World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sippie
jó neked hogy olyan sokáig bírod. Mai elsõ két csata bukó elég volt ahhoz hogy elmenjen a kedvem ettõl a patkány szar genya játéktól. De mivel ketyeg az ingyen prém, csak azért is tolom az arcomba ezt az egészségkárosító redvás csaló gémet 😊
Na de most komolyan: ha mondjuk holnap arra ébrednék hogy a móricka rajzaimat (amit mondjuk 20 perc alatt firkantok) 100K-ért el tudnám adni, én lennék a bûnös ha nem rajzolgatnék mindennap 6-7 darabot?
Elmennék rajziskolába hogy jobban tudjak rajzolni, ha ezt is megveszik mint a cukrot?

Én a WG-t nem tartom tolvaj-mohó bandának. Azt csinálják amiért az emberek önként fizetnek. Tény, tankmodellezésen, pályagyártáson meg marketingen kívül (basszus, most is tolja az arcomba a jobb felsõ sarokban hogy játtszak WOTot 😊 ) nem értenek semmihez, de ez a három pont elegendõ.

Minek kezdjenek bele rizikós változtatásokba, ha azok nélkül is fut a szekér - én se kezdenék átalakítani semmit ami frankón megy. És nem azért mert pénzhajhász szemétláda vagyok (vagy azért? 😊 )

Elõbb hagytam abba az NFet minthogy ez a játékmód megjelent, de arra emlékszem hogy ott is tele volt a fórum a shared XPrõl való elmélkedésen - mármint hogy a leechek ugye akkor is fejlõdnek ha nem csinálnak semit, illetve az egyéni teljesitmény csak BB-k után honorálódik kicsit.

Persze ott ugye ez érthetõ vmennyire, hiszen nem igazán vannak elválasztva a nagyok a kicsiktõl, egy cruiserrel nem nagyon lehet mit kezdeni amikor lvl 100-as legénységû BB5-ök lõnek 😊

Victory!
Battle: Dragon Ridge 2012. november 11. 19:18:58
Vehicle: A13 Covenanter
Experience received: 1 342
Credits received: 24 346
Battle Achievements: Dumitru's medal, Scout

A tüzérek szerethettek😄
A 41.4 battles per day azért nem semmi, én sem értem hogyan lehet ennyit menni, de õ még most is élvezi. nekem már napi 20 után mindig kezd elegem lenni.
Az meg valahol érthetõ, hogy a wg-s fijjug sajtolják a lóvét folyamatosan, mert te is ideges lennél ha a jövõ évi bentli meg seszel szigeti nyaralás rezegne. xD

toocha
Köszi kipróbálom!

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

Nekem is ott vannak ezért nincs pénz.. meg lehet hogy annyira élvezi a grindet.. én már nem, sajna nem kéne már játszanom ezzel 😊

Ja azt el is felejtettem, hogy amiket a két képen látsz azok most is ott vannak a garázsban mert nem nagyon ad el tankot.

Én nem azt mondtam hogy nem lehet pozitívban tolni, én is abban vagyok, csak kurvára lassan jön a lé annak darára is hogy premem van mindig..
Nincs megvéve a Batchat/Maus 50k xp kellene vennem Pattont/JT mindjárt kifut a két TierVI angol kellenne venni a hetest😊 na ez majdnem 20 milla kicsit lelombozó😊

Mikor kialakultak a frontvonalak két szélen, beállok flankelni. Lehetõle, csak a fejem lássák. És a nagyobbik pompommal adok nekik. 😊

Egy darab prémium tankja nincs az ajándékokon kívül tudtommal.
Júliusi állapot.

