World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkorákat ásítozok,csak agyalok,hogy mit lehet eddig magyarázni,hogy ki miért itéli el a gyengébb játékosokat...Igen,maradjunk akkor abban,hogy Noob-ozni,idiótázni,Bot-ozni,stb ez egy általános dolog,amivel együtt kell élnünk,nekünk igényteleneknek...a FULL HD-s játszótársainkkal ellentétben,akik úgy gondolják,hogy egy játékot amihez semmi közük,csak úgy szarozhatnak,fikázhatnak,hiszen ök az igényességet nézik...köszönöm a figyelmet...
Hát nem tudom... akkor valaki segítsen! Hogy kell játszani a JT-vel? Eddig legnagyobb csalódás az eddigi tankok közül!
patchaou
Nem vagy egyedül. Az elején amikor fingom nem volt arról, hogy mi merre akkor tutirálokat nézegettem és feljöttem ide olvasgatni esetleg kérdezni. Talán az bennem a "hiba", hogy ha valamit csinálok azt szeretem jól csinálni, fõleg ha tetszik is.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Botozni azért, mert nem kell a gép elõtt ülnöd, ergo csinálhatsz mást, lehetsz melóban/suliban, amíg gyûlik az xp/pénz. Viszont ha már leült az ürge a gép elé, nem fog direkt kicseszni magával, mivel neki sem az érdeke. Az más kérdés, hogy mennyit tud így vagy úgy hozzátenni a csatához.
Én nem hiszem hogy beleszarnak. Bénák és kész. Vagy...múlt héten volt egy csatám KV-5-el ahol nem volt sebzõ találatom. Pedig találtam, és át kellet volna ütnie, de csak null sebezés-null sebzés-null sebzés-critical-ilyesmi. Hát bakker.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

A csata végi battle record elég jól megmutatja, hogy ki mit mûvel csata alatt. Számomra néha felfoghatatlan, hogy egyes emberkék, hogyan tudnak ennyire keveset hozzá tenni a játékhoz. Én ezt nem tudnám mással magyarázni, mint a "szarok bele" mentalitással. Miért éri meg "beleszarni"?! Botozni miért éri meg?! Ugyan az kb.

AZ ingame noobozás viszont tényleg nem szép, de legalább kicsit felhívja a figyelmet, hogy valamit nem jól csinálsz.
Ha nekem zsinórban sokan írják, hogy noob vagyok, akkor elgondolkozom azon, hogy mit is csinálok rosszul és megpróbálnám legalább képezni magam, hogy jobb lehessek. Videókkal, akár az itteni faq olvasásával. Persze úgy tûnik ez csak az én mentalitásom.

Azért az effi alapján sok mindent le lehet szûrni, mintha egy iq teszt lenne. Szélsõséges példa a matyi. Nem azért vált memé, mert gyenge játékos, hanem amiatt amit itt mûvelt a fórumon. Ha nem lettek volna a kis dolgai, akkor senki se emlékezne rá... Persze ettõl még unicum effivel is lehetnek érdekes emberkék, de az az állatfaj ritkább.😊

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

Pontosságba nem, de ezen a szinten, ilyen átütés-célzás idõ-sebzés trió nagyon jó. Persze én elfogult vagyok, amióta egyszer itt segítettek, hogy hogy használjam, azóta annyira megtetszett, hogy szinte csak ezzel körözök, minden más csak a napi duplázás szintjéig figyel be.
Master91
Sokszor azt olvastam hogy az L/61-es ( topgunja) a játék legjobb lövege!
Ez egy teljesen más kategória, nem errõl beszélünk. Arról hogy ha ezek mellett amit most leírtál szépen idegyûjtenéd tételesen mind a 4 öngyilkos pilóta statjait, kielemeznéd hogy meccsenként hány killjük van és élvezkednél rajta.

