World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gondolom fogják az orosz spg ágat és átmásolják... :/

Valami ötlet, vagy mivel töltik fel a kínai SPG ágat? Merthogy lesz,

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Ja tök realisztikus...

Jól mondod! Én sokáig heavy vonalon mentem de kiderült nem az én vonalam.😄
És mindezt egy karcolás nélkül túlélte, mert úgy nyeli el a frontja a golyót mint kacsa a nokedlit😄.

„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”

Egyre jobbnak tûnik ez a gép😊

„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”

Ezzel egyetértek, ritka amikor össze lehet valakivel dolgozni randomban, ha nem szakaszban mentek. Általában hetente 1-2 ilyen esettel találkozok. Talán a tegnap este a kivétel, mivel akkor volt 3 is <#nevetes1>. Bár azt hozzá kell tenni, hogy nálam megy az XVM, s így láttam, hogy 1600-1900 effel rendelkeztek, így erõsebb volt a bizalmam <#taps>, mint általában a tier9/10 tankokkal. Viszont mindhárom csata baromi élvezetes volt, volt amikor 2-n (én is7, õ meg t54) voltunk 7 tank ellen hasonló tierben, s nehezen de lenyomtuk õket <#mf1>. Én csak emiatt tartom az XVM-t, de ezért bõven megéri.
Pláne, hogy ha T-62-ben ülsz, mindenki téged akar. Ha viszont T-54-ben, akkor vannak ott zsírosabb falatok is és el lehet vegyülni.

A láthatatlan tankra eddig nálam a legjobb példa a T20. Egyszerûen rá se bagóznak, ha van másik tank is a közelben. Volt egy meccs, ahol kiosztottam kb 3000 sebzést, anélkül, hogy egyáltalán rám lõttek volna. Pedig volt olyan rész, ahol teljes mellszélességgel álltam a löwe elõtt, de csak a többieket lõtte. 😊

Ez a Free To Play....

Végeredményben Tier8ig minden további nélkül el lehet jutni prém nélkül. Fõleg ha az ember tudja/rájön, hogy a high tier az semmiben sem izgalmasabb/jobb mint a low/mid tier. Ugyanolyan jókat lehet játszani, ha nem jobbakat középmezõnyben (ott azért nincs olyan hogy a top tank azért nem jön segíteni mert fél arepair költségtõl).

Látod, írták itt sokan hogy van 4-6-8 TierXes tankja, de a legtöbbet T8 alatt játszik mert ott is megvan a fun és nem dõl az ember adósságba.

Randomban én soha nem áldozom be magam ismeretlen emberek kedvéért.

Maximum akkor, ha mondjuk már 3-4 perce látom mit mûvel (pl vállvetve tartunk egy oldalt) tehát látom hogy van értelme áldozatot hozni.

Volt ilyen pl amikor én T-54ben egy random csapattárs pedig lóriban mögöttem tartottunk egy oldalt. Láttam hogy rendesen kigurul, lead 1-2 lövést majd visszagurul mögém hogy védve legyen. Én fogtam fel mindent amit kapott volna 😊, de cserébe utdtam hogy csak azért nem rohannak le mert õ ott van mögöttem és kettõnktöl azért tartott az ellen.

Van pár TierX tankom és van pár emlékezetes köröm velük! 😊De néha velük is egész érdekes szituk alakultak ki..Ráadásul prémesként játszottam.(Prém nélkül eddig se bírtam volna)Uncsi tesó prém nélkül tolja kész mazohísta sztem(De az is igaz nem érdekli a winn ratio meg hogy hányszor lövik ki és hogy meg honnan)aszongya ö így is élvezi.. Ez van vknek bejön valakinek nem.
"Lehet, hogy én csinálom rosszul, de ha egyedül is maradok a csapatból túlerõvel szemben, akkor sem rejtõzöm el egy bokorban, mozdulatlanul, hogy várjam a végét, hanem harcolok velük, ameddig tudok"

Hát, én azokban a ritka esetekben amikor vmi oknál fogva viszonylag épen vagyok T9-T10 tankban és már teljesen esélytelen leölni az ellenfelet (mert mondjuk 4en cappelnek egyszerre) akkor meg szoktam bújni a javítási költség megspórolása végett.

