World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Churchill VII már nem jött be nekem sem annyira,fõleg a sebessége miatt,de még azzal is el lehetett lenni.Azért tier 6-ban még elég hamar le lehetett vele szedni a többieket.
Viszont a Black Prince....Na ott már nekem is ki volt a f@szom.Úgyan olyan tetü lassú mint a Churchill VII,és ezen a szinten szerintem már nem sok mindent ér ez a gyorsan lövõ kis sebzésû ágyú.
Mégis inkább a sebessége miatt hagytam félbe,mert mire oda értem vele valahova,már vagy elpicsáztak minket,és 5-en jöttek rám,vagy az ellenfél bázisáig furikáztam úgy hogy ellenséget sem láttam.
Amúgy én rontottam el valamit? Leszedtem az 1. verziót, mert elvileg a 2. tartalmazza az eredmények színezését, ami nekem feleslegesnek tûnt, de az 1. is átfestette. 😄 Elírták és a 2. a jó számomra vagy rosszul tettem fel (nem mintha sok telepítési lehetõség lenne hozzá)?
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Fefe82 az artyszakasz teljesítménye volt az igazán magasröptû. Sajnos az ellenfélnél úgy tûnik profi artysok voltak. Nem volt szerencsés az E-50M vs Maus felállás sem sajnos. A Maus gyakorlatilag végigjött körbe El Hallufon, nem tudtunk vele ilyen artyk mellett mit kezdeni.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Egyébként ezt melyik moddal lehet megcsinálni, hogy a sebzést írja ott ki?

Csata: Siegfried Line 2012. december 3. 8:59:32
Jármû: VK4502 (P) Ausf. B
Szerzett tapasztalat: 3 422 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 66 999
4700 dmg,és prémmel netto 44000 kredit a plusz
Ettõl rosszabb duplázós kört senkinek sem kívánok! 😊Amennyit tegnap szoptam,ezt alig hiszem el.
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Replay van amúgy? Errõl meglesném szívesen!
Szóval, valami trükk? bár már csak 3000 xp és csere...
pedal to the metal...
The Matrix has you...
http://kepkezelo.com/images/bygwmt2swv4qjca6xjf.jpg
World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21
replay
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro