World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de legalább van beszéd téma.....azért fórum...hogy sírhasssunk..panaszkodjunk...ill verjük az alant említett e--falloszunkat 😄 FÓRUM
patchaou
Tényleg már el is felejtettem, hogy egy (szerintem) jó poénból indult ki az egész 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Hah...azért ezt kikérem magamnak mint bölcsész...<#ejnye1>

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Szerintem meg érteni kellene a viccet.

patchaou
És ebbõl következik hogy a kör elejére érünk, mert ide jövünk panaszkodni, sírni, értetlenkedni, elégedetlenkedni, noobozni. Ez a toleránsabbaknak, a gyengébben játszóknak, vagy azoknak akik magukra veszik nem tetszik és megindul a vita.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

De hisz ez egy csapat játék...voltál katona?ha igen,tudod mi az...
patchaou
Én inkább úgy fogalmaznék, hogy kénytelenek vagyunk elfogadni a másikat, mivel nincs választási lehetõség.

1995-96 X.Dózsa tüzér dandár lövegraj p.k. Örmesterként szereltem <#hamm>

WOT nick: tepi1

Azért látom megmozgattam az álló vizet...A lenyeg szerintem egyszerü:meg kell tanulnunk elfogadni a másikat.ENNYI
Ezaz, hogy a fiatalabb korosztály elmegy codozni, és ha nem megy neki, szerez hozzá néhány csalást a kismillió közül. Itt viszont fizetni kell ezért, és egyszerûbb továbbállni, mint kivarázsolni anyu tárcájából az X ezer forintot prémtankra.
Szerinted az életképtelen, vasággyal 60 kilós bölcsészek hova kerülnek? Míg az EÜ-nél és a hadtápnál tobzódnak a 100-as természet csodái. Akinek gógyija is van, az megy a tüzérekhez vagy a híradósokhoz.

Na most a WoT-nál ez fordítva van, SPG-hez itt sem matek, sem térképészet nem kell. Aki minden másban befürdött, az kerül oda.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

no igy van..."siker élmény híjja" más online gémben..most mindyg miben COD...sötöbö..ott ha pro vagy akkor hûûû...de ortt csak a gyakorlás vagy jó kis csalás révén lehetsz jobb...de itt ha jobb nem is de ütõsebb tankod lehet PRÉMMEL...ha nem vagy penge...ezért jo kis gescheftpolitik ez !!!!
Én személy szerint az XVM-modot betiltanám mert jelenleg az egyik legjobban használható csít a játékban.Teszem azt négyen védünk egy oldalt az összes ellenségestank engem lõ,pedig nincs is 1500 az efim

WOT nick: tepi1

Ja, egyszer kézen lõttem magam légpuskával. Most gondolj bele, hogy én ülök melletted az árokban és ezt elmesélem, az ellenfél rohama elõtt. Milyen lesz a morálod? <#puszi>

Azért ennek is két éle van, sikerélmény híján sokan épphogy leteszik a játékot, és keresnek mást, ahelyett hogy a jobb eredmények reményében pénzt feccöljenek bele.
Besorozásos katonaság esetén tuti. 😊

nem nem ...csak ezzel azt akartam írni hogy ha a prok VS noob...csaták után..sok sok csata után õ is akar egy nagyobb és szebb tankot ...akkor feltölt....sztem nincs aki még ne küldött volna SMS-t vagy akármit...ezzel csak a WG..fifikáját említettem...hogy nem választja szét a szinteket!!!!
Azért az elgondolkodtató hogy egy valódi háborúban is ennyi hülye lenne melletted a lövészárokban?
Egyébként ez tényleg csak egy játék.
Tehát nyomi az akinek van pénze fizetni 10eurót havonta a játékért?

Amúgy meg a következõk voltak tegnap. Sokpirosos kör, sokzöldes kör. A sokpirosos körben öltem egy csomót, a sokzöldes körben pedig a tank elejére felírtam, hogy ingyenfrag. Teljesen jó balance szerintem. 😊

