World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha megnézed a képet, akkor azt is láthatod, hogy majdnem seggel állt az arty-nak. Szerinted milyen vastag páncélt kellett átütnie?

WoT account: cpt_Hungarian

Cromwell-en észrevettem valóban nagyon pontatlan menet közben. Viszont most megvettem a Comet-et és nem érzem az elõrelépést, sõt. Ráraktam lánctalpat freebõl ill. tudom, 75%-ös emberek vannak de sebesség kevesebb ua. az ágyúval meg armorral mint elõzõ tierben. Beálltam E75 mögé, leadtam két lövést a seggére mielõtt kivégezték és nem ment át, elég lol volt.

Hol van ez a táblázat?

Ezek így mind meg akartak ölni. <#banplz>

btw. ennél nagyobb blindshotot még nem lõttem mint itt a végén az artynak

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

mijki
Egy ilyen lövésért én olyan szép verset írtam volna annak az artynak, hogy valszeg chatbant kapok egy évre.<#idiota>

kingofn00b: Kívánom neked is hogy kapj egy ilyet egy kis fos Hummel-tõl...akkor megnézném mit reagálsz.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

patchaou

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Ha megnézed a képet, láthatod, hogy az elsõ lövést a hummel adta. A hummel egy ötös szintû arty, ami belevert egy tizes medbe 847-et és kilõtt a négy emberbõl hármat. Szerinted ez így normális?

Te mirõl is beszélsz?

Egy tier VIII artit kihúzni ha csak a kötelezõ tételeken mész végig, 679 ezer XP (orosz vonal)
Egy IS7-es kihúzni a kötelezõ vonalon 696 ezer XP.
Pont ugyanannyit játszott vele.

Kicsitkezd nevetséges lenni ez a vagdalkozás, amit egyesek mûvelnek itt.
patchaou
Gondoltam felnézek fórumra mielõtt elkezdek játszani. A képeket látva viszont el is ment a kedvem 😊 Majd cw-re felnézek...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Ezekután meddig húztad egy szem töltõvel a fedélzeten?

Mert ez a világ legtermészetesebb dolga, hogy egy tier5 foshalom egyetlen fingásával szétcsesszen egy tier10 tankot...

Pales27
Csak a vezetõ maradt életben, de nem sokáig.

"ezt a rohadt Kritikus Együttmûködés medált kéne összehozni valahogy"

Annak a gyémánt fokozatán van Orbán meg Matolcsy?

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Megtaláltam a neten õket, de nem tetszik. Sehol a listában egy Földi Pál, egy Kurt Reider, vagy egy Viktor Szuvorov. 😊

pointer4
Végül is mindegy, mindkettejük eredménye szar 😄
pointer4
Ez lehet XD
Tier7 es csata 😄

Victory
Himmelsdorf 2012. november 20. 15:12:42
VK 2801 Experience received: 5 990 (x2 for the first victory each day) Credits received 44 610
Battle Achievements: Orlik's Medal, Radley-Walters's medal, Top Gun, Defender

Ezt a könyvesboltot meg TDantes-nek, valamint az itteni szovjet- és amerikabarát kollegáknak ajánlom szeretettel. Bár lehet, hogy mindenki ismeri.

<#eplus2><#eplus2><#eplus2>

Akit esetleg érdekel.

A Magyar Királyi Honvédség lülföldi gyártású páncélos harcjármûvei

Van ennek egy második része, ott a hazai gyártású típusokat taglalja, de az sajnos nncs fent a neten (még).

Sokat számít, hogy a Cometen már van vert. stab. Az enyémen smooth ride skill is van, és valami elképesztõ pontos menetben is.

Kisebb a profilja és rendes toronypáncélja van. A prémium lõszere meg valami elképesztõ.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Cromwell > Comet >>>>>>>>>>>>>>>>>>> Centurion

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

AT 15A? Gondolom valami prémium td?

A Cromwell nagyon tetszik, határozottan op-nek tartom csodálom az 52%-ot. Ha a Comet még ennél is jobb...
Bár elég kevés embernek van még magasabb tier és valószínû a jobb képességûeknek, lehet ebbõl most még igazi nerf/buff következtetést levonni?

Nem a medek erõsek, hanem a lassú heavyket, meg a TD-ket magasabb tierben szarráalázza az arty. A meddel meg csak spottolni kell, azt nem fogja olyan könnyen ellõni az artista. Szerintem.

Táváris Oddball, já dáklávádiváju, nyikto nye átszúsztvujet. 😉

cromwell talán megússza, viszont mire a tier9hez érek lenerfelik tutira :/
Két éve megy ez a cucc, és még nem tudunk oroszul? Ejnye.

Név/Tier/Osztály/Összes csata/Gyõzelmek/Gyõzelmek százalékban/Összes tank

Maala
Az utolsó mit jelent, mármint?

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
oszlopfeliratok, valaki?

