World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igy van playerbase, van kire lõniük a fizetõs játékosoknak. A WOT akkor bukik meg amikor nem lesznek játékosok, az hogy te fizetsz vagy nem másodlagos szempont, van aki 4 helyett is fizet, de az csak akkor játszik amíg van kivel.
De amig egy egyszerû "adok pár napot ingyen és még a gyûlölködõ is visszaül" manipuláció mûködik, addig nincs para a WG székházban 😊
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Amúgy ez a tier10 brit heavy jó valamire (azon kívül, hogy gyorsan lõ, és viszonylag mozgékony)? Minden átlövi, és mire a tornya kiér a ház mögül, hogy lõhessen(hacsak nem tolatva megy, akkor meg enginet lövik el), már a test 2/3a világít és ha van esze az ellenfélnek trackeli mielõtt a torony látszana, és ha úgy tudja tartani halott is. Sajnálom azokat, akik fizettek érte, hogy elsõ héten meglegyen nekik. TDnek jobb lenne. (lehet majd egyszer az is lesz, mint a t30 anno 😄)
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
XVM témában nekem volt egy érdekes csatám(több is,de ez volt a nyerõ).IS-3-al T9 volt a teteje és én valahol a második harmadban foglaltam helyet.XVM szerint 12% nyerési esély,hát nem túl boldogan vetettem magam a küzdelembe így nem az IS-3-al megszokott push taktikát követtem a nagyokkal,hanem kihasználva a tank mozgékonyságát a partizántaktikát választottam.Az ellentõl sikerült így sebeznem 2 E75-öt 1 IS-3-at(2-3-szor) és egy isu-152-t.4-5 perc elteltével elfogyott az ellen és a chat-en kiderült,hogy a gyõzelem a credites goldammo-nak köszönhetõ mivel a csapatból az összes 7-8-9-es tank ezt használta rajtam kívül. Tehát ennyit az XVM-rõl.Vannak azért módosító tényezõk bõven!
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
Darth Vadernek fogalma se volt, hogy mi lõtte ki a halálcsillagot. Ez a videó felfedi a valóságot 😄
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Igazi játékossal találkoztam az imént az ellenség soraiban ! Egy igazi karakteres jellem , akit kilõttem , mert menekülõre vette miután szembõl rálõttem , tiplizett , és seggbe kapta az utolsót . Tehát kedves Luki250 keress magadnak más játékot , mert ez nem a Te idegeidnek való , és az , hogy másokat becsmérelsz , azzal önmagad minõsíted . Luki250 !
Olvasóktól pedig várom a hozzászólásokat . A képen a cset mezõ a lényeg
Igazi õs tehetség 😄
GW Tiger 298 csata, 4 kill, 4500dmg 😄 Mindenki ilyen ellenfelet szeretne 😄
Csatánként, akár 15 sebzést is ki tud osztani stabilan XD
Illetve ugye ennek az éremnek és két oldala van, mert te nullást lõsz, de rajtad is ugye esnek a nullások rendesen, tehát amit vesztünk a vámon azt megnyerjük a réven.
Talán azért nem szeretem, mert ez még nagyobb lutrivá teszi a játékot - eddig ugye ha egy betárazodd franciával beleálltam a seggébe egy 1000 HPs IS4nek, tudtam hogy kinyírom. Mostmeg... 2 pattan, 3 nem sebez... csá. Eddig legalább tudtat hogy az oldala meg a segge sebezhetõ vminek, mostmeg... nem baj, osztom a fejeseket a Sleeping Dogsban, és néha benézek ide 😊
Szerintem bõven elég a teszt idõszak amikor tényleg ingyen van a játék akkor nekem mindig elég is belõle és bármit kiprópálhatok.
Próbálgasd.
A használt xvm configodat töltsd be és a Loading Screen fülnél pipáld be a Show chance to win-t.
Mentsd el valahova a config fájlt és írd felül a játék könyvtárában levõt vele.
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
"showChancesExp": false,
Melyiket kell a kettõ közül átírni???
Keresd meg a bemásolt XVM fájlt (a 0.8.1. mappában kutakodj), és egy szerkesztõvel nyisd meg! A Win chance sorokat keresd és a false helyett kerüljön true! Mentsd el, és menni fog.
Volt ugye egy elfogadható kredit/sebzésrendszer amivel ha átlagos játékos voltál el tudtál lavírozni még prémium nélkül is.
Namost ezt a rendszert szisztematikusan nerfelik abba az irányba, hogy eljuss addig a szintig, hogy aranyért (pénzért) vegyél creditet ha tankot akarsz venni vagy egyáltalán játszani.
Voltak a bejelentett creditnerfek meg a nem bejelentettek, vannak a megszaporodó nullás találatok amik igen fájdalmasak tudnak lenni egy bizonyos szint felett. Most meg a creditért prémium lõszer akció ami mind viszi a profitot és ösztönöz a költésre, prémium tank/számla vásárlásra esetleg goldváltás-ra.
A sok vérpisti meg boldogan forgatja ki apu buksztárcáját, hát még szép, hogy így csinálják.
Magyarul meg tudom érteni amit és ahogy csinálják de azért had ne szeressem õket ezért.
Az miért van hogy fönt van az xvm-mod és minden okés, mutatja a statisztikát, csak a nyerési esélyt nem mutatja!!<#fejvakaras>#fejvakaras>
Valaki valami ötlet?