World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tobbnyire max 700-akat sebez telitalalatnal is.
WoT: Nishizumi77
Én egy nyomi artysta vagyok,nem megyek mással csak artyval mert az tényleg könnyû.Pont nekem való! 😊
Azt szeretném kérdezni itt a "nagyoktól" hogy késõbb is ilyen egyszerû lesz,vagy azért a nagy tierekben jobbak a játékosok és nem lehet ilyen könnyen kiszedegetni õket?
(hihetetlen volt ahogy egymás hegyén hátán tolongtak lakewillen a kanyonban de át nem jöttek csak tolatgattak és várták ahogy sorban kilövöm õket.... 😊
A másik két új prémtankal ellentétben ennél az ár/érték arány nagyon rendben van. És nagyon jó vételnek is tûnik. Féltem tõle hogy így hogy átsorolták Tier6ba, nehezebb dolga lesz de nem. Tierkedvezményes, ezért ugyanolyan a besorolása, mintha még mindig Tier5 lenne, tehát Tier6 és Tier7 ellenségek ellen megy, ami nagyon korrekt. Csak profitált a tier emelkedésébõl, 420 helyett 730 HP-ja lett. A lõszer pedig filléres, 100 kredit. Egyetlen hátránya, hogy gyenge a motorja, kemény 300 lóerõrõ, úgyhogy nem egy gyors gép, reméljük ezen még állítanak. És hát a 3000 aranyas ár nagyon baráti.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Az elõbb futottam ezt az amúgy gyengécske priestel:
Gyõzelem!
Csata: Lakeville 2012. október 17. 14:44:23
Jármû: M7 Priest
Szerzett tapasztalat: 2 175 (3x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 18 928
Csatában elért Achievement: Top Gun, Kiváló Lövész, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
wowpel utoljára alpha teszten játszottam, de ott is nagyon keveset, kijött a zárt béta, patcheltem, elindultam és csak nézelõdtem a garázsban, nem voltam képes benyomni a battle modot nekem nem jött be nem fogott meg.
Egyébként a WOWP-vel nehéz dolga lesz a Wargamingnek, mert ez a WoT-al ellentétben olyen terület, ahol van versenyképes konkurenciájuk. És hát finoman szólva leiskolázza az alkotásukat.
nem tudom elkepzelni ilyen pancelzattal es ilyen sebesseggel, h lesz ez jatszhato.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Amúgy mi történt a WoT Armoryval? Szünetel?
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Hát a minap valaki által a távlati tervek között belikelt TOG2-est, az új angol Tier6 prémium nehéztankot! Éppen tesztelte egy WG-s arc, ami azt jelenti hogy a 8.1-ben már benne van, tehát szerintem a 8.2 peccsben valószínûleg érkezik is. És vélhetõen a Tier6 prémium tankok által képviselt elérhetõ áron(3000 Gold).
Maga a tank olyan mintha egy KV-5ös lenne, csak tier6-on. Jó páncélzat, durva fegyver, lassú sebesség. A tank ágyúja egy 17 fontos ágyú, mégpedig a Mark VII-es verzió. Ezt az ágyút jelenleg a tesztszerón az angol heavy tankok tier7-tõl, a mediumok tier8tól használhatják. Az ágyúnak a tesztszerveren jelenleg 171mm átütése és 150-es átlagsebzése van, 0.34 pontosság és 2 másodperces célzási idõ mellett. Tûzgyorsaság 12-15 lövés per perc. Nem hangzik rosszul!