World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

Lenne egy olyan kérdésem hogy van ez az XVM-mod ami mutatja a játékosok statisztikáit...az lenne a kérdés hogy az efficial érték pontosan mit is mutat???<#fejvakaras><#vigyor> Tehát ha 1250-az értékem akkor az mit jelent pontosan? Miféle érték alapján jön ez ki? Remélem érthetõen nyögtem ki hogy mit akarok kérdezni és valami okos ember tud rá válaszolni! Összefüggésben van netán a találati aránnyal, vagy valami más adatot jelent?
..platoonban szoktuk azt bemondani az ilyen szitukra: "jo vagyok! kiraly! tuti lepattan majd!" 😊
alomszep lenne 😄DDDD
Fogalmazzunk úgy, hogy az eff számítás a valós teljesítményt díjazza. Amihez nem kell nagy erõfeszítés, azért nem ad túl sok pontot. És ez így van jól.

Képzeld el hogy belemászol az arcába valaminek,megy az adok-kapok és aztán egy ilyen szarság kezdi pingelni hogy támadja amivel össze vagytok gabalyodva...<#idiota>
(am van nagy tesója is 2B1 Oka néven azon 420mm-es csõ van,ezeken "csak" 406😊)
..ezek szornyek.. 😊
Tervbe van már véve, lesz tier 10 is. A jelenlegi top tier artyk lesznek a 10esek és majd feltöltik a réseket valamilyen új köztes artykkal. Várhatóan 2014ben lesz ez, azt írták.

WoT: Nishizumi77

<#ejnye1>

dante3
pedig lssan itt az ideje a t9-es artyknak! <#idiota>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Rögtön Kondenzatort a népnek nem?😄
Szép-szép, de azért WoT-ban nem kéne.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

dante3
Szép példány ez a 2S7 Pion

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Azért is tuti hogy ezt kapjuk, mert tier2es prém tankokat nem nagyon szoktak eladni, csak a micro maus van. Ez ha sima prém lenne 300 goldnál többért szerintem senki se venné meg.

Tono34
A Tetrarch .... egyik kedvencem, Saját tierben gyilkológép tud lenni. Ferdin kívül vele tudtam 11 killt csinálni.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Koszi!

kicsit a premium m3 stuartra emlekeztet. az marhara nem szeret fordulni..
igen

tier2 lesz ez is?
Vagy új évre. Tetrachot is aszem akkor kaptuk.

Elmesélheted, de krumplit rakjál a végére, különben nem ér. <#vigyor2>

Igen, ez alapvet. Reméltem a penetration rendszert nem kell külön tárgyalnom. 😄
Érdekes én játszom mindennel csak artyval nem😊 és ocject704-el van a második legtöbb cap pontom... lehet azzal offenziven is játszani😊

Én értem a problémád, és te érted amit én leírtam? Mert nem úgy tûnik. Ezért van a T92nek 40 sec reload timeja és céloz 10-15 secig, hogy utána kapjál tõle egy 3-700 közötti splash dmgt (ami gold nélkül 2500 kredit), ha mellélõ, ami vagy elvisz valami modult/crewt vagy NEM. És ezért nincs 0.3mas pontossága, hogy lehetõleg lõjjön is mellé. Kb ugyanúgy, mint ahogy obj 261 tud tracket lõni APval, ugyanúgy mint a többi tank. És arty nem lõ gyakrabban modult/crewt, mint bárki akivel szembekerülsz és HE-t használ. És ezt is értem ,hogy a lassú tankoknak nehezebb, de ezért vannak a gyors tankok, mert hidd el, ha a scout/med félpályán cikázik és bármikor túl közel kerülhet az artyhoz, MINDENKI , még az artyk is rá fognak figyelni nem a lassan vánszorgó tankokra. Már lassan ott tartunk, hogy háborús játékban fél mindenki támadni, nehogy meghaljon. A csata végén az egyik oldal úgysem marad meg. De ha mindenki kempel valószínûleg többen fognak meghalni, mintha mindenki támadna, és lehet mire átértek a mapon, mint már írtam, 3-4 tankot tudnak megölni az artyk a 15bõl. És igen, pont ezért van nekik 30-40 sec reload, hogy legyen idõ mozogni. És megintcsak, mint írtam az elõbb is, aki ezt nem használja ki csak kempel és panaszkodik, az magára vessen.
pointer4
Szép írás, megfogalmaztad azt, amit én nem tudnék, de érzek 😄

