World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elvileg kezdõ moderátor kezébe adták a góré jelenleg repül vissza és tisztázni fogják :http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/158780-fun-cup-october-back-to-your-routs-information-and-updates/page__st__440#entry3065627

mondjuk azt nem értem ha "õk" tudnak lebonyolítani ilyen kupákat, mert van tapasztalatuk, akkor mért szerencsétlenre hárítják akinek ez volt az elsõ szervezése. ja meg fórumon még régebbi bejegyzésnél szegény admint egy másik admin is csak nevetett rajta ... hogy enyire nem tisztelik egymást

It\'s a trap!!! :)

LSSAHPAUL
2003-2012 között toltuk haverokkal a bf1942-õt, sõt 2003-ban az orosz bajnokságban is indultunk(nem volt semmi gond csak a ping), rengeteg kupában vettünk részt, de ehez még csak hasonlót se láttam, ez hihetetlen, megdöbbentõ amatõr szervezésû volt, azaz még tart kiváncsi vagyok mik lesznek még 😄

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

örülj hogy ti legalább 12 embert összeszedtetek, mi 5 öt alig tudtunk mert ma meló van meg suli 😞

It\'s a trap!!! :)

LSSAHPAUL
Basszús 1 héten minden nap gyakoroltunk, valaki az is7-es legénységét képezte át ms1-be, szal rengetegen hoztunk valamilyen áldozatot 😊, hogy mást ne mondjak a szabályban elsõnek az volt hogy minden nemzetbõl kell 2 tankot választani, én is láttam ezt, sõt egy fórumban olvastam is hogy ezen tanakodnak, de mivel a mostani szabályzatban már nem volt benne így úgy döntöttem hogy nem foglalkozunk vele, de tegnap összefutottunk egy másik magyar klán vezérével és azt mondta hogy õ szerinte meg él a szabály.. nem akartunk kockáztatni így 2+2+2 azaz 6 embernek kellett új tankot vennie (itt a tank ugye ingyenes, a legénység ami pótolhatatlan, mert én is éjjel nappal játszottam hogy 100-as legyen az ex kv3 legénységem).
Örülj neki hogy nem fogadták el!

Master91
Valszeg nem volt meg a határidõtök.

Hasonló cipõbe voltunk, csak hogy mi mindenhol ki kaptunk 64-es bejutásnál.

Fishersmanen full 11 T1 + 2 loltraktor volt az ellenfélnél, mi sajnos csak 12-13 emberrel voltunk, be daráltak mert hát úgy lõttek ránk a mezõ közepérõl hogy nem láttuk õket ( pedig én szpottoltam loltrakival+periszkóp+kamo, mind1 ) , és a házakon is át lõttek.

olyan 9.35 körül haverom fórumon nézte, hogy 9.45kor újra játszuk.
Wtf?????Csapatunk 3/4-e elment aludni, dolgára, leléptek.

Holly shit??? 5 v 12 ember himmelsdorfon, nagy szerû.....úgyhogy szopóka volt nagyon a tegnapi kupa. Vicc kategóriát se érinti meg.

A mi jelentkezésünket meg simán el sem fogadták, nem tudjuk, miért...
http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/173100-chinese-medium-tank-t-34-1/

Lehet, hogy csak a kinaiak kapják (egyenlõre), nekünk meg könyörögni kell értük, mint anno a type 62-ért. Azt hiszem, õk most is egy régebbi verzióval játszanak, szóval nekik teljesen mind1.😊

Stoppos BAZMEG-2 közepes harckocsi.😄😄 Erre nyomtam egy pluszt!

