World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
WoT: Nishizumi77
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Ezt a képet csak neked, hogy kicsit rádcáfoljak.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Lézer célzó mindegyik tankra arcade modeba 😄
Mondjuk 5000 ranyért árulhatná! 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Gyõzelem!
Csata: Himmelsdorf 2012. december 12. 11:12:56
Jármû: Type 59
Szerzett tapasztalat: 3 938 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 112 104
Csatában elért Achievement: Védõ
M6ot 280hpról kaptam szét, T29be meg 313at sebeztem.
// Hit log (my hits calculator)
"hitLog": {
"enabled": true, // on/off switch
"x": 2, // X position (negative values - bind to right side of screen)
"y": 445, // Y position (negative values - bind to bottom side of screen)
"w": 250, // Width
"h": 400, // Height
"lines": 0, // Number of lines. Old lines will be pushed out
"direction": "down", // Log direction: up - lines will be added from up to down, down - from down to up.
"insertOrder": "end", // Insert order: begin - insert new values to begin, end - add to end
"groupHitsByPlayer": true, // group hits by players name
// Substitution for {{dead}} macro when tank is dead
"deadMarker": "<font face='Wingdings'>N</font>",
"blowupMarker": "<font face='Wingdings'>M</font>",
// Hits header format, including last hit (macros allowed, see readme-en.txt)
"formatHeader": "<font color='#FFFFFF'>Hits:</font> <font size='13'>#{{n}}</font> <font size='0{{vehicle}}'><b>{{dmg-total}}</b> <font color='#FFFFFF'>Last:</font> <font color='{{c:dmg-kind}}'><b>{{dmg}}</b> {{dead}}</font></font>",
// List of hits format (macros allowed, see readme-en.txt)
"formatHistory": "<textformat leading='-4' tabstops='<20,50,90,150>20,50,90,150>'><font size='12'>\u00D7{{n-player}}:</font><tab>{{dmg-player}}<tab>| <font color='{{c:dmg-kind}}'>{{dmg}}</font><tab>| <font color='{{c:dmg-kind}}'>{{dmg-kind}}</font><tab>| <font color='{{c:vtype}}'>{{vehicle}} {{dead}}</font></textformat>",
"shadow": { // Shadow options
"alpha": 100, // Opacity
"color": "0x000000", // Color
"angle": 45, // Offset angle
"distance": 0, // Offset distance
"size": 5, // Size
"strength": 150 // Intensity
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Tük midnegy mennyire hülye a csapat te attól még élvezheted hogy 800-1000eket bele ütsz az enemybe.
Elsõsorban a Jimbo célkeresztre és az XVM-re gondolok.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Lebutított francia. Kevesebb lõszer, kisebb pen. Armor ugyan úgy semmit sem ér.
Megadnád a számod cukormókus? Persze csak ha elmúltál 16.
Nektek is ilyen elkeserítõ véleményetek van az új USA autoloaderes tankokról, mint amilyen vinnyogás megy miattauk a patch-fórumon??
Úgy értem, tesztszerós tapasztalatok alapján mi a helyzet?
Next update World of Tanks - 0.8.3, the estimated period of the output of which - in January 2013.
In patch 0.8.3, you can expect:
New tree tanks - Tank China
Szerencsére ahogy sejtettem hamar ki fog jönni, elvégre már 8.2ben is jöhettek volna tehát sokat nem kell dolgozni rajta, csak a fejlesztõknek muszáj volt pattogniuk és gyorsan új T10es heavyt kitalálni nekik és emiatt meg elvileg balanceolás miatt halaszották ugye.
Tudod régebben én is szidtam õket. Már nem. Lehet több Top Gun-om van mint neked csatád.