World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezt az utóbbit nem értem...

Pali bácsi van akkora antilegenda, hogy ezt szmájli nélkül is értse az ember. Olyan, mintha azt írtad volna, hogy menj platoonba Mátyáshunnal, mert sokat tanulhatsz, hogyan kell játszani.

Pedig még a szmájlit se raktam ki, direkt 😊

A másik könyv amit ajánlani tudnék a "Legyõzhetetlen Tigris páncélos" nevet viseli 😄

Trollkodunk, trollkodunk? <#eplus2>

Ok, köszi, az artyk miatt gondoltam, hogy jól jönne, de mivel az alap felfüggesztés nem is bírta volna el, ezért a stabilizátort vettem meg.

World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21

Földi Pál könyveit szokták ajánlani...

Nem tudok olyan tankróla játékban, amire érdemes lenne ferakni a spall linert, fõleg nem stabilizátor helyett.

mijki
OFF:

Tudtok valamilyen könyvet, ahol részletes információt találok sok tankról, esetleg még metszeteket is? Fõleg második világháborús könyvekre, szakirodalomra gondolok.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Kicsirigo
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/125488-clock-in-hangar-battle-angles-24-81/

Ez hangár óra, játék közbeni óra, meg szögmérõ TD/arty-hoz egyben. Én ezt használom.

Vki tudna linkelni a 8.1-ben is mûködõ játék közbeni órát?
(Most csak hangár órám van.)

Elõre is, Köszi!

BF3: Atomiccore

Axon
Na sajnos most nincs idõm még egy kört menni vele, pedig szívesen tesztelném tovább. Más tankoknál nem tapasztaltam pedig ma délelõtt mentem összesen 12 tankkal.

3 csata tele tier 7 feletti artikkal, úgy néz ki a férgek elõbújtak a barlangból ideje kis szünetet tartani.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Semmit nem variáltam vele, egyik csatáról a másikra lettt olyan!! Ahogy Axon is írja olyan mint amikor kilövik a lövészt!! Hihetetlen.
Axon
Ezt most én is tapasztalom az IS-el. Hatalmas célkör tetû lassú szûküléssel, pont úgy mint amikor kilövik a lövészt vagy megsérül a csõ.

Nem vettél le róla semmilyen felszerelést? Vagy csereberélted az embereket?
E-75-re vertikális stabilizátor vagy spall liner?

World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21

Hali. Olyan gondom van h a T34-en (prém) nagyobb lett a célzóköröm! Mint amikor a lövész kinyiffan a tankban! Ez kb fél órája van így. Alig találok el vmit!! Vmi tipp h ez mi lehet?? Help pls!!!
Mighty
Most már megint "tervezett" karbantartás az ok...

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Ilyet nekem is szokott ha úgy tartja kedve. Engedélyezd s nem lesz semmi gond.
Engedélyezd a tûzfaladon.

Mighty
Nekem is...

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Nem frissített véletlen a tûzfalad? Aztán okosabbnak akar látszani mint amilyen okos?

Most ezt komolyan fél óránként be kell másolgatni?

Jól van ez így, megszokás kérdése 😊

Gottfried
HELP !!!

Hát így még nem jártam,nem tudok belépni a játékba. 😞
Azt írja ki hogy a tûzfal blokkolhatja a szerver elérését.

Már egy éve játszom és soha nem találkoztam ilyennel.Ma hajnalban simán kiléptem,most meg nem enged be.A géppemhez közben senki nem nyúlt.
Találkozott már valaki ilyen problémával?

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

hello.eladom a profilom, meguntam.löwe t54 a garázsban továbbá kifejlesztve: t25,t32,is4,e100,gw panther,jgpz4,amx1375. teljesen tisztán.persze e-mail címmel személyesen is akár hogy mindketten meggyõzõdjünk róla hogy minden tiszta.
Ja, sokként is ért amikor lehúztam a modpackodat, elsõ meccsen 8 lila... mondom WTF, ennyi unikum egy meccsen... ? 😊

Aztán kiderült hogy tényleg unikumok voltak, frissen szabadulva az üvegházból 😊

Akkor azért.
Nálam egyszerûsítve van, lila az abszolút zöldség, piros aki legalább már jön utánad, sárga aki a lövésedbe sem tolat bele és 1200 felett mindenki zöld.
Ha nem tetszik akkor ide látogass el és a szerkesztõvel megnyitva a konfig fájlt olyanra színezed a sajátodat amilyenre akarod.

