Type féle tier 8 prém medet sokkal többen megvennének, mint ezeket a heavy-ket meg a többi (alacsonyabb szintû) prémium tankot.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Értem, hát nem én találtam ki, én csak lefényképeztem és beraktam ide.

Amúgy mi történt a WoT Armoryval? Szünetel?

Hát ha valami nagyon szenvedni fog a kredites spéci lõszertõl, akkor az ez.

Miért lenne húzós? Aki nem szeret heavy-vel játszani, az medet vesz úgyis. Ha a type drágább lenne, mint a löwe, még mindig azt venném meg.

Szerintem heavy. Azért 12500 pénz húzós lenne egy medért.

„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”

popey8
Az FCM 50(t) med lesz vagy heavy?

Tog - 14km/h max sebesseg. mint t95. nem tudom ki lesz az, aki ezt megveszi.. eza fuggolges lemezpancel milyen vastag lesz?
itt
A kis T1E6 meg 300 goldos prém tank lesz 😄

Hol lehet ezt látni?

Yoyo
A "platóján" meg utazhat egy M3lee, hátsó lövegnek😊

Ha jó nagy lesz a súlya elnevezhetjük blade rammernek. 😊

Na szóval ez volt a védekezés bocsánat a sok fölös hozzászólásért kezdõ vagyok 😊😞
Egész pontosan 4750 gold lesz, legalábbis jelenleg ennyi.

Jó kis védekezés volt 😊
Yoyo
Lehet majd ijesztgetni vele a pedótankokat😊

Úgy néz ki, mint egy korcsolya csõvel. 😊

Van alatta egy teljes hivatkozást, hogy képpel együtt, azt csak be kell ide másolni és kész😊

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Yoyo
Elég randa😊

Hogy lehet beszúrni ezeket az mwreplays-es csodákat ?? 😊
ez egy olyan tank, amivel nem számít az MM. Elég szerencsétlen volt számomra, tele 6-os szintûekkel, szóval a végén még egy Halonen medált is kaptam. Az ellenség S-35-e meg is gyanúsított, hogy gold ammoval lövöldözök, pedig nem, elég csak ennek a csodának az átütését megnézni😊

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

http://mwreplays.com/replay/7929RF275NE8/
Hát ha megnyerik,a bónusznak örülnék,de én az EVE-re voksoltam.

Hmmm egész jó kis védekezés volt 😊
Na, mit láttam az imént a tesztszerón.

Hát a minap valaki által a távlati tervek között belikelt TOG2-est, az új angol Tier6 prémium nehéztankot! Éppen tesztelte egy WG-s arc, ami azt jelenti hogy a 8.1-ben már benne van, tehát szerintem a 8.2 peccsben valószínûleg érkezik is. És vélhetõen a Tier6 prémium tankok által képviselt elérhetõ áron(3000 Gold).

Maga a tank olyan mintha egy KV-5ös lenne, csak tier6-on. Jó páncélzat, durva fegyver, lassú sebesség. A tank ágyúja egy 17 fontos ágyú, mégpedig a Mark VII-es verzió. Ezt az ágyút jelenleg a tesztszerón az angol heavy tankok tier7-tõl, a mediumok tier8tól használhatják. Az ágyúnak a tesztszerveren jelenleg 171mm átütése és 150-es átlagsebzése van, 0.34 pontosság és 2 másodperces célzási idõ mellett. Tûzgyorsaság 12-15 lövés per perc. Nem hangzik rosszul!

Yoyo
Köszi, ma meglesz csapok vele pár kört, csak attól tartok, hogy a lõszer miatt mínuszos lesz sokszor.

igen, szerintem igen, de sokan nem szeretik. Hasonló az IS 122-éhez. Lassan tölt és szûkül, de üt mint a barom. sokszor van átlag fölött a sebzésem vele, és sok T5 tankot oneshotol. elég mókás tud lenni, nagyon élvezetes. Szerintem próbáld ki vele és ha nem fekszik, legfeljebb visszarakod a 100-ast. És a 122-es szebb is 😄

Yoyo
Még egyszer

Sziasztok!

SU 100 122-es lövegérõl mi a véleményetek? Érdemes lesz használni 1000 ezüstös lõszerár mellett?