Ráadásul, ha valaki csak artyzik, és kurva jó vele, de tényleg csak artyban ül, annak sose lesz jó eff értéke. Megáll talán valahol 1100 magasságában, és mindenki azt hiszi róla, hogy retard noob, pedig csak az eff számítás szar.
Maala
"Még valami, az arty is tud HEvel úgy ammo rackelni/fuelt eltalálni, hogy az nem robbantja fel a tankot, de pluszban sebez, a 2k körüli sebzések többsége emiatt van, nem azért mert minden arty 2k-t sebez.."

Van egy szép penetration érték a HE lõszernél is. Ha full dmg-et látsz, akkor a HE penetrált, és full dmg-et osztott a lõszer. Ilyen egyszerû.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

pointer4
Ilyet is csak artyval lehet XD
Ez teljesen egyértelmû.
A szitu így fest.
Kling.
Parancsnok, beállt a torony.
Ok fiúk, meg kell javítani, mert így nem lehet továbbmenni
Töltõ, meg a lövész kiszáll a tankból a szerszámosládához, hogy hozzák a javításhoz szükséges dolgokat.
Ekkor jön a trackelés. Ha már kint vannak, gyorsan feldobják a talpat, aztán vissza a tankba, hogy megjavítsák a forgatómechanikát is.

Így már ok?<#hehe>

patchaou
Most hogy mondod, az tényleg tovább javul mint bármi más.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Mighty
Hehe, mondd ezt a JP E100 tulajoknak 😛

Más: A toronyforgató mechanikát megjavítani miért tart tovább, mint a láncot vagy egyéb más modult? Ma ellötték a tornyomat, 2 mp múlva a láncomat és hamarabb javult meg a lánctalp, mint a toronyforgatás...

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Most komolyan nem vágod mi a probléma az artyval? Mit példálózol az IS7el amikor õ lõ mondjuk 500at, akkor persze ha nem pattan vagy lõ 0ást. A T92nek meg elég meglegyinteni a célpontot, arról nem is beszélve hogy ezt a map sarkából teszi, ahol biztonságban van. Meg nem azért, de 3+ arty felett jó hogy kempel a csapat, a 40km/h alatti tankoknak ilyenkor kb esélyük sincsen arra hogy túléljék ha nincsenek fedezékben.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