Két napja ennyi volt, kissé kiköltekezett prém lõszerre

Nem védem a wg-t mert egy ótvar banda, de nem lehetetlen pozitív egyenleggel játszani.
Én meg úgy oldom meg, hogy hanyagolom a high tiert max nyolcasig játszok, az élmény ugyan az a hüjjék száma sem több de itt még vékonyan pluszba vagyok prémium nélkül is.
A 2k sebzés meg szerintem tényleg vékony a 704-tõl, összesen 3 sebzõ találat egy körben.

toocha
Na ezzel meg nekem nem megy egyáltalán. Tudnál tanácsot adni, hogy is kell ezt használni?

Ja, másra nagyon nem is tudok, csak prém tankokkal játszogatok meg lassan haladok a crusaderrel meg churchillel is elõre, churchill jobban áll xp mennyiségben, pedig a heavy ág annyira nem érdekel csak a churchill miatt mentem rá, med ág jobban érdekel, csak crusaderrel nem jön olyan jól a pénz mint churchillel.
Ezt a szar M7et se fejlesztettem volna ki ha nem jönnének új tankok, M7el sose játszottam még, mindig shermanról mentem át E8ra, de nem kár hogy idáig nem próbáltam, mert elég hulladék.

WoT: Nishizumi77

Szigorúan M8A1 -> T49
T49 remek kis jószág, farmolásra kiváló, csakúgy, mint a hellcat, érdemes megtartani mindkettõt.

World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21

Bugi Misi
akkor csak én szopok vele?😊

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

Már az új pecsre gyûjtesz? 😊

Az új tank ami belõle következik majd az kb anny xp lesz mint az E8, fájdalmas lesz összegrindelnem már látom....

ROR klán felvételt hirdet
feltételek legalább 1db T 10 es tank ( bármilyen nemzet )
vagy T 8 arty ( bármilyen nemzet )
TS 3 használat
heti 3-4 alkalommal lépj be a játékba
vegyél részt aktívan a CW ken századokban
jelentkezés: www.ror.hu
vagy a játékon belül a "ROR kán tagfelvétel csatornán" ahol bõvebb felvilágosítást is adunk
De arról beszél hogy nem akar prém géppel menni tehát régen ezt a nélkül nyomta

De gyûlöltem!

Nem, szembõl. Csak a csörcsirõl jutott eszembe.

Én amúgy most az M7el szívok, M5 stuarttal viszonylag jól elvoltam, de az M7 jelenleg eléggé sz*rrakás módjára viselkedik.

A seggébe? <#merges2>

Nem tudom, hogy csinálod! Az erõ veled van? <#eplus2>Ma a csörcsi 7-be 3 lepattanót küldtem a KV1S 122-esébõl 15 méterrõl...

Solten
Rohamloveg?

Saor Alba

Hát a churchill seggét nyolcból háromszor ütöttem át. 😊

Prémmel + egy jó 8as prém tankkal simán összejön 2 nap alatt. Persze ott kell seggelni fél nap a gép elõtt hozzá.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Nem szabad vele rohanni. Majd aztán oldalba lehet kapni midenkit.

2 nap alatt megvolt egy t10 ára? Már több mint egy éve nyomom és ilyen sosem volt. Mégis mivel és hány órát?

Én stock ágyúval használtam végig, a többi adatlap alapján nem jött be, meg a stocknak volt a legjobb penje. Nem rossz kis tank, ha van fölös pénzed vegyél bele pár APCRt azzal még a KVkat is meg lehet sebezni rendesen.

<#nevetes1>
Bingo! <#vigyor>

Nekem nem megy vele. Folyamatosan nagy vasak közé rak. Nem tudok mit csinálni vele KV1,KV-1S enemykkel 😊

Kívánom a legjobbakat, én egyelõre nem tudok vele közös nevezõre jutni <#smile>
Úgy látom, kedvelni fogjuk egymást:

Victory!
Battle: Steppes 2012. november 11. 17:42:48
Vehicle: A13 Covenanter
Experience received: 1 545
Credits received: 29 809
Battle Achievements: Mastery Badge: "Ace Tanker"