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Ez alapján a medek igen csak le lesznek nerfelve.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

AMX13F3AM-el melyik ágyúval érdemesebb menni? Még nem százas a crew, de kipróbáltam a top ágyút és nem szerepelt jobban, mint a stock, sõt néha kevesebbet is sebzett. De legalább úgy céloz mint a t92... A random nem volt velem és vannak jobb pillanatai is vagy nem érdemes a top ágyút használni? (a stockal 770 a max dmg a toppal eddig 400 volt a legjobb 10 csata alatt).
Mi a bánatos farok van ma?
Az összes kör ahol van T30 mind bukó mert egyszerûen agyhalottak játszanak velük.
Volt olyan kör ahol mindöszesen sikerült 1-et lõnie a pro júzernek azt is nullásra.

Ha Japán második világháborús tevékenységét nézzük, valószínûleg senki nem fogja említeni a világ élvonalába tartozó harckocsifejlesztést, de azért volt pár tankjuk. De amint az látszik is, csak ezzel a Tamadával tudtak elõállni, akinek az egyetlen hõsi tette, hogy 44-ben egyszer pár tankkal éjszaka átgázolt néhány orosz ágyún. Még az is lehet, hogy csak eltévedt a sötétben. <#eplus2>

Ez a Tamada Yoshio medál mi a fene?Én japánt+tankot együtt utoljára a Kincs ami nincs-ben láttam.
Toby0501

nekem 1 😊 de azon kívûl még van 11 féle epic medálom 😛
LSSAHPAUL
Abból több mint 30-am van 😉

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

hát hallod én a Testvériség medált is nagyon megszenvedtem.... alig akart összejönni 😄 pláne hogy sosem szakaszozok xDDD 99%.ban solozok 😊
Haverral volt egy 5-5 killes meccsünk, csak bejött az asszonya a meccs közben és kérdezett valami nagyon fontosat és így a haver nem jó helyen kanyarodott be, amitõl én elhulltam, majd késõbb õ is. Ekkor voltunk egyáltalán közel ehhez a lehetõséghez. 😊

LSSAHPAUL
Nekem van 😊 jó kis game volt, 2-en csináltuk meg.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

szakaszban kell szerezni 12 kill-t... lehet 2es vagy 3as szakasz.... meg is lehet dögleni. nem is kell mindenkinek ölnie csak a lényeg h a 12kill legyen meg összesen a szakasznak 😛
Meg kell várni az izraeli tech treet. <#banplz>

Az melyik?

Mit kell csinálni hogy megszerezem az Adolf Hitler medált?
elõbb volt, hogy egy 350hp-s m103 leszedett egy full hps vk45P-t 😄 Mondjuk szar helyen volt nem tudtam meglõni a lori51-el de érdekes volt látni😄
ezt a rohadt Kritikus Együttmûködés medált kéne összehozni valahogy 😛
gyáááá mit kaptam! <#smile>
Gyõzelem!
Csata: Ruinberg 2012. november 20. 11:29:27
Jármû: VK 2801
Szerzett tapasztalat: 2 346 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 16 645 (kárpótlás a csapattárs által okozott sebzésért: 2 240)
Csatában elért Achievement: Pascucci medál, Tamada Yoshio medál
patchaou
Olyankor amikor az arty jelzi, hogy lövi a tankot, akkor megpróbálok lehetõség szerint úgy mozogni, hogy engem ne kapjon el. De lehet hogy istennézetbõl nem látszik mondjuk az, hogy ha a heavy arréb mozdul, akkor saját magát veszélyezteti. A gond azokkal van akik leszarják hogy ott vagy, odakúrnak a 150 hp-s tankra amit akár lövés nélkül is megölhetnél. Ilyen esetben nem is kéne azzal foglalkoznia egy artynak.

Feltételes módban írtam az egészet, csak hogy vannak kivételek amikor neki (vagy más artysnak "hasonló" szituációban) is lehetne igaza, ha elõre jelezte a lövés szándékát. Elég lett volna mondani, hogy nem teljesültek ezek a feltételek. 😊
nem olyan rossz az, 6 fontos ágyú rá, aztán padlógáz, lehet vele trollkodni mint a Chaffee-val vagy T-50-2-vel .. Ha más nem, autoaim, és kattingatni ezerrel, miközben cikázol össze vissza .. a napi duplázók ~2k körül szinte mindig megvannak 2-3 próbálkozásból.
cirka 30k xp elég rá.

hát ez az m7 tényleg kritikán aluli, pedig valahogy nem lenne olyan rossz, csak minden szituációból szarul keveredek ki, mintha el lenne átkozva
Mighty
Elõfordul velem is, hogy lassan érek tüzelõ pozicióba, vagy a bosszantóbb, mikor sorozatban miss, 0 dmg hit vagy ding az eredmény.
Nem mutat szépen az összesítõn a 10/7 találat és 0 sebzés...

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk