World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

popey8
FinalStatistics.swf nevû fájlt kell kitörölni (gui\flash mappa). Nekem is így javult meg.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

FinalStatistics.swf (gui\flash mappa)

Üdv mindenkinek!

A Turul Gépesített Hadosztály (TGH) felvételt hirdet!

Amit biztosítani tudunk:
- Saját-külön bejáratú TS3 szerver. (TS használat a játékban kötelezõ)
- 8as századok, igény szerint 6os is.
- Napi CW. (Jelenleg Dél-Afrikában próbálkozunk.)
- Facebook csoport.

Amennyiben van 8as, esetleg annál nagyobb tankod, és úgy gondolod, hogy szívesen csatlakoznál keresd a játékban az alábbi személyeket:
KINIZSI91 (com)
cerer (dc)
Aky987 (dc)
Alex131 (dc)
Blackhand444 (rec)
csoszi87 (dip)

Klánok jelentkezését is várjuk.

SZÓVAL:

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Pont ezt keresem, valamilyen fájlt kell kitörölni és jó lesz megint és igen, nekem is ezt csinálja ma.

The Matrix has you...

Ez a kurva 3.1.2-es XVM még mindig baszaxik! Nektek is? Csak a csata tippelt százalékos arányár írja fülül, az effiket meg a többin nem!
patchaou
Elég baj az nekünk.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Tono34
800+ hozzászólás ... 😊 Rég voltam errefelé 😊

tegnap nézem TV-t, reklám ... hát nem WG-s reklám a WOT-nak .. 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Na, megkaptam a magamét hogy "crazy M7 driver", mert utánaugrottam egy magát vízbe ölõ SPG-nek, és a tetején landoltam.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Pales27
jó akk veri szmól

Ott a válasz alant, kétszer.

Pales27
papíron annyit ad amennyi sebzés a killel jár

Wiki:
Killing blow: Very small bonus modified by the tier of the killed enemy compared to yours

Very small. Persze...
"Very small bonus modified by the tier of the killed enemy compared to yours"

Kérdés, hogy náluk mennyi számít nagyon kicsinek. A napi szerveren összegyûjtött XP-hez képest a 100 mondjuk tényleg kevés, de az adott csatában... 😊

Itt is kérdezhetsz nyugodtan, hiába van pár csatám biztos van olyan amire én még csak nem is gondoltam és érdekel a többiek véleménye.
Ad valamennyit. Le is van írva a wikin. Azért nem ad plusz XP-t, ha kinyírtok minden tankot.

Ja igen, meg ugyan olyan a tank is.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Szerintem jelentõsen növeli. Szakaszozás közeben szoktuk nézni hogy ugyan annyi dmg és spot dmg esetében milyen durvákat dob rajta, ha a másiknak mondjuk 2 fraggel több van.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Ezt akkor lehetne kitalálni, ha mindketten ugyanzzal a tankkal mentetek volna.

Pales27
papíron nem ad plusz xp-t, a valóságban pedig igen

Kérdés. Nem arról van szó hogy a kill nem sokkal több xp-d ad csak? Azért kérdezem mert most elõzõ csata. Én JP2vel 2700 sebzés. KT-nk - ugyan úgy t8 - 1700 és kapott majd 200 xp-vel többet mert õ 4 killt csinált én csak 2õt.
A kép alatti linkekkel végeztél? <#gonosz1>

Kezdõlökés

Olvasd el, egyszer-kétszer-háromszor.
Ha kérdésed van tedd fel itt 😊

Pales27
Segítek, ingame név Pales

patchaou
Esti órákban keress meg játékon belül, van hogy napközben is vagyok.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

jugen
Sziasztok!
Most kezdtem el nemrég ezzel a game-el játszani.
Lenne valaki, aki segítene privátban a kérdéseimre választ adni, megadni egy kis kezdõlökést?
Köszi elõre is!
j

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

Csak szerintem igazságtalan hogy ennyi XP-t ad az Obj 268-nak? Még az 1000dmg és 2 killes Löwe is többet kapott nálam 😞.

Melyik mod okozza azt, hogy az aranylõszer vásárlásánál "font color" van?

