World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Csata: Ensk 2012. október 25. 17:59:17
Jármû: M4A3E2
Szerzett tapasztalat: 4 010 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 35 116
Csatában elért Achievement: Top Gun, Védõ, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
Nagyon durva ez a kis sörmi!
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Ha a 19 lejátszott meccs alatti 9 kill, 26%-os túlélés és 223-as átlagsebzés (ami nincs két lövés a 85mm F-30-al) OP-t jelent, akkor már meg sem merem nézni, hogy a nem OP tankokkal mit mûvelsz, de azért elhisszük neked, hogy rálátásod van a témára. Az sem zavar sosem, ha a fél fórum megcáfol...
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
A legtobb nyelvben tanknak hivjak. Miert? Mert a prototipus egy bazi nagy tartalyra hasonlitott (angolul tank) rajta maradt a becenev.
Saor Alba
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Ugyan tapasztalatom nincs vele, de papíron pl. sokkal ütõsebbnek tûnik a BDR 90mm-ese. A 120-as pen a KV-val már sztem semmire sem jó 7-es szintem és még 6-os heavyk ellen sem biztos..
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
1.) Több mint 1 hónapja nem fizetik ki a jussunkat, az ESL admin átadta a fizetési listát a wg-nek, de 3 emberünk azóta se kapott egy kumma goldot se. Nem az basz fel hogy ekkora lámák, hanem hogy ide oda küldözgetnek.
2.) Átírták a klán nevünket úgy hogy senkit se értesítettek. (Unalmas Öreg Retardált Lövészeket - Unalmas Öreg Rozsdás Lövészekre, 1000 goldos történés ráadásúl még tetszik is az új szal köszike,persze ezt nem írom had érezzék magukat lebaszva)
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Múltkor vicces volt: egy Super Pershinges hozott be egy kis tankot, kilõttem(KV-5-el). Erre az SP-vel nekem állt lövöldözni és vagy 20-at lõtt rám a srác. Kb 600 hp-t sikerült lelõnie a tankomról ,amikor megunta, hogy minden lepattan.
Az érdekes az elszámolásnál volt, a kilõtt tier 2 tank 180 Hp-ra én kaptam 6000 cr büntit, míg amit a srác belém sebzett, arra kaptam 1800 cr kompenzációt.
Su-122-44 - 6750 gold
PzKpfw IV Schmalturm - 3750 gold
Panther-M10 = 5750 gold
Csak visszavettek a horrorból egy kicsit.
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/167152-81-premium-tanks-final-prices-from-ru-server/
(Itt találtam,beszúrás még mindíg ohne)
ezzel meg is lett egyébként ..
bejön a bázisra az is3,is 8-asunk aki campel szépen félreállt hogy teljesen bejöhessen...az meg persze jött rám...
én meg rá 😊
ha én is ott vagyok akkor az 2 killnek számít?

hát aki megváltást várja attól a t82-töl
It\'s a trap!!! :)
Persze én voltam a csapat szemébe a szar szemét szar alak, csapat társ arty le is offolt, pedig gondolkoztam hogy õt is magammal viszem mikor eggyet belém eresztet.
Na sz*rni a nyakukra.
Én ezzel az "izével" találkoztam a napokban...
Nagyon hasonló klánnév+ikon,véletlen egybeesés?😄
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Top tankként basecampel Löwével, és mikor odaért az ellenség, elmenekült. Egy 200 hp-s Pershing foglalta be a bázisunkat <#falbav>#falbav> Egyetlen lövés kellett volna, de ez a degenerált szardarab elmenekült elõle, pedig full hp-n volt!
Csata végén megnéztem, nem hogy sebzése, még leadott lövése sem volt! Az ilyen mi a francot akar? Ezt nyugodtan meg tudja csinálni loltraktorban is, ehhez tényleg baromi fontos a t8 prémtank, ráadásul majdnem az összes meg is van neki...
Ütögesse a fejét téglával, az a neki való szórakozás, nem egy MMO...
Érdemes megnézni ingame a részletes eredményeit tankonként. Szánalom a köbön!
Mondjuk Eu azért lenne gáz, mert ugye itt nemzetekre vannak bontva a tankok....
ennyi erõvel egybe gyûrhetnék a brit-angol-francia ágat mint "szövetségesek", azt már át is esünk a ló túl oldalára :/
Szedett-vetett kínai ágot mi a jó istennek??
Akkor inkább az Eu ágat tolják...
It\'s a trap!!! :)