World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én utálom az artyt... nem véletlen hogy német ágon a GWPig, USSR-en meg az objectig jutottam el. Úgy hogy mindkettõnél az elõzõ artyt (S51/Hummel) tankkal farmoltam ki (KV illetve PZIV). Egy tiernyi arty farmolás lényegében elég is volt, kifulloztam a GWPt meg az OBjt és itt meg is állt a történet. Még a duplákat se nagyon tolom le velük - egyszerûen semmit nem találok bennük, ami játékélményt adna 😊 Olyan mintha nem is lennék benne a csatában velük.

Talán azért, mert a jó játékos tud játszani a med vagy heavy tankjával 😊
Nézd meg ezt az arányt néhány molylepke képességûnél is, és máris a fordítottját fogod látni, azaz ha nem is jó, de legalábbis elfogadható eredményeket tudnak produkálni tüzérrel, míg tankokkal lényegében közük nincs a csatához.

naja 😊
tier10-el tudod meg, hogy milyen is az igazi szopás randomban 😊)) 😄DDD
Gyakorló csaták ingyen vannak. Az igen híres HUNS klán napi szinten gyakorlózik és nem randomban költi a pénzét mert randomba menni menõ dolog.

Azért pl azzal nem értesz egyet hogy ha már egy high tier med elvergõdik vhogy egy artihoz, akkor képes legyen azt mondjuk oneshotolni?

Nekem ez pl igen irritáló, hogy egy T9-T10-es med (de még jópár heavy is) az esetek többségében minimum 2 lövést kell leadjon egy high tier artyra hogy az megpusztuljon.

Miközben az mindezidáig - és az utolsó pillanatban is - minden további nélkül gallyra teheti (hiszen nagy eséllyel mire odáig elvergódik az ember, már rég nem 100%os). Hol itt az igazság? 😊

Ja, végül is akkor minek a T10 tank? Arra nem gondolsz hogy ahhoz hogy CW-n jól tudd használni kell a randomos rutin? Nem véletlen hogy bizonyos (randomos)csata szám alatt senkit se visznek be T10 tankkal a komoly klánokban.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

pointer4
Nyilván, mindenkinek más játékstílus megy, mindenkinek mást nehezebb, vagy könnyebb megtanulni.
Nekem a medes játék mindig is az élvezetet jelenti, rohangálni, bajt keverni, spottolgatni. Kézenfekvõ és baromi egyszerû a melák tankok között száguldozni.
Hogy az artyt ilyen szinten tudjam eredményesen használni, sokkal többet kellett gyakorolnom, olvasgatnom, tapasztalnom. (és még mindig lehet nem is megy igzán jól artyval, nem ismerek pro artys embert, hogy meglessem a statját))
És még így is, a randomban játszott nyerési arányom meddel 67%, artyval 55%....
Igen, amikor az angol filmek amerikai változatáról beszél. <#vigyor>
Kiraktam, mert vagy elindítottál egy lavinát, vagy nem. 😊

A legnagyobb tisztelettel írom hogy nekem hiába teszed magad nem érsz el vele semmit! Te izzadsz csatákba én röhögök és szórakozok! Más a mentalitásod ennyi.Másik meg én úgy gondolom semmi helye tier 10 es tanknak random csatában max akkor ha valami modult kell rajta fejleszteni. Az összes tier 10 nek században és CW n a helye. Aki meg beviszi tier 10 es csatába a tankját az vegye tudomásul hogy bárki kilõheti, játszanak öreg emberek és 8 évesek még akár 6 évesek is akik alig látnak ki a fejükbõl és elég primitív ezért hibáztatni valakit. Szóval te döntöttél úgy hogy vásárra viszed a bõröd akkor nincs jogod felháborodni. <#violent><#vigyor1>

Néztem másokat is, nem nagyon találtam olyanokat akik jó medes sebzés mellett jó artist is fel tudnak mutatni.

Mondjuk nekem tény hogy eléggé átlagos a statom vele, de eléggé torzítja hogy ezeknek a nagy részt (kb70%) CW csata volt, aminek egy részét esetleg én vezettem. Azokban meg elég szarul tudtam sebezni. Szóval nem feltétlenül vagyok jó példa vele.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

pointer4
Ez a popcornos rész ugye? 😄 Baromi nagy fazon, imádom. 😄
Sztem fogalmi zavar van itt amikor a könnyû-nehéz témát vitatjuk.

