World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenne egy olyan kérdésem hogy van ez az XVM-mod ami mutatja a játékosok statisztikáit...az lenne a kérdés hogy az efficial érték pontosan mit is mutat???<#fejvakaras>#fejvakaras><#vigyor>#vigyor> Tehát ha 1250-az értékem akkor az mit jelent pontosan? Miféle érték alapján jön ez ki? Remélem érthetõen nyögtem ki hogy mit akarok kérdezni és valami okos ember tud rá válaszolni! Összefüggésben van netán a találati aránnyal, vagy valami más adatot jelent?
(am van nagy tesója is 2B1 Oka néven azon 420mm-es csõ van,ezeken "csak" 406😊)
WoT: Nishizumi77
<#ejnye1>#ejnye1>
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
kicsit a premium m3 stuartra emlekeztet. az marhara nem szeret fordulni..
Ráadásul, ha valaki csak artyzik, és kurva jó vele, de tényleg csak artyban ül, annak sose lesz jó eff értéke. Megáll talán valahol 1100 magasságában, és mindenki azt hiszi róla, hogy retard noob, pedig csak az eff számítás szar.
Van egy szép penetration érték a HE lõszernél is. Ha full dmg-et látsz, akkor a HE penetrált, és full dmg-et osztott a lõszer. Ilyen egyszerû.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
A szitu így fest.
Kling.
Töltõ, meg a lövész kiszáll a tankból a szerszámosládához, hogy hozzák a javításhoz szükséges dolgokat.
Ekkor jön a trackelés. Ha már kint vannak, gyorsan feldobják a talpat, aztán vissza a tankba, hogy megjavítsák a forgatómechanikát is.
Így már ok?<#hehe>#hehe>
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Más: A toronyforgató mechanikát megjavítani miért tart tovább, mint a láncot vagy egyéb más modult? Ma ellötték a tornyomat, 2 mp múlva a láncomat és hamarabb javult meg a lánctalp, mint a toronyforgatás...
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Nem CSAK az artykkal van a baj, én pl nem örülnék, ha körönként 5 arty helyett lenne 5 tizes med. Artyk, ha találnak is percenként ölnek 1 max 2 tankot (és ehhez úgye valamit kell értsen hozzá, hogy fixen eltaláljon valakit mindegyik arty minden lövésével), az 5 med ennyi idõ alatt megöl mindenkit, ha ugyanannyira ért a tankjához, mint az artys. Az alapvetõ gond itt kezdõdik: "hülye artysták, már megint van belõle X db, hogy *** meg" elhangzik valami hasonló mondanivalójú mondat, és mindenki elhatározza, hogy õ akkor kempelni fog, mert ugye biztos õt fogják eltalálni elõször a 15 mozgó célpont közül. Még meg is érteném a problémáját, ha láttam volna már akár 1 olyan csatát artyval, hogy volt 5-6 arty és a csapat többi tagja csak nekik trackelgette az ellenfelet. Hülyeség, senki nem azért játszik, hogy segítse az artyt ,csak elvárja ugyanezt fordítva. A medek elõremennek remélve, hogy amig mindenki õket próbálja megölni a csapat tud artyvédett helyek között araszolni elõre és segíteni õket a spottoltak kilövésével, ehelyett hátul kempelnek és várják a map végét reménykedve, hogy következõ körben nem lesz arty. DE LESZ. Menni kell elõre, nem kiszámítható módon, lehetõleg olyan helyen ahol nem tudnak egybõl bespotolni, és ha mégis akkor a közelben van olyan fedezék ahova még beérhetsz (igen, az artyk 3-5 secig MINIMUM
