World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jaja... <#nyes>

? biztos jó lesz T7-T8-ban a 117-es pen...

Nem hal az ki, csak jön a gatorade-del mezõgazdasági terményeket locsolók korszaka. Mert van benne elektrolit.

Cukii
Ez sem lesz rossz farmtank:
Su-85i, 1250goldért
http://www.wotdb.info/#tree=56156707

Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!

Eagle16
Elkészült a videó is belõle. Szóval a tegnap esti Cliff-es céllövölde E-50-nel:

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Yoyo
Az viszont igaz, hogy az amcsi td-k sokkal jobban használhatók t6 talán t7-ben is😊

Cukii
De, csak az ingame nem vehetõ goldért. Csak pack-ba átutalással.

Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!

Nem értem mért nem végeznek valami kutatást ebben a játékban sok kérdést megválaszolna... pl. mért fog kihalni az emberiség meg hasonlók...

dante3
A képet nézve, akkor a type59 már nem lesz prém?

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Yoyo
Mint az elõbb írtam, a 122-essel sem volt bukó köröm vele, csak okosan kell csinálni. Nekem töltésgyorsítóval 10mp alatt tölt, ha van segítség mellettem akkor simán betölt és oszthatja a következõ 300+ sebzést.

Cukii
Néhány info az új kínai prémium heavyrõl:
9500 arany
http://www.wotdb.info/#country=china&tree=21621790

Yoyo
Nagyon veszedelmes kis jószág, ha okosan operál vele az ember, pusztítógép. Még 122-esel sem volt bukó köröm vele

Én is szeretem, mert nagyon könnyû célpont, papírból van, könnyû megölni. Ráadásul a sok lüke 122mm-essel használja, így tudom hogy ha egyszer ellõtte magát, onnantól kezdve jó 15 másodpercig ártalmatlan, mert tölt. 15 másodperc alatt meg bármivel le lehet zúzni. Tipikus szovjet TD, a nagy kaliberû ágyúja miatt egyetlen lövése van, mielõtt meglátnák és agyonütnék, és az az egy is jó eséllyel megy mellé a csapnivaló pontosságú löveg miatt.

Ellenben az amerikai Tier6 TD-k gyorsan célzó és töltõ, pontos 90mm-es ágyúja, na az már valami. Gyilkos szerszám Tier6-ba.

122es abbana tierben nagyon op. sokat könnyen 1 lövésezik. Ami azért nem midnegy. Plusz nagyobb damage nagyobb esélyel okoz modul sérülést. Legalább is ammo rackre is azt olvastam, hogy ha ott találja el a lövés akkor a modul HP-ja csökken. ha a full hp-ját leveszi a lövés akkor bumm robban.
Yoyo
A legnagyobb kedvenc TD-m. Fosik az ellen saját tierben, ha meglátja a 122-est😊

T-43 a legjobb t7 mef sztem. Gyors, fürge a szuper 85ös oldalról hátulról simán elég. kurva gyorsan is lõ mellé.
Normális nyelveken nem hívják tanknak a harckocsit... :-)
Azt jelzi, hogy vki észre vett. Ennyi. Ezek után ugye van esélye hogy az arty mnegkínál.
Hello. Lehet hülye kérdés de hogy oldottad meg hogy a tech-tree olyan mint a patch elõtt volt???

Ha a parancsnoknak megvan a "Hatodik érzék" perkje,az akkor is jelez,ha az arty becélozza?
Valóban lomha, bár én nem száguldoztam vele elõtte sem. 1 héttel patch elõtt lett meg, nem volt idõm megszokni. Meg a páncél sem volt sokkal jobb, de azért a tornyot nem lõtték ennyire, és ha forgattam a tankot az aljáról pattogtak, mint most is. Remélem azért, ha elmúlik az "új td legyen a legjobb" láz 1-2 patch múlva, kicsit visszabuffolják, mert most nem annyira élvezhetõ, mint amit elvárnék tõle. Legalább a lövegpajzsot tegyék vissza, hogy autoaim ne vigye át bármelyik 10es tank által. Ha már a többi 10es TDn alig van weakspot szembõl.
hawken
Vannak napok amikor adja ám!
Az elõbb rámtámadtak egyszerre öten, és sikerült õket egymagam leverni.
Jött is chaten a csíterezés. Erre bosszúból felkutattam a két artyjukat is heheee.

én meg picit lomhábbnak érzem, engem ez zavar, páncélzat nem nagyon, én amúgy is a gyengébb páncélzatokhoz vagyok szokva, általában medezek.
Lehet, hogy nem értetek velem egyet, de ugyanolyan pen mellett szerintem a gyors löveg a jobb. Egyrészt van, ami ugyebár nem talál, ez kevésbé fáj akkor, ha sok lövésed van. Másrészt jobban meg tudod magad védeni, mert az ellenfél azt hiszi, hogy ha lõttél, akkor próbálkozhat, na ezt gyakran megszívják 😊 Az álcát nem tudom hogyan érinti, de én a 100-assal nagyon jól beolvadtam a környezetbe, az anyagiakról már nem is beszélve 😊

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Én is heavyként használom, csak én nem kimondottan követem a többi top tankot. Mindig oda megyek ahol úgy érzem, hogy nagyobb szükség lesz rám, még akkor is, ha tudom, hogy ott nagyobb esély van arra, hogy kilõnek. (persze ott is fedezékbe, nem nyílt terepre) A nerfben igazából nem az ágyú nerf zavar, hanem az armor. Az emberek nagy része már rájött, hogy nem kell a lower hullal szórakozni, mert a tornyot ott lövöd át 250 pen felett ahol akarod, ha meg kicsit beforgatja akkor a torony éleit lõheted amihez még 200 pen sem kell csak találd el. Ismerõs mondta, hogy batchat autoaimmel 5/5x lõtte át a lövegpajzsot, ez szerintem nemigazán elfogadható úgy, hogy a lövegpajzs kiteszi a torony frontjának a felét területben. Még amit írtam, a torony kitéríthetõség hiánya zavar, sokszor volt hogy 1 méteres buckán nem tudtam átlõni, mert felette nem látott át (hulldownban volt az ellenfél), de ha közelebb mentem rajta nem tudtam leforgatni az ágyúcsövet weakspotig (pl is4 tornyát nem nagyon akarom lõni). Elég zavaró tud lenni miután az összes elõtte levõ td jó volt hulldown képességben. És tényleg csak a bazinagy lövegpajzs miatt nem lehet leforgatni aminek már nincs meg az a szerepe mint 8.0 elõtt, hogy nem lövi át senki. Szerintem visszatehetnék legalább a frontpáncélt vagy pár °-ot a negatív kitéríthetõségre.
Solten
Jo cucc, szeretem, csak nem fossa ugy a medalokat ahogy szeretnem, azert nyavajgok <#alien> Nana hogy a 122-es van rajta.

Saor Alba

Ha már itt tartunk, nem tudjátok hogy miért nem tudok mostanában replayt nézni? Nemrég uninstalláltam, utána visszatettem és azóta nem tud mit kezdeni a replay file-okkal. Próbáltam a wot exe-hez társítani, de azt nem akarja, a launcherhez tudnám társítani, de az meg nem indítja a videót.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Nagy kedvencem. Mond, hogy nem 122-essel használod, mert ha igen, az a gond😄

Solten
180 csata utan vegre tudtam hasznalni...

Victory!
Battle: Murovanka 25 October 2012 21:41:18
Vehicle: SU-100
Experience received: 2,942 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 31,996
Battle Achievements: Kolobanov's Medal, Top Gun, Invader

Saor Alba

A platoonban mindenkinek túl kell élni a kört.
én úgy használom, mint egy heavyt, szerintem brutál jó cucc, és a nerf nem is tette tönkre. Én nem tudok TD-vel játszani és nem is szeretek, próbáltam elég sokat tesztszerón õket, de egyszerûen nem. Ez a hátul várok a bokorban nekem nem annyira tetszik, még artyval akkor inkább mert azzal aktív a játék folyamatosan. Városba meg kikészít a td meg ha spotolva vagyok fedezék mögül amíg kicsammogok vele beforgatom becélzom, nekem sok. Esetlenek sztem picit a TD-k. Viszont az E4 gyakorlatilag egy heavy, elég jó fronttal, és brutál ágyúval, is-4, is-7eket szoktam követni vele egyébként, és fedezékbõl támogatni a heavyket.
Most ezert miert nem jart a BIA plecsni? <#nemtudom>