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

LSSAHPAUL
Vártam nagyon a fun kupát, mivel a wg szervezte gondoltam minden megy majd mint a karikacsapás. Gondolom sokan tudjátok mik történtek, de akik nem annak írom:
A 64 közé jutásnál elõszõr is szórakozott a weboldal, váltogatta a kezdési idõpontot, hol volt hol nem volt. Aztán feljön a speciális battle, benne az elõzõ pálya, holott himmelsdolfnak kellett volna lennie, sebaj, lejátszottuk, megnyertük, gondoltuk 1:0 ide. (3 mérkõzés alapján a gyõztes jut tovább), jön!!! a 2. kör, mármint úgy jön hogy semmi idõpont, majd egyszercsak feljön a speciális csata úgy hogy van 2 percünk!!! hoppá már himmelsdolf, wtf, hihetetlen módon összetudunk kaparni 12 embert, az ellenfelünk persze 14-en volt így kikaptuk. Gondoltuk 1:1, sebaj. (amúgy lófaszt, az elsõ kört késõbb érvénytelenítették, de senkinek nem szóltak semmit). Jön a köv kõr, megnyerjük, gondoltuk 2:1 köszönjük szépen, hát nem, folytatódik. Na ilyen idegállapotban kikaptunk 14:12-re, és bye.
Ekkora kabarét még életemben nem láttam, hihetetlen hogy 2 éve megy ez a game és itt tartanak.

Nem hinném hogy már a 8.2-ben jönnének, az túl gyors. 8.1-et kiadják max jövõ héten, idén pedig esedékes még legalább egy peccs. Decemberig nemhiszem hogy össze tudják lapátolni a kínai ágat, az ilyesmi náluk fél év szokott lenni, jól dokumentált elõzetesekkel, képekkel.

topikot ahol volt belinkeled?

WoT: Nishizumi77

Jól hangzik, meg új tankokat mindig tárt karokkal várok de ez nekem gyanús hihetõség szempontból, 8.1 után ami 20+ új tankot tartalmaz kicsit fura lenne megint kiadni majdnem megint annyit.
De lehet, hogy csak kínai szerverre megy ez, aminek nem örülnék, ha rendes tankok lesznek nem goldosak akkor jöjjenek csak nekünk is. Még japán tank is van a listán.

Ez egy java-s, nálam mûködik. Amikor pár hónapja "telepítettem", akkor ide-oda kellett másolgatni fájlokat.
A kép fejlécében szereplõ dolgokra keress rá gugli-n, talán van már belõle újabb verzió.

[/url][/img]
Követeljük rovásírásban a magyar tech treet.

A papíron sem létezõ tankokat is bele kell rakniuk.

Mint például a BAZMEG-2 közepes harckocsit, ami elõre lõ, hátra pedig nyilaz és olyan spaced armorja van, hogy nem felfogja a lövedéket, hanem teljesen átengedi.

Talán nekünk is lenne saját treenk, ha Árpád aranyapánk meg se áll az óceánig.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Grafikai bállitás egy förtelem ,beállitok egy autómatikus detektálást ,magas az összes fix 50 60 fps de ha csak egy valamit megváltoztatok pl a lánctalpeffekteket mert zavar a sok felverrt por vagy bármi mást pl matricák , visszamegyek a játékba és azonnal lezuhan 30 fps re ,ha ezt nem optimalizálják nem fogok vele játszani mert kurván idegesitõ.

Azért jön ilyen késõn, mert a sok kicsi fura jelbõl eddig tartott kihalászni, hogy a kínai közönség saját tech treet akar. 😊

Pénz beszél, hatalmas piac lehet a kínai.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Ezt az usa fórumon találtam. Persze eléggé megkérdõjelezhetõ, mivel nem devtõl van, igy akár "egy haverom haverjának a szomszédjának a nagymuterjának a macskájától jött a füles" féle hir lehet...

Posted Today, 07:19 AM
A Chinese tree is supposed to be coming around 8.2 . About 17 tanks, mostly copies of Russian tanks with a couple of french, British, and American tanks.

