World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LOL 89 pontot védtem és nem kaptam meg a megszálló medált!?!?!
basztatok már ilyet? 😄 kurva WG 😊
Kösz . Megpróbálom .
És szerinted én amikor nem artyval megyek, hányszor villanok fel és milyen hamar? Garantáltan minden meccsen, és garantáltan hamarabb mint az artik (mivel én nem mögötük kempelek).

Nincs az az isten hogy meggyõzz arról, hogy az arty gameplay több rizikót hordoz magában mint egy frontvonalban harcoló tank.

Igen, az artinak fáj ha véletlenül egy meccs elején kiütik egy eltéved scout miatt, de nem hiszem hogy ez gyakoribb mint a 10-bõl 1 alkalom.

Workaround:

Itt a 8.0-as verzióhoz a full telepítõ torrent. Ezt fellököd és kézzel leszeded mellé a 8.1-es pöcsöt, majd telepíted. Márha mûködik még a 8.0-ás torrent.

Link

Passz, ilyen hibával még nem találkoztam. Várjál, biztos lesz aki segít.
Bejön a tankos kép ami minden indításnál bejön. majd fehérre vált és kiírja "Ez a program nem tudja megjeleníteni a weblapot" majd felsorol néhány hibalehetõséget .Azon kívül,hogy bent van az átengedett programok között a wot mi mást tehetnék ?
Nézd meg a tûzfalat, más ötletem nincs. "Csak kiírja nem tudja megjeleníteni a weblapot" mi ír ki mit? Annak a file-nak ami a hivatalos weboldalon van mûködnie kell.
Letöltöttem az "WoT_internet_install_eu.exe" wot oldalról. Telepít és mikor töltené le a frissítést azt nem éri el valamilyen okból . Elvileg tû
zfalon átmenne bent van a programok listájában.
Nem tudom mennyit artyzol, én minden nap duplázni szoktam a 261-et, de ez a 90% biztonság, ez bizony baromság úgy ahogy van. Kb minden második csatában (vagy gyakrabban) felvillan a lámpa, hogy spotoltak, minden csatában számítani kell a counter arty-ra és artyval sosem fogsz annyi átlagot sebezni, mint top tankkal, feltéve, hogy mindkettõt tudod használni. Nekem egy rakás tankom van 3000 átlag sebzés felett, de artyval ezt megközelíteni sem tudom. Nem véletlenül döntöttem úgy, hogy eladom a 261-et és nem artyzok többet.

Ez így elég kevés infó. Mit ír ki? Mikor írja ki? EU klienst töltöttél le? Tûzfal?
Sziasztok

Olyan problémám lenne ,hogy nem indul a wot .Csak kiírja nem tudja megjeleníteni a weblapot... Valaki tudna segíteni elõre is köszi.
leírom mégecce de nehogy spman-nak vegyétek! XD csak hátha nem látta vki 😛
egy 1270Ft-os WOT-os SMS-ért cserébe adok egy olyan accot (kezõknek való) amin van 750gold, Premium Valentine tank és Premium Tetrarch, + 7 szabad garázshely.... összesen 11 csata van rajta
ezért jó a francia arty, jön a scout és elmenekülök elõle😛 😊
Hypo
eddie izzrd rulz😊 a tea sir?😊

Nocsak, itt a hétfõ délután, és már megint ölik itt egymást a népek.
Amúgy, a saláta emberekkel,amik jelenleg a játék bázisát képezik, az artyk jobban szívnak szerintem. Egy bázisra berusholó scout/med aki bespotolja a csapatot, köztük az artyt is, eléggé el tudja rontani a kezdeti helyezkedést, és akár kihalhat a csapat összes spotolt artyja. Miközben ugyanezek a tankok, ha szembetalálkoznak egy heavy/meddel, aki ért a saját tankjához, lehet hogy adnak neki pár plecsnit.
Persze ettõl függetlenül mindenki örülne, ha eltûnnének a hülyék a játékból, mert nem lenne szükség CWre/századra/szakaszra, hogy értelmes csaták legyenek.
Lássuk be, aki értelmes játékot akar az nem egyedül játszik, a random nem csapatjátékra lett kitalálva, csak bohóckodásra, single player lengyel botokkal. kurwa!
õk is rejtvényt fejtettek meg kávéztak meg rádió kabarékat halgattak közbe mert olyan egyszerû!

Itt a következõ fokozat!

