World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
A láthatatlan tankra eddig nálam a legjobb példa a T20. Egyszerûen rá se bagóznak, ha van másik tank is a közelben. Volt egy meccs, ahol kiosztottam kb 3000 sebzést, anélkül, hogy egyáltalán rám lõttek volna. Pedig volt olyan rész, ahol teljes mellszélességgel álltam a löwe elõtt, de csak a többieket lõtte. 😊
Végeredményben Tier8ig minden további nélkül el lehet jutni prém nélkül. Fõleg ha az ember tudja/rájön, hogy a high tier az semmiben sem izgalmasabb/jobb mint a low/mid tier. Ugyanolyan jókat lehet játszani, ha nem jobbakat középmezõnyben (ott azért nincs olyan hogy a top tank azért nem jön segíteni mert fél arepair költségtõl).
Látod, írták itt sokan hogy van 4-6-8 TierXes tankja, de a legtöbbet T8 alatt játszik mert ott is megvan a fun és nem dõl az ember adósságba.
Maximum akkor, ha mondjuk már 3-4 perce látom mit mûvel (pl vállvetve tartunk egy oldalt) tehát látom hogy van értelme áldozatot hozni.
Volt ilyen pl amikor én T-54ben egy random csapattárs pedig lóriban mögöttem tartottunk egy oldalt. Láttam hogy rendesen kigurul, lead 1-2 lövést majd visszagurul mögém hogy védve legyen. Én fogtam fel mindent amit kapott volna 😊, de cserébe utdtam hogy csak azért nem rohannak le mert õ ott van mögöttem és kettõnktöl azért tartott az ellen.
Hát, én azokban a ritka esetekben amikor vmi oknál fogva viszonylag épen vagyok T9-T10 tankban és már teljesen esélytelen leölni az ellenfelet (mert mondjuk 4en cappelnek egyszerre) akkor meg szoktam bújni a javítási költség megspórolása végett.
Ezt gyávaságnak tartom, de mi mást is várnék tõlük...
Lehet, hogy én csinálom rosszul, de ha egyedül is maradok a csapatból túlerõvel szemben, akkor sem rejtõzöm el egy bokorban, mozdulatlanul, hogy várjam a végét, hanem harcolok velük, ameddig tudok
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Korábbi probléma megoldva.
Korábban Lucifer írt egy "Luki"-ról. Valószínûleg nekem is volt vele problémám, mert mint saját csapattárs, hátulról addig-addig jött nekem, míg megdöglött a technika!
(Azért mert ugyan egy nyugodt ember vagyok, de pl maussal nem akarom hogy felkarmoljon az ideg a seggemig a 16 artival)
Mellesleg milyen jó kis jellemrajzokat lehet kiolvasni itt a fórumon. Eszembe is jutott a nemzetes vicc, amikor ki akarnak mászni a verembõl az oroszok, a németek, meg magyarok.
Emancipate yourself from mental slavement!
Ma amúgy megint volt egy XVM iskolapéldás köröm, Jadgtigerre meg valami arty szemétre mentem rá Serene Coaston egy nagyobb domb körül 13/90el. Artyt lenyomtam, mint a szúnyogot, de a Jagdtiger már várt rám, rámfordulva. Számítottam ilyesmire, de felvállaltam a kockázatot, mert a másik oldalon egy Typeunk várakozott a vasûti töltés mögött, eredetileg arra figyelt a JT. Gondoltam, ha rámfordul a JT, a Typenak lesz annyi esze hogy letámadja, és közösen megöljük, elvégre kétfelé nem tud figyelni a JT.
Hát nem. A JT rám volt fordulva, megölt, a Typeos idióta pedig ott ücsörgött a helyén a töltés mögött. Egy métert se mozdulva nézte végig ahogy engem lemészárolnak. Nézem az effijét, persze egy 700-as effis félidióta ült a Typeban. Ha már a támadás elõtt megnéztem volna az effijét, nem vállalom fel a kockázatot.
Na ezért nélkülözhetetlen az XVM, mert egyszerûen a piros nevû játékosokra nem lehet számítani, taktikát alapítani, számítani arra hogy átlátja a helyzetet és felismeri mikor mit kéne csinálnia.
Egyébként kezdem egyre ritkábban elindítani a játékot, csak az idegeskedés megy amikor játszom, élvezetes pillanatok nincsenek már.
amikor még az IS-4 tier9es volt és elõszeretettel fogyott ki belõle az ammo 😊

Az AP tényleg nem csinálhat olyat, hogy 390 átlagsebzéssel 170-eket produkál, nincs akkora szórása.
Egyébként maradj csak a 100-asnál, az nagyon jó löveg, amivel még pénzt is elég jól lehet keresni 😊
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
PZIV 2 lövés,170-eket sebeztem rajta/ VK30XX 5 lövés mind sebez, de túléli... ez mind HE.
Az AP-nak 390-es átlagsebzése van. Nem tud 170-etsebezni, vagy 390 +-25%, vagy semmi.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
[/url][/img]
Szombaton a keresztvizet is lekáromkodtam a WG-s csapatról.
SU100-zal 100mm-es gun-nal nyomom általában és elég jó tank, fõleg saját tierjében, na gondoltam egyet és feltettem a 122-est, hogy kicsit elrettentsem az ellent. Jöttek is a furcsaságok: PZIV 2 lövés egyik az oldalába másik a farába, gyönyörûen túlélte 170-eket sebeztem rajta, T1 heavy 5 lövés az oldalába mire elpusztult, VK30XX 5 lövés mind sebez, de túléli. Mi van? Belenyúltak? Mi történt? Visszaraktam a 100-ast és vígan osztottam a 200+ sebzéseket. Nem értem.
Jól jönne végre egy konkurens játék! Talán ott a fejlesztõ(?) gárda kicsit másképp állna pár dologhoz, s talán jobban eloszlana a sok ovis! (Igaz, akkor a jobb játékosok is. ....)
BF3: Atomiccore
Azt hiszem, a T34 révén már bárkinek lehet jól keresõ prém tankja is.
Persze tudom, hogy vannak, akik képesek egy kis ingyen bónusz miatt 24ezni.
Ami engem zavar, hogy a nyertes és vesztes dolog igazságtalanul van felépítve. Volt hogy nem lõttem egyet sem, mert lassú tankban ültem, és a party 5 typeja beverte az egész mezõnyt, és kaptam 400+ xp-t és +10k-val jöttem ki a meccs végén. Amikor meg aktívan harcolok 2500+ sebzést beviszek, és kikap a csapat akkor kapok 300xp-t és -5-6 ezer kredit.
Attól mert figyelembe veszi a játék, hogy ki nyer és veszít, lehetne nagyobb hangsúly a játékos teljesítményén.
Az elõzõ menet pedig egy stock Amx 50-120 kör volt 3600dmg-el,szintén bukó.
A menet fénypontja a másik magyar T-54-volt,beblokkolt seggbe,belémtolt lövés közben az elsõ ellenséges találkozásnál,erre otthagytam a francba,kinyírták és végignyafogta a menetet.
Utólag csekkoltam 45%WR...