Jaja. Mikor végre fordul a kocka és bõszen bosszút állnék, elmegy fürdeni a szemétláda. 😊

Szerintem félreérted, az artykra gondol. Én is lelövöm õket a vízben, mégis miért gondolja, hogy neki joga van a pálya túloldaláról láthatatlanul lövöldözni ránk, de ha mi közel érünk hozzá, akkor azonnal beugrik a vízbe?
Ezt gyávaságnak tartom, de mi mást is várnék tõlük...

Lehet, hogy én csinálom rosszul, de ha egyedül is maradok a csapatból túlerõvel szemben, akkor sem rejtõzöm el egy bokorban, mozdulatlanul, hogy várjam a végét, hanem harcolok velük, ameddig tudok

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Master91
Mert benned van az, hogy ha nem tolod nem fejlõdsz :/ Winnekre nincs már mostanában erõm, de így soha se lesz TierX tankom...
Ezért nem játszom már vagy 2hete!Nem a játékról szólt ez már...(gondolok itt a hátulról 10 lövés és nem ütöm át vagy a berak láma majmok közé ahol 8killt kéne csinálnom hogy nyerjen a csapat és a többi)Lehetetlen mindig 100%osan teljesíteni!Egyet nem értek viszont akik itt sírnak mért nem teszik le a játékot mint én!Most például Assasin's Creed,Stronghold stb..És nem hiányzik ez a fostaliga játék!Aki tovább játszik sok killt és creditekben gazdag napot kívánok!
tier9-ben anno egy vadállat volt az is-4 😄
Sziasztok!
Korábbi probléma megoldva.
Korábban Lucifer írt egy "Luki"-ról. Valószínûleg nekem is volt vele problémám, mert mint saját csapattárs, hátulról addig-addig jött nekem, míg megdöglött a technika!
Az artykat szoktam csak. Ha valaki ott áll 8 ellenféllel szemben és a végén úgy dönt, hogy vízbeöli magát, lelke rajta. Ha viszont szinte az egész csatában hátul kuksolva pötyögtet és az elsõ dolga, ha megjelennek az ellenfél takjai, hogy vízbeveti magát - hogy megússza a javítást - akkor bele szoktam engedni azt az egy-két lövedéket.

Yoyo
Szép is az a 7 kill😊 és dühítõ a láma csapat😊

hát jah :/ egyik srácnak meg kilépett a game töltés közben és nem engedte vissza.... akkoriban sokszor csinálta ezt.... ha õ ott van akkor alázás 😄
flashpointer
Hát ha te a saját pénzedbõl a nem kis költséget nem kímélve csak azért hogy nekem még nagyobb kárt okozz azzal hogy lelövöldözöl, akkor grat tedd azt ha neked ez esik jól.

(Azért mert ugyan egy nyugodt ember vagyok, de pl maussal nem akarom hogy felkarmoljon az ideg a seggemig a 16 artival)

Mellesleg milyen jó kis jellemrajzokat lehet kiolvasni itt a fórumon. Eszembe is jutott a nemzetes vicc, amikor ki akarnak mászni a verembõl az oroszok, a németek, meg magyarok.

Emancipate yourself from mental slavement!

Természetesen ez rendben van én azt támogatnám hogy 10 kill 10k damage alatt ne is kapjál semmit😄 premmel sem😄 pénzt is vegyed jó kis euróért😊

Yoyo
1390-el valóban bele kell húzni, hogy ne legyen veszteséges, de hiába vagy jó játékos mikor egy láthatatlan ellenfél lezúz, még a nyertes kör is bukó anyagilag, már elõre félek a lóritól😞

Az editorral felraktam az effet a tank felé. Legalább nem kell tabot nyomva keresgélnem a csata hevében, hogy Géza vajon mit fog csinálni.