A középkorban gondolom lõttek párat vele, aztán esett, ahova esett. Késõbb, meg mikor már nem szökött az égéstermék orrba-szájba, akkor már jobban ki lehetett számolni, hogy mi hova fog esni. Persze még így is voltak meglepetések. Mint mikor a 88-asnál rájöttek, hogy jé, ez jó tank ellen is. 😊

azért arra kíváncsi lennék anno. (amikor a legelsõ tüzérségi ütegek elkészültek) milyen módszerekkel számolták ki hogy hova fog esni a robbanófej 😊
biztos nem unatkozhattak 😄
Roger6
Te kis huncut, lapozz vissza 2011 júniusig. Köszönöm.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

PsyhoApu
Akkor lehet visszaveszem a sherman-t. KV1 már nem az igazi a trollcsõ nélkül 😊 PZ4-is jó nyomda volt. Arty-t meg elvbõl nem 😄
Csak régen olyan jól jött a pénz egy sherman-al is. Mostanság meg kb a fele. Nagyon visszavették a kredithozamot az idõk során.

http://kutyuszoba.blog.hu/

Mert egy CSAPATJÁTÉKBAN szándékosan kiszúr a saját csapattársaival. Ráadásul összefüggéstelen és értelmetlen dolgokat írogat. De azért nyugodtan szóljál csak bele a magad rusztikus módján akkor is, ha kb ma írtad az elsõ hozzászólásodat ebbe a topicba.

Toby0501
Ha a top heavy A0-ban kempel az arty mellett, akkor meg az a baj..<#wow3>

T49, M4, ELC, bármelyik tier5 arty, KV-1, mindennel lehet farmolni, fõleg ha eleget farmoltál már vele, a 2-3 skilles legénység is segít tier5ben azok ellen, akik csak most kezdték húzni a tankot.
SOK SZERETTEL MINDEN KEDVES FÓRUMOZÓNAK!

SOVIET POWER!!!!!!!!!!!!!

Sziasztok

Látom megy a téma ehhez csak annyit szólnék tök mind1 hogy ki mennyit sebez vagy milyen jó artyval ha a csata megkezdõdik az artyt mindig magára hagyják.És majdnem minden csatában ahol artyval voltam jött 1 kis fürge gépsárkány és ki lõtt az elsõ 5 percben.Hiába nyomtam villogtam h segítség nem jöttek segíteni.
Roger6
Azért, mert nem sír, hanem játszik, és élvezi? Te hülye vagy...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

PsyhoApu
Van még tier 5-6 környékén értelmes farmtank? Vagy ha pénzt akarok vegyek type-ot, vagy superpershing-et? Esetleg valamelyik új angol med vagy heavy?

http://kutyuszoba.blog.hu/

Olyan sötét vagy, mint a csillagtalan éjszaka holdfogyatkozáskor. Pontosan a magad fajtáknak nem lenne szabad játszania egyetlen multiplayerrel sem.

pointer4
Hát azért nem egy veszélyes ember, az ellenfélre nézve.
Ami artyt mérvadóként néztem, az a SU-8 meg a SU-14, mindkettõvel 1000 sebzés/csatát ért el., ami tier7-8-9 tankok között nem egy nagy érvágás, egy 5 perces átlag játékidõvel számolva.
SU-5 el ment rengeteget, én avval majdnem a dupláját értem el csatánkénti sebzésnek (1800), õt szívesen bevállalnám ellenfélnek bármikor. Nem aggódnék miatta, tehát akármilyen hülye, jól artyzni neki sem megy.
Minden hétfõn arty a fõ téma. De csak úgy mint a politika. Mindenki látja a problémát, de senki nem tud tenni ellene/ nem ad hozzá olyan tanácsot, amivel bárki is elõrébb lenne. Nem vitatkozni kéne rajtuk, akinek komolyabb gondja van ellene, az kérjen tanácsokat, biztos lesz olyan aki tud rá írni valamit. Fõleg ha map specifikusan tudnak kérdést feltenni. Nem ölnek többet, mint a többi tank. Ritkábban látok arty topgunt, mint mást.
Akit meg nem érdekel az lépjen túl rajta, biztos jobb játszani mint azzal foglalkozni ami nem érdekel. Nem kötelezõ jellegû a fórum szerintem. A "dislike" létezik, de személy szerint kevésbé gyerekesnek tartom azt, ha valaki csak egyszerûen nem veszi figyelembe ezeket. Én sem állok le pl. fikázni youtubeon azokat, amik nem tetszenek, egyszerûen mást nézek/hallgatok, valakinek biztos az tetszik.
Remélem lesz, aki tud azonosulni ezzel, bár az sem izgat túlzottan, ha mindenki ráfekszik a minuszra. A 0 dmg penetration jelenleg jobban zavar, mint az hogy mindkét csapatban van 5-6 arty, ilyenkor inkább reménykedem, hogy a mieink jobbak, a spot dmg legalább fix.
18cm! nyertem?
Nem néztem meg mert nem érdekelt! Fórumon vagyunk nem pöcsmérõ versenyen kinek nagyobb. Azt hiszem amit akartam leírtam aki meg kötekedni akar az kössön betonba! Megyek is fordított toronnyal tier 10 be mert az fun! TROLOLOLOLOLOLOL! <#violent><#violent><#violent><#gunyos1><#vigyor1><#banplz><#banplz><#banplz><#banplz><#duhos2>

