World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát nem véletlenül utálja mindenki az artysokat, az biztos. Mint ahogy az sem véletlen, hogy a leggyengébb képességûek artyznak. (Érdemes megnézni XVM moddal játék közben az artysták képességeit, 90%-uk nemhogy 1000, de bõven 900 effi alatt van. Sokatmondó.)
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Próbáld ki. Ha kifullozol egy Tier5-ös normál(nem könnyû) tankot, már te is érezni fogod a különbséget.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Együtt fejlesztették ezt a szériát, de akkor is.
T69
én tegnap kezdtem el vele játszani , szerettem volna ma is tolni , de nem enged fel, nem írja de valami patch van ? mwennek a serverek ?
Az külön LOL, hogy bár 1v1ben nem pusztít el másik tankot - SHIIIIT - de ha együtt vannak 4en bárkit elintéznek. 4 med mit nem intéz el? 1vs4 esetén? FAIL...
Reggel ellenõrizni kell Iván elment e hugyozni mert nem fogja bírni a tank a +terhelést!
Emancipate yourself from mental slavement!
The Matrix has you...
Load capacity of T25/2 suspension T25/2T1 suspension chanced from 43800kg to 43805kg.
(ha valaki esetleg belekötne: a chanced nem elírás, hanem így szerepel a patch notes-ban)
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

pedal to the metal...

pedal to the metal...
The Matrix has you...
The Matrix has you...
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Tessellia, igen, értem én, csak van, amikor ki tudja... inkább kérdezek. <#idiota>#idiota> Elvileg lehet, hogy bénán játszok (mondjuk ez tuti), ritkán lövök, közelrõl. <#vigyor2>#vigyor2>
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Ezzel is lehet játékot kapni, viszont itt már "kemény" 1 dolcsiba kerül a dolog. Viszont cserébe ezeket adják: Darksiders, Red Faction: Armageddon, Metro 2033, Company of Heroes, Company of Heroes: Opposing Fronts, and Company of Heroes: Tales of Valor.
Szvsz mindenképpen megér 1 dollárt (vagy 220HUF) a dolog.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Saor Alba
wot nick: PsychoTrooper
ezzel kezdõdött
és ez lett a vége
Victory! Map: Karelia 2012. december 11. 20:47:57
Vehicle:: M103
Exp: 1 654 + Credits: 52 204
Achievements: : Dumitru's medal, Sniper
wot nick: PsychoTrooper
Emancipate yourself from mental slavement!
http://wiki.worldoftanks.eu/KV-220
http://wiki.worldoftanks.eu/KV-220_Beta-Test
Nemrég kezdtem el játszani és a mai napon sikerült belefutnom egy KV-220- ba mondanátok nekem valamit errõl a tankról mert nem láttam még hozzá hasonlót. Elõre is köszi