Ez itt sötétpirosra festi és kiírja minden játékos felett az eff rate-et, ha kell valakinek.

Link

Egyébként van egy online editor, ahol beállíthatsz mindent a kedvedre.

Virkir fórumtárs modpackját toltam fel egy az egyben 😊

Valami ilyesmire gondoltam, mert eddig nekem is bordótól felfelé jött.

eladom a profilom, meguntam.löwe t54 a garázsban továbbá kifejlesztve: t25,t32,is4,e100,gw panther,jgpz4,amx1375. teljesen tisztán.persze e-mail címmel személyesen is akár hogy mindketten meggyõzõdjünk róla hogy minden rendben.
patchaou
Valami hülyén lehet beállítva benne, nálam bordó a legalja, aztán jönnek a pirosak.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Hali. Olyan gondom van h a T34-en (prém) nagyobb lett a célzóköröm! Mint amikor a lövész kinyiffan a tankban! Ez kb fél órája van így. Alig találok el vmit!! Vmi tipp h ez mi lehet??
Most én megkavarodtam egy kicsit ezzel az XVM-el, csak nálam mutatja lilának a gyengébb képességû usereket?

Szia!

200 pen viszi vígan a tornyon szembõl baloldalon lévõ kupolát, ahol a két szép csõ is van😊! Persze csak ha 1 v 1-ben vagy vele, ha nem és nem lát akkor megvárod, hogy elforduljon valakire és kb. halott is.
Elátkozták a noobok, mert túl sokat szidta õket 😄

Tono34
907 üzenet.... volt vmi lényeges?

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Vajon mit csinálhat rosszul? 1680 és 47%?

eladom a profilom, meguntam.löwe t54 a garázsban továbbá kifejlesztve: t25,t32,is4,e100,gw panther,jgpz4,amx1375. teljesen tisztán.persze e-mail címmel személyesen is akár hogy mindketten meggyõzõdjünk róla hogy minden tiszta.
ennek a játéknak jelen pillanatban max TierIII-ig van kb értelme....

Elég egyszerû, mindig az újabb.. mert ha beraknak valami új ágat akkor szarrá nerfelik a régit..

flashpointer
goldért cserébe el is tûnik mindenféle kerítés 😊

Emancipate yourself from mental slavement!

Sziasztok.Orosz TD ág közül meik jobb??????Tudom más meg pro-kontra de aki tapasztalta megoszthatná velem.
Másik über játékmechanikai elem ebben a szartengerben hogy bebasz 4-5x aránylag jó csatába terészetesen mind ilyen 15-3/4/5-õs vereség aztán T10 vagy annak megfelelõen +2-3 tier.. és az persze gyõzelem...😄 mekkora trágyadomb ez...

Kupola fent, mindkét oldalon, torony-test találkozása, géppuska szembõl a bal oldalon, ami könnyebben lõhetõ. T34-el szépen lehet sebezni, én pl. kifejezetten nem szeretem SP-vel ellefélként a T34-et, mert nagyot üt a gunja, sok hp-t tud levenni 1jó lövéssel.
Nem sok,mondhatni csak ez az 1 játék kötött le hosszú-hosszú ideig.De amennyire szerettem,annyira herótom is lett tõle.
Autoaim,0 dmg,nem tudják értelmezni a minimapot és sorolhatnám napestig.
Ami ma jó tank,az a következõ patch jövetelekor az lesz a legszarabb.
De legfõképpen az az istenverte RANDOM szarja el a játékot!!
Miért korlátozza be a tudásomat egy rendszer?
Nem hiszem el,h nem lehetne két külön szerverre rakni a jó és a rossz játékosokat.Majd ha elér 1 bizonyos szintet átléphet.Adigg játsszon a kisegítõ osztályban a hasonszõrû egyedekkel és boldogítsa a másik 29 playert.

Amúgy hol akarod hirdetni az accodat?

Kérdés emberek!

A Superpershinget - t8 prem shit - szermbõl a hidraulikus izén kívül lehet még valahol úgy lõni hogy az a *********************** spaced armor ne egye meg a lõszerem? És ha igen mekkora lövedék kell hozzá? Mert a T34é nem elég. Eddig legalább is sztem egyszer sem sebezte.
ja.. engedjük lejjebb a kerítést...

flashpointer
lehet túl szigorúan értékel a mod, csak a kategóriákat kell megváltoztani és akkor jó lesz a sok zöld 😄

Emancipate yourself from mental slavement!