World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dante3
A régi kalkulátorral igen, én itt[/URL}] néztem

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Be tudtak csalogatni hogy játsszál, holott véleményed szerint egy rakás szar (redvás anyámkinja) a játék.

Igy van playerbase, van kire lõniük a fizetõs játékosoknak. A WOT akkor bukik meg amikor nem lesznek játékosok, az hogy te fizetsz vagy nem másodlagos szempont, van aki 4 helyett is fizet, de az csak akkor játszik amíg van kivel.

De amig egy egyszerû "adok pár napot ingyen és még a gyûlölködõ is visszaül" manipuláció mûködik, addig nincs para a WG székházban 😊

Nem mert 163😄 de vigyázz mert õ egy Commander😊) igaz egyedül van a klánban😄

dante3
Kíváncsiságból ránéztem az efficiency-re, lol! Létezik, hogy 93.95 legyen? 😄

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

200 pennel átlõttem beforgatva az oldalát. Support tanknak remek az ágyúja, 50Bnél lehet jobb is lesz amíg nem nerfelik, de ez tényleg nagy hátrány, hogy mire kiér fedezékbõl 5x trackelik. Túl hosszú az orra, olyan mint egy jp2 2600 hpval és forgó toronnyal. T62 helyettesíti szerintem. rof/dmgben ugyanez, csak mozgékonyabb és több mindenre jó. Jó kezekben ettõl függetlenül biztos halálos lesz, fõleg 3mas platoonokban. Gold ammo miatt a papír armor úgysem olyan nagy hátrány, mint ezelõtt.
nagyon durva a dps-e

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Biztos 1470tõl adja, pech 😄 Nem lehet, hogy már megvan vele, csak nem figyelted a sok 1000+os kör mellett? 😄
Amúgy ez a tier10 brit heavy jó valamire (azon kívül, hogy gyorsan lõ, és viszonylag mozgékony)? Minden átlövi, és mire a tornya kiér a ház mögül, hogy lõhessen(hacsak nem tolatva megy, akkor meg enginet lövik el), már a test 2/3a világít és ha van esze az ellenfélnek trackeli mielõtt a torony látszana, és ha úgy tudja tartani halott is. Sajnálom azokat, akik fizettek érte, hogy elsõ héten meglegyen nekik. TDnek jobb lenne. (lehet majd egyszer az is lesz, mint a t30 anno 😄)
Comettel sem könnyû az Ace Tanker 😊

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

igen..amennyiben van oly kegyes a random hogy meghagy a saját ill egyel nagyobb Tierekben.....de ha nem ..és tudjuk hogy gyakorta inkább az a helyzet...akkor bukta..egyéb iránt ha megfigyelted...20-30 csatáig ok...de 300-400 csatánál mindíg a 40%-60% -ig vagy elhelyezkedve,,,ezekben a Tierekben...kigyenlíti a gém ..
ÁÁÁ, T92 az univerzumot is eltévesztené ilyen távolságból. 😊 Az Obj viszont nemcsak, hogy eltalálja, hanem AP-val át is lövi 😄

Nohab

Nem vagyok pro... Csak egy jobb nap kell hozzá.
T92-vel reálisabb lenne. 😄
Jó estét mindenkinek!
XVM témában nekem volt egy érdekes csatám(több is,de ez volt a nyerõ).IS-3-al T9 volt a teteje és én valahol a második harmadban foglaltam helyet.XVM szerint 12% nyerési esély,hát nem túl boldogan vetettem magam a küzdelembe így nem az IS-3-al megszokott push taktikát követtem a nagyokkal,hanem kihasználva a tank mozgékonyságát a partizántaktikát választottam.Az ellentõl sikerült így sebeznem 2 E75-öt 1 IS-3-at(2-3-szor) és egy isu-152-t.4-5 perc elteltével elfogyott az ellen és a chat-en kiderült,hogy a gyõzelem a credites goldammo-nak köszönhetõ mivel a csapatból az összes 7-8-9-es tank ezt használta rajtam kívül. Tehát ennyit az XVM-rõl.Vannak azért módosító tényezõk bõven!

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

http://www.youtube.com/watch?v=OnqiVkNFtQ0

Darth Vadernek fogalma se volt, hogy mi lõtte ki a halálcsillagot. Ez a videó felfedi a valóságot 😄

Õ az én hõsöm 😄. Csak ilyen artysokat szeretnék látni ezentúl 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

így van..teljesen feleslegessé vált ez a ..piros zöld lila...ki milyen ász...a WG úgy megforgatja a játékot hogy nem kell latolgatnod....aki pulyka azt ugyis lelövik hamar...aki meg jobb és van esélye kidomborítani az meg úgyis látszik....nameg nem elhanyagolható,hogy a kis bezöldülést..és a kis lilulást ,csak magas ..min 9-10 Tierben..addig meg a T6-7-8 ként beleülsz egy "BIG GUY" menetbe ,,ugyis csak agyaggalamb vagy,,,másnem spotterkodsz ha olyan a járgányod......azt szeretem a legjobban amikor egy nyomorult lenooboz egy másikat...nem mellesleg ül egy is 7-ben vagy egy e100-ban ..és egy kis tigriskét vagy egy is 3-t szíd hogy te barom noob ge..i mit csinálsz ???? navajon... XVM..ez csak a 15 -bõl 14 T10 tank van akkor esetleg ér valamit egyébként egy nagy fos..csinálj Tigrissel 1500 eff-et!!!kiváncsi lennék melyik pró tudna....hagyjuk ezt
A nevet jegyezzétek meg : Luki250
Igazi játékossal találkoztam az imént az ellenség soraiban ! Egy igazi karakteres jellem , akit kilõttem , mert menekülõre vette miután szembõl rálõttem , tiplizett , és seggbe kapta az utolsót . Tehát kedves Luki250 keress magadnak más játékot , mert ez nem a Te idegeidnek való , és az , hogy másokat becsmérelsz , azzal önmagad minõsíted . Luki250 !
Olvasóktól pedig várom a hozzászólásokat . A képen a cset mezõ a lényeg

pointer4
Jézus isten szûzmária, LosMighty01.
Igazi õs tehetség 😄
GW Tiger 298 csata, 4 kill, 4500dmg 😄 Mindenki ilyen ellenfelet szeretne 😄
Csatánként, akár 15 sebzést is ki tud osztani stabilan XD
Sippie
na lemaradt a lényeg, szóval *ha az hogy fizessek érte (ami inkább szerintem 😛 ) akkor nem nyert 😄
Sippie
Tényleg? Ettõl nem fogok prémet venni, se prémtankot (mivel van ingyen T34) és garázs se fog kelleni, mert van egy rakat helyem így is szabadon. Egyedül a CW miatt játszom már, azt is max hétvégente ha éppen van kedvem hozzá, ahhoz farmolok néha még tier10-est, de ha nem lett volna ingyen prém valszeg most se venném elõ 😛 szóval ha az a céljuk hogy elõvegyem a játékot akkor bedõltem, ha pedig az (ami inkább szerintem 😛 ) akkor rossz lóra tettek 😄
Inkáb úgy mondanám, hogy mostmár annyira árkád lett a játék, annyira a szerencsén múlik, hogy kevés az ha megnézzük ki milyen jó játékos. Artikról meg nem beszélünk ugye, nem pöcésautó topik ez 😊

A legalapvetõbb marketingtrükkbek bedölsz, ideális jelölt vagy a WGnél 😊

Na igen, a nullás találatokkal nekem is tele van a hócipõm, az egy genyó húzás volt részükrõl.

Illetve ugye ennek az éremnek és két oldala van, mert te nullást lõsz, de rajtad is ugye esnek a nullások rendesen, tehát amit vesztünk a vámon azt megnyerjük a réven.

