World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Csak golddal használod, vagy vegyesen? Nálam 10 AP, 10 HE, 22 gold a felállás egyelõre.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Az hogy te T8-as tankban többet kapsz, mint egy T9 vagy T10, nem véletlen. Az E4-emmel ha megszakadok, lövök 6000+ sebzést és kilövök 5-6 tankot, akkor örülök, ha kicsit több, mint 1000 XP-t kapok. T8-ban ennél rosszabb teljesítményért, lazán játszva kapod az 1200+ XP-t.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Egyébként értem miért csinálta, beállt mind az 5 a sarokba aztán semmire nem tudtak lõni és nagyon akart már sebezni.
830 hp az olyan -40k credit?
Az meg hogy ismét a legtöbb xp-t kapom inkább egy szomorú dolog amit már sûrûn megfigyeltem, mostanában nagyon elszaporodott gyöngébb géppel jobb vagyok mint a nagyobbak. A játékosok minimális tudása fölhígul egyre jobban, voltak e75-ök a mi oldalunkon is de a 800-as eff miatt nem tudnak teljesíteni.
De az hogy talál vagy nem és hogy mennyit sebez, nem az emberen múlik, nagyon nem.
Tehát a síkhülye csak annyi hátrányban van, hogy esetleg kevesebb potenciális célpontja van, mert rossz helyre állt. De pl campirovkán ez teljesen lényegtelen, mert csak az a barom nem dúskál a célpontokban, aki a ház mögé áll.
Pedig ez egyszerûen nem igaz. Vegyél egy replayt, nézd meg hogy hányszor lõsz mellé sík terepen álló célpontnak úgy, hogy minimumra szûkültél. Nem véletlen van szinten mindenkinek, aki egyéb tankkal 50-60-70%os hitratet produkál artyban 30-40 körül.
Csata: Himmelsdorf 2012. november 20. 6:05:15
Jármû: VK 2801
Szerzett tapasztalat: 4 977 (3x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 25 889
9 találat ment be 3125 hp sérüléssel!
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
Inkább csak zavar a tény, hogy arty az egyetlen bûnbak, pont ezért, mert mindenki tud vele játszani. Nem azért írkálok, hogy márpedig akkor sincs igazad, végig láttam az érveid valóságtartalmát. Engem nem zavarnak a játékban jobban, mit bármi más, sõt így hogy viszonylag tudok is játszani nekem szórakoztató artyzni, márpedig én ezért játszom, hogy szórakozzak. (és ez nem azt jelenti, hogy kiemelkedõen játszom vele, de tudom 2 tank közül melyiket kell lõni, hogy segítsek a csapatnak) 😊
Viszont van artys es artys kozott kulonbseg. Par hete egy M40-es(ha jol tudom van ilyen) artyval maradtunk ketten 5 ellen Himmersdorfon. En T-54-gyel voltam akkor is. Az arty nem lapitott hanem jott utanam es td-kent hasznalva kilott harmat is az otbol es nyertunk. Nagyon jol tolta a srac. Ilyet ritkan latni toluk.
Megneztem a statjat es persze eleg kis szazalakban ment artyval es 1600 felett volt az effije.
Egy mikulastol ilyen ne varjon el az ember.
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
No mind1, én is megyek aludni. Sztem számokkal egész jó megmutattam azt, amit egyébként tapasztalok én is: az hogy artyval találsz vagy nem csak és kizárólag a randomistennek köszönhetõ. És mint ilyen, ez játékosfüggetlen, azaz akár 50% eff különbségû játékosok is hozhatják ugyanazt.
Igy a kirívó damage hiánya nem az artizás nehézségét jelenti, hanem azt, hogy az artizás szerencsejáték, amit minden hülye tud. A nem hülye viszont tud nem artival is jól játszani.
Kussolt is a buzi mikor osztottam chaten.
Ilyenkor ha lenne harom kivansagon az egyiket tuti elpocsekolnam arra, hogy teleportalodjak annak a marhanak a szobajaba ahol jatszik es....
Hogy nem artyzna tobbet abban biztos vagyok <#eplus2>#eplus2>
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
a 400 effes arty jellegû ember bármikor átlõ a térkép túloldalára.
a 400 effes nem arty jellegû viszont szerinted hányszor jut el a térkép túloldalára, átjutva 10+ ellenséges tankon, és még rá is talál az artia...
Ez a két azonos skillt igénylõ dolog?
De játtszunk a számokkal:
Szpecnyaz barátom (mert neki van GWTigere)
eff: 1276 Hitrate: 34% (!!!) de damage: 1735
te
eff: 1420 hitrate: 44% de damage 1669
Hiába jobb a hitrateod, nem kevéssel, a splash kompenzál, a végén szpecnyaz aki csak úgy halomba lövöldöz több damaget hozott ki.
Hogy lehet ez? Skill?