Supposed to be
T-34-1, T-34-2, Renault NC-31, Vick. mk.e type b/t26, type 97 chi-ha, m5, is-2, 110 (is-2u), t-34-76/85, t-34-3, 111 1/2/3, 111 4/5, 59-16, wz131, wz132, type 59 (wz-120) - 9lvl, 121

Also supposed to be 5 British premiums and 8 American tanks along with the Chinese tree in 8.2.

Information is "unofficial" but came from someone claiming to be a dev, that dosent mean much on the internet but they have provided bits of info that pan out so at worst case its probably a middleman. Either way, grain of salt and all that.

A wz121 a type 69 (t-55b), tehát a heavy és a med ág is elmehet t10-ig. A wz131/132-õk a type 62. A wz111-ek meg a jelenlegi t8 prém heavy új változatai.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

Sziasztok!

Nem tudtok véletlen egy olyan weboldalt/programot, ahol meg lehet nézni, hogy egy klánnak összesítve mennyi és milyen tankja van? Pár héten belül szeretnénk kezdeni CW-zni a klánnal, ahhoz szerintem hasznos lenne egy ilyen, de sehol nem találok hasonlót, pedig úgy emlékszem láttam már régen valahol.
Szerintem fölösleges ez alapján ítélni, érdekes hogy löwe fölött áll az M6A2E1 ami kizárt dolog, mert annak a pénzhozása kevesebb nem annyi mint a rendes T8 prémeknek. Egy átlagosan jó körért M6al kapok 60k pénzt míg löwe 80at is hoz.

patchaou
Azt az átlagot Mi húzzuk fel <#violent>

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Érdekes lista. Hummellel prémmel 16-18k az átlag nettó bevételem. (költségek levonása után) Az kb 10-12 prém nélkül.

De a Jagdtigerrel szemezgettem már eddig is >:-)
Van benne egy-két furcsaság.

Gondolok itt pl. arra, hogy a Matilda BP olyan gagyi, hogy még nem prém tankból is van, ami több hasznot termel.

Meg a másik, hogy tier7 tankoknál prém nélkül átlag 6-7k profit?
Most vagy az van, hogy a statisztikai mintavétel alapjául szolgáló halmaz az átlag játékosoknál sokkal tehetségesebbekbõl áll, vagy nem tudom, de ezt kizártnak tartom, hogy az egész játékosközösség átlagára megfeleltethetõ lenne.

Azok a véglények, akik tonna számra hemzsegnek randomban, minden különösebb erõfeszítés nélkül összehoznak 43-45% winrate-eket meg 700 effyket és sorozatban kiosztott sebzés nélkül pusztulnak még top tierként is -márpedig mennyiségüket tekintve õk az átlag- azok tuti, hogy nem pluszosak prém nélkül tier7-ben, fõleg nem ennyire 😊

Az E2 szvsz a heavy ág kiindulása lehet a késõbbiekben.

pointer4
Lehet csak azért van, mert mindenki azt hallotta amit te írtál, és a sok sok pistike kapta meg karácsonyra, de ettõl még nem tudnak vele csatánként 200 felett sebezni, és lehúzzák csak a statját.
patchaou
A posztoló avatarja a kemény 😄

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Pedig régen, hogy ment a Löwét vegyél, azzal lehet a legtöbbet keresni. Most meg ott kuksol az alján.

Eagle16
Átlag nettó profit tankonként: link

Úgy néz ki hogy a nem prémiumok közül a BDR G1B hozza a legtöbb kreditet, amivel pedig hamar csõdbe lehet menni, az az M48A1.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

ennyi.... adnak nekik sárga színt :d vagy zöldet, ráteszik a kínai csillagot és megvan a tree
Amiket meg használtak kis tankokat azok angol,amerikai vagy oroszok:
wiki

Azt a részt fel lehet tölteni elfogott japán harckocsikkal. Elég fura egy ág lesz és értelmét nem nagyon látom azon kívül, hogy a marha nagy kínai piac igényeit kiszolgálják.