Nekem is 😛

https://wotinfo.hu

jaja de én csak az AMX105AM-ig mentem 😄 még 2k exp és megvan a jobbik gun 😛
100-150 csata után meg fog változni a véleményed. Nekem 150 csata kellett, hogy rájöjjek, hogy hogyan kell használni. Lövege meg pontosabb, mint a Ferdi toplövege.
Valamelyik nap volt, hogy Malinovka pályán 4 db traktor és 1 T1-es a 30. másodpercben (épp egy M2LT-t próbáltam ki) elindult a fedezékbõl keresztül a mezõn a másik bázis felé, 10 másodperc múlva mind az öt halott volt. Írtuk többen is, hogy ez mire volt jó, a válasz annyi volt, hogy ne sírjunk, csak viccbõl játszanak, nem érdekli õket az eredmény. erre mit tudsz mondani, szídhatod õket, szarnak rá, de a meccset eléggé egyoldalúvá tették és 10 másik játékos játékát tették tönkre. Lehet, hogy nem is voltak gyenge játékosoko, de ebben az esetben azt élvezték, hogy kinyírták magukat és a többieket idegesítették.
Aha...

Ugyanaz az ember játszott, ugyanazokkal a tankokkal:

Tegnap:
Victory ratio: 39.39%
Battles: 33
Efficiency: 685.34
Average tier: 7.09

Tegnapelött:
Victory ratio: 45.83%
Battles: 24
Efficiency: 1440.61
Average tier: 7.08

Tegnapelött jó kedvem volt, és kipihenten ültem oda. Tegnap este hulla fáradt voltam, és csak lövöldözni támad kedvem. Most akkor noob-e vagyok, vagy nem?

A victory ratioval meg mit lehet tenni, ha a srácok közül 4 elhullik, mire pozícióba érek? Meg ha kilõnek 4 kill után, 11-8 vezetésnél, azán a garázsba jön az üzi, hogy vereség...
Hehe, látom hasonló felé indultunk el 😊

Lorraine39 L AM 19 47.37%
...
AMX 105AM 5 20%

https://wotinfo.hu

Csak furcsa szóöszetétel, a szórakozásból van nem önkéntes? 😊 Van kötelezõ játék v mi?

A másik hszedet nem vágom....

Öcsém, ez a JT mekkora egy szarfoshúgy egy tank... Ferdit imádtam, azzal lehetett menni elõre is, meg minden. De ez??? Egy pontatlan szar pappírzacskó (átlövi minden.., még a 250mmrészt is...), ég mint a fáklya, világít fél pályáról. És semmit nem találok el vele... hiba pontos, benne van a tank a célzókörben, csak a tank, de mellé, vagy én nem tudom, a fekete lyukba. Ja és 276 pen... hát köszönöm szépen, a 128-assal több minden átlõttem mint ezzel a szarfossal. Tank még ennyire nem húzott fel mint ez. Már második nap, hogy a falat verem néha ez miatt... Megyek inkább Tetrisezni...
Lorraine39 L AM 28 50%
PzKpfw V Panther 4 25%
PzKpfw III/IV 4 25%
SU-85 3 66.67%
AMX AC Mle. 1946 2 50%
IS-8 1 100%
AMX 105AM 3 33.33%
Ja meg, ne sértõdj meg, de mondhatná azt egy pellengérre állított gyökér, hogy õt meg az zavarja, ha egy kedves csapattársa kilövi az arty-jából. Vagy tán nem?

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Hát mért, nem önkéntes? Kényszerítenek hogy játsz? A tornaóra kötelezõ, ez nem, ezt szórakozásból csináljuk, a tornaórát azért mert a tanár azt mondta.

Önkéntes játék? Ez vmi új....

Figyelj, ugyanúgy élvezi, sõt lehet jobban mint te. Neki az is sikerélmény ha néhanap eltalál egy célpontot, ha megki is lõ vkit, esetleg lesz egy topgun akkor a mennyben van. Neked hány topgunod van, állítom azt se tudod 😄

Ez kb olyan, hogy egy idõben pl játszottam Quake3-at, csak mert tetszett. Igaz hogy a K/D arányom 1:20 volt, mert a koreai prókhoz sohasem értem fel, de ha legyalultam egyszer a kis szarházit, már happy voltam.

Persze idegesítõ meg minden ha a gyopár veled van, de az én szememben az aki itt a fórumon pellengérre állít ismeretlen embereket a teljesítményük miatt az emberileg szánalmasabb mint az ha vki szimplán béna egy játékban.