Szóval teljesen felesleges errõl vitatkozni, de már csak azért is leírom, hátha egyszer felfogja mindenki. Lehet, hogy ezt már kifejtette valaki, de mivel nem látom érvényesülni a játékban, ezért gondolom nem árt emlékeztetni rá az embereket, mint ahogy arra is emlékeztetik õket fórumon most már naponta, hogy az arty mekkora szar. Kb annyira, mint a többi tank, és kb ugyanannyira szórakoztató is. Aki nem artyval akar menni joga van hozzá, de "naponta szídni a hamburgert csak mert valaki vegetáriánus olyanok között, akik szeretik" teljesen felesleges. Bárki artyzhat, az hogy elvi alapon lemondott róla egyéni szoc. problem. Még valami, az arty is tud HEvel úgy ammo rackelni/fuelt eltalálni, hogy az nem robbantja fel a tankot, de pluszban sebez, a 2k körüli sebzések többsége emiatt van, nem azért mert minden arty 2k-t sebez.. T92vel az átlagos sebzés 1000, alatta is felette is sebeztem már, sokmindentõl függõen. Bármelyik 10es TD produkálja ugyanezt, és hogy az IS7 frontbeli harcáról is nyilatkozzak: valószínûleg ezért van neki 2150 hpja míg az artynak 600, és ezért kapott olyan front armort, amit a tankok fele nem lõ át, hogy a frontvonalban harcolhasson (és a gold ammoról felesleges beszélni, eddig is volt). Az artyk helyett a csapatjátékot kéne szídni, aki ad nekik idõt és lehetõséget lõni az meg magára vessen. E4 az egyetlen lassú tankom és nem félek vele jobban artyktól, mint bármi mástól. És nem is játszom rosszabbul csak ezért mert tudok artyzni is, szóval ezt a minden artys saláta sablont ideje lenne már elfelejteni, nem látok több noob artyst, mint más tankot, de a noob artys legalább hozzá tud tenni valamit a játékhoz a map másik végében kempelve is.
Aki nem ért egyet, megteheti, bár számomra õ akkor nem is a játékkal foglalkozik, csak valamibe bele akar kötni úgy hogy mások is válaszoljanak rá. Nincs értelme vitázni valamirõl, ha az érvek mellett leszarja mindenki az ellenérveket és csõlátással megy elõre a saját elgondolása alapján. Ugyanazt ismételgetni meg felesleges és nem old meg semmit. Nem is folytatom, így is elég hosszú lett, és gondolom sokak számára emészthetetlen, a játék meg már vár. Majd este megnézem ki mit reagált, bár nincs sok kedvem megint ugyanarról "vitatkozni".
Sorry for the long post.<#integet2>#integet2>

Vagy a map készítõjéé?
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
"Battle Interface: module icons (bottom left corner of the screen) will now have a a repair progress indicator."
The login message ‘Cannot connect. Connection is blocked by firewall’ changed to ‘Unable to connect to the server. It may be that the server is on maintenance or you may need to check your connection settings.'
The old message for a failed attempt to connect to the server was changed:
"The login packet sent to the server was malformed" to "Error in authorization on game server. Your game client version is outdated or damaged’
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
De zömében sima APval használtam, APCRt fõleg KVk meg egyéb heavyk kapták.
Én még az m5-öt is jobban élvezem nála, meg is tartottam és duplázgatom. Saját tierjében még ok, de feljebb... a kedvencem az volt, mikor a t29 oldala 4 goldammót nyalt be.😄😄 Meg elképesztõen pontatlan és lassan céloz, hatalmas célkõrrel... Még a t30 is megirigyelné, igaz csak 80 akárhányas a crew benne, de minden második mondatom vele: -hogy a pics@'ba lehet igy mellé lõni?!😄 -meg hova az any@'dba lõsz?! stb.😊 Jó, 9. körben már dobott egy 8 kill-t, de sajnos az az egy élvezetes csatám volt vele.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Annak a modnak mi a neve ami a játék közben (Tabot lenyomva) plussz infót ad ki a playerekrõl , hogy ki hány csatát játszott... Említitek többször is , de nem találom a nevét, hivatkozását...
Thx a segítséget!
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!