World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Másik nagyon jól mûködõ dolog dragonfos pálya.. elmegyek a sarokba mert keresem az artyt.. nincs sehol mondom fasza akkor cap.. megy a cap erre a sarokból megjelenik az arty és telibe kúr!! na gratulálok a fasszopó geciputtyony wargaming csirke neveldének ehez a nagyon fasza cuccoshoz...
..most mindenfele statbuzuluas nelkul.. az csak szerintem problemas, h tier7es csataban jo ha par sarga van, az osszes tobbi piros?
Lejár a prem ami van azt kuka ez a fos... ma fölrakom eladásra az accot szarért meg húgyért és szarok rá...
Végre kínkeservesen, de meglett a nagy ágyú a JP2-re. Vértpisálós volt. Az utolsó 5000 TP-t úgy szedtem össze, hogy az összes csatát elvesztettük zsinorban így max. 150-200 tp jött csatánként. Kihúlt a hajam. A kezdeti 58%-os winratam (kb. 40 csatáig ez volt) a végére lement 43%-ra (145 csata kellett a nagyágyúhoz).
Azóta viszont megtáltosodott. Egyszerûen überbrutál ez az ágyú rajta. Már vissza is mentem 48%-os winrate-ig.
Azóta viszont megtáltosodott. Egyszerûen überbrutál ez az ágyú rajta. Már vissza is mentem 48%-os winrate-ig.
Itt a tizedik vereség, most tartok egy kis szünetet.
Dehogy is.. hogy mondhatsz ilyet a szent wargamingrõl... há nem érted a hogy fordítva is lehet....😄 én ezt az együgyû választ szoktam kapni...😄
Eddig 9 különbözõ hk-val mentem, T2-tõl T8-ig vegyesen, egyiket sem sikerült leötszörözni még. 0 sebzések tömkellege. Á, tényleg nincs belenyúlva ajátékmenetbe a 0 critek által, minden a legnagyobb rendben...
A nulla sebzés tán a legundorítóbb húzása a WG-nek. Nagyon viszi a pénzt, caták mennek el rajta.
Na volt két hét pihenõ nálam a wotnak,de asszem most jön a 2 hónap...
Vk2801 na megyek teszek bele 10 goldamót,elsõ kör 4 találat 0 sebzés,lepattogott meg no dmg,
2.kör 3x lõttem bele egy sima Is be 0 sebzés,mind LEPATTANÓ!
Köszönöm,de ebbõl nem kérek...
Vk2801 na megyek teszek bele 10 goldamót,elsõ kör 4 találat 0 sebzés,lepattogott meg no dmg,
2.kör 3x lõttem bele egy sima Is be 0 sebzés,mind LEPATTANÓ!
Köszönöm,de ebbõl nem kérek...
Engem az húz fel, hogyha megyek egy tök jó kört akkor azt tuti elveszítjük, még akkor is ha látszólag jobban állunk, aztán aminél gyõzök az egy átlagos vagy szar kör és azt 5xeli meg.
Kivéve a tegnapi VK28as kört ott 10k xp jött, jó az a heat 😄
Kivéve a tegnapi VK28as kört ott 10k xp jött, jó az a heat 😄
WoT: Nishizumi77
Mennyire komoly ez most... eljött a retardált zöldségek ideje....
Bementem Perzsával és full autó aimal lõnek goldal!!! a lövegpajzsom úgy nézett ki mint a szita.... gratulálok wargaming.... egy vicc az egész
Ha valaki tud olyan emberrõl aki ebbe a szarviharba accot venne ne habozzon😄
Bementem Perzsával és full autó aimal lõnek goldal!!! a lövegpajzsom úgy nézett ki mint a szita.... gratulálok wargaming.... egy vicc az egész
Ha valaki tud olyan emberrõl aki ebbe a szarviharba accot venne ne habozzon😄
Hú de kora reggel van..
Arra meg is kapta.
Amúgy még nem sokat voltam az új El halufon de egyelõre úgy érzem sokkal jobb lett, eddig utáltam most nem rossz.
Fõleg ezzel a tipikus sivatagi álcával, Blitzkrieg filling 😄

Na találkoztam egy 10-es brit tankkal...
1680 47% 12k FV215b paygamer
Lusta voltam képet feltölteni😄
1680 47% 12k FV215b paygamer
Lusta voltam képet feltölteni😄
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Hali.Melyik orosz TD ág jobb???263 vagy a 268 felé.Tudom más de mégis ha van tapasztalat szívesen fogadom.THX elõre.
Mivel 37%-on fejezte be a meccset, ezért megvolt az 1000 potenciális sérülés. És ha ez megvan, akkor elvileg az kapja meg a kitüntetést,aki a legtöbb találatot szenvedte el.A zöbbi tényezõt csak akkor nézi,ha ugyanannyi lövést kaptak.Tehát vagy szar a leírás a wikin,vagy bugos a cucc...
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
6161??
Bakker, hogy lesz meg a tank ász? 6160-at sebeztem, kb. 4500-5000-et T10-es tankokba és nem lett meg...
Gyõzelem!
Csata: Highway 2012. november 3. 0:31:12
Jármû: T-62A
Szerzett tapasztalat: 8 010 (5x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 88 681
Csatában elért Achievement: Szárnysegéd, Kiváló Lövész
Gyõzelem!
