World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Olyan már volt, hogy pont a sarkát találtam el a marha pontos ágyúval. Azon nem csodálkoztam, hogy lepattan. De amikor fenékbelövöm, ne nullázgasson nekem. 😊 Vagy amikor epic küzdelem végén oldalbaverem a ház mögül kikúszó utolsó elõtti 20 HP-s ellenfelet nullával, õ pedig szembõl megküld, na azt nagyon szoktam szeretni.

Ismerõs. Minap IS8-al telibelõttem egy Tier VI francia artit. Igaz, hogy szembõl, de jön, hogy penetration. Aztán semmi...nem voltam boldog...
Pláne, hogy mire újratölt, még az is lehet, hogy telibever az arty, vagy egy haverja. Azt de utálom.

Igazad van..el kell viselni,de az ember egy 356 pen-tõl 400-500 dmg-vel ..kicsit többet szeretne 😊 nem O dmg-s lövést egy arty seggébe
De csak utólag😊 nem már az elején behánysz😊

Szerintem a Churchill I teljesen jó kis tank volt.A lövege abszolút a legjobb volt azon a szinten.Nagyobb tierben mondjuk voltak gondok,de saját szintjén azért lehetett vele irtani.
A Churchill VII már nem jött be nekem sem annyira,fõleg a sebessége miatt,de még azzal is el lehetett lenni.Azért tier 6-ban még elég hamar le lehetett vele szedni a többieket.
Viszont a Black Prince....Na ott már nekem is ki volt a f@szom.Úgyan olyan tetü lassú mint a Churchill VII,és ezen a szinten szerintem már nem sok mindent ér ez a gyorsan lövõ kis sebzésû ágyú.
Mégis inkább a sebessége miatt hagytam félbe,mert mire oda értem vele valahova,már vagy elpicsáztak minket,és 5-en jöttek rám,vagy az ellenfél bázisáig furikáztam úgy hogy ellenséget sem láttam.
hopsz mínusz egy db "sem"

Nyilván azért rakják bele a churchillt mert létezett. Valóságban sem volt sem gyorsabb, szóval így kell elfogadni.

Nem nomrális, de gyakori.
Mekkora imbalanced szar ez a tier6 churchill. Croomwell legjobb tier6, ez meg egy szemét, 33%-os winrate, folyamatosan tier8ba rak vele, bár igazából már néhány tier5-öst is nehezen lõ át😄😄 Ekkora szemét fost, és még ott van a 7es is. De minek raknak bele egy ilyen ágba, ahol a top tank egy mozgékony heavy ilyen szemét szar agyonpáncélozott nyomorult tankokat, játsszon az ezekkel a szarokkal akinek 3 anyja van, vagy akinek páncél fetishe van. Igazából ezeknek a churchilleknek kéne minimum 300 lóerõ plusz meg 15km/h plusz, és akkor még keveset mondtam. Pfúj de szarok, már a tier5 is elég trágya volt, de ez a tier6 mindenen túl tesz...kár, hogy nem lehet a med vonalról átmenni mondjuk tier8ba.
Ennek a modnak nincs valami javított kiadása véletlenül? Spot dmgt nem mutatja a panelen, csak azt amit te sebeztél. Érdekesen fest amikor 0-t mutat a scoutnak közben XPben õ a legjobb a csapatban 😄
Amúgy én rontottam el valamit? Leszedtem az 1. verziót, mert elvileg a 2. tartalmazza az eredmények színezését, ami nekem feleslegesnek tûnt, de az 1. is átfestette. 😄 Elírták és a 2. a jó számomra vagy rosszul tettem fel (nem mintha sok telepítési lehetõség lenne hozzá)?
2 lövésböl egy arty seggére köbö 300 dmg???ez normális ?? szerintem nem,,úgy hogy az elsõ O dmg..és találat mindkettönél !!
Csak segít bekapcsolni az adrenalin rush-t! <#idiota>
patchaou
Azért ha el sem találod a gyenge pontot, sõt a tankot sem, úgy még 0 dmg-t sincs esélyed lõni 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

mondjuk az artykkal tele a kukacom..komolyan,,fõleg a nagy lomha plutónium,,,,és,,, hidrogén bombákat szóró buzi vagonokkal..T9 tankból ,,1750 HP-ról 92-re (szó szerint)leredukál...és gondolom én,hogy pöffedt fejjel ,kalács arcán kaján vigyorral nyugtázza ,hogy a kis köcsög most üti a klaviát otthon...nahát ettõl kezdek egyre jobban hülyét kapni....
..ez a mod kiabaranditobb mint az xvm. fele csapat nulla sebzes tier8asokkal.. istenem..
Hmm az hogy hol a célkereszted az egy dolog...annyi O dmg,,vagy kis sebzéses találat van hogy csak na..
értem már 😄 köszönöm szépen😊 akkor azért nem lõttem telibe 2x is a kis amx-et pedig telibe rajta volt a lövés pillanatában a célkeresztem😊))
Ehhe zvedd hozzá még a latency-t is :-)
Parancsolj.