Az elõbb dupláztam a 704-et majd 5k damage nyert meccs.. nézem nem lenne prem kerestem volna 2k creditet😄DDDDDDDD azért kicsit túlzásnak érzem hogy ennyire megjutalmazzon a game😊

Nevetséges lett a játék gazdasági rendszere. Prémium számla nélkül Lorraine-el 10 bevitt lövés mellett is -10.000 credit minden körnél. Tier8-as AMX 13/90-el is könnyen lehet már veszteséges köröket menni, legjobb esetben is nullszaldós (ja és állandóan Tier10ek ellen megy, 1100 HP-val és 170-es átütéssel).

Ma amúgy megint volt egy XVM iskolapéldás köröm, Jadgtigerre meg valami arty szemétre mentem rá Serene Coaston egy nagyobb domb körül 13/90el. Artyt lenyomtam, mint a szúnyogot, de a Jagdtiger már várt rám, rámfordulva. Számítottam ilyesmire, de felvállaltam a kockázatot, mert a másik oldalon egy Typeunk várakozott a vasûti töltés mögött, eredetileg arra figyelt a JT. Gondoltam, ha rámfordul a JT, a Typenak lesz annyi esze hogy letámadja, és közösen megöljük, elvégre kétfelé nem tud figyelni a JT.
Hát nem. A JT rám volt fordulva, megölt, a Typeos idióta pedig ott ücsörgött a helyén a töltés mögött. Egy métert se mozdulva nézte végig ahogy engem lemészárolnak. Nézem az effijét, persze egy 700-as effis félidióta ült a Typeban. Ha már a támadás elõtt megnéztem volna az effijét, nem vállalom fel a kockázatot.

Na ezért nélkülözhetetlen az XVM, mert egyszerûen a piros nevû játékosokra nem lehet számítani, taktikát alapítani, számítani arra hogy átlátja a helyzetet és felismeri mikor mit kéne csinálnia.

Egyébként kezdem egyre ritkábban elindítani a játékot, csak az idegeskedés megy amikor játszom, élvezetes pillanatok nincsenek már.

Yoyo
Nem tettek ki magukért a csapattársaid😊

azok a régi szép idõk 😊 wot-os screenshotjaim között találtam 😄
amikor még az IS-4 tier9es volt és elõszeretettel fogyott ki belõle az ammo 😊
Yoyo
Az a baj, hogy sebzett is, mert az én sebzésemet sárgán írja ki, nem tudom mi lehetett. A végén le tudtam volna hozni a csatát, ha rendesen sebez, így döntetlen lett. Amúgy én is jobban szeretem a 100-ast, sok kis lövés, gyakori a 2K+ damage😊

Annyira szeretem, amikor a vízbeölik magukat. Remélem ilyenkor szokták még nézni, ahogy szarrálövöm a gyáva fejüket. Rajtam nem spórolsz pubi. 😊

Csak az lehet, hogy a lövésed átütött, de nem sebzett, viszont írt sebzést, mert abban a pillanatban valaki más is lõtte az ellenfelet.
Az AP tényleg nem csinálhat olyat, hogy 390 átlagsebzéssel 170-eket produkál, nincs akkora szórása.
Egyébként maradj csak a 100-asnál, az nagyon jó löveg, amivel még pénzt is elég jól lehet keresni 😊

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

flashpointer
ráadásul még víz sincs : )

Emancipate yourself from mental slavement!

Yoyo
Szerintem azért akadt máshová is elég, amennyien vannak😊

Yoyo
Csak ebben az egyben, még a meccs végén meg is néztem milyen lõszert vásárol és AP-t vett sok ezer dolcsiért😊 Vissza is térek a 100 milisre😊

Te tudod, te voltál ott.😊 De akkor ez egy elég érdekes bug, több csatán keresztül is tartott vagy csak abban az egyben?

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

legalább a többieknek jó köre volt, mert az összes arty ebben a csatában volt 😄
Yoyo
Ez egy nagy genyó MM!