Csata: Highway 2012. november 3. 0:31:12
Jármû: T-62A
Szerzett tapasztalat: 8 010 (5x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 88 681
Csatában elért Achievement: Szárnysegéd, Kiváló Lövész
Ammo, de nem úgy értettem a tartályt 😊
Valószínû a potenciális sebzés nem érte el nálad az 1000-et.
nekem ugyan ez volt.. 19re kapta, nekem 21 volt
jah meg egy Kolobanov tegnap...
volt egy killem még 8-8nál..
aztán a végén 5 lett. mégis megkaptam. na hogy? 😄
nem volt dezertálás...
jah meg egy Kolobanov tegnap...
volt egy killem még 8-8nál..
aztán a végén 5 lett. mégis megkaptam. na hogy? 😄
nem volt dezertálás...
Ha meg menetbõl lõsz akkor a célzási sebességnek végképp semmi értelme nincs (és közelharcban ugye a pontosságot is a hajadra kenheted).
Pen az isten, az kell 😊
Pen az isten, az kell 😊
Igaz csak pár kör erejéig tudtam még kipróbálni élesben de nekem pl jobban bejön az új ágyú.
Elég szépen lehet menetbõl is lõni vele.
Elég szépen lehet menetbõl is lõni vele.
Plusz meddel én mindenhonnan harcolok, van szitu amikor nem tudsz a hátába kerülni az ellennek. Ráadásul a seggérõl ugyanúgy lepattanhatsz ha csak kicsit áll csámpásan vmi 😉
Nálam pen mindenek felett.... +10% pen az sztem számít.
Azért itt nem ennyire egyszerû.
Már le lett írva amit nem ütsz át a kisebbik pen-el azt a naggyal se fogod viszont kapsz egy jobb pontosságot és célzási idõt.
Meg ugye med-el nem szembõl harcolunk elsõsorban akkor meg édesmind1 a pen egy szint felett.
Már le lett írva amit nem ütsz át a kisebbik pen-el azt a naggyal se fogod viszont kapsz egy jobb pontosságot és célzási idõt.
Meg ugye med-el nem szembõl harcolunk elsõsorban akkor meg édesmind1 a pen egy szint felett.
A "hogyan legyünk gamer sznobok" címet kiérdemelnéd😄.
Goldammo Noob Badge Class III (you're bad and you should feel bad): buy gold ammo at least for 5 Million credits for a heavy and/or medium tank
Goldammo Noob Badge Class II (learn to play, retard): buy gold ammo at least for 5 Million credits for a tank destroyer
Goldammo Noob Badge Class I (just kill yourself): buy gold ammo at least for 5 Million credits for a Self-Propelled Gun
Goldammo Noob Badge Class II (learn to play, retard): buy gold ammo at least for 5 Million credits for a tank destroyer
Goldammo Noob Badge Class I (just kill yourself): buy gold ammo at least for 5 Million credits for a Self-Propelled Gun
Ugye egy nagyobb és egy kisebb átütésû ágyú közt vacilálsz? 😊
(a kérdésben benne van a válasz)
(a kérdésben benne van a válasz)
még h nem ruszki OP:
én: ferdi 21 kapott találat...
egy csapattárs: is3 19 kapott találat - acélfal
miért is nem én kaptam? túléltük mind2en. 13 életerõm maradt.szal abba se lehet belekötni.
én: ferdi 21 kapott találat...
egy csapattárs: is3 19 kapott találat - acélfal
miért is nem én kaptam? túléltük mind2en. 13 életerõm maradt.szal abba se lehet belekötni.
Goldammo noob medál - Vegyél gold ammot több mint 5 millió creditért egyszerre
szerintetek hány embernek lenne meg a medál? XD
szerintetek hány embernek lenne meg a medál? XD
Diliflepnit 😊
nyaklevest<#boxer>#boxer>
Mit adtok ha megnyomom a vásárlás gombot? <#zavart1>#zavart1>

ááááááááááááááááááááá:
Gyõzelem!
Csata: Abbey 2012. november 2. 20:53:57
Jármû: Matilda
Szerzett tapasztalat: 900 (5x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 8 002
faszom ebbe a lassú szarba, nem jött szembe senki, fél pályáig jutottam, mire befoglaltak .. egyet sem lõttem .. oh, yeah. 😊
Gyõzelem!
Csata: Abbey 2012. november 2. 20:53:57
Jármû: Matilda
Szerzett tapasztalat: 900 (5x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 8 002
faszom ebbe a lassú szarba, nem jött szembe senki, fél pályáig jutottam, mire befoglaltak .. egyet sem lõttem .. oh, yeah. 😊
*a többin már túl vagyok
igen, jól mondod: "tierjének"
a T20-at leszámítva szar az összes .. 😊
a T20-at leszámítva szar az összes .. 😊
Szerintem mind a kettõ német med tierjének legjobb tankjai közt vannak.
En a D-10T2C-t hasznalom. Gyorsabb, pontosabb es kevesebb az aiming time-ja. Igaz 18mm-rel kevesebb a penetration-je, de ahol nem megy at a 201mm-es ott a 219 sem fog. 2000-es atlagsebzest tudtam vele produkalni eddig. Itt a statom vele:
[/url][/img]
[/url][/img]
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
ilyenkor nagyon vadul gyûl a free exp....
le5×ezném mind a 29 tankomat akkor már majdnem meglenne 10k 😊
le5×ezném mind a 29 tankomat akkor már majdnem meglenne 10k 😊
azért, mert ebben a szenny tier 7-ben nem hagyok benne ~20k xp-t .. ezen a szar Pantheren meg VK DB-n mihamarabb túl akarok lenni, a SU-100M1-rõl, meg az AMX M4-rõl nem is beszélve .. 😊
Most pl. a ötszörözés és prémfiók miatt. Gyûljön csak a szabad XP.
Mi a reteknek akartok mindent tankot leduplázni?😊 csak amire xp-kell és csoki...
Nem, az az Alpha, ez a medium pre csomag volt induláskor.