Defeat
Battle: Sand River 19 November 2012 23:46:23
Vehicle: T-50-2
Experience received: 921
Credits received: 21,493
Battle Achievements: Pascucci's medal
Saor Alba
http://tinyurl.com/casual-scrub
Mivel magyarázod a szinte %ra azonos találati arányt és a nagyon hasonló sebzést?
Szívesen veszek bármi ötletet...
@casualscrub:direkt ugyanazt az artit vettem. a GWTigered hasonlítsd össze GWTiger eredményekkel.
ingame név: casual_scrub
http://tinyurl.com/casual-scrub
És egy S51-bõl leosztott 2500 sebzés (aminek ugye a 30%os hitrate alapján kétharmada splash) szépen kiégeti a modulokat azokkal a 300-400as sebzésekkel. Aztán ha jön a telitalálat - ami nem a játékoson múlik - akkor piros pistike örjöng, hogy kicsapta a 2500effes IS7et.
Tehát: az artizáshoz nem kell skill, rzikómentes és bármilyen hülye kiüthet bárkit. Errõl beszélünk
Diegho - eff 1881 (istencsászár kategória). S51 hitrate: 30% Average damage: 1432
Lammaer - eff 1524 S51 hitrate: 31% Average damage: 1645
Prognet3 (random emberke az ignore listámról) eff 1210. S51 hitrate: 33% Average damage: 1545
Ezek után kérdezem, ki mit olvas ki a számokból?
Vajon köze van e a játékos skilljének ahhoz, hogy mennyi damaget oszt le az artyval?
Ennek nem az az oka hogy artyzni nehéz vagy embertpróbáló feladat - egyszerûen a célkör túl nagy, és azon belül SEMMIVEL sem tudja befolyásolni az ember hogy pontosan hova csapódik be a skuló. Lehet akármilyen pró (lásd említett kolléga fenn, akinek a statjai impresszívek más tankban), szûkítheti minimumra a célkört, tehet fel modult akármit - az hogy talál e vagy sem, nem rajta múlik.
Nem véletlen a szar hitrate sem, szinte mindenkinél, akármilyen unikum az illetõ.
Ez viszont visszafelé és mûködik: Bénabéla ugyanúgy rá tudja vinni a célkeresztet az ellenséges tankra, felismeri hogy a csík zöld, rájött hogy megvárja míg szûkül és voila, klikk. Hogy talál e vagy sem, már nem rajta múlik.
"..aztán meg, ha már elõbb ellõttem magam és valamelyik sérül.." ezzel reméltem egyértelmû, hogy már elõbb ellõttem magam.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Ez így okés, mert persze plecsnim nem lett:

cyka blyat
Egyébként pont ma volt (ismét) kellemetlen élményem velük.
Kv4-el t9 csatában ruingberg. 5 vs. 5 arty (t6-t7). Bal oldalon csorgok szépen fölfelé, lövöldözök majd e75 szembejön. Próbálom hasban átlõni nem megy, gondoltam "lerusholom" és oldalba csak 2 lövés kell neki én maxon vagyok. Nos a hatalmas sebességemmel odaérek, lövésváltás, töltök lõnék megint majd saját artynk 830 hp-ra megcsap de kiszedi a 120 hp-s e75-öt is. Miután megjegyzést tettem még én voltam a hülye mert a shell már repült és amúgy is miért megyek neki?
Persze én kaptam a legtöbb xp-t õ meg a legkevesebbet, jól mutatott a 700/830 sebzése remélem sok mínuszra jött ki a t7 artyja.
AMD X2 6000+, Radeon HD6750 1Gb, 2Gb ram.
Aha, és egy med tán tud vakon lõni? Vagy egy heavy? NEkik tán nem kell látni a célpontot? A mednek saját magának kell kispottolnia a célpontot, nemhogy a csapat nem segít, hanem még magát kell kockáztatni. És ugyan mondjál már nekem olyan csatát, hogyha a többi tank lõ valamire, akkor azokat a célpontokat az arti ne látná?
Amint elindul az adok kapok, az arty AUTOMATIKUSAN teli van célponttal, akármilyen gyökér a csapat. Tényleg marhára ki van szolgáltatva.
Értsd meg, még mindíg arról beszélek hogy egy artys rizikója a közelében sincs egy rendes frontline tankhoz képest. Nem véletlen hogy az esetek jelentõs többségében az arty döglik meg utóljára. Nyilván met annyira veszélyes az SPG élete.
Mas... Igazandibol azokkal a szitukkal van baj amikor van egy kiegyenlitett jo csata ,erre ott van a klasszikus artyboy t8 arty/4k battle/700eff/47% winrate ,500 csatankenti attlagsebzessel ,erre szerencseje van, elete csatajat vivja es le oneshottolja a 2 top tankotokat ,na akkor "nyihogsz" te is <#wave>#wave>
Mivel ebbol a jatekostipusbol rengeteg van ,ezert ez megtortenik velunk naponta tobbszor is ez a baj
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
wot nick: PsychoTrooper