Ezek szerint mások vagyunk, én megvagyok enélkül a gõzkieresztés nélkül is, pedig látok én is elég hülyét nap mint nap.
Igazad van, csak annyi a különbség tesiórán kötelezõ volt részt venni, ez megy önkéntes játék, és nem értem, hogy ha valakinek ennyire de ennyire de nagyon nem megy, az minek játszik? És az ilyet néha hát...most még jobb kinevetni õket, mint sírni miattuk.

Minden csatában van ilyen, mégse jegyzem meg egyik nevét se, még ha ingame chatban el is küldöm mindenféle helyekre (csak tegnap 4x fenyegettek meg reporttal és bannal emiatt 😄 )

average tier 2,18? mivel mentel ennyit? 😊
annyiban h kiereszthetem a gozt. mivel mast az egegyadta vilagon nem tehetek ebben a jatekban. el kell viselnem. de azert orulnom, talan megsem.
Értem, de ez kb olyan, mint amikor tesiórán te mint a legjobb focista azzal vagy elfoglalva hogy a legbénább milyen béna, mekkora luftokat rúg, és percekig az õ szapulásával vagy elfoglalva.

Mégis, szted ez milyen jellemre vall?

És ha te ide feljössz, és ezt elújságolod, neked (vagy bárki másnak) miért lesz jobb? Mellesleg naponta több tucat ilyen van, XY-t láttam az elõzõ csatában, mekkora f*sz volt, nézzétek milyen szánalom a statja. Nevetségesnek érzem.
tegnapi napom botrányosan szar volt....
Victory ratio: 46.67%
Battles: 45
Efficiency: 2147.81
Average tier: 2.18
Experience: 13234 294.09
Capture points: 7 0.16
Defense points: 308 6.84
Damage: 34095 758
Kills: 78 1.73
Spotted: 19 0.42

de úgy látom ma is a fasz rosszabbik végén vagyok :/
Hát az, hogy némelyik vicces, hogy milyen statisztikája van, és hogy milyen ostobaságokra képes a játékban.

Lammer, result tracekerrel mi a helyzet? megszunt?
"A wg is kezdi felismerni, hogy egyre több jó és átlag játékos hagyja ott a gémet"

Na erre kiváncsi vagyok hogy ezt a kijelentésedet mégis mire alapozod.... 😊

..nem tudom mit szivod magad.- akit ma felhoztak peldanak, egy remenytelen agyhalott idiot kreten. csak szetbassza a masik jatejkat. es ehhez meg oylan marha pronak sem kell lennie senkinek h megallpitsa. jo peldaja annak, hova el lehet jutni nulla jatektudassal. pont erre szamithat barki, barmiylen tierben meg a tizesben is.

es amiatt h en nem avgyok ekkora segg mint ez a hulaldek vegleny, nehogymar nekem kelljen elszegyelnem magam!
+1

Ezen én is mindíg elgondolkodom, hogy mi indít embereket arra hogy perceket eltöltsenek valami gyökér statjainak elemezgetésével, aztán még iderittyentsenek a fórumra is egy részletes hozzászólást. Valahol szánalmasnak érzem...

Ennyi erõvel inkább írna FAQ-t, vagy esetleg egy tankelemzést amibõl haszna is lenne másoknak.

patchaou
Nem vagyok pro, de felfogom, megértem, nem is várok tõlük sokat legfeljebb azt hogy lepjenek meg. De hol sírjak miattuk ha nem itt? A zöldségesnéninek panaszoljam el, ha valami nem tetszik a wot-ban?

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Igazándiból azt kellene felfogni az itteni próknak, hogy amíg az eff kalkulátor átlagos játékosnak 32%-ot, átlag alattinak pedig további 48%-t! ír, addig felesleges túl komoly elvárásokat támasztani a csapattársakkal kapcsolatban.

Persze az internet (majdnem) mindent elbír - meg jobb is, ha valaki itt vezeti le a feszültséget, és nem a való életben. Mondjuk fejlõdni illene ebben is azért, nem csak a tankos gamában.