Az arty a meccsek jó 90%-ában RIZIKÓMENTESEN játszik, a többi tanknak pedig igen komoly rizikónak kell kitenni magát ha sebezni akar. Szerintem ezt gyûlöli a többség az artyban, mert a k* anyját hogy A0-ból egyáltalán esélye van arra hogy sebezzen, oneshotról ne is beszéljünk.

Mert szakaszban van még egy szemed és rád tud szólni hogy figyelj a hátad mögött vagy épp bevéd vagy beszed helyetted egy sebzést vagy pl ketten lõttök vagy hárman egy célpontot és merõben más a játék hangulata. Ahogy írod teljesen felesleges a vita és értelme sincs. Én szimplán azért írtam most be ide a fórumba hogy rávilágítsak mennyire gyerekes és primitív ez az utáljuk egymást duma!

Csak az artikat utáljuk nagyon, na 😄

Tovább kell lépni, ez a "megjelenik egy újonc majd jól agyonverik arty témában) szintén rendszeres esemény itt. Ilyenkor általában 1-2 további újonc is beleszól, hogy "okos enged, ne erõltesd mert itt mindíg leszólják az öregek az újakat". Szabvány esemény.

pointer4
Lófaszt, medezés egy ultra egyszerû leányálom, pörgõs, élvezetes, artyval nagyobb a szívás, nem tudod eldönteni a meccset ha gyökerek a társak, top meddel simán le lehet hozni egy csatát.
Õszintén szólva múltkor azért megfogott egy kolléga itt a topikban, hogy mutassunk egy jó átlagsebzésû arty játékosta ha úgyis olyan könnyû artizni.

Gondoltam veszek egy pár innen ismert havert akinek tudom hogy van high tier artija (tehát buzi, igaz Szpecnyaz) és meglepõdve konstatáltam hogy a high tier arty sebzésük általában véve alacsonyabb mint mondjuk a high tier med/heavy sebzésük.

Ez most még elemzés tárgya nálam hogy egy nyilvánvalóan egyszerûbb és rizikómentesebb játékstílust igéylõ eszköz esetében mégis miért kisebb az átlagsebzés.

Igenis uram! Értettem uram! Igen uram igen!

Viszont van a csapatban másik 14 ember akik szintén élvezni akarják a játékot, nem pedig azért szívni mert a top tankjuk idióta módon megöleti magát.

És a platoon mire van hatással? Max a winrate-re, másra nem nagyon. Van itt bõven olyan játékos (pl:Foxbat88) aki sose szakaszozik, mégis jó eredményei vannak. Most ezt nem azért írom hogy kötekedjek, csak nem értem hogy miért hivatkozik egy csomó ember a szakaszozás hiányára.

Nekem nem ez az életcélom! Ha kell megfordítom a tornyom azt úgy rusholok be az ellen bázisára és egyet se lövök. Én élvezem a játékot és jókat mosolygok. Nem feszülök meg egy csatában sem mert amit akartam elértem a játékban. 😊

Olvass kevésbé szûklátókörûen... tessék, itt egy dicséret, nem is kellett messzire menni

Sok siema eljut a 10es heavyig a 400as effijével. Ha azok nem tanulnak meg játszani(márpedig nem tudnak), akkor másoknak is miért kéne?

http://tinyurl.com/casual-scrub

Szerintem teljesen komolyan mondja<#nevetes1>. Mellesleg az 1600dmg T62-vel tényleg elég hurka. Az egy T8 heavy hp-ja, szóval még a saját HP-d se sebzed le vele.

hagyjuk, úgyis indulnom kell itthonról, vedd úgy h csak vicceltem, nem komoly

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Arról meg legyen fogalmad hogy én kb 2 napja játszok platoonba. Eddigi majdnem 9000 csatámat egymagam játszottam le.

Roger6
<#eljen><#hehe><#nezze>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Rövidebb lesz a hajuk vagy kissebb lesz a fizetésük, nem veszik fel õket az iskolába vagy nem találnak munkahelyet. Ezt komolyan mondod egy olyan tierû csatába ahol eleve úgy lépnek be a tankok játszani hogy prémium számla vagy prémium tank kell ahhoz hogy fenttartsák a tankjaikat?

Ezt most komolyan mondod?

persze artystákból is vannak jobbak és rosszabbak,ezt nem tagadom, de könnyebb érvényesülni artyval annak, aki nem ért egyikhez se.