de van! ha mindenki nyom rád egy minuszt akkor lehet banolnak téged <#wave>
nem én vagyok az xD én mindennel balf* vagyok 😄
Lázadjunk nincs más megoldás <#banplz><#boxer><#gun>
LOL az 1 dolog h nem kell fejleszteni sem modult sem legénységet....
de szokni kell a tankot... ezért kell randomozni

ez olyan mint egy GP2-es pilóta felmegy F1-be.... minek gyakoroljon? onnan már úgysem megy feljebb 😄
Parancsolj: Foox nevû mesterembernek tessék utánanézni 😊
Bár õ nem top artykkal tolja.

Nem azt mondom, hogy aki segg hülye tankkal, az artyval vér profi lesz... Például 2k átlagsebzés egy top artyval nyilván nem sok. De ezt a szintet szerintem el tudja vele érni már egy olyan ember is, aki mondjuk tier10 tankkal ennek a felét sem lenne képes produkálni. Csak az aránytalanságra próbálok kilyukadni.

<#ejnye1>
Tier 10 es tankon áruld már el mit kéne fejleszteni. Maximum egy két ilyen tank van amin max egy löveget kell kifejleszteni.Ha eljutsz tier 10 ig akkor még az embereidnek is van annyi skillje hogy ne nagyon kelljen fejlesztgetni õket.Leírtam hogy tier 10, átsiklottál felette? Eleve tier 10 es medekrõl meg nagy tier artykról volt szó.

* menjünk randomba T10 tankkal szakaszozni, (vagy csak egyedül)

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Artysták <#violent><#violent>
Te, nem nézted meg véletlenül hogy milyen clan tag van a nevem mellett (meg még egy pár embernek itt a fórumon)? 😄 Elmondom neked hogy rengeteget megyünk T10 tankokkal szakaszozni, a vezetõség kifejezetten kéri is hogy menjünk randomba T10 tankkal, (vagy csak egyedül) a lentebb ismertetett okok miatt. Gyakorlóban csak az aktuális CW csatára gyakoroljuk el a taktikát. Mielõtt hülyeségeket beszélsz tájékozódj.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Artyval is ugyanazt kell csinálni, mint a többi tankkal. Mozogni, hogy ne halj meg és lõni. És hiába lõ a map másik felérõl, szerintem bármivel elõbb eltalálsz el egy mozgó játékost, mint artyval. A molylepke szintû játékos artyval sem mozog, beáll kezdõn az alaphelyre és kicounterezteti magát. Aki ért artyhoz és jó is vele, annak meg bármit a kezébe adsz ugyanúgy elboldogul és kihoz legalább annyi sebzést belõle mint artyból, leginkább mert tudja, hogy hova tud beállni anélkül, hogy a molylepke szintû artysták az alap helyekrõl el tudják lõni.
pointer4
Mutass már nekem egy ilyen embert, aki tényleg tök koki tankhoz, és artyval jól szerepel.
Nem kell most egybõl, csak kíváncsi lennék a sebzésére, amit olyan jónak találsz.
Vhogy itt a játék mégis az igazságról szól - csak balancenak hívják 😊

Te most úgy mégis mirõl beszélsz?
Nyilván gyakorló csatában fejlesszük a legénységünket meg farmoljuk össze a szükséges kreditet is, ugye? Mellesleg lõszer számla gyakorlóban is van, bevétel viszont nincs.

tier6-ig még oké.... azok csak néha-néha sebeznek baromi nagyot..
a többit törölném az anyjába 😄
HUNS klán? Szpecnyaz, te ismered õket? 😊

Nincs igazság, elkell fogadni és nem leszel se kevsebb csak több mert az xp gyûlik. Felelj meg önmagadnak. Eléggé nagy teljesítmény nagy tierben a sok camper és afk mellett eljutni az ellen bázisához a rengeteg egyhites löveg mellett. Ez teljesítmény.