Tény, hogy nem megy valami jól ezzel a stock T44-el,de az hogy 7. csatámban sem sikerült ledupláznom....
30 menet alatt összeszedtem fele annyi vereséget,mint T43-al 122 menet alatt...áhhhh....
Na mindegy,nem siránkozom tovább.
Volt ilyen tegnap is. 😊
Hitetlenek... 😄
Sunsetjoy
A planetWOT oldalon ez: "Error: Tank info not found for M36 Slugger" azért van, mert már a rendszerben át van nevezve az M36 Slugger, más tankokkal egyetemben?
Pedig ez már megtörtént, nem? Vagy csak a planetwot fejlesztésbõl maradt ki?

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Sunsetjoy
Be van rúgva a tecsõ 😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Prémium számla?

Tuvok
Épphogy😄
De epic volt, SU152 nem hitte el mi történik😄

Nyereséges lett? 😄
De legalább a levelek szépen hullanak a fáról... 😊

Tuvok
Victory!
Battle: Cliff 2012. december 3. 12:32:37
Vehicle: M4 Sherman
Experience received: 2 560
Credits received: 60 423

Trollolololooo😊))

Hát, azért 30% alatti (illetve a másik oldalon 70% feletti) esélyek elég biztosan bejönnek. 40-60%ra még azt mondom abból bármi lehet, de amikor szélsõségesen nagy a különbség a csapatok átlag effje között, az már szinte biztos eredmény.

Persze van pici esély ellentétes eredményt elérni (pl amikor a jobb csapat mondjuk teljesen nyitvahagy egy oldalt, vagy amikor nagyon máker vki és brillíroz egyet).

Tegnap 6 meccset toltam, abból 4-ben nem volt egy darab arti sem. Má rkezdtem örülni, mikor az utolsó kettõben jött 5-5 majd 6-6. Szóval, az átlag okés, az eloszlás nem :-)
patchaou
Azt a %-ot fölösleges amúgy is nézni. Jobb ha a top tankok és az artyk színét figyeled.

Thx!

Miért akarja a játék elvenni a kedvem a T44-tõl?
24 menet 15 vereség eddig.
Tegnap 9 menetet mentem vele,a legnagyobb esélyünk 22% volt,a többi menetben mind ez alatt...vicc...
Ma meg baszik mûködni az xvm,bár mindegy,mert kb így is tudom hogy mi lesz...
Régi, plusz ez egy vicc videó tehát megrendezett, alant az nem😊

Biztos akkora a turbulencia, hogy egyszerûen megzavarodnak a lövedékek😊.

NEEEEEEEEEEEEEEEMMMMMMMMMMMMMMMM 😄😄😄😄😄 ez nem hiszem el 😄😄😄D: ez baromi jóóóó 😄
Valamiért, ha gyorsan mozgó célpontot elkapsz 90 fokban oldalról, azt valami nagyon furcsa szögnek veszi és egy csomószor lepattan. Nem jól kalkulál, úgy néz ki.

Classic<#vigyor2>
Inkább legyen egy "gellert" hang mint hogy O.dmg ..komolyan ,az hihetõbb,,így is van,amikor valamelyiket rombolod,o dmg shot,és egy baszott szõõrprájsz doboz kiüt,mondjuk engem simán lekaszál full HP-rol egy T7 arty,egy lövésbõl, 😊 gyufásdobozként végzem ha tele van artyval a csata,de mostanában mintha minden csata 4-5 artyt kapna oldalanként,és csak a T7-T8.-asokból,pfúúúúúúúúj,akkor már nincs is kedvem elindulni,hisz ugyis egy lövésbõl kinyír,ha nem akkor a driver-töl a 2000 km-re lévõ hadmüveleti tiszt is meghal , 😄
ilyen "effektet" láttam már más videóknál is, de rejtély mi okozhatja.

Az hagyján, én hétvégén 3-szor találtam el egy futkározó T-50-et jagdpantherrel. Ebbõl kettõ lövés elveszett a lánctalpjai közt, a 3-ik trackelte(természetesen ez sem sebezte csak sima track) és végül így kiszedte más😄. Egy a bökkenõ, hogy közbe kinyírta az artynkat így ment az anyázás részérõl, pedig én mindent megtettem😊.

Erre mindig csak ez a példám😊

mi a retket csinált ezzel a videóval a youtube?😊