World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hanem amikor oldalankent van beloluk 5-6 ,ahogy mondtad akkor aztan lehet "nyihogni"
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
kis átütés, kis sebzés, jó tûzgyorsaság
azt hiszem, ilyet még nem lõttem
különben hidegen hagynak az artyk
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
T50-2 meg mindíg fenn van az égben.
Lehet persze csak hogy pszichés - de amúgy reális is, a dagi sztem nem olyan jó scout hogy jól szivózon T10ben.

Ettöl eltekintve lényegében igazad van, nála sok vizet nem zavart a lényegében változtatások nélküli (mert azt a +100Hpt abban a tierben azért nem tekinthetjük szignifikáns buffnak) tier upgrade.
Lóri sztem jobban megjárta 😊
#toby, stoppos, zajcev: köszönjük 😄
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
AMD A8-3850,ASUS GT640-2GD3,8 Gb RAM 1600MHz
Az lenne a kérdésem hogy a depóból hogyan tom a jelenlegi tankomra felszerelni azt amit az elõzõrõl leszereltem?
Másik t8-as tankomat egy lövéssel kiszedte egy GWPanther.
Teljesen ok.
A HUNS - Underdogs csapatával a hétvégén megrendezésre került Go4Wot Cup 81-en sikerült elsõ helyezést elérnünk. Úgy vélem ez nem semmi teljesítmény, fõleg annak tükrében, hogy a verseny kezdetekor (3 óra), még csak 3-an voltunk fent TS-en és úgy kellett összekaparni a csapat maradék részét. 😄 Most is, mint általában, olyan Top8/Top16ba vártuk magunkat kezdésnél (persze ezt csak a magam nevében mondom), de az egyes meccsek elõtt gyakorlóban kidolgozott, változatos taktikáknak és némi szerencsének köszönhetõen végül sikerült mindenkin felülkerekednünk. A kupán egyébként 256 csapat indult, ezeknek leküzdése 6 órát vett igénybe. Az elsõ helyért fejenként (7 fõ között elosztva) 20.000 aranyat kapunk majd, amit az ESL utal majd ki. (400+100€😉.
Csapat: HUNS - Underdogs
Játékosok -kiemelttel az adott versenyen éppen résztvevõk-: Bowsmith
Verseny honlap
Ágrajz
<#taps>#taps> freebõl kihúzok valami toptier artyt ennyi arannyal és megyek trollkodni <#eplus2>#eplus2>
vannak vele emlékezetes csatáim tier8-ban is...
Szóval még mindig õ a király.
Amúgy továbbra is a legjobb scout sztem.
szerintem még mindig ZSÍÍÍR az a tank 😊😊
sry borozok 😊