World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nézd meg ezt az arányt néhány molylepke képességûnél is, és máris a fordítottját fogod látni, azaz ha nem is jó, de legalábbis elfogadható eredményeket tudnak produkálni tüzérrel, míg tankokkal lényegében közük nincs a csatához.
tier10-el tudod meg, hogy milyen is az igazi szopás randomban 😊)) 😄DDD
Nekem ez pl igen irritáló, hogy egy T9-T10-es med (de még jópár heavy is) az esetek többségében minimum 2 lövést kell leadjon egy high tier artyra hogy az megpusztuljon.
Miközben az mindezidáig - és az utolsó pillanatban is - minden további nélkül gallyra teheti (hiszen nagy eséllyel mire odáig elvergódik az ember, már rég nem 100%os). Hol itt az igazság? 😊
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Nekem a medes játék mindig is az élvezetet jelenti, rohangálni, bajt keverni, spottolgatni. Kézenfekvõ és baromi egyszerû a melák tankok között száguldozni.
Hogy az artyt ilyen szinten tudjam eredményesen használni, sokkal többet kellett gyakorolnom, olvasgatnom, tapasztalnom. (és még mindig lehet nem is megy igzán jól artyval, nem ismerek pro artys embert, hogy meglessem a statját))
És még így is, a randomban játszott nyerési arányom meddel 67%, artyval 55%....
Kiraktam, mert vagy elindítottál egy lavinát, vagy nem. 😊
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Az arty a meccsek jó 90%-ában RIZIKÓMENTESEN játszik, a többi tanknak pedig igen komoly rizikónak kell kitenni magát ha sebezni akar. Szerintem ezt gyûlöli a többség az artyban, mert a k* anyját hogy A0-ból egyáltalán esélye van arra hogy sebezzen, oneshotról ne is beszéljünk.

Tovább kell lépni, ez a "megjelenik egy újonc majd jól agyonverik arty témában) szintén rendszeres esemény itt. Ilyenkor általában 1-2 további újonc is beleszól, hogy "okos enged, ne erõltesd mert itt mindíg leszólják az öregek az újakat". Szabvány esemény.
Gondoltam veszek egy pár innen ismert havert akinek tudom hogy van high tier artija (tehát buzi, igaz Szpecnyaz) és meglepõdve konstatáltam hogy a high tier arty sebzésük általában véve alacsonyabb mint mondjuk a high tier med/heavy sebzésük.
Ez most még elemzés tárgya nálam hogy egy nyilvánvalóan egyszerûbb és rizikómentesebb játékstílust igéylõ eszköz esetében mégis miért kisebb az átlagsebzés.
http://tinyurl.com/casual-scrub
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Ezt most komolyan mondod?

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Azért járok ide lassan egy éve, hogy értelmes hozzászólásokat, jó tippeket és tanácsokat olvassak, de ha valaki mond is valamit, egybõl lehurrogjátok h így szar meg úgy, mert valaki mindig jobban tudja és sosincs meg a közös hang.
Röhögni más játékosokon? Szidni az arty playereket? Gyerekesen viselkedni? Ez megy... Nõjetek már fel, egy egy játék fóruma és nem a homokozó ami felett a "szólj be a másiknak és utáld az artyt" tábla lóg.
Fogadjátok el, hogy van a játékban arty, fogadjátok el, hogy van amikor onehitel. Ha nem tetszik, van két opció: vagy abbahagyod a játékot, vagy felcsapsz te is artynak és megpróbálod onehitelni a másikat... Tapsikolva fogsz körberohanni a szobában mire sikerül a 300. meccs után.
És igen, nagyon-nagyon tehetségesek vagytok amikor kilövitek a saját artytokat, ha netán 4-nél több van, mert hogy képzelik h elbasszák a játékod. Nem egy ilyen esetet olvastam.
Gratulálok az egész társaságnak.
És igen, jöhetnek a kurva mínuszok mert ahhoz is nagyon értetek. HAJRÁ.
WoT account: cpt_Hungarian
Itt pedig egy Object 212 es kör randomban sima HE lövedékekkel, ez is elég korrekt sebzés.

http://worldoftanks.eu/community/accounts/502587113-casual_scrub/