World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elmennék rajziskolába hogy jobban tudjak rajzolni, ha ezt is megveszik mint a cukrot?
Én a WG-t nem tartom tolvaj-mohó bandának. Azt csinálják amiért az emberek önként fizetnek. Tény, tankmodellezésen, pályagyártáson meg marketingen kívül (basszus, most is tolja az arcomba a jobb felsõ sarokban hogy játtszak WOTot 😊 ) nem értenek semmihez, de ez a három pont elegendõ.
Minek kezdjenek bele rizikós változtatásokba, ha azok nélkül is fut a szekér - én se kezdenék átalakítani semmit ami frankón megy. És nem azért mert pénzhajhász szemétláda vagyok (vagy azért? 😊 )
Persze ott ugye ez érthetõ vmennyire, hiszen nem igazán vannak elválasztva a nagyok a kicsiktõl, egy cruiserrel nem nagyon lehet mit kezdeni amikor lvl 100-as legénységû BB5-ök lõnek 😊
Battle: Dragon Ridge 2012. november 11. 19:18:58
Vehicle: A13 Covenanter
Experience received: 1 342
Credits received: 24 346
Battle Achievements: Dumitru's medal, Scout
A tüzérek szerethettek😄
Az meg valahol érthetõ, hogy a wg-s fijjug sajtolják a lóvét folyamatosan, mert te is ideges lennél ha a jövõ évi bentli meg seszel szigeti nyaralás rezegne. xD
Nincs megvéve a Batchat/Maus 50k xp kellene vennem Pattont/JT mindjárt kifut a két TierVI angol kellenne venni a hetest😊 na ez majdnem 20 milla kicsit lelombozó😊
Júliusi állapot.
Két napja ennyi volt, kissé kiköltekezett prém lõszerre
Nem védem a wg-t mert egy ótvar banda, de nem lehetetlen pozitív egyenleggel játszani.
Én meg úgy oldom meg, hogy hanyagolom a high tiert max nyolcasig játszok, az élmény ugyan az a hüjjék száma sem több de itt még vékonyan pluszba vagyok prémium nélkül is.
A 2k sebzés meg szerintem tényleg vékony a 704-tõl, összesen 3 sebzõ találat egy körben.
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
Ezt a szar M7et se fejlesztettem volna ki ha nem jönnének új tankok, M7el sose játszottam még, mindig shermanról mentem át E8ra, de nem kár hogy idáig nem próbáltam, mert elég hulladék.
WoT: Nishizumi77
T49 remek kis jószág, farmolásra kiváló, csakúgy, mint a hellcat, érdemes megtartani mindkettõt.
World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21
CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
feltételek legalább 1db T 10 es tank ( bármilyen nemzet )
vagy T 8 arty ( bármilyen nemzet )
TS 3 használat
heti 3-4 alkalommal lépj be a játékba
vegyél részt aktívan a CW ken századokban
jelentkezés: www.ror.hu
vagy a játékon belül a "ROR kán tagfelvétel csatornán" ahol bõvebb felvilágosítást is adunk
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Victory!
Battle: Steppes 2012. november 11. 17:42:48
Vehicle: A13 Covenanter
Experience received: 1 545
Credits received: 29 809
Battle Achievements: Mastery Badge: "Ace Tanker"
Hihetetlen hogy még védi õket valaki régen 2 nap alatt szolidan meg volt egy 10-es ára.. most😄 röhej.. prem nélkül ezt a szart nem is tudom hogy lehet játszani😊
Ja és ha olvasnál is az a nem sebzés 22xx damage volt.. nem über de nem is 200xp és 10000 credit bukó.. lol szerinted ez normális😄DDDDDD nem tudom te milyen köröket mehetsz ha a 2200 sebzés nulla, grat a teljesítményedhez...
Talán emlékszel rá, ott van egy olyan szoba ami csak az egyéni teljesítményt honorálja: a black room. Mondjuk emiatt nem is valami népszerû a noobok, átlagos játékosok között. Csak eventekkor szokott az lenni, mert akkor van rá xp boost.
Ebben a szobában, ha nem tudsz sebezni semmit, mert modnjuk folyamatosan outrange-eltek vagy egy sortûzzel szétküldött egy Montana/Alsace, akkor az jó eséllyel negatív xp-t jelent. Csak 1-2000 xp-t vonnak le (ami jelentéktelen amikor már milliók kellenek a következõ szinthez és a következ hajó pedig még 8-9 szint), de nagyon ciki. Viszont ebben a szobában a jó játékosok akár kétszer-háromszor gyorsabban tudnak fejlõdni.
M7 után T21 jön, itt a tree.
Másik kérdés a kínai t-34 ugye nem az orosz t-34, mert azt már 2x eladtam úgy útáltam!
Ez az M5 lesz a kínai is, de nem biztos hogy ezeket a fegyvereket fogja kapni, szerintem valami más top tornyot és top ágyút adnak neki. Jelenlegi M5 top toronynal és 75ös löveggel egy M8 scott abból meg nem kaptak a kínaiak.