World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem használom egyiket sem, inkább csak tájékozódom. Egyre többet hallom õket, de ellenfélként még nem tettek rám mély benyomást.
Kíváncsiságból lehet, hogy megnézem õket, a kínai tankok valahogy nem hoznak tûzbe, az európai tree meg még odébb van, az esetleges magyar tankokkal.
Mondjuk nem értem ezt hogy szoktátok gondolni 😄. Piros játékosok nélkül max a lilák lõnének top gunt, max néha esne le 1-1 az átlag playernek.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Vereség
Csata: Airfield 2012. november 21. 20:13:48
Jármû: KV-5
Szerzett tapasztalat: 1 195
Szerzett kredit: 104 680

eff szerinti meccsmékert' drága WG .. plíííííííííííz

Szerintem a Comet is abszolút ott van a legjobb T7 medek között. A mozgékonysága nagyon jó, a gun depression és torony páncél szintén. Oldalról a pen is sokszor elég, de ugye most már ott a prém ammó is hozzá, úgy meg több jó az átütése.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Nem jól látod, mert a Cromwell és a Centurion a sikertörténet, elõbbi a mozgékonysága, utóbbi a durva top lövege miatt.
A Comet az elég loál tier7-ben a 148-as átütésû és 140-es átlagsebzésû top ágyújával, ami ráadásul alig egy hajszálnyival jobb mint az elõde, a Cromwell top ágyúja. A Comet amerikai riválisán például 160-as átütésû és 240es átlagsebzésû ágyú van.

vagy gyenge agyut kap vagy nagy lesz a reload. amugy lesz azon gyenge pont, ha akarjak. lehet h meg megfuszerezik egy gyenge motorral es mozgekonysaggal. elega t34re gondolni mikro atraktak premnek. megoldjak okosba. max egy patchig lesz op.
Balancera nagyon kíváncsi leszek, hogy oldják meg, pl IS-2nek Tier 7ben elég kemény kis frontja lesz, annak a 120mmernek nem tudom mennyi az effektív védelme, de sokkal jobb mint a régi IS-1 féle front.
Mondjuk Tiger(P) mellett annyira nem kirívó viszont ezen nincs egy rakat gyenge pont.

WoT: Nishizumi77

Hát igen, látszik is rajta.

Az angol tankok közül jól tûnik fel, hogy a Comet és a Cromwell tûnik eddig a legjobban sikertörténetnek?
Igen randa

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

A csájnás videóban azt mondták, a legmasszívabb T8-as heavy lesz. Reszkess, KT.
A másik,nincs mágikus erõtér az oldalába rakva...(spaced armor)
Igen, valamit valamiért. A T9 és 10es heavynél is hasonló gyenge pontot fedeztem fel, ott is sokkal nagyobb az alsó rész.

ez iyg eleg csunyan nez ki elsore. bar a lower plate viszont joval nagyobbnak tunik mint az is3on.
Ezen a képen jól látszik a front:

*nose, nem noise, nem mindegy 😄

Attiska: köszi 😊

IS-2U
Érdekes dizájn,olyan T-10es tornya van, viszont a pike noisenak nagyon jó a döntése, kíváncsi vagyok hány mm, sanszos hogy keményebb lesz szembõl az IS-3nál.

Isten éltessen. <#eljen>

Tök jó az az eff mi a fasz köze van az effhez hogy mivel mennyit játszom? tehát mondjuk béna vagyok heavy tankal mert nem játszom retardartyval? lol

megöl. amióta HE-vel lehet 0-kat lõni.. lehetsz te bármilyen pro. vannak helyzetek amik megoldathatatlanok..
pl egy az egyben
prém matilda vs kv1
kv4 bl9 + bármely t8 😄
Eladva:
A következõ tank sikeresen eladva 'VK 3002 (D😎' Kaptál kredit: 748 975 kreditet.

Megvan a 100ezer Xp hurrá!
439 kör ezzel a tankkal,remélem többet nem kell visszavennem.
Veszek helyette PantherII-õt,és eladom az E-75-öt is,ahelyett meg veszek kicsi Leót,3.skilles legénységgel jó móka lesz.
(E-75 7.9 vagy mi óta nem is ment egy kört se,azelõtti pecskor meg talán 1 kört,akkor meg minek?)
Kár, hogy nem ma indul, jó kis szülinapi ajándék lenne. ( önreklám ftw XD )

Mi köze az effinek ahhoz hogy idézlek... pedig soha nem rohantam be scouttal az ellenség közé...??? Csak kérdem, félre ne értsd nem kötekedni akarok!
pointer4
Az teljesen jó még, én olyanról beszélek kb, ahol 1700 ról megy 1200-ra 😊
hát akkor ezek szerint szar játékos vagyok, kamu effes, mert 1380 körülirõl zuhan 1220 körülire, ha jól emlékszem, pedig soha nem rohantam be scouttal az ellenség közé...
Na jólvan már értelmezési gondjaim is vannak. Odaképzeltem a kezdõ hk helyett a heavyt. Sry.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

bujcsik555
Én tovább mennék, lehetne egy a mostani finomított rating, valamint egy tank specifikus, ami csak az adott tankkal való hatékonyságod mutatja. wot-dossier ugye mutatja tankonként is az effet. Ott nekem akkora ingadozások vannak egyes tankok közöttt, hogy hihetetlen. tier 5-ig én pl iszonyúan szenvedek, borzalmasak a statjaim a t5 alatti tankokkal. A 4900 csatámból 1100 t1-t4 közti tankokkal van, borzalmas effel, ez pedig azért elég erõsen lehúzza az amúgy se pro statomat. wotdossier-el számolva a t1-t4 közti csatákat nem nézve 300-al több az effem. Ami azért nem kis szám.

