World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
WOT nick: tepi1
Na most a WoT-nál ez fordítva van, SPG-hez itt sem matek, sem térképészet nem kell. Aki minden másban befürdött, az kerül oda.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
WOT nick: tepi1
Egyébként ez tényleg csak egy játék.
Szerintem sokminden befolyásolja az egyéni teljesítményt, életkor, fáradtság, de még lelki állapot is. Én például tudom magamról, hogy nagyságrendekkel rosszabbul játszom, ha fáradtan ülök le tankozni, mivel ilyenkor egyszerûen nem tudok annyira feloldódni, és foglalkozni a meccsel, mint kéne. Ugyanígy, ha az ember ideges, sokszor meggondolatlan a játéka, nem mérlegel eléggé. És azért azt se merném megnézni, mit alkotna kedves édesapám, ha beültetném a játék elé, pedig a mai napig bizonyítottan 152 az IQ-ja az öregnek.
Aztán még vannak olyan szösszenetek, hogy az ember két órányi heavy-zés után átül egy medbe, de az elsõ pár meccsen még annyira benne van a berögzült heavy harcmodor, hogy nem használja megfelelõen a tankját, és pillanatok alatt lekapcsolják (szintén személyes tapasztalat).
A WG véresre tapsolja a tenyerét a sok "nehezen érvényesülõ" gémeren...mert a sok negatív élmény mit hoz magával??????
PRÉM TANKOT...és soksok feltöltést ......ki nem szarja le hogy mennyi noob van a pályán...még használ is nekik amikor valami pro banda szívja a nyomik vérét..mert az meg azt mondja IGEN akkor most kaptok köcsögök és vesz egy bazi nagy bazi erõs PRÉMTANKOT....ez az online fizetõs gém politika.....ha sírtok hanem.......õk nyaralnak a télben a sok nyomi Prémes pénzén...slusszzzz passzzzz
Ez tetszene! A prémes noob meg másfélszeres mínuszba menne. Tökre megérné prémet venni. 😊))))))
A legjobb az lenne, ha bevezetnék a negatív xp-t, ahogy pénzben tudsz mínuszba kerülni úgy tudjál xp-ben is, hogy hosszú és kitartó nooboskodás után se lehessen tier 8 fölé mászni, mert valljuk be, még a legnagyobb növénynek is csak idõ kérdése és elér bármit, de ha a nulla teljesítmény nem minimális, hanem egyenesen negatív xp-t vonna maga után, akkor az egy csomó frusztrációt megoldana és még így is maradna egy kiskapu, prém tankkal farmolhatná a gyökér a free xp-t.
Nem ártana kicsit átgondolni, hogy mi körül forog a világ, mert hogy nem X vagy Y körül egyedül, az tuti. A többség alkalmazkodik a kisebbséghez, ez mindig is így volt, és amint azt például az eff calculator jóvoltából is megtudhatjuk, pillanatnyilag legalább a játékosok 65-70%-a abba a kategóriába tartozik, amin ti egyfolytában röhögtök. Én is fel tudom idegesíteni magam ha hülyékkel vagyok, de ennek ellenére nem szokásom a mellemet verve követelni, hogy az összes noob húzzon a francba.
Eleve olyan a játék a randomfaktor miatt, hogy felkúrja az ember agyát, úgyhogy a fórum valahol ennek a levezetésére is használható. Ha megnézed a témákat sorozatban jönnek elõ újra és újra az kurva arty, noob csapattárs, OP éppen ami OP. Ezeket ilyenkor csapatostul körüljárjuk, önigazolást kapunk, hogy nem nem mi vagyunk az egyetlenek a problémával. Ez van. Viszont olcsóbb, mint a pszichológus és kevésbé ártalmas, mint az alkoholizmus.
messzi ne menjek csapatsportokban is vannak különbözõ osztályok, szintek.
aki nem üt meg egy szintet, alacsonyabb osztályban játszik a társaival.
megoldható. elfogadható.
aki csak lövöldözni akar, az menjen gyakorlóba,vagy oldják meg botokkal (van belõlük sajnos bõven 😊.. bánomisén. vagy tankos passziánsz.
Gyerekek, ennyi erõvel én ráírhatnám a névjegykártyámra, hogy XY ügyvéd, WoW-os karakterem f*sza hatalmas. Kit érdekel? És miért lennék én több ezáltal? Játszunk emberek, vitassuk meg a játékot, de nehogymár minõsítgessünk másokat, és/vagy többnek tartsuk magunkat, mert jobbak vagyunk benne, mint kispista. Ez tényleg nem felnõtthöz méltó dolog, szerintem <#smile>#smile>
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Nekem nincs semmi sikerélményem abból ha kilövök egy t7 salátát a t8-al, mert abban nincs semmi élvezet. Inkább legyen egy kemény csatám, amiben van valódi csapatjáték és számíthatok a társaimra. De ez nincs randomban, csak lemming trainek, meg virágszedõk a mezõ közepén. Én meg legtöbbször egyedül megyek védeni az egyik oldalt. A random élvezeti faktora egyenlõ a nullával, az ilyen wolfynok miatt, amikkel tele van a szerver és akik nem tesznek semmit hozzá a csapatuk teljesítményéhez. Ti meg még fel vagytok háborodva, mikor elrettentõ példaként mutogatják õket. LOOOL
De még mindig nem tudtam meg, miért nem lehet elvárni az emberektõl, hogy legalább átlag szinten teljesítsenek, ne csak beleszarjanak a játékba?!
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Battle: Widepark 2012. október 29. 13:18:37
Vehicle: T29
Experience received: 5 924 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 83 383
Battle Achievements: Steel Wall, Top Gun, Sniper
38xp-n múlott a 3k... nem vagyok ideges, nem vagyok ideges!!!
Amikor írtunk itt egy how to play-t, levezetve növényekre, akkor is közfelháborodás volt, hogy miért nem írjuk oda, hogy ez egy vicc. Az elképzelés szerint valaki komolyan fogja venni és ez alapján fog játszani.
A másik dolog meg az, hogy biztos megesett másokkal is az hogy egy csatában zsákutcába rohant, és minden oldalról rárontott az ellen, és pillanatok alatt lenullázta, vagy megbénította a jármûvünket és tétlenül nézve kicsináltak. Erre jönnek a vérprofik, és írogatják az embernek hogy mekkora egy noob..hát bameg, kíváncsi lennék egy ilyen szituba ezekre az emberekre mihez kezdenének, és mennyire esne rosszul nekik ha õket is nooboznák.
A harmadik eset, mikor egyedül maradsz a csapatban, 4 ellenféllel szemben és a sírból majdnem visszahozod a csatát, de a végén még is az egyik kicsinál, és benyögik a magukat nagy játékosnak tartók, hogy mekkora egy noob vagy, mert végül csak nem sikerült nyerni. De kérdem én õk hol voltak, miért nem segítettek, valszeg azért mert õk még nagyobb noobok, mivel már régen kiszedték õket a játékból.
Egyébként meg aki nem tudja elviselni a gyengébb, hobby játékosokat, azoknak nem kell jönni random csatába, csak cw-re járni, meg külön szobákat nyitni, és ott olyanokat meghívni, akik megütik azt a szintet amit õk elvárnak, és akkor mindenki boldogabb lesz.
Komolyan, egy-két embernek akkora arca van, hogy egy KV-1S megfordul a homlokán.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Amúgy randomban sokkal jobban lehet sebezni, mint mondjuk században, de a század élvezetesebb(ha van jó FC, mit pl:Szakesz)