Talán azért nem szeretem, mert ez még nagyobb lutrivá teszi a játékot - eddig ugye ha egy betárazodd franciával beleálltam a seggébe egy 1000 HPs IS4nek, tudtam hogy kinyírom. Mostmeg... 2 pattan, 3 nem sebez... csá. Eddig legalább tudtat hogy az oldala meg a segge sebezhetõ vminek, mostmeg... nem baj, osztom a fejeseket a Sleeping Dogsban, és néha benézek ide 😊

Ahogy írod, nem prémium tankozok, egyedül a valentine-t vettem meg, azt is akcióban féláron. Ma vettem egy 50B-t, természetesen az 50 120 maradt a garázsban, ahogy az 50 100 is, pedig nincs egyikre sem legénységem, természetesen minden kiegészítõ maradt mindegyiken, mert nem költök goldot a leszerelésre (inkább vettem helyet a legénységeknek, most akciós volt), nem tudom mennyi kört mentem ma, de már visszahoztam kb másfél milliót az 50B árából. A grindet nem mindig élvezem, de jelenleg már 8 tier10 tankom van, a 9.-hez kellene még sok türelem, hogy rávegyem magam a SU-122-54re, de majd annak is eljön az ideje, plusz elindultam az új amerikai ágon és most az M7-el szórakozok. Én nagyon egyszerû elv alapján játszok: sebezz annyit amennyit csak lehet. Az oka természetesen az, mert a csatákat legtöbbször sebzéssel lehet eldönteni, no meg a sebzésért jön a kredit. Valamint még egy fontos dolog, ami miatt jön a kredit: sokat játszok tier 5-6-7-8on is, ennek két oka van, szeretek segíteni a többieknek tankokat húzni, a másik pedig az, hogy én a tier 5-8 tankokat csak azért tartom meg, hogy legénységeket húzzak velük a jövõben kijövõ tier9-10 tankokra. Jelenleg is azért játszok M7-el, hogy mikor jön az új ág legyen a light tankokra legénység, azért játszok M4-el, hogy a két med közül a jobbikra legyen legénység és azért játszok E2-vel, hogy a tier10-re is legyen legénység. Nem veszek goldért legénységet, max skill-t resetelek akkor, amikor 100-ba kerül. Nos így elég sok kreditet lehet összeszedni, nem kell elfelejteni a jól bevált 5-8 közötti tankokat és nem lesz kredit probléma.

Még mindíg ezen az XVM mod-on nyvajogtok...teljesen mindegy,,,kapsz egy arty one shot-ot...vagy épp csatázol és a legnyomibb kezd el hátulról lõni..pl E-75 -el..nem mindegy milyen színû a gólya ??? ha "ION" ágyúval egyszert lesebez ..kredit --gold-el ???..sztem ez már a multééé...esélylatolgatás
BerserkGuts
Mostmár egyre jobban mennek a creditre mert rájöttek azzal lehet jobban manipulálni hogy goldot vegyenek<#nevetes1>

Szerintem bõven elég a teszt idõszak amikor tényleg ingyen van a játék akkor nekem mindig elég is belõle és bármit kiprópálhatok.

Nem veszem készpénznek, mert hát ugye ez csak kalkuláció, meg a játékosok pillanatnyi lélek jelenlétén is múlik, de azért csak lehet belõle leszûrni a várható esélyt!
Mellesleg nem kell túl komolyan venni, mostanában elég sokszor téved.
Sippie
ezvan
Köszönöm szépen, már megoldódott! Köszi!<#vigyor0>
Okés köszi! Már megvan!<#eljen>
Asszem mindkettõt, de mindegy, ha nem jó visszaírod eredetire. Nem tudod elcseszni.
Próbálgasd.
Nyisd meg ezt az oldalt.
A használt xvm configodat töltsd be és a Loading Screen fülnél pipáld be a Show chance to win-t.
Mentsd el valahova a config fájlt és írd felül a játék könyvtárában levõt vele.