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Közben kirakták hivatalos oldalra, hogy közeledik a teszt. Tehát holnap, vagy pénteken mindenképpen elindul.

Attiska arra ne számits, hogy bármit kapsz az orosz is-ért, mikor kiadják a kinaiakat.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Én a kétféle számítási módról beszélek, ugyan azt adja mindkettõ.
Mondom azért más az enyém mert az utóbbi pár napban romlott az arányom de Nembaj, jövök fölfelé újból mint a talajvíz!<#vigyor1>
Nekem mindkét xvm ugyan azt az értéket adja 😊
mér 1 hónapja tudni lassan hogy ezt kapjuk 😊😊 jó lesz Tetrarch mellé! 😄
pointer4
Ja, a másik, hogy kerekít a játékban, 10-el oszthatóra, 5felett fölfelé, 4.99alatt lefelé.
Persze, hogy jöhet, kínai ág kezdõ hk-ja, plusz ez egyenlõ két ingyen garázshellyel. <#eplus2>

Nem számottevõ a változás de kevesebb! Igen szarabb lettem az utóbbi napokban mert nem jó szériát fogtam ki szerintem. Mostanában elég sok a bukó meccs amibe berak a játék! Pedig nyomulok rendesen de már az elején soxor ilyen 5-15-30%-okat jósol a csapatomnak az XVM!<#zavart1> Az össz átlagom is romlott 1%-ot sajnos! Viszont tegnaptól újra kezdek normális csapatokat kifogni akiket nem nyírnak ki 2-percen belül!<#idiota> Hülyékkel nem tudok mit kezdeni akármit össze trükközök!
pointer4
Jobbnak biztos jobb, mert nem mutat egy közepes játékost vér pronak, magas foglalási pont miatt pl XD
De tényleg csak egy kis lépés a nagyon jó felé.
Amúgy meddel, a csatánkénti átlag 3000 kiosztot sebzés nem extra, ugyan annyit tudnak sebezni mint a heavyk. De scout/light tankra igaz amit írsz.
igen mindkettõs sántit, de a 2. féle számítási módszer semmivel se jobb, mert nagy sebzésû ágyúknak kedvez, egy meddel, lighttal azért nehezebb, vagy ritkábban lehet sok dmg-t lõni, mint td-vel vagy artyval, és akkor már torz a számítási rendszer. Minden tanknak meg van a szerepe a játékban és ez így jó, tank fajták szerint kéne külön számítási módszer szerintem.
pointer4
A játék az elõsnek linkelt szerint mutatja, de csak pár naponta íródik át, lehet sokat változott az effed mostanság ? 😄
pointer4
Városi pályán heavyvel ???
sõt tovább megyek ha a másik arty is olyan ügyes, mint te és õ is kioszt legalább 5000 sebzést, az már 13000 dmg, és ha azt mondjuk, mind a t-50-2-nek köszönhetitek (ez persze csak egy feltételezés), akkor ki is ér többet te a 7000dmgvel, vagy a t-50-2??? 😛 Költõi kérdés😄
pointer4
Pont itt az effnek az egyik legnagyobb baja, hogy a spott miatti sebzést nem tudja számolni.
Az elsõ semmi esetre sem, a második legalább osztályonként értékeli, talán lesz a jövõben egy még fejlettebb, de sajnos a spottolt damage-t még mindig nem rögzíti sehol a statisztika.
A berohanós, egybõl kilõtt scout, meg baromi jó effet kap :S
Köszi szépen a segítséget!<#eljen> Érdekes amit írtál mert a játékban többnek mutatja az effimet mint ez amit belinkeltél!<#vigyor> Az általad belinkel adat a valós?
értelmes spot nélkül pedig nemhogy 7000ret nem fogsz sebezni az artyddal vagy TD-del, de még 700-t se...
Sippie
Ja a 30. másodpercben meghalós az gáz, természetesen a normális egy helyben kukkoló spotterre értettem. Valszeg a legfontosabb tagja a csapatnak, ha értelmes.
Sippie
Igazából ha nincsen spotter, az életben nem hozod össze a 7k sebzést.
inkább offenzív játékstílusnak mondanám nem kamu effnek. Azért az világos, hogy egy spotterrel nem tudsz 7000dmg-t kiosztani ugye? Külön tankra külön számolási rendszer kéne. Amúgy meg a berohanós, elsõ percben kilõtt öngyilkos scoutk se nem kapnak sok xp-t se sok effet. Aktív folyamatos spotért kapod a zsíros értékeket és értelmes bázis foglalásért.
pointer4
Average destroyed in the battle:
Average damage in the battle:
Average spotted in the battle:
Average defense points in the battle:
Average captured points in the battle:
Average tank lvl:

Itt láthatod mibõl számolja, és lehet is próbálgatni, mi mekkora mértékben változtatja.

És ha ez a kalkulátor sokkal kevesebbet mutat, akkor hívjuk kamu effnek.
pointer4
Tehát úgy érted, ha lõre rohanok egy t50-2 vel, bespottolok 15 ember, és meghalok a 30. másodpercben, az többet ér, mint kiosztott 7000 sebzés ?
Mert ezt állítod, mindegy mivel lõttem azt, artyval, TDvel, heavy-vel, ezt az eredményt kapom.

Hmm?

Mert ha már eff szerint mérünk, akkor ezt kéne használni, nem azt a szart, amit az XVM használ. Annyi ilyen kamueffes állat rohangál, azt csodálkozok miért nem lövi át az is7 elejét semmivel. Mert a csatánként 4-5 átlag foglaláspontja miatt, azt hittem róla tud játszani 😄
KoJin Mekre
Felraktam, nagyon jó mod!
Kösz a segítséget!!!

Bocsánat, Efficiency rating-ot akartam írni!<#zavart1> No tehát ez mit jelent??