Ebben kétségtelenül van igazság, de a nagyon kirívó esetektõl eltekintve az esetek többségében eszemben se lenne látatlanban, a WoT-os eredményeik alapján megtippelni emberek szellemi színvonalát (annál inkább azokét, akik csaták alatt okoskodnak, nooboznak, anyáznak).
Szerintem sokminden befolyásolja az egyéni teljesítményt, életkor, fáradtság, de még lelki állapot is. Én például tudom magamról, hogy nagyságrendekkel rosszabbul játszom, ha fáradtan ülök le tankozni, mivel ilyenkor egyszerûen nem tudok annyira feloldódni, és foglalkozni a meccsel, mint kéne. Ugyanígy, ha az ember ideges, sokszor meggondolatlan a játéka, nem mérlegel eléggé. És azért azt se merném megnézni, mit alkotna kedves édesapám, ha beültetném a játék elé, pedig a mai napig bizonyítottan 152 az IQ-ja az öregnek.
Aztán még vannak olyan szösszenetek, hogy az ember két órányi heavy-zés után átül egy medbe, de az elsõ pár meccsen még annyira benne van a berögzült heavy harcmodor, hogy nem használja megfelelõen a tankját, és pillanatok alatt lekapcsolják (szintén személyes tapasztalat).
Ki lehetne ezt találni okosan, elõször a rendszer kiszámolja a szerzett xp-t, ahogy most is, ha van préme a csávónak, akkor ezt szorozná, majd ebbõl vonná le a büntit, ha nem sebzett, nem spotolt, nem foglalt, nem védett, nem csinált lófaszt sem.

emberek milyen szakadékról beszélünk ,,meg mínusz XP-.rõl!!!!
A WG véresre tapsolja a tenyerét a sok "nehezen érvényesülõ" gémeren...mert a sok negatív élmény mit hoz magával??????
PRÉM TANKOT...és soksok feltöltést ......ki nem szarja le hogy mennyi noob van a pályán...még használ is nekik amikor valami pro banda szívja a nyomik vérét..mert az meg azt mondja IGEN akkor most kaptok köcsögök és vesz egy bazi nagy bazi erõs PRÉMTANKOT....ez az online fizetõs gém politika.....ha sírtok hanem.......õk nyaralnak a télben a sok nyomi Prémes pénzén...slusszzzz passzzzz
😊)))))
Ez tetszene! A prémes noob meg másfélszeres mínuszba menne. Tökre megérné prémet venni. 😊))))))
Na errõl beszélek, amikor azt mondom mindenkinél más a toleranciaszint. Soha nem éreztem, hogy ez több lenne némi viccnél, vagy ideg levezetésnél. Néha van egy kis e-pénisz lobogtatás, de azt sem mondanám túlzónak.

Én azt vallom, hogy ehhez a játékhoz semmi nem kell, csak ész. Nem múlik semmi a reflexeken, vagy kézügyességen. Ész kell hozzá, hogy tudd mivel, merre, hogyan stb. Nos ha ez így van (nagyon sok ember szerint van így), akkor azért le lehet szûrni a többiek szellemi képességét elég jól, persze nem 1k csata után, hanem mondjuk 5k után. Nem véletlenül van valakinek 8k csatával 40% win, 300 átlag sebzés, 500eff (és költött a játékra vagy 500 eurót), a másiknak meg 60% win 1500 átlag sebzés, 1700eff (és még egy forintot sem költött rá). Ezek nem kis különbségek, amiket a random faktorra lehet fogni, ezek óriási szakadékok és sokkal inkább a szellemi különbségekre vezethetõek vissza.

Szerintem az elkülönülés egyáltalán nem lenne jó megoldás, eleve a WG nem ismeri el az efficiency számítást, ez kvázi egy rajongói kreálmány.

A legjobb az lenne, ha bevezetnék a negatív xp-t, ahogy pénzben tudsz mínuszba kerülni úgy tudjál xp-ben is, hogy hosszú és kitartó nooboskodás után se lehessen tier 8 fölé mászni, mert valljuk be, még a legnagyobb növénynek is csak idõ kérdése és elér bármit, de ha a nulla teljesítmény nem minimális, hanem egyenesen negatív xp-t vonna maga után, akkor az egy csomó frusztrációt megoldana és még így is maradna egy kiskapu, prém tankkal farmolhatná a gyökér a free xp-t.