Ez most a kedvenc képem. Nézd kit egyhiteltem! <#hamm>

patchaou
A többi hablaty amit leszarok.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

neked nyilván nem származik hátrányod belõle, de annak a csapatnak ahova betesz top tankként, bizony lesz kára. igazából nem értettem miért kellett kiragadnod egy véletlenül jól eltalált csatádat(gondolom h megmutasd, h te bizony jó vagy mind2vel) a többi közül és beszúrni ide. csak rávilágítottam arra, h te mediummal nem vagy jó játékos, hiába megy jól(?) artyval. jól medezni nem olyan egyszerû, artyzni sokkal könnyebb, hiába sorolod itt az általad nehéznek gondolt dolgokat.

Látod meglehet lenni a másik mellett békében normálisan! <#hamm>

patchaou
A t62a képet szívesen megdícsérem. Szép kör. A másikra inkább nem mondok semmit 😄

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Az arti teamkilleléséért büntetés jár.

Szép, megtaláltad a gyenge pontját a szövegemnek. És a többire valami értelmes reakció esetleg? Nem megy?
patchaou
Te meg fogadd el, hogy nem csak az a két opció van.

Nem fogsz itt soha dicsérõ szót látni mert akik itt töltik az idejüket semmi életük nincs csak játszanak egész nap és verik a mellüket milyen ügyesek. Erre egy normális ember nem lenne büszzke.Õk ilyenek fogadd el õket így más örömük nem lehet.

Komolyan, ezen a fórumon egy rohadt jó szót nem hallottam még, egyszer sem dicséritek meg a másikat, hogy milyen jó.
Azért járok ide lassan egy éve, hogy értelmes hozzászólásokat, jó tippeket és tanácsokat olvassak, de ha valaki mond is valamit, egybõl lehurrogjátok h így szar meg úgy, mert valaki mindig jobban tudja és sosincs meg a közös hang.
Röhögni más játékosokon? Szidni az arty playereket? Gyerekesen viselkedni? Ez megy... Nõjetek már fel, egy egy játék fóruma és nem a homokozó ami felett a "szólj be a másiknak és utáld az artyt" tábla lóg.
Fogadjátok el, hogy van a játékban arty, fogadjátok el, hogy van amikor onehitel. Ha nem tetszik, van két opció: vagy abbahagyod a játékot, vagy felcsapsz te is artynak és megpróbálod onehitelni a másikat... Tapsikolva fogsz körberohanni a szobában mire sikerül a 300. meccs után.
És igen, nagyon-nagyon tehetségesek vagytok amikor kilövitek a saját artytokat, ha netán 4-nél több van, mert hogy képzelik h elbasszák a játékod. Nem egy ilyen esetet olvastam.
Gratulálok az egész társaságnak.
És igen, jöhetnek a kurva mínuszok mert ahhoz is nagyon értetek. HAJRÁ.
Elárulnád kinek kéne bizonyítanom vagy milyen hátrányom származik belõle hogy nincs 3000 es sebzésem körönként?

patchaou
Ha valaki úgy jut el 8-as artyig, hogy közben nem tanul meg jól artyzni, azzal baj van 😄

T62-vel bõven 2000 alatt van az átlagdmg-ed, ami, hát hogy is mondjam... mivel mostanság a T62 a legOP-bb med tank damage osztásra T10-ben, egy 3000-et nem árt elérni vele. /szvsz./ artyról nem tudok nyilatkozni

Gondolom az itt jelenlévõk közül nem sokan járnak CW-ra. Vagy ha igen, akkor nem visznek artyt, mert az buzis vagy ha visznek is, akkor mindegy, hogy kit, mert artyzni mindenki tud.

WoT account: cpt_Hungarian

patchaou
Lehet benne valami. A nagy dögöket, többször találják el. Lehet azért mert a nagyobb tömegük jobban vonzza a lövedéket.

Itt egy T62A s kör randomban sztem elég korrekt sebzés.

Itt pedig egy Object 212 es kör randomban sima HE lövedékekkel, ez is elég korrekt sebzés.

így van... hold tömegvonzását, szélirányt, szélerõsséget, hõmérsékletet, páratartalmat, légnyomást, euro-forint árfolyamot is belekéne számolni és akkor nem lenne arty sírás 😄
Nem is tudtam, hogy buzi vagyok. Biztos ti jobban tudjátok, mint én.

http://worldoftanks.eu/community/accounts/502587113-casual_scrub/

<#taps><#nevetes1>

<#taps>