World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A másik könyv amit ajánlani tudnék a "Legyõzhetetlen Tigris páncélos" nevet viseli 😄
World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21
Tudtok valamilyen könyvet, ahol részletes információt találok sok tankról, esetleg még metszeteket is? Fõleg második világháborús könyvekre, szakirodalomra gondolok.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Ez hangár óra, játék közbeni óra, meg szögmérõ TD/arty-hoz egyben. Én ezt használom.
(Most csak hangár órám van.)
Elõre is, Köszi!
BF3: Atomiccore
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Hát így még nem jártam,nem tudok belépni a játékba. 😞
Azt írja ki hogy a tûzfal blokkolhatja a szerver elérését.
Már egy éve játszom és soha nem találkoztam ilyennel.Ma hajnalban simán kiléptem,most meg nem enged be.A géppemhez közben senki nem nyúlt.
Találkozott már valaki ilyen problémával?
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Aztán kiderült hogy tényleg unikumok voltak, frissen szabadulva az üvegházból 😊
Nálam egyszerûsítve van, lila az abszolút zöldség, piros aki legalább már jön utánad, sárga aki a lövésedbe sem tolat bele és 1200 felett mindenki zöld.
Ha nem tetszik akkor ide látogass el és a szerkesztõvel megnyitva a konfig fájlt olyanra színezed a sajátodat amilyenre akarod.
Link
Egyébként van egy online editor, ahol beállíthatsz mindent a kedvedre.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
200 pen viszi vígan a tornyon szembõl baloldalon lévõ kupolát, ahol a két szép csõ is van😊! Persze csak ha 1 v 1-ben vagy vele, ha nem és nem lát akkor megvárod, hogy elforduljon valakire és kb. halott is.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Autoaim,0 dmg,nem tudják értelmezni a minimapot és sorolhatnám napestig.
Ami ma jó tank,az a következõ patch jövetelekor az lesz a legszarabb.
De legfõképpen az az istenverte RANDOM szarja el a játékot!!
Miért korlátozza be a tudásomat egy rendszer?
Nem hiszem el,h nem lehetne két külön szerverre rakni a jó és a rossz játékosokat.Majd ha elér 1 bizonyos szintet átléphet.Adigg játsszon a kisegítõ osztályban a hasonszõrû egyedekkel és boldogítsa a másik 29 playert.
Amúgy hol akarod hirdetni az accodat?
A Superpershinget - t8 prem shit - szermbõl a hidraulikus izén kívül lehet még valahol úgy lõni hogy az a *********************** spaced armor ne egye meg a lõszerem? És ha igen mekkora lövedék kell hozzá? Mert a T34é nem elég. Eddig legalább is sztem egyszer sem sebezte.