Fefe82 az artyszakasz teljesítménye volt az igazán magasröptû. Sajnos az ellenfélnél úgy tûnik profi artysok voltak. Nem volt szerencsés az E-50M vs Maus felállás sem sajnos. A Maus gyakorlatilag végigjött körbe El Hallufon, nem tudtunk vele ilyen artyk mellett mit kezdeni.

patchaou
Itt van. Én az elsõ nagy képen lévõt használom. Azt mutatja, hogy valójában hova célzol és mennyire van összeszûkülve. Ez eltér attól amit alapból látsz mivel van egy kis késés. Sõt megesik nagy kavarodásban néha az is, hogy míg a toron jobbról fordul rá a célra, addig a szerver oldalon balról jön a célkereszt 😄

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Veretes egy bandába voltál 😄 hogy T9 -es tankokkal 1k.-sebzést sem érnek el ,,az igazán pompás
nem használom, sõt... nem is tudom mi az egészen pontosan, vagy mire jó 😊 pedig nem vagyok már kezdõ 😄
Sírj, ha már õk nem sírnak... pedig inkább nekik kéne...
Egyébként ezt melyik moddal lehet megcsinálni, hogy a sebzést írja ott ki?

patchaou
Ezt látva el kell kezdenem a német med vonalat is 😊 Kérdés: szerver oldali célkeresztet nem használod? 13 90 hamarabb meglehetett volna, ha az alap célkereszt nem késik a szerveroldalihoz képest.

Sokan mondtátok már, hogy veszélyes hétvégén játszani. Nem is tudtam sírjak vagy nevessek ez után (nálam a tank neve utáni oszlopban a sebzés van feltüntetve):

Gyõzelem!
Csata: Siegfried Line 2012. december 3. 8:59:32
Jármû: VK4502 (P) Ausf. B
Szerzett tapasztalat: 3 422 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 66 999

4700 dmg,és prémmel netto 44000 kredit a plusz

Ettõl rosszabb duplázós kört senkinek sem kívánok! 😊Amennyit tegnap szoptam,ezt alig hiszem el.

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Felébredtem, visszanéztem 😄 ez nagyon beteg amit ebben túléltem XD simán csíterezetem volna ha ilyen ellenem történik 😄 wtf? mibõl van ez az E-50? 😄DD
Nem semmi 😊 Csak azt nem értem mire adja az xp-t, hihetetlen, hogy ilyen csatára is csak 1200-at tud adni...

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Vigyázzatok a sok babuin nem ment ma iskolába....😊

7 kitüntetés... Az szép! Grat 😊
Replay van amúgy? Errõl meglesném szívesen!

Na itt van normális méretben is a kép...
Még ezzel a s.ar tankal is lehet ilyet menni 😄 😄 😄

Pom-pomot rá és had szóljon. Amikor nem rád néz, elõmászol és beleversz négyet. Ha átmegy az majdnem 200. Azon a szinten megérzik keményen. Ilyen kis trollkodásra való tank. Másra nemigen tudtam használni, erre viszont tökéletes. 😊

Hey menõk! 😄 A13 mire jó??? Lightnak lassú... nem is fordul jól... igaz a fiúk is csak 84%-osak. Meg egyébként sem nekem valóak a lightok. Asszem ezért vagyok piros. Mert minden valamire való tankhoz lightokon kell áthámoznom magam... 😞
Szóval, valami trükk? bár már csak 3000 xp és csere...

pedal to the metal...

ááháháá, ez kurvajóó 😄DD

The Matrix has you...

Jó ez az A10 a trollgunnal, fogok rá venni célzásgyorsítót is, ha féláras lesz, mert megéri. 😄

http://kepkezelo.com/images/bygwmt2swv4qjca6xjf.jpg

World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21

legdurvább csatám E-50-el, ezt nézzétek meg, hihetetleeeeeeeeeen 😊
replay
Solten
Na akkor meg 1x:

Saor Alba

a cenz ura ide is elért biztos

hová lett Solten videója, amire válaszoltam? <#wilting>

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Jópofa, tetszett. <#eljen>
hawken

Kezdem megszeretni a vasat.

azért túlzásba ne vigyétek, vannak olyanok, akik ezt nem szívlelik

DLK klan.. csupa valogatott szuperhero..

mijki
Tudom, nem pont ez volt a feladat a Daredevil Contest-re, de szerintem érdemes megmutatni ezt a mûvet, amit fecska készített.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Én is gondolkodtam már be kéne nyomni egy jó kis SIEMA PL!-t(csupa naggyal had látszon😊a közösbe kezdéskor,de eddig mindig elvetettem😄
mert te már hard fokozaton ûzöd a siemkázást

nekem még polish flag is van 1-2 tankomon <#finom>