Én ezt értem, és legyen is így, de a problémám továbbra sem különösebben azzal van, hogy majd szegény gyengébb képességû játékos sírva fekszik le, mert lenoobozták az SG fórumon (bár azért ez is megérne egy misét), hanem hogy itt idõnként elgurul a gyógyszer, és az ember napokig nézheti ahogy a vérprofi fórumlakók vöröslõ fejjel lobogtatják a virtuális péniszt, ezt mások lenyomorékozásával megtámogatva, hogy teljes legyen az összhatás. Egy tankos - internetes - játék. Emberek. Tényleg arra kell ilyen rohadt büszkének lenni, hogy ebben ilyen-olyan jók vagyunk? Ugyan már.
patchaou
Holnaptól alkalmazkodni fogok. Csata elején nyomok egy "v"-t hogy eltûnjön a hud, aztán ha látok egy tankot akkor autoaim és lövök. Pár hét és Én is egy leszek a sok közül 😊

Azért nem lehet, mert ez egy játék, tét nélkül, és mindenki játszhat vele, mivel senkit nem fognak azért kizárni, mert te ideges vagy, hogy nem úgy játszik ahogy szerinted megfelelõ.
Nem ártana kicsit átgondolni, hogy mi körül forog a világ, mert hogy nem X vagy Y körül egyedül, az tuti. A többség alkalmazkodik a kisebbséghez, ez mindig is így volt, és amint azt például az eff calculator jóvoltából is megtudhatjuk, pillanatnyilag legalább a játékosok 65-70%-a abba a kategóriába tartozik, amin ti egyfolytában röhögtök. Én is fel tudom idegesíteni magam ha hülyékkel vagyok, de ennek ellenére nem szokásom a mellemet verve követelni, hogy az összes noob húzzon a francba.
<#nevetes1><#nevetes1>

Eleve olyan a játék a randomfaktor miatt, hogy felkúrja az ember agyát, úgyhogy a fórum valahol ennek a levezetésére is használható. Ha megnézed a témákat sorozatban jönnek elõ újra és újra az kurva arty, noob csapattárs, OP éppen ami OP. Ezeket ilyenkor csapatostul körüljárjuk, önigazolást kapunk, hogy nem nem mi vagyunk az egyetlenek a problémával. Ez van. Viszont olcsóbb, mint a pszichológus és kevésbé ártalmas, mint az alkoholizmus.

"World of Tanks is a team-based massively multiplayer online action game dedicated to armored warfare."

messzi ne menjek csapatsportokban is vannak különbözõ osztályok, szintek.
aki nem üt meg egy szintet, alacsonyabb osztályban játszik a társaival.

megoldható. elfogadható.

aki csak lövöldözni akar, az menjen gyakorlóba,vagy oldják meg botokkal (van belõlük sajnos bõven 😊.. bánomisén. vagy tankos passziánsz.
A vicc az vicc, az önajnározás az önajnározás, a mások fikázása meg bizonyos keretek közt tényleg vicc, de itt már egyértelmûen azért megy, hogy a mindenféle WoTkirályok ezzel is megmutassák, õk milyen jók. Én nem veszem rossz néven, mondhatni hidegen hagy a legtöbb arcoskodás, de sokszor egyszerûen már nevetségesnek érzem, hogy felnõtt (?) emberek interneten veregetik egymás vállát, merthogy õk ilyen és ilyen ügyesek egy számítógépes játékban.
Gyerekek, ennyi erõvel én ráírhatnám a névjegykártyámra, hogy XY ügyvéd, WoW-os karakterem f*sza hatalmas. Kit érdekel? És miért lennék én több ezáltal? Játszunk emberek, vitassuk meg a játékot, de nehogymár minõsítgessünk másokat, és/vagy többnek tartsuk magunkat, mert jobbak vagyunk benne, mint kispista. Ez tényleg nem felnõtthöz méltó dolog, szerintem <#smile>
örök érvényû dolog marad ...mindíig is lesz noob-ozás..meg sötöbö..hisz online játék....ahol sok ászt és nyomit fúj össze a szél...ki mennyire veszi komolyan.....de az a legnagyobb nyomi aki egy játék miatt megdorgál egy másikat...abban a pill.-ban lehet hogy anyázol..de ennek a 15 mp-n belül el kellene múlnia...nem pedig napokig sírni hogy az a bizonyos barom 2 nappal ezelõtt mit bénázott.....gyerekek !!! gyerekek!!!!!
A viccekben is vannak fokozatok. Csak nézd meg mit kap néha mondjuk a Family Guy olyan poénokért, amik a 2-es szintet nem ütik meg durvasában a 10-es skálán.

Ott a pont!

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Te aztán érdekes dolgokra tudsz asszociálni, de sebaj...😄😄

Nekem nincs semmi sikerélményem abból ha kilövök egy t7 salátát a t8-al, mert abban nincs semmi élvezet. Inkább legyen egy kemény csatám, amiben van valódi csapatjáték és számíthatok a társaimra. De ez nincs randomban, csak lemming trainek, meg virágszedõk a mezõ közepén. Én meg legtöbbször egyedül megyek védeni az egyik oldalt. A random élvezeti faktora egyenlõ a nullával, az ilyen wolfynok miatt, amikkel tele van a szerver és akik nem tesznek semmit hozzá a csapatuk teljesítményéhez. Ti meg még fel vagytok háborodva, mikor elrettentõ példaként mutogatják õket. LOOOL

De még mindig nem tudtam meg, miért nem lehet elvárni az emberektõl, hogy legalább átlag szinten teljesítsenek, ne csak beleszarjanak a játékba?!