<#eljen>
Nem CSAK az artykkal van a baj, én pl nem örülnék, ha körönként 5 arty helyett lenne 5 tizes med. Artyk, ha találnak is percenként ölnek 1 max 2 tankot (és ehhez úgye valamit kell értsen hozzá, hogy fixen eltaláljon valakit mindegyik arty minden lövésével), az 5 med ennyi idõ alatt megöl mindenkit, ha ugyanannyira ért a tankjához, mint az artys. Az alapvetõ gond itt kezdõdik: "hülye artysták, már megint van belõle X db, hogy *** meg" elhangzik valami hasonló mondanivalójú mondat, és mindenki elhatározza, hogy õ akkor kempelni fog, mert ugye biztos õt fogják eltalálni elõször a 15 mozgó célpont közül. Még meg is érteném a problémáját, ha láttam volna már akár 1 olyan csatát artyval, hogy volt 5-6 arty és a csapat többi tagja csak nekik trackelgette az ellenfelet. Hülyeség, senki nem azért játszik, hogy segítse az artyt ,csak elvárja ugyanezt fordítva. A medek elõremennek remélve, hogy amig mindenki õket próbálja megölni a csapat tud artyvédett helyek között araszolni elõre és segíteni õket a spottoltak kilövésével, ehelyett hátul kempelnek és várják a map végét reménykedve, hogy következõ körben nem lesz arty. DE LESZ. Menni kell elõre, nem kiszámítható módon, lehetõleg olyan helyen ahol nem tudnak egybõl bespotolni, és ha mégis akkor a közelben van olyan fedezék ahova még beérhetsz (igen, az artyk 3-5 secig MINIMUM céloznak, hacsak nem pont oda nézett, az meg pech..).Ha sok arty van ki kell használni azt az idõt, amíg a scouttal/medekkel foglalkoznak vagy azt amikor valakit megölt az arty és tudod hogy most kevesebben lõhetnek, nem várni a csodát és szídni õket. Aki nem mozog az úgyis meghal, mert ha kihaltak a gyors tankok nyugodtan tudnak helyet változtatni és elõbb-utóbb belõnek minden mögé. (igen, így tudnak belõni mindenhova, nem kezdõrõl repül a ház mögé a lõszer). Mozgó célpontokat nehezebb eltalálni, nem lehetetlen. De 1-2 perc alatt át lehet törni egy oldalon és ha 5bõl 3 arty éppen ott van, mert sok artynál ki lehet számolni, hogy melyik oldalon éri meg nekik elhelyezkedni, akkor nem fognak lövöldözni, inkább menekülnek, mint egy normális ember, aki túlerõt lát szembejönni.
Szóval teljesen felesleges errõl vitatkozni, de már csak azért is leírom, hátha egyszer felfogja mindenki. Lehet, hogy ezt már kifejtette valaki, de mivel nem látom érvényesülni a játékban, ezért gondolom nem árt emlékeztetni rá az embereket, mint ahogy arra is emlékeztetik õket fórumon most már naponta, hogy az arty mekkora szar. Kb annyira, mint a többi tank, és kb ugyanannyira szórakoztató is. Aki nem artyval akar menni joga van hozzá, de "naponta szídni a hamburgert csak mert valaki vegetáriánus olyanok között, akik szeretik" teljesen felesleges. Bárki artyzhat, az hogy elvi alapon lemondott róla egyéni szoc. problem. Még valami, az arty is tud HEvel úgy ammo rackelni/fuelt eltalálni, hogy az nem robbantja fel a tankot, de pluszban sebez, a 2k körüli sebzések többsége emiatt van, nem azért mert minden arty 2k-t sebez.. T92vel az átlagos sebzés 1000, alatta is felette is sebeztem már, sokmindentõl függõen. Bármelyik 10es TD produkálja ugyanezt, és hogy az IS7 frontbeli harcáról is nyilatkozzak: valószínûleg ezért van neki 2150 hpja míg az artynak 600, és ezért kapott olyan front armort, amit a tankok fele nem lõ át, hogy a frontvonalban harcolhasson (és a gold ammoról felesleges beszélni, eddig is volt). Az artyk helyett a csapatjátékot kéne szídni, aki ad nekik idõt és lehetõséget lõni az meg magára vessen. E4 az egyetlen lassú tankom és nem félek vele jobban artyktól, mint bármi mástól. És nem is játszom rosszabbul csak ezért mert tudok artyzni is, szóval ezt a minden artys saláta sablont ideje lenne már elfelejteni, nem látok több noob artyst, mint más tankot, de a noob artys legalább hozzá tud tenni valamit a játékhoz a map másik végében kempelve is.
Aki nem ért egyet, megteheti, bár számomra õ akkor nem is a játékkal foglalkozik, csak valamibe bele akar kötni úgy hogy mások is válaszoljanak rá. Nincs értelme vitázni valamirõl, ha az érvek mellett leszarja mindenki az ellenérveket és csõlátással megy elõre a saját elgondolása alapján. Ugyanazt ismételgetni meg felesleges és nem old meg semmit. Nem is folytatom, így is elég hosszú lett, és gondolom sokak számára emészthetetlen, a játék meg már vár. Majd este megnézem ki mit reagált, bár nincs sok kedvem megint ugyanarról "vitatkozni".
Sorry for the long post.<#integet2>
Pár kép T1E6ról. Sanszos hogy ezt kapjuk karácsonyra. Jöhet 😊

Maala
Persze, a játékos hibája, ha a mapon található railgunt felveszi, és lövöldözi sorra az embereket vele.

Vagy a map készítõjéé?

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Egyetértek, szerintem teljesen találó volt!

Szerintem ez, meg, hogy a kidõlt fák végre nem csak fps csökkentõnek lesznek, a legjobb az új pöcsben. A kínaiakkal meg szaladok pár kört majd, mert biztos jó móka lesz. 😊

Ja ez jó ötlet, voltak már olyan körök ahol örökkévalóságig álltam egy helyben és többé nem is lett megszerelve mert kilõttek fél perc állás után.

mondjuk ez sem lesz haszontalan:

"Battle Interface: module icons (bottom left corner of the screen) will now have a a repair progress indicator."
Sunsetjoy
Múltkorában pont ez volt valakinek, legalább egyértelmûbb lesz a kiírás...