Yoyo
Tisztában vagyok, mi hogy sebez azért is írtam, nem szoktam HE-t betölteni csak végszükségben kevés HP-s nagyok ellen, de most nem is vettem HE-t, elsõ lövésnél én is azt hittem HE van benne, megnéztem, AP, második lövésnél már káromkodtam. Igen úgy viselkedett, mint HE-vel, de nem az volt benne, ezért írtam, hogy mi a fene van ilyenkor.

hát sajnos nem jött össze :/ jó sok artyt lesebeztem pedig, de a mi artynakt már az elsõ percben kiszedték, átjött a batchat...
Azért nézd csak meg megint, szerintem kevered õket, mert magaddal mondasz ellent!

PZIV 2 lövés,170-eket sebeztem rajta/ VK30XX 5 lövés mind sebez, de túléli... ez mind HE.

Az AP-nak 390-es átlagsebzése van. Nem tud 170-etsebezni, vagy 390 +-25%, vagy semmi.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Yoyo
Itt lehetett irtani a 1390-nel😊

NO COMMENT:
[/url][/img]
Yoyo
AP volt benne, HE lõszert csak pár darabot viszek mindig, vészhelyzetre, de most nem is volt.

Na és azt nem próbáltad véletlenül, hogy HE helyett AP-t töltesz egy 175mm penes páncéltörõ ágyúba?😊 Ez nem tarack.

Yoyo
Sziasztok!
Szombaton a keresztvizet is lekáromkodtam a WG-s csapatról.
SU100-zal 100mm-es gun-nal nyomom általában és elég jó tank, fõleg saját tierjében, na gondoltam egyet és feltettem a 122-est, hogy kicsit elrettentsem az ellent. Jöttek is a furcsaságok: PZIV 2 lövés egyik az oldalába másik a farába, gyönyörûen túlélte 170-eket sebeztem rajta, T1 heavy 5 lövés az oldalába mire elpusztult, VK30XX 5 lövés mind sebez, de túléli. Mi van? Belenyúltak? Mi történt? Visszaraktam a 100-ast és vígan osztottam a 200+ sebzéseket. Nem értem.

Ja az xvm pl nem ezt nézi...

Szombaton már nekem is annyira elegem lett a sok idióta 'siemka'-ból, hogy vasárnap az ingyen prém ellenére sem volt gusztusom belépni.
Jól jönne végre egy konkurens játék! Talán ott a fejlesztõ(?) gárda kicsit másképp állna pár dologhoz, s talán jobban eloszlana a sok ovis! (Igaz, akkor a jobb játékosok is. ....)

BF3: Atomiccore

Nem értem. Én a három napos prémbõl, jó ha 6 órát játszottam. Nem annyira nagy dolog, hogy mindenképp játszania kelljen az embernek. Persze xp-ben és kreditben igen jelentõs a változás, de nekem nem igazán éri meg, hogy akkor is játsszam, ha nincs kedvem.
Azt hiszem, a T34 révén már bárkinek lehet jól keresõ prém tankja is.
Persze tudom, hogy vannak, akik képesek egy kis ingyen bónusz miatt 24ezni.

Ami engem zavar, hogy a nyertes és vesztes dolog igazságtalanul van felépítve. Volt hogy nem lõttem egyet sem, mert lassú tankban ültem, és a party 5 typeja beverte az egész mezõnyt, és kaptam 400+ xp-t és +10k-val jöttem ki a meccs végén. Amikor meg aktívan harcolok 2500+ sebzést beviszek, és kikap a csapat akkor kapok 300xp-t és -5-6 ezer kredit.
Attól mert figyelembe veszi a játék, hogy ki nyer és veszít, lehetne nagyobb hangsúly a játékos teljesítményén.
Jól indul a reggel😄

Az elõzõ menet pedig egy stock Amx 50-120 kör volt 3600dmg-el,szintén bukó.

A menet fénypontja a másik magyar T-54-volt,beblokkolt seggbe,belémtolt lövés közben az elsõ ellenséges találkozásnál,erre otthagytam a francba,kinyírták és végignyafogta a menetet.
Utólag csekkoltam 45%WR...