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Egy bizonyos szint felett nincsenek is ilyen viccek...
Ennél nagyobb problémád ne legyen:Ð

Victory!
Battle: Widepark 2012. október 29. 13:18:37
Vehicle: T29
Experience received: 5 924 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 83 383
Battle Achievements: Steel Wall, Top Gun, Sniper

38xp-n múlott a 3k... nem vagyok ideges, nem vagyok ideges!!!

Igen, de a viccet nem szabad túl komolyan venni. Akkor nem lehetnének nácis, vagy zsidós viccek sem, mert milyen dolog az már. Értem, hogy mindenkinek más a tolerancia szintje és hogy ha a nagypapád Treblinkában halt meg, nehéz lehet esetleg nevetni a nyitom már nyitom már tipusú vicceken, de azért ez egy játék és talán nem kellene minden apróságon megsértõdni.

Amikor írtunk itt egy how to play-t, levezetve növényekre, akkor is közfelháborodás volt, hogy miért nem írjuk oda, hogy ez egy vicc. Az elképzelés szerint valaki komolyan fogja venni és ez alapján fog játszani.

Ès arról nem is beszélve, hogy el sem indul a game, és már írogatnak a magukat „igényesebbnek” tartó játékosok hogy noob, azoknak akiknek ez ö értékrendjük szerint nem megfelelõ a szintjük ehhez a játékhoz.

A másik dolog meg az, hogy biztos megesett másokkal is az hogy egy csatában zsákutcába rohant, és minden oldalról rárontott az ellen, és pillanatok alatt lenullázta, vagy megbénította a jármûvünket és tétlenül nézve kicsináltak. Erre jönnek a vérprofik, és írogatják az embernek hogy mekkora egy noob..hát bameg, kíváncsi lennék egy ilyen szituba ezekre az emberekre mihez kezdenének, és mennyire esne rosszul nekik ha õket is nooboznák.

A harmadik eset, mikor egyedül maradsz a csapatban, 4 ellenféllel szemben és a sírból majdnem visszahozod a csatát, de a végén még is az egyik kicsinál, és benyögik a magukat nagy játékosnak tartók, hogy mekkora egy noob vagy, mert végül csak nem sikerült nyerni. De kérdem én õk hol voltak, miért nem segítettek, valszeg azért mert õk még nagyobb noobok, mivel már régen kiszedték õket a játékból.

Egyébként meg aki nem tudja elviselni a gyengébb, hobby játékosokat, azoknak nem kell jönni random csatába, csak cw-re járni, meg külön szobákat nyitni, és ott olyanokat meghívni, akik megütik azt a szintet amit õk elvárnak, és akkor mindenki boldogabb lesz.
patchaou
Ha azért nagy az arcom, mert szeretnék randomban tõlem jobbakkal körülvéve és jobbak ellen játszani, akkor megfordulhat a homlokomon két KV-1s is.

Aztán,ha lenullázna a sok no-life kocka a kiemelt szerveren, akkor meg kibannolnának onnan, aztán mehetnél vissza a balettba ugrálni... :-)

Komolyan, egy-két embernek akkora arca van, hogy egy KV-1S megfordul a homlokán.
senkisem Rommel-ként vagy Montgomery.ként kezdi......de mondjuk van aki ott is marad ahol kezdi 😄 😄
Eagle16
Hûha... link

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

patchaou
És rajtad kívül még sokan mások. Akiknek meg sírnak hogy szar a csapat és noobokkal van körülvéve az mehetne a másik szerverre. Vagy nem is kéne másik szerver, csak egy opció amivel ki lehet választani. De ilyesmi úgysem lesz.

Ezt talán jobban meg sem fogalmazhattad volna...Örülük,hogy vanak még "igénytelen"ámde inteligens emberek is...
Én biztos mindig a pirosak között játszanék. Könnyebb lenne jó eredményt elérni.
Amúgy randomban sokkal jobban lehet sebezni, mint mondjuk században, de a század élvezetesebb(ha van jó FC, mit pl:Szakesz)
naná hogy USSR 😊)))