World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ember lehet igényes a játékkal szemben, de nem a játékostársaival szemben, mivel mindenkinek joga van játszani, és egyelõre a WG-nél nem csinálták meg az effi alapján szûrést.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Which heavy tank tree do you fear the most?
Germany
42 (21.8%)
France
16 (8.3%)
USA
38 (19.7%)
USSR
97 (50.3%)
Abban meg szerintem semmi rossz nincs, hogy nem vagyunk annyira igénytelenek, hogy megelégszünk a szarral és jobbat szeretnénk.
Simán el lehetne várni a játékosoktól az 1/1 közeli csata-kill rátiót, nem olyan elérhetetlen az. Csak ugye a véglények anélkül halnak meg, hogy akár 1 sebzõ lövést bevinnének egész csata alatt, mindezt t10 csatában top tankként. Ezzel mások játékélményét rontják csak el. Ez a baj!
Azt is el lehetne várni a wg-tõl, hogy kijavítsák a bugokat, amik már 1,5 éve bent vannak a játékban, ne csak új tankokat rakjanak be. De a fejlesztõk nem képesek rá. A játék koncepciója nagyon jól ki van találva, csak a megvalósítás szar, ez a baj!
Persze védd csak õket, meg nyomogasd csak a minuszokat, mert nem vagyunk igénytelenek.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Hogyan kell Hermisen játszani?
Hát így majd 8000 csatával a hátam mögött, úgy gondolom, hogy kialakult egyfajta játékstílusom.
A trükköket nem más játékosoktól tanultam, mivel Õk is emberek, és így õk is tévedhetnek, hanem letöltöttem 1 bot programot, és azt figyeltem, hogy csinálja ezt 1 program.
Elsõ lépésként, miután elindult a csata én még maradok a bázison 2-3 percig mozdulatlanul, és figyelem a csapattársaim mozgását. Ahol látom, hogy baj van, oda indulok, és próbálok segíteni. Ha kell, akkor beállok a kis hp-s csapattársam elé, hogy a testemmel védjem az Õ tankját. Miután tökéletesen beállok elé (és még nem lõtt ki az ellenfél) akkor kikeresem az elsõ célpontom és lövök. Sajnos célzásra nem nagyon marad idõm, így nagyon hasznos volt amikor rájöttem, hogy ha megnyomom a jobb egérgombot, akkor a játék saját magától céloz. A sniper nézetet a legritkább esetben használom, mivel így nem látom mi történik körülöttem. Miután meghalok tanácsaimmal segítem a többieket, de az a baj, hogy kevesen csinálják amit mondok.
Pales27:
Hermi mi a véleménye a lemming trainrõl?
A válasz nagyon egyszerû: egységben az erõ! Minél többen vagyunk egy helyen, annál biztosabb, hogy nem sikerül az ellenfélnek mindenkit kilõni. Én személy szerint szeretem ha 6-8 tank van körülöttem, hiszen az ellenfél se engem lõ állandóan, illetve tudom, hogy védik az oldalam. Szerintem az lenne a leghasznosabb dolog, ha mindenki maradna a bázisa környékén, és az érkezõ tankokat lõné szépen sorban.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Emancipate yourself from mental slavement!
Látom, szép statot futott E75-el XD
már 623 csata alatt sikerült összeszedni az E100ra az xp-t 😄 36% winrate 😊 648 átlagsebzés (2 csatánkét 3 lövés XD végülis, drága a lõszer 😊 )
Hamarosan jön a válasz is.
A kérdés amire válaszolni fogok: Hogyan kell úgy játszani mint Hermi?
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Tetszik. 😊
Ez jutott eszembe róla. Bocs tudom, nagyon ráérek... terrible e100 driver meme
Ha valakit érdekel Hermi véleménye bizonyos játékbeli dolgokról, illetve szívesen látna mást is a fórumon, azon kívül, hogy: rohadt artyk, ez dájó kör lett, noob csapattársak, rohadt MM stb. Írjon nekem privát üzenetet a kérdésével, és én megpróbálok itt a fórumon válaszolni.
Lehet, hogy nem azonnal válaszolok, lehet, hogy napi 1x, vagy két naponta, de poénnak szerintem jó lenne.
Az új álcázási rendszer! Kifejezetten utcai harcokra! 😄
Össze-vissza variálnak, a kedvencem, hogy eredetileg a Batchat 25t tier 8 med lett volna, az elsõ elképzeléshez képest nem kicsi karriert futott be a tech treeben. XDDD
(Meg egyes helyeken itt is mióta betették a lábukat)
Emancipate yourself from mental slavement!
Ismerõs ez valahonnan, Tibikém. 😊
-It is a well known fact that in 0.7.4 French TD’s and SPG’s will be added to the game. Will French Tank Destroyers have the auto-loading system?
-We do not plan to add auto-loading for French TD’s.
-Do you plan to return 400 hp to Maus?
-We do not plan to return 400 HP to Maus as the decision to cut off its HP was reasonable.
-Will the battle level of Type 59 be increased?
-We do not have any changes planned for the Type 59 at this time.
többet nem is olvastam el xD
miért nem az a neve a topicnak hogy: kérdezz - mi hazudunk 😄
Ja és mindezt úgy hogy T8 környezet volt, tehát még kedvezõ is, mert a Ferdit simán feldobja T10 közé is. Kötélidegek kellenek a stock Ferdihez, na.
Hogyan láthatja Õ a játékot.
Remélem néhány embernek tetszik majd."
A kizárólag artyt játszó játékosok kivétel nélkül a piros nevû szektorban tanyáznak.
elég bátor vagy, hogy ezt le mered írni! 😄
én ezt tuti, hogy a sírba vittem volna magammal.....
A lökdösés pedig egy káros mellékhatása a 8.0-nak, megint csak adtak egy lehetõséget a hülyéknek, hogy tönkretegyék a csapat esélyeit. Nagy nehezen becélzok valamit a derppel, lõnnék, ami ugyebár elég ritkán adatik meg vele és abban a pillanatban meglöknek oldalról, szerencséje az illetõnek, hogy bocsánatot kért, de el tudom képzelni, hogy van aki szándékosan is csinálja.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\