World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak a nagy átalakítás elõtt mentem vele. Gyors, de nagy sebességnél úgy reagál, mint egy darab tégla. Nagyon könnyen láncolják a széles lánctalpak miatt, és nagy a motortér is, azt is könnyen ellövik.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

patchaou
Én pont heavy ágról mentem át medre. KV-13 nálam artygyilkolászáson kívül másra nem nagyon volt jó.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

KV13-ról tud valaki véleményt mondani esetleg? Nem egy népszerû jószág, azt tudom, de az alapján, amit a T43-ról hallottam, annál minden jobb. És át lehet menni vele az IS vonalra, ami nekem jól fog jönni.
Eagle16
Ezt a francia TD ágat se kell erõltetni úgy látom, szar Tier 5-ös SPG egylövésezi...következõ csatában meg két GW szar csak engem lõtt végig. Nem valami élvezetes, eddig talán csak az S-35 tetszett valamennyire.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Gottfried
Gyõzelem!
Csata: Ensk 2012. október 25. 17:59:17
Jármû: M4A3E2
Szerzett tapasztalat: 4 010 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 35 116
Csatában elért Achievement: Top Gun, Védõ, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"

Nagyon durva ez a kis sörmi!

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

xDD<#nyes>
Hát pajti, megnéztem KV-1-el a csudastatodat, hogy mégis mit mûvelsz vele, hogy ennyire OP.
Ha a 19 lejátszott meccs alatti 9 kill, 26%-os túlélés és 223-as átlagsebzés (ami nincs két lövés a 85mm F-30-al) OP-t jelent, akkor már meg sem merem nézni, hogy a nem OP tankokkal mit mûvelsz, de azért elhisszük neked, hogy rálátásod van a témára. Az sem zavar sosem, ha a fél fórum megcáfol...

Sunsetjoy
Lehet, hogy régi, de most találkoztam vele😊)

Skeet tank

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Jahh, így már érthetõbb.

Solten
Ahogy az elottem szolok: mert WG-eknel a penz diktal nem a jozan esz. Ezert akartak gorcsosen egy polak treet (EU szerveren ugye a legtobb jatekos polak), csak nem tudtak osszekaparni hozza eleg lengyel tankot. Az is vicc hogy csak most jon az a nemzet egy tankos jatekban ami eloszor alkalmazott harcteren tankot.
A legtobb nyelvben tanknak hivjak. Miert? Mert a prototipus egy bazi nagy tartalyra hasonlitott (angolul tank) rajta maradt a becenev.

Saor Alba

Te szoktál mindig panaszkodni az általad OP-nak vélt KV miatt.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Gottfried
De,a 3 KT "növény" volt.Az egyik 370 !! effivel. (nálam a lilák a növények,1200 felett mindenki zöld)

Én nem sírok, csak leírtam, amit tapasztaltam hirtelenjében. Majd megnézem alkalomadtán az U-11-et is.

Szerintem meg nagyon gyenge. Az egy szinttel kisebb td-mnek 10-el nagyobb az átütése ugyanolyan sebzés és magasabb rof mellett😄

Ugyan tapasztalatom nincs vele, de papíron pl. sokkal ütõsebbnek tûnik a BDR 90mm-ese. A 120-as pen a KV-val már sztem semmire sem jó 7-es szintem és még 6-os heavyk ellen sem biztos..

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Jaj ne kezd már megint a sírást.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Az a vacak? Jumbo-val 7.3 óta kiröhögöm a KV-kat. Ha stock és az U-11 tarackkal nyomja, akkor veszélyesebb, mint azzal a játékpuskával.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Most, hogy mentem pár kört a KV-1-el és az F-30-al, bátran ki merem jelenteni, hogy ez a löveg nem kicsit OP T5-ben. Nem is értem, hogy ha elvették a hosszú 75-öst a PzIV-tõl a történelemhûségre hivatkozva, akkor miért hagyták meg a KV-220-ra való löveget a KV-1-en. Illetve nagyon is jól tudom... <#eplus2>

ehh...én inkább nem idegesítem magam ezeken az idiótákon. A múltkor a T-50 szórakozott azzal, hogy lõdüzgette a seggemet ai IS3-ban. Persze nem sebzett. Aztán kicsit késõbb egy szikla mögött bújtunk, amíg ki nem toltam az ellenséges tankok elé... >:-))
Master91
Ha 10 esetbõl 2 elgondolkozik rajta, hogy inkább be hívja gyakorlóba a nagy szintû tankokhoz hogy meg mutassa mekkora dög a Maus, akkor már nyertünk.
Dehogynem. Ha nem lövöldöznéd õket nyakra-fõre, sokkal többen csinálnák.

Jó név. <#taps>

T8 brit lõszerárakra vagyok kíváncsi végül mennyi lett.