majd meglátod h a WG simán összehozza 😄
kell nekik a kínaiak pénze!
típus meg darab nem ugyanaz!
Kína nem gyártott harckocsikat pl 1930tól kezdve, háború vége fele vettek ruszki T-34eseket amit lemásoltak stb stb, tehát náluk nem lennének kis tier 1,2,3as talicskák.

ja ezt elfelejtettem: "patch 8.2 might contain alternative US medium half-line with autoloaders, probably ranging from T20"
- akkor T-20-ról lehet majd rámenni az új tankokra? nem pedig E2-bõl? 😞 pedig azon van 80k exp
"Gondolom kínai tank típusokból kevés van, nem tudom hogy fogják ezt megvalósítani"

Kínai + kevés az két külön fogalom ember!!!!!! 😄
olyan fát feltudnának húzni kínai tankokból hogy ha rámész a kínai tech tree-re akkor lefagyna a game mert tele van másolatokkal 😄😄
egyetértek

pointer4
Hát pedig a T-62A az egyik legjobb médium a játékban. Randomban iszonyat sok meccset lehet vele egyedül eldönteni. CW-n pedig akár a batchatok mögött is mehet, és amikor azok kitáraztak, õ majd megóvja a seggüket.
1VS1 ben pedig heavy-k is komoly gondban vannak. 50méteren belül nem lehet vele mellé lõni menet közben, tereptõl függetlenül.
Nem csodálkoznék ha kapna egy nerfet nemsokára.
"- the new 8.1 Province remains only for low tiers"

Nagyon helyes.

Általában a csata elején megrohamozok egy helyet középen, ahonnan lehet jól operálni. Általában vagy nagyon hamar elhullok, vagy átmegyek rajtuk, mint kés a vajon. Ez a T-54-gyel is ment és az E-50-nel is. A T-62-vel kicsit óvatosabb vagyok, mint ahogy írtam és miután elfoglaltam a pozíciómat, megvárom, amíg nem figyel rám senki és akkor kezdem õket csapkodni. Gondolom az E-50M-mel hasonló lesz a helyzet, mint az E-50-nel és nem kell állandóan várni, amíg nem figyelnek. Mondjuk ott is benne van a pakliban, hogy nagyobbak az ellenfelek és könnyebben átütnek, mint az E-50-ben, de talán nem annyira, mint a T-62-ben ülve. Körbetáncolásra az E-50 sem volt alkalmas. Az elsõ kör után leesett a sebessége és nem gyorsul valami fényesen.

Párat mentem már vele. Brutális ágyú, pontos és a sebzés is jó. Rammolni még mindig jól lehet vele. Viszont nálam ugyanaz a hibája, mint az elõdjének, a méret. Inkább egy elfogó vadász, de bújkálni dombok mögött nem a legjobb, mert simán kilövik onnan az artyk, ahol az oroszok még meglapulnak. Forgolódni megintcsak nem a legjobb, mert a modulok nagyon sérülékenyek. Amikor bebújtam a heavyk közé rosszalkodni ementálivá lõttek azonnal. Ammo rack, motor füstöl rögtön.
Elõnye a gyorsasága és a jó ágyú. Én inkább helyezkedéssel és sunnyugással operálok.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

Itt van.

Amúgy picit lentebb linkeltem már 😛

Óvatosabbnak kell lenni a T62-vel kicsit. Nekem legalábbis ez jött le eddig. Azzal is lehet elõrerepeszteni az elején, de amikor elkezdõdik a banzáj, nem szabad ugyanúgy elõmászni, mint a T-54-gyel. Nem pattog és az ellenfelek is jóval keményebbet ütnek.

Az E-50M-et most tervezem megvenni. Jobban fordul és nagyobb az átütés, kb ennyi a különbség. Kíváncsi leszek, mit tud.

Cukii
Linket tudsz adni, hol olvasod?

Az Arty-k olyanok mint az EMO-k, lehet szidni őket, de vagy megtanulsz együtt élni velük, vagy beállsz te is közéjük!!!