[HUN]Kami*, kiskami*

Persze, nyilván hülye szegény, magamban én is sokszor lehülyézek embereket meccs közben, de aztán nem fényképezem le, hogy felmenjek a fórumra és lobogtassam, hogy nézzétek, mekkora gyökér (bezzeg mi mekkora királyok vagyunk, milyen ciki, hogy nekünk félisteneknek ilyen véglényekkel kell együtt játszanunk - ez a kimondatlan gondolat, ami meg mindig ott van az ilyenek körül).
Hát kezdésnek top tankként ne lõjjön HE-vel és ne támadjon seggel, vagy ne kempeljen végig. Ha ezen túl van, már nem reménytelen.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

patchaou
Motiváció kéne nekik, mert jelen állapotban bárki eljuthat akármelyik tankig úgy is, hogy szart sem csinál csak kurva nagy türelme van.

Ja, de azért Mátyáshun az életben sem lehet valami penge.

Egyébként meg már leírtam, hogy nem a "noobokat" védem, csupán viccesnek találom, hogy sok embernek itt ekkora arca van, hogy másokat nyomorékoz le. Mert ügyesebb az átlagnál egy számítógépes játékban. Szép kis világ ez, amikor a WoT-os eredmények alapján ítéljük meg az embereket. Nevetséges.
És a képzésüket a fikázásukkal, vagy a kettéosztott szerverrel gondolod elképzelni?
És mégis honnan tudod hogy beleszarik a játékba, nem pedig csak ennyi telik tõle? Neki miért lenne jó üzlet beleszarni? A saját szórakozását is elcseszi ha korán elhullik, nem csak a tiédet.
Linkeltem már ilyen-olyan okokból a katpolt, de itt van még egy érdekes sorozat.

Ukránok irakban.

Oda tökéletesen illettem volna én is katonának. Vagyis inkább parancsnoknak. 😊

Ja, de mégis mit lehet ezzel kezdeni? Mit lehet kezdeni a hülyékkel? Ki tiltani õket nem lehet. Külön szerver, vagy hogy az MM külön sorolja õket, nem csak ostobaság, de nem is megvalósítható.
Oktatni õket...azt se lehet, mégis hogyan?

A WoT nem túl bonyolult, elég kitartással egy szobai fikusz is el jut tier X-be.

A szlovákoknál afganisztánban volt valami hasonló õrfeladat (érts kapuõrzés) közben.😄 Lábon lõtte magát a delikvens, ha jól emlékszem.😊

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

Ez mind csak melléduma. A játéknak igen is van tétje nekem, mégpedig a saját szórakozásom (nem véletlenül nem játszok túl sokat😄).

De még mindig nem tudtam meg, miért nem lehet elvárni az emberektõl, hogy legalább átlag szinten teljesítsenek, ne csak beleszarjanak a játékba?! - mások kárára, mondván majd valaki vért izzadva úgy is lehozza a csatát. Nem kellene hozzá semmilyen különleges képesség, vagy gyors reflex.

Helyette inkább védjük õket minden áron, hiszen ez a helyes magatartás, nem mondjuk a képzésük. Babusgassuk õket! Nem baj, 5k csata és 300 effi után biztos fog fejlõdni xy. 10k csata után 320 effi, sebaj van már egy kis fejlõdés....😄
A wg is kezdi felismerni, hogy egyre több jó és átlag játékos hagyja ott a gémet, mert nem nyújt kikapcsolódást (amit egy játéknak nyújtania kellene). Nem véletlenül csinálják újabban ezeket az oktató videókat. Csak a gond, hogy pont azokhoz nem jutnak el ezek a videók, akinek készülnek, mert arra se veszik a fáradságot, hogy a kliensbõl megnyissák a linket, hogy mégis mi az.:/

de csak azért vannak ászok mert vannak 2-3-4-5-6 -ok a pakliban....kell noob hogy lehessen PRÓ..ahogy az életben gazdag szegény...hülye okos....ez a nézõpont kérdése...vagy ahogy egykõ mondta relativitás mindenhol megállja a helyét 😄 😄
pointer4
Akkor villantsál két sajtburger menüt 😄
patchaou
Ki van zárva! Alkalmazkodj, tolerálj, szürkülj. Hunyj szemet a bugok fölött, örülj a 0 dmg-nek és 21 hp-ra lõtt egylövéses tanknak. Istenítsd a wg-t.