World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

505thZajcev[PT]
Koszonjuk!!!

Gottfried
T50,T50-2 tulajokhoz lenne egy kérdésem,mivel most kezdek el scoutokkal játszani.

Milyen felszerelést érdemes tenni rájuk a venti és az álcaháló mellé? (a kukker vagy a távcsõ lenne jobb?)

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Valaki tud ajánlani egy jó crosshair modot?<#vigyor3>

[GreenHun] member of HUN4CE - A eye for an eye ends up making the whole world blind. - WON the battle, but NOT the war!

Bár nem vagyok profi td-s, de:
1. BiA
2. sixth sense+deadeye+clutch/smooth ride+adrenalin rush+safe stowage
3. tetszés szerint repair/camo/ami esetleg még tetszik (nekem E4re repair van, mert többet mozgok vele, mint állok, de személy szerint a nem tornyos tdk-re elõbb tennék repairt, nekik azért fontosabb, hogy ne legyenek sokáig letrackelve, meg ugye a jpe100 világít a sötétben is, camo sem sokat változtat ezen, max 2 seccel késõbb veszik észre)
Csak azért BiA az elsõ, mert az Összes skillt buffolja. jpe100nál már az a kb -1 sec töltésidõ nekem sokat számítana, gyorsabban céloz, gyorsabban fordul, messzebb lát és már akkor is megy, ha kilõnek pár embert. (wotwikin, ha rámész az ágyú rofjára a tank leírásánál írja, hogy mennyit dob rajta a BiA) Persze, sokan úgy vannak vele, hogy azt a +1 sec töltésidõt kibírják, de pl a Recont/smooth rideot/snapshotot lehet helyettesíti a BiA és 3.-4.nek mehet repair+camo)
Köszi, meglessük! 😊

Na, csak sikerült végül a 2shared-re feltölteni.

A világ híres harckocsijai 1916-tól napjainkig.

Jó tank ha hajlandó odaérni ahova kell..

vinki1
Felvidék

Ezek szerint Te keletebbre élsz 😊 Vagy Dél..vagy Észak...

Nagy! <#action>Csak a régi képeim közt kotorásztam. 😊

Uramatyám, mekkora fiókod van hogy belefér öt tank!? 😄
vinki1
Itt nálunk van meg belöle elég

Olyat már nem fogsz hallani, legalább is nálunk nem...Örülök, hogy én még hallhattam.

Úristen ez a tier4-es Matilda!!!! <#wow1><#wow1><#wow1>
ezt el nem adom!!!! 😄
vinki1
Imádtam a motor hangját-pláne mikor 15 szólt 1x-re

Mit leltem a fiókban! Akkor még több volt belõlük...😞
[/url][/img]

flashpointer
jha, értem, ilyen esetek nekem scouttal szoktak lenni, de a halálsugarak száma a csapatunkban játszó artikéval együtt egyenes arányosan nõ!

Emancipate yourself from mental slavement!

"célpont még a lövésem ELÕTT megsemmisül?" - azaz nem is lõttem még.

(csak trollkodok, én halálsugárnak szoktam hívni azt amikor nem bírok rálõni semire, mert amikor még csak ráviszem a célkeresztet már kilövik a platoon/csapattársak. Kb olyan mintha ránézéssel ölnék 😊 )

flashpointer
Nem, az csak amiatt van mert az animáció elõtt már kiszámolta a gép hogy mi fog történni, a lövedék látszólagos repülése csak szemvényvesztés. (vagy a repülési idõ alatt van ideje belenyúlni a programnak az értékekbe O_o ) Minél messzebrõl tüzelsz annál látványosabb az eltérés

A halálos szem a kritikus sebzés találatának esélyét növeli meg valami lényegtelen százalékkal.Fõként ha német tankot célzol .D

Emancipate yourself from mental slavement!

A "halálos szem" az a skill amikor éppen már ráviszem a célkeresztet a célpontra, már lõnék aztán hirtelen a célpont még a lövésem elõtt megsemmisül?

Nagyon gyakran megtörténik, lehet hogy be van nyomva ez a skill a tankjaimnál... 😄
(annyira tetszik ez a név.. halálos szem 😊 )

Régebben mintha azt mondtátok volna itt a fórumon (egy ideig nem trollkodtam errefelé) hogy nem lehet pl a TDk mellé közvetlenül állni sikamikálni az oldalát meg blokkolni, de én úgy látom ez még mindíg úgy megy mint a kezdeteknél. Volt valami átmeneti megoldás, amit után a a fizikával kivettek?

bujcsik555
OKé, megtaláltam, csak nem ott volt a wikin ahol gondoltam...