[/url][/img]

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

Eagle16
7,3k sebzés E-50-el: link

1500 xp lett prémium nélkül 😊

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

mijki
Nem OP-k.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Szavad ne legyen, amit az s51-tõl kaptál két csomagot(633+475 dmg) normál esetben 1 lövésbõl leosztja...<#idiota>

Én most kaptam M103-ba T6 amcsi artytól 1530-at. Karelián nem sikerült az elsõ kõ mögé idõben beérnem. Mire megláttam az elsõ ellenséget, volt 270 hp-m....<#falbav>
Valóban jó az E4,sok hibája ellenére szeretem, de lehetne jobb is. Szerintem felesleges volt a nerf amit kapott. Az a plusz, amit a toronyforgatásból kapsz kevés ahhoz képest, hogy relatív bármelyik irányból átlõ téged az, aki tudja hol vannak a weakspotok, mert valljuk be van bõven (kupola, LFP, lövegpajzs + amellett mindkét oldal és ez csak szembõl, oldalról papír, hátulról papír). Ha fedezék mögül kinézõs taktikát alkalmazol bevállhat, jó csapattársakkal(amikbõl valljuk be nincs sok randomban) és ha nem rád néznek éppen, vagy már ellõtte magát másra. Ha téged néznek szerintem többet ér az, hogy a többi 10es td (kivéve talán az obj 268) frontja megfelelõen forgatva nehezen átlõhetõ. Bár sajnos a többi TD nincs a birtokomban,hogy tapasztlatból beszéljek, de csatában látom melyiket milyen nehéz lõni, és eddig az E4 az,amit a legkönyebb.
CWhez nem tudok hozzászolni, biztos megfelelõ supportal/supportként nagyon jól lehet használni.
Fochnál én csak attól félnék, hogy repair után kap egy ammo racket és kör végéig nem tölt újra. Ismétlem, randomban nekem az a tapasztalat, hogy E4 semmiben sem kiemelkedõ. Az emberek azt látják, hogy 10es tank, menjen elõre,beáll mindegyik mögém és vár. Heavynek gyenge, arty lövések kerülgetéséhez lassú. Ha elõremész lehet nem éled túl a következõ újratöltést, ha hátul maradsz fennáll a veszély, hogy a csapat meghal mire újratöltesz (randomban legalábbis ez a leggyakoribb 2 eset, amikor jó a csapat nincs panaszom rá) és hát, nem egy német tank, hogy 500 méterrõl elég pontos legyen. A 295 pen meg hát nemtom, pár napja volt pont egy csatám, ahol egy obj 704-et szembõl 3x nem lõtt át, csak megjelent a front szélén a szürke folt, hogy ellõttem. De ez elõfordulhat minden tankkal új armor rendszer óta.
Ha esetleg van valakinek bevállt módszere vele, vagy taktika, ami akkor is mûködik, ha 14 szobanövény van a csapatban, azt örömmel megnézném. Biztos még én nem szoktam meg annyira a tankot, hogy tudjam mit kell és érdemes vele csinálni, meg hol vannak olyan spotok, ahol lehet ezzel a kitéríthetõséggel is hulldownozni. Tanácsokat elfogadok.
mijki
Iskolapélda arra, hogy az artyk nem OPk, nincs velük semmi baj és szopj*n le az összes...<#boxer><#violent><#gun>
Én is követtem el hibákat, de a végére már iszonyatosan felhúzott. Az arty aki beszólt 635 effivel rendelkezett...

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Ezt a taktikát sokan alkalmazzák, hiszen ennek is megvan az elõnye.
Gondold csak végig:
Mekkora riadalmat tud kelteni 1-2 jól páncélozott heavy a hegyen, ott ahol nem számítanak rá.
1 batchat pedig bõven elég levédeni a halálutat, hiszen attól mindenki fél, és senki nem mer kiugrani elé.
<#idiota>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Érdekes jószág a kv13. Eléggé pattogós az eleje, az ágyújával lehet idegesíteni az ellent (mondjuk másra nem jó).
56% wint sikerült valahogy összehoznom vele, de tényleg csak úgy, hogy zavartam az ellenséget, mint 1 szúnyog. 1-2 lövés, rád figyel, te elrohansz, addig talán csapattársnak van annyi esze, hogy belelõjön.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

amx155fochnak még rosszabb a szûkûlése, mint a t110e4-nek, sõt a dpmje is rosszabb ha jól emlékszem. Azért ez nem így van amit leírtál, e4-nél nagyon nagy elõny a torony, hoyg fedezékbõl hogy tudsz kikucskálni stb, stb, míg a fochhal ki kell menni be kell állni rá kell célozni, szóval fedezékharcban sokkal jobb e-4, sõt sokkal használhatóbb is. e4 gyakorlatilag egy heavy, ha meg mellé állnak akkor is kapnak egy 900asat, ez nálam nem szokott gond lenni. E4 nagyon jó, az szokott menni CW-re is, hagyomnyáos TD-k viszont ritkán.
utálom ezt a gyökér IS-7et.... mindig eljutok arra a szintre, hogy eladom.....
és akkor jön általában ez a jelenség:

érdekes..... kurva érdekes.....
valamikor totál useless az IS-7 utánna meg a csata királya....
Is-4 nem ingadozik ennyire
Rendben, nos majd átgondolom.
Még így is az egyetlen TD ág jelenleg, aminek van értelme. Lapos (talán nem világít annyira a bokorban, mint a többi), gyors, pattogós, viszonylag jól sebez. Tier9ben legjobb talán, 10ben is csak az új TD jobb náluk, amíg nem nerfelik azt is következõ patchekben. Én elcserélném az E4em a 9es fochra is, úgysem ér semmit a 180°-os toronyforgatás ágyú kitéríthetõség nélkül, beállnak mellé és vígan lövöldözik, emellett szembõl bármi átlövi, lassan céloz, lassan tölt, de legalább nincs hulldown sem, amit az elõtte levõkön már megszokott az ember. Persze az arty ugyanúgy duplát sebez rajta, mint minden td-n/T110esen 😊 Szal jó az a francia 😊
Még a D10-T löveggel toltam a T43-at, azt hogy most milyen nem tudom.(gyáva vagyok kipróbálni)
Amiben jobb a kv13 az a front páncél, és a végsebesség, de szarul gyorsul,és a kanyarodása rémes. A T-43 fordulékonyabb de robanásveszélyes (war használat kötelezõ) Med-ként (körbetáncolni az ellenfelet) egyiket sem lehet használni. A régi rendszerben nem volt hozzá normális löveg, csak a 122-es troll, meg a meggymagköpõ kicsike. Párszor mentem vele haverokkal, és ha voltunk 2-3-an szakaszban akkor lehetett vele értelmes dolgokat csinálni, de szólóban szenvedés volt. Amit még hozzá tudnék tenni azt már elõttem leírták.

wot nick: PsychoTrooper

Sunsetjoy
Jó akkor lehet, hogy szerencsém volt eddig vele + a fejlettebb (második skilles) legények jobban tekergetik a tankot😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

És mi volt vele a baj? Az ágyú ugye fix mindkettõn.
Eggyel feljebb meg nem vesznek komolyan vele, ezért sumák módon elég jól lehet érvényesülni. A KV-13-al 9 csatát bírtam menni, és el is adtam.

wot nick: PsychoTrooper

Amennyire én látom, a T-34/85 és a T43 tök ugyanazt nyújtja a saját Tierjében, azzal a kivétellel, hogy ugyanazzal az ágyúval dolgoznak, ami ugye T6-ban elég jó, de nem tudom egyel följebb mire mennék vele, ott ugye bedobál már T9-be is, T8 meg ugye szinte alap.
Sunsetjoy
Akkor hálát adhatok, hogy nálam a T-43 hozzám képest átlagszerûen muzsikál, pedig féltem tõle. Jobban tetszik mint az elõdje.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

T-34-85 nagyon bejön, mostanában szinte csak azzal megyek, a két orosz T7 medet meg csak szidják, de a T43-at különösen, amennyire látom. Igazából mennék IS vonalra, a dilemma csak az, hogy megvárjam amíg a KV1S le lesz árazva, és azt megvéve induljak el, de ha a KV13 nem rossz med, megfontolnám, hogy azt útba ejtve menjek át a heavykre. Pénzszûkében ugye az elõbbi verzió lenne kézenfekvõbb, de egyelõre hezitálok.