World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Milyen felszerelést érdemes tenni rájuk a venti és az álcaháló mellé? (a kukker vagy a távcsõ lenne jobb?)
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
[GreenHun] member of HUN4CE - A eye for an eye ends up making the whole world blind. - WON the battle, but NOT the war!
1. BiA
2. sixth sense+deadeye+clutch/smooth ride+adrenalin rush+safe stowage
3. tetszés szerint repair/camo/ami esetleg még tetszik (nekem E4re repair van, mert többet mozgok vele, mint állok, de személy szerint a nem tornyos tdk-re elõbb tennék repairt, nekik azért fontosabb, hogy ne legyenek sokáig letrackelve, meg ugye a jpe100 világít a sötétben is, camo sem sokat változtat ezen, max 2 seccel késõbb veszik észre)
Csak azért BiA az elsõ, mert az Összes skillt buffolja. jpe100nál már az a kb -1 sec töltésidõ nekem sokat számítana, gyorsabban céloz, gyorsabban fordul, messzebb lát és már akkor is megy, ha kilõnek pár embert. (wotwikin, ha rámész az ágyú rofjára a tank leírásánál írja, hogy mennyit dob rajta a BiA) Persze, sokan úgy vannak vele, hogy azt a +1 sec töltésidõt kibírják, de pl a Recont/smooth rideot/snapshotot lehet helyettesíti a BiA és 3.-4.nek mehet repair+camo)
ezt el nem adom!!!! 😄
[/url][/img]
Emancipate yourself from mental slavement!
(csak trollkodok, én halálsugárnak szoktam hívni azt amikor nem bírok rálõni semire, mert amikor még csak ráviszem a célkeresztet már kilövik a platoon/csapattársak. Kb olyan mintha ránézéssel ölnék 😊 )
A halálos szem a kritikus sebzés találatának esélyét növeli meg valami lényegtelen százalékkal.Fõként ha német tankot célzol .D
Emancipate yourself from mental slavement!
Nagyon gyakran megtörténik, lehet hogy be van nyomva ez a skill a tankjaimnál... 😄
(annyira tetszik ez a név.. halálos szem 😊 )
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
1. skill parancsnoknak 6. érzék,a többieknek javítás.
2. skill parancsnoknak javítás,a többinek TD-n álca,más tankon eltérõ.
3.skill Talán az elit alakulat,bár ez még sehol nincs meg,így nem tudom mennyit dob rajtuk
Amiket kedvelek,az a halálos szem,az irányított ütközés,TD-nek kuplung égetõ és mindenkinek a biztonságos elhelyezés.De mint írtam,ízlés dolga.
A crew képzés pontosan hogy mûködik a prem tankoknál? Azt megtaláltam wot wikin hogy hány % penalty van. De pl ha a nehéz tankbol beültetem a light prem tankba, akkor ugyanúgy kapja az xp-t?
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
mi volt a taktika?
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Nincs benne minden variáns variánsának a variánssa, viszont egész részletesnek és korrektnek tûnik.
Pl a T-72-esrõl: Ki kell jelenteni, hogy a típus igazából soha nem volt méltó ellenfele a "korszerûsített" M60-asnak, a Merkavának, az M1 Abramsnek, a Chieftainnek, a Challengernek, sõt még az AMX-30-asnak sem. Tudni kell ugyanakkor azt is, hogy a típust inkább másdolagos színvolnalú haderõk kötelékében vetették be az említett típusok ellen, így találgatásokra adhat okot az általuk nyújtott gyenge teljesítmény igazi oka.
Szerintem korrekt.
Annyi, hogy regisztrálnod kell a feltöltéshez.
Belelolvastam, egész jónak látszik. Csak hogy adjam oda, 100 mega? A data.hu valamiért nem akarja a feltöltésemet elfogadni.