ez utott <#mf1> <#worship>

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Az a helyzet hogy ez a chance win több helyen szerepel a xvm configban<#fejvakaras> most melyiket írjam át? Nehogy elbasszak valamit!
Attól még nem a játék szar, nem is láthattál tõlem ilyen posztot sose. A "jól" sikerült körök egy részét simán visszavezetem utólag a saját bénázásomhoz, a másik része meg a random. A random meg nekem is ugyan úgy tud kedvezni. Másrészt eléggé képmutató valamit nyilvánosan "szarozni" meg stb, ha aztán azzal játszok. Ha valami nem tetszik akkor azzal nem játszok és kész, problem solved.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

"showChances": false, // true – Enable display of "chance to win" (only with xvm-stat) Read more: http://www.koreanrandom.com/forum/topic/1642-chance
"showChancesExp": false,

Melyiket kell a kettõ közül átírni???
Sippie
gondolom egyszer sem kaptad fel a vizet, egy "jól" sikerült kör után ahol semmi sem jött össze a randomistennek köszönhetõen, ugye? 😉
kipróbálom, köszi!<#eljen>
Nem mondtam hogy tökéletes, de nem is sírok hogy "jaj de szar ez a játék", hogy aztán az idõm jelentõs részét még is ezzel töltsem el 😊.

ööööööö...mikapcsolbe? <#guluszem1> bocs de hülye vagyok hozzá!
Nem biztos az, hogy olyan nagy veszteség, ha nem mutatja.

Keresd meg a bemásolt XVM fájlt (a 0.8.1. mappában kutakodj), és egy szerkesztõvel nyisd meg! A Win chance sorokat keresd és a false helyett kerüljön true! Mentsd el, és menni fog.

Szerintem meg egyre inkább azok.
Volt ugye egy elfogadható kredit/sebzésrendszer amivel ha átlagos játékos voltál el tudtál lavírozni még prémium nélkül is.
Namost ezt a rendszert szisztematikusan nerfelik abba az irányba, hogy eljuss addig a szintig, hogy aranyért (pénzért) vegyél creditet ha tankot akarsz venni vagy egyáltalán játszani.
Voltak a bejelentett creditnerfek meg a nem bejelentettek, vannak a megszaporodó nullás találatok amik igen fájdalmasak tudnak lenni egy bizonyos szint felett. Most meg a creditért prémium lõszer akció ami mind viszi a profitot és ösztönöz a költésre, prémium tank/számla vásárlásra esetleg goldváltás-ra.
A sok vérpisti meg boldogan forgatja ki apu buksztárcáját, hát még szép, hogy így csinálják.
Magyarul meg tudom érteni amit és ahogy csinálják de azért had ne szeressem õket ezért.

Sippie
neked úgy tökéletes a játék ahogy van? a 0 sebzésektõl kezdve a láthatatlan tankokon át az arty általi egylövésekig?
Ha az utcán kapsz ingyen szart, megeszed? Csak azért mert ingyen van? 😄

Értelme semmi😊 ma volt egy meccsem ahol 19% volt a chance a nyerésre... 15:4-re nyertünk.. no comment de nincs bele nyúlva mi😄

online editor és bekapcsol

Sippie
Melyik részét nem értetted annak hogy ketyeg az ingyen prém?
Sziasztok!

Az miért van hogy fönt van az xvm-mod és minden okés, mutatja a statisztikát, csak a nyerési esélyt nem mutatja!!<#fejvakaras>
Valaki valami ötlet?
Én még mindig nem értem hogy miért kell játszani valamivel ha az szar? 😊 Akár Te, vagy a többi ember aki állandóan szarozza ezt a játékot, mondja már meg nekem. Mert már nagyon kíváncsi vagyok hogy a mazoizmus milyen fajtájában szenvedtek 😊.