The login message ‘Cannot connect. Connection is blocked by firewall’ changed to ‘Unable to connect to the server. It may be that the server is on maintenance or you may need to check your connection settings.'

The old message for a failed attempt to connect to the server was changed:
"The login packet sent to the server was malformed" to "Error in authorization on game server. Your game client version is outdated or damaged’

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

ezt nem lenézõen mondom, nekem pl a TD-vel nem megy, egyszerûen unom a kempelést, artyból csak a franciát húzom más nem is kell, de azzal még úgy szeretek játszani, mert viszonylag aktív a játék
"Akik pedig folyton sírnak miatta azért teszik, mert heavyvel és TD-vel játszanak, próbálták az artyt medet és a lightot, de azzal nem igazán megy nekik, ezért maradnak a jól páncélozott erõs átütésû tankok, amivel nem kell célozni csak lõni."-bocs de ez baromság.
hát ha tele van szar, de ha 2-3 van az sztem normális. Hányszor volt olyan, hogy ace tankeres körön vagyok mondjuk meddel van már 7 killem, és a végén kiszed egy TD ami nem csinált semmit egész végig, csak a leghátsó fal tövében kempelt, totál nem érdemli meg de mégis kiszed. A sok tüzérséges csaták szarok, de a 2-3 sztem belefér. Akik pedig folyton sírnak miatta azért teszik, mert heavyvel és TD-vel játszanak, próbálták az artyt medet és a lightot, de azzal nem igazán megy nekik, ezért maradnak a jól páncélozott erõs átütésû tankok, amivel nem kell célozni csak lõni.
Nekem az volt a bajom fõleg vele a pontatlanság mellett hogy 2k pénzbe fáj bele 1 APCR és csak 75öt sebez, eléggé drága, holott a többi 57mmes APCR sokkal olcsóbb. Viszont 170 pennel azért tudtam meglepetéseket okozni vele 😄
De zömében sima APval használtam, APCRt fõleg KVk meg egyéb heavyk kapták.

Ha egy-két arty van, akkor nagyjából rendesen megy a meccs. Ha több, akkor eszeveszett kempelés kezdõdik. Ha nincs egy sem, akkor nem kempelés van, hanem megakadás. Szóval, jó ha van, csak ne túl sok legyen és nem ártana visszavenni a modul/crew sérülésekbõl.

Xvm mod
Csak azért irtam, mert sokan a t5 lightból egybõl a dedikált scoutok mm-re gondolnának. Lightként meg jobb lenne crew átképzés miatt.

Én még az m5-öt is jobban élvezem nála, meg is tartottam és duplázgatom. Saját tierjében még ok, de feljebb... a kedvencem az volt, mikor a t29 oldala 4 goldammót nyalt be.😄😄 Meg elképesztõen pontatlan és lassan céloz, hatalmas célkõrrel... Még a t30 is megirigyelné, igaz csak 80 akárhányas a crew benne, de minden második mondatom vele: -hogy a pics@'ba lehet igy mellé lõni?!😄 -meg hova az any@'dba lõsz?! stb.😊 Jó, 9. körben már dobott egy 8 kill-t, de sajnos az az egy élvezetes csatám volt vele.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Én úgy látom annál nagyobb campelés nincs, mint amikor tele van artyval a csapat.
Szerintem meg pont az arty miatt van a kempelés. Azon ritka körökben mikor nincs arty mindig sokkal bátrabban támadok.

KoJin Mekre
Üdv emberek!

Annak a modnak mi a neve ami a játék közben (Tabot lenyomva) plussz infót ad ki a playerekrõl , hogy ki hány csatát játszott... Említitek többször is , de nem találom a nevét, hivatkozását...
Thx a segítséget!

A IS-nél ez annyit jelent, hogy ahol a pajzs átlapolja a 100mm-es tornyot, ott 60 lesz. Gyakorlatban nem lesz gyengébb.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

kell a balanchoz az arty, ha nem lenne arty, túl sok lenne a kempelõ td, meg heavy. Meg pl a TD mitõl jobb? Ugyanúgy hátulról tüzel, fel se lehet fedezni sokszor...