Axon
A legtöbb esetben úgy lövik el a láncom, hogy ott állok az ellenség elõtt kiszolgáltatva. Ilyenkor nem várok egy másodpercet sem, hanem rögtön megjavítom a láncot. Nagyon ritkán fordul elõ, hogy kétszer is ellõjék a láncot, na ilyenkor tényleg várhatom a csodát. Ezzel azt akarom mondani, hogy a javító doboz hatását úgy sem várom meg, mert gyorsan javítok. Max. a 2. lánclelövésnél jöhet jól a gyorsabb javítás.

Azért kíváncsi leszek, hogy fogják ezt az egészet megvalósítani...

Vajon úgy lesznek egymás mellett az ágak, mint most a különbözõ tanktípusoknál, csak itt nemzetenként, és nem med meg heavy lesz egymás mellett, hanem mondjuk olasz meg spanyol? Ha nemzetenként lesz, akkor vajon lesznek azon belül is külön ágak, vagy az 5-ös medbõl kell esetleg kihúzni a 6-os TD-t?
Vagy ha egységes lesz, akkor majd magyar tankokból fogjuk kifejleszteni az olaszokat, vagy hogyan? 😄

Nyilván nem tudjuk még elõre, de nagyon érdekes lesz, az tuti.

Jól gondoltuk:
- patch 8.2 might contain alternative US medium half-line with autoloaders, probably ranging from T20, could include T69, T77

Még több "benyelem a 100 kilós APd úgy hogy meg se sérülök páncél" yay..
- visible modules (schurzen) will have anti-HE properties (additional spaced armor yay)

na ez jó, persze hihetõ 😄
- the Soviet tanks are the one to statistically recieve most nerfs, not the Germans
Fel is tudná sorolni ezeket? Egy excel táblába összeírhatná a 2 ország nerfeit 0.4.5 óta.

És úgy néz ki lehet tényleg lesz rendes kínai ág:
- apparently, whole Chinese tree is really planned (containing a Chinese version of T-34) ("no comment")

Na már most ezen elgondolkozva hogy lesz vajon a megvalósítás? Pl a Type 59 volt a gerince a kínai tankoknak abból volt a legtöbb, és ez prém tank. Gondolom kínai tank típusokból kevés van, nem tudom hogy fogják ezt megvalósítani. Lesz credites verziójú Type 59? Vagy lesz egy kis kínai tech tree és minden egyes tankuk goldba fog kerülni?

Na én is így gondoltam,hogy ezek nem artyk lesznek, sturmtigernél nagyon gagyi lenne ha felülnézetbõl kellene szórakozni, ráadásul arty 100mmes fronttal..:

- rocket vehicles (Sturmtiger, RBT-5) will be "melded" into existing classes, they aren't expected to be arty-type, they will have low weapon range

Üdvözlet kedves MMO játékos!

A Budapesti Mûszaki és Gazdaságtudományi Egyetem kutatóintézete az MMO (sokszereplõs online virtuális világok, például a World of Warcraft, World of Tanks stb.) játékosokkal kapcsolatos kutatást végez. Ha játszol ilyen játékkal, kérünk segítsd kutatásunkat tapasztalataiddal és meglátásoddal, a kérdõív õszinte kitöltésével. A kérdõív 10-12 perc alatt kitölthetõ. Az adatközlõvel kapcsolatosan késõbbi azonosításra lehetõséget adó adatot nem tárolunk, a kérdõív kitöltése anonim és önkéntes. A kutatás lezárása után az adatbázis és az eredmények is elérhetõek lesznek a kutatóintézet honlapján: www.ittk.bme.hu.

A kérdõív itt tölthetõ ki:
http://felmeres.ittk.hu/index.php?sid=44718&newtest=Y

Segítségedet elõre is köszönjük!

BME-ITTK, Rab Árpád
Solten
Ja volt egy-ket konnyutankjuk, a tree 3/4-e fantaziatank lesz.

Saor Alba