Mitõl lesz nektek jobb, ha kilövitek ezeket az idiótákat? Pont semmivel nem vagytok elõrébb ettõl, és a kedvét sem fogjátok elvenni azoknak, akik így behozzák a low-tiereseket.
LSSAHPAUL
Hallod, nekünk most (a kupa börleszkekkel nem foglalkozunk) 2 ügyünk is van az idióta wg adminokkal.
1.) Több mint 1 hónapja nem fizetik ki a jussunkat, az ESL admin átadta a fizetési listát a wg-nek, de 3 emberünk azóta se kapott egy kumma goldot se. Nem az basz fel hogy ekkora lámák, hanem hogy ide oda küldözgetnek.
2.) Átírták a klán nevünket úgy hogy senkit se értesítettek. (Unalmas Öreg Retardált Lövészeket - Unalmas Öreg Rozsdás Lövészekre, 1000 goldos történés ráadásúl még tetszik is az új szal köszike,persze ezt nem írom had érezzék magukat lebaszva)

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Ha valaki platoon társként behoz tier 8-9-10 csatába egy tier 3 nál kisebb társat én is gondolkodás nélkül kilövöm mindig.
Múltkor vicces volt: egy Super Pershinges hozott be egy kis tankot, kilõttem(KV-5-el). Erre az SP-vel nekem állt lövöldözni és vagy 20-at lõtt rám a srác. Kb 600 hp-t sikerült lelõnie a tankomról ,amikor megunta, hogy minden lepattan.
Az érdekes az elszámolásnál volt, a kilõtt tier 2 tank 180 Hp-ra én kaptam 6000 cr büntit, míg amit a srác belém sebzett, arra kaptam 1800 cr kompenzációt.
Orosz szerveren az árak:
Su-122-44 - 6750 gold
PzKpfw IV Schmalturm - 3750 gold
Panther-M10 = 5750 gold

Csak visszavettek a horrorból egy kicsit.
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/167152-81-premium-tanks-final-prices-from-ru-server/
(Itt találtam,beszúrás még mindíg ohne)
Most nézem csak, hogy egy darab növény nincs a csatában, mégsincs senki a halálutcában.

ja egyébként belelõttem kb 10 centirõl és meg is pusztultam,de csak most nézem õ lõtt ki ...jaj..akkor csak sebeztem magam..

Eagle16

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

mielõtt bárki leb..na hogy artyzom : csak duplázom,egy nap csak annyit megyek vele 😊
ezzel meg is lett egyébként ..
bejön a bázisra az is3,is 8-asunk aki campel szépen félreállt hogy teljesen bejöhessen...az meg persze jött rám...
én meg rá 😊
ha én is ott vagyok akkor az 2 killnek számít?

Legközelebb mond azt, hogy free boobs in hillstreet. 😊

Gottfried
Azért tierX csatában durva mikor az összes heavy elmegy a hegyre,teljesen szabadon hagyva a halálsort Himmelsdorfon.(hagyományos csata volt)

Mikor jön ki a 8.1-es verzió a Brit tankokkal?
"Esca (2012.10.25. 15:31:27) látom teis pártolod mester nevû nyomorék haveroda akkor te se vagy nagyobb értelmi szinten"

hát aki megváltást várja attól a t82-töl

It\'s a trap!!! :)

Master91
És még egy magyar a POD-ból ránk is írt hogy nyomorékok játszanak a klánunkba team killeré 😄 😄 Szép!
Master91

Persze én voltam a csapat szemébe a szar szemét szar alak, csapat társ arty le is offolt, pedig gondolkoztam hogy õt is magammal viszem mikor eggyet belém eresztet.
Na sz*rni a nyakukra.
vagy botozik.
Simán agyatlan.

Ja ,én mondjuk 48%-on vagyok ,de ez 1000% hogy azért van mert egyedül játszom és kifogom a láthatatlan tankokat ,de a 41% hoz már tudás kell😊))

Nem,csak simán retardált😊

Én ezzel az "izével" találkoztam a napokban...
Nagyon hasonló klánnév+ikon,véletlen egybeesés?😄
Ez csaló?

Tono34
Ilyenkor tudok örülni, hogy már egy jó ideje el sem indítottam a játékot 😄

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Na az ilyet addig ütném, amíg mozog... Nem viccelek, komolyan!

Top tankként basecampel Löwével, és mikor odaért az ellenség, elmenekült. Egy 200 hp-s Pershing foglalta be a bázisunkat <#falbav> Egyetlen lövés kellett volna, de ez a degenerált szardarab elmenekült elõle, pedig full hp-n volt!
Csata végén megnéztem, nem hogy sebzése, még leadott lövése sem volt! Az ilyen mi a francot akar? Ezt nyugodtan meg tudja csinálni loltraktorban is, ehhez tényleg baromi fontos a t8 prémtank, ráadásul majdnem az összes meg is van neki...
Ütögesse a fejét téglával, az a neki való szórakozás, nem egy MMO...

Érdemes megnézni ingame a részletes eredményeit tankonként. Szánalom a köbön!

Én úgy olvastam valahol hivataloson,hogy kínában többen tolják mint az összes többi szerver összeadva.
Hát, a TierVI feletti EU tankok, amik nem német-szovjet-francia-britt az valami nagyon fantáziadús valami lehet. Tigris-variánsok, meg T-34 variánsok, meg párduc variánsok...
Master91
Akkor csak a kínai szerverre tolják be õket mit bánom én 😄

Mondjuk Eu azért lenne gáz, mert ugye itt nemzetekre vannak bontva a tankok....
ennyi erõvel egybe gyûrhetnék a brit-angol-francia ágat mint "szövetségesek", azt már át is esünk a ló túl oldalára :/
kinaban kicsit tobben toljak, es jobban csopog a zseton, azert 😊 az europai agat en konkretan hizelgonek, de kokretan egy szuksegtelen viccnek erzem.
Master91
Ez most remélem egy vicc.
Szedett-vetett kínai ágot mi a jó istennek??
Akkor inkább az Eu ágat tolják...
Ja, ez volt nekem régen, de most már nem mûködik sajnos, azért köszi.

It\'s a trap!!! :)