World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Egy Stug III mennyire jó Tier 5 szinten?
Most vettem és nagoyn tetszik.
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Rögtön az oldal tetején.

Victory! Map: Malinovka 03 December 2012 19:31:06
Vehicle: SU-100
Exp: : 3,678 (x2) Credits: : 54,941
Achievements: : Radley-Walters's medal, Top Gun, Sniper
[/url][/img]
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
igen, 105-öt az M4-re.
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
Ágyú kitéríthetõsége függ a lövegtõl vagy a toronytól, vagy az fix adott tankon?
Ugye M! Sherman-re a 105 mm-est ajánljátok?
cyka blyat
Ügyes vagy Tomi...
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Ha a legénység tagjai közül valakinek már van elit alakulat, akkor valamelyik másik tagnál 2. képességnek érdemes rátenni? Vagy semmi értelme? Nem vagyok képben a képességekben.
Köszi
2 méterrõl nem találtam el egy sziklán fennakadt bat-et,2. track lett..
élvezetes körök vannak mindig <#conf>#conf>
"it is a cocksuckers game, maded by cocksuckers" anonym wot artys mûvelt angoltudással. Pascucci's medal, fuck yeah.
Su100m1-el nyomultam, rajtam kívül talán csak 1 tier7 volt, enemyél meg 1db. t5 arty + 3db. t4. Nem értették mitõl ilyen gyors ez a td majd mint macska a reflektorfényben csak bután bámultak ahogy lerohantam õket. Ez most jól esett.
Mondjuk hozzáteszem az amx arty lenyelte 1 lövésem ill. nem tudtam oneshotolni 240 hp-t ami elég röhely t7 td-tõl.

friss élmény:megyek,mendegélek spottolgatok,egyszer csak már nem megyek...full speed,full hp.
nem számított nagyon semmit...
47 % win,low eff,csak ennyi kell hozzá...én meg egy kezemen meg tudom számolni hányszor egylövéseztem valakit tankkal,de hogy engem hányszor artyval...
Aztán néznem hogy 0 damage lett belõle 😄 Vagy egy -1 a nevem mellett....
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
The Matrix has you...
Egyik hely...World Of tanks/res/gui/flash (itt sincs)
Másik hely...World Of Tanks/res_mods/0.8.1/gui/flash (és itt sincs!)
The Matrix has you...