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Gottfried
A képen látható JgpzE100-on egy kicsit összevissza vannak a skillek mert kezdõ koromban a MarderII legénysége volt ez és akkor még nem sok tapasztalatom volt a skillek terén.Megváltoztatni meg már nem akartam.

Gottfried
Véleményem szerint a legénység képzése nagyon ízlés dolga. Amit én használok,szinte mindenre.

1. skill parancsnoknak 6. érzék,a többieknek javítás.
2. skill parancsnoknak javítás,a többinek TD-n álca,más tankon eltérõ.
3.skill Talán az elit alakulat,bár ez még sehol nincs meg,így nem tudom mennyit dob rajtuk

Amiket kedvelek,az a halálos szem,az irányított ütközés,TD-nek kuplung égetõ és mindenkinek a biztonságos elhelyezés.De mint írtam,ízlés dolga.

Köszi!
Távcsõ helyett? Volt rajta álcaháló (álcázás képesség nem), de nem vált be.
Gottfried
Ja,és a lényeg: Csak egy arty volt!! 😊

Gottfried
Elég NOOB volt az ellenfél.A városba mentem,arról az oldalról ahol jobbra van a város.Megálltam a szokásos helyen a tégla épület mögött.Volt olyan szerencsém hogy az ellen tankjai szépen kinézegettek a keresztutcákból és szép sorban leölették magukat. 😊

bujcsik555
Sziasztok!

A crew képzés pontosan hogy mûködik a prem tankoknál? Azt megtaláltam wot wikin hogy hány % penalty van. De pl ha a nehéz tankbol beültetem a light prem tankba, akkor ugyanúgy kapja az xp-t?

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Gottfried
szívesen

Mint tapasztalt Jagdtigeres, én a kamó skillt tenném fel mindenképpen, álcahálóval kombinálva sokat dob az álcáján.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Vagy véleményezd ezt légyszives:

Linkelsz egy olyan képet is amin látszódnak a legénység képzettségei is?
szep kor!

mi volt a taktika?
Az lenne a terv, ha nem kettõvel haladna elõre a netem. 😊

Gottfried
Ritkán használom de ma érdemes volt elõvenni. 😊

Akkor nem egy könyvrõl beszélünk 😊. Remélem kiteszed itt is a linkjét, engem is érdekelne.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Köszi. Most töltöm a sendspace-re, ha nem megy átállok a 2shared-re.

Valami Roger Ford. Nem ismerem a tagot. 😊

Nincs benne minden variáns variánsának a variánssa, viszont egész részletesnek és korrektnek tûnik.

Pl a T-72-esrõl: Ki kell jelenteni, hogy a típus igazából soha nem volt méltó ellenfele a "korszerûsített" M60-asnak, a Merkavának, az M1 Abramsnek, a Chieftainnek, a Challengernek, sõt még az AMX-30-asnak sem. Tudni kell ugyanakkor azt is, hogy a típust inkább másdolagos színvolnalú haderõk kötelékében vetették be az említett típusok ellen, így találgatásokra adhat okot az általuk nyújtott gyenge teljesítmény igazi oka.

Szerintem korrekt.

2shared.com
Annyi, hogy regisztrálnod kell a feltöltéshez.

Solten
<#banplz>

Victory!
Battle: Himmelsdorf 03 November 2012 12:11:29
Vehicle: Medium Mark I
Experience received: 4,385 (x5 for the first victory each day)
Credits received: 9,363
Battle Achievements: Master Gunner, Mastery Badge: "Ace Tanker"

Saor Alba

Az nekem is megvan (George Forty írta, nem?), egész jó, de igazából csak ilyen szolid kis fél oldalas ismertetõk vannak benne. Bár az tény hogy rengeteg tank benne van, még az alig ismertek is. Szóval inkább csak ilyen tájékoztató jellegû könyv. Már ha ez az amire én gondolok.

bedy68
Ezért írtam, hogy derék harcos <#zavart1>

Gördülő kövön nem nő moha

Találtam a gépen egy pdf-et ezzel a címmel: A világ híres harckocsijai - 1916-tól napjainkig

Belelolvastam, egész jónak látszik. Csak hogy adjam oda, 100 mega? A data.hu valamiért nem akarja a feltöltésemet elfogadni.

Nem értem mi a probléma. Egy artyt sem látok. 😊

A német fanok(vagy hobbi nácik, ahogy tetszik 😄) archetípusa 😄.

bedy68

bedy68
Ime egy derék harcos legény <#gun>

Pedig az tényleg legyõzhetetlen volt. OP 😄

Meg kellene írni "A legyõzhetetlen Joszif Sztálin nehézpáncélos" címû könyvet. Ivánék biztos zabálnák.