Már bocsi megnézném mi áll a garázsban... nekem ne mondja senki hogy jön a pénz mint a tenger.. jah ha nem a tankjaival szeret játszani hanem a prem fosokkal... csak engem az annyira nem szorakoztat hogy minden nap menjek 20 kört a Löwe/Type/T34-el...
Hihetetlen hogy még védi õket valaki régen 2 nap alatt szolidan meg volt egy 10-es ára.. most😄 röhej.. prem nélkül ezt a szart nem is tudom hogy lehet játszani😊

Ja és ha olvasnál is az a nem sebzés 22xx damage volt.. nem über de nem is 200xp és 10000 credit bukó.. lol szerinted ez normális😄DDDDDD nem tudom te milyen köröket mehetsz ha a 2200 sebzés nulla, grat a teljesítményedhez...

Sippie
navy field
Ki akar nekem egy Löwét venni?
toocha
Érdemes egyáltalán megvenni a sima t50-est?

toocha
Azt lehet tudni, hogy ha kiveszik a t50-2 tankot mi lesz helyette?

Mi ez a játék, amirõl most írsz? Lehet meglesném. 😊
Ez tényleg jó lenne. Ha már pár dolognál megtették akkor például ezt is nyugodtan lemásolhatták volna a NF-rõl vagy legalább valami hasonlót.

Talán emlékszel rá, ott van egy olyan szoba ami csak az egyéni teljesítményt honorálja: a black room. Mondjuk emiatt nem is valami népszerû a noobok, átlagos játékosok között. Csak eventekkor szokott az lenni, mert akkor van rá xp boost.
Ebben a szobában, ha nem tudsz sebezni semmit, mert modnjuk folyamatosan outrange-eltek vagy egy sortûzzel szétküldött egy Montana/Alsace, akkor az jó eséllyel negatív xp-t jelent. Csak 1-2000 xp-t vonnak le (ami jelentéktelen amikor már milliók kellenek a következõ szinthez és a következ hajó pedig még 8-9 szint), de nagyon ciki. Viszont ebben a szobában a jó játékosok akár kétszer-háromszor gyorsabban tudnak fejlõdni.
toocha
Köszi az infókat!<#worship>

Ez teljesen kizárt dolog, ilyen tuti nem lesz.

Tier 5ös T-34 az ugyanaz mint az oroszoknál de a fegyverei és moduljairól nem lehet még tudni hogy ugyanaz lesz e. A tier 6os Type 58 meg egy T-34/85.

M7 után T21 jön, itt a tree.

toocha
Úgy értem, hogy lehet-e az, hogy behozzák a kínai tankokat, és akinek M5, vagy t-34 tank a garázsában van az kap valami jutalomfalatot?

toocha
A ShermanE8 már megvan, azt nem tudom, hogy a 8.2-tõl mi lesz az M7 után..
Másik kérdés a kínai t-34 ugye nem az orosz t-34, mert azt már 2x eladtam úgy útáltam!

Félreértés javítás: Írásodból azt veszem le hogy te arra gondolsz usa treebõl kiveszik az M5öt és átteszik kínaiba. Ilyen nem lesz. M5 marad a helyén az usa treeben, és a kínaiaknak is lesz saját M5jük, kettõnek csak annyi köze van egymáshoz hogy ugyanaz a tank, de 2 külön treeben lesznek, és valószínûleg más fegyverekkel és modulokkal.

M24 egy zákutca ág (egyelõre), M7re menj mert 8.2tõl M7bõl már nem lehet kifejleszteni a Shermant, hanem az új tankot lehet majd.

Ez az M5 lesz a kínai is, de nem biztos hogy ezeket a fegyvereket fogja kapni, szerintem valami más top tornyot és top ágyút adnak neki. Jelenlegi M5 top toronynal és 75ös löveggel egy M8 scott abból meg nem kaptak a kínaiak.

toocha
Vagy az M7 lesz kínai...?