World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WG failed again
maniac78
OMG, köszönöm.

Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)

patchaou

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

maniac78
Torrent linket tud vki, vagy vmi fullos telepítõt? Mert nálam nem megy a patch-el sem.

Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)

Wespe meg M7 priest van benne igaz nem úgy mûködnek mint wotba de van benne.

WoT: Nishizumi77

Trucker39
Úgy tûnik szépen megy a játék. A sniper nézetben is mintha gördülékenyebb lenne a dolog. A szükséges MOD-okat újra telepítettem (Jimbo,XVM, stb.) Minden MOD szépen müködik. Kis hiba, középen a kijelzésnél van. Nem fér rá a saját/ ellenség szöveg a képre.

Pedig a Battlefield-ben nem is voltak artyk.Mondjuk ott kb a vadászgépek töltötték be azt a szerepet mint itt az artyk,igaz hogy ahhoz azért több skill kellett mint itt az artyhoz.De utálta is õket mindenki.
Maala
Megy.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

maniac78
Tulajdonképpen megy már a játék?

Nem tartom magam magam jó játékosnak. Csak most kezdtem a játékot. Viszont elég idõs vagyok, sokat játszottam battlefieldben tankokkal, nem a rambó filmekbõl merítem a startégiámat a játékban és rájöttem arra, hogy ha meg akarjuk nyerni a játékot bizony nem árt ha van néhány jó arty a pályán.
Ezt a képet csak neked, hogy kicsit rádcáfoljak.
Maala
Link? 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Természetesen foximaxinak ment a kérdés😊.

Mi a problem vele? Pedig már kinéztem magamnak, hogy kis scout/troll tank lesz..

http://www.skins-wot.net/load/priceli/lazernyj_pricel_v_arkadnom_rezhime/201-1-0-1730

Lézer célzó mindegyik tankra arcade modeba 😄

Ha valaki talál olyan mûködõ célkereszt modot, amiben van szerver oldali célkereszt és töltésidõ-kijelzõ, legyen szíves linkelje már be ide! Elõre is köszöntem 😊

hát nem lesz a kedvencem a T21... de megéri szenvedni 😊
Én ha tehetném csinálnék egyedit. Lõszer ikonon számolna vissza mikor tölt be és a tank indikátor elég nagy hogy lásd a HP dat! Full minimalistic.

Nyeh, akkor várunk az updatera.

HARDScope modot nem hazsnálja senki? Sztem sokkal jobb mint a Jimbo. Jimbó már iylen kurva futurisztikus.
Nálam sajnos nem segített. Csatába beengedett ugyan, de akkor meg maga a célkereszt is eltûnt, csak a gyári maradt.

Esetleg ha a WG pénzlehúzás helyett kicsit figyelne a menüre is hogy nem kéne annyi moddal telibaszni a játékot hogy tenne a tank indikátorra vagy a lõszer ikonra egy töltés visszaszámlálót nem kéne ennyit szenvedni.

Mondjuk 5000 ranyért árulhatná! 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Elég bika a type új ágyúja:

Gyõzelem!
Csata: Himmelsdorf 2012. december 12. 11:12:56
Jármû: Type 59
Szerzett tapasztalat: 3 938 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 112 104
Csatában elért Achievement: Védõ

M6ot 280hpról kaptam szét, T29be meg 313at sebeztem.

DebugPanel.swf törlésével megszûnik a probléma jimbonál. Most lestem forumról.

Köszi nem kell, már megcsináltam!

Jimbos célkeresztre vonatkozó részt meg tudom erõsíteni!
Igen, én is rácsesztem... Teszten nem használtam modokat, de most nem lépett be a csatába Jimboval. Semmi más mod nincs fent, szóval tuti amiatt volt.

Tudja valaki mi lehet a hiba? Teljesen ugyan úgy van átírva mint 8.1 be volt de sehol nincs a képernyõn ahol számolná a bevitt sebzést.

// Hit log (my hits calculator)
"hitLog": {
"enabled": true, // on/off switch
"x": 2, // X position (negative values - bind to right side of screen)
"y": 445, // Y position (negative values - bind to bottom side of screen)
"w": 250, // Width
"h": 400, // Height
"lines": 0, // Number of lines. Old lines will be pushed out
"direction": "down", // Log direction: up - lines will be added from up to down, down - from down to up.
"insertOrder": "end", // Insert order: begin - insert new values to begin, end - add to end
"groupHitsByPlayer": true, // group hits by players name
// Substitution for {{dead}} macro when tank is dead
"deadMarker": "<font face='Wingdings'>N</font>",
"blowupMarker": "<font face='Wingdings'>M</font>",
// Hits header format, including last hit (macros allowed, see readme-en.txt)
"formatHeader": "<font color='#FFFFFF'>Hits:</font> <font size='13'>#{{n}}</font> <font size='0{{vehicle}}'><b>{{dmg-total}}</b> <font color='#FFFFFF'>Last:</font> <font color='{{c:dmg-kind}}'><b>{{dmg}}</b> {{dead}}</font></font>",
// List of hits format (macros allowed, see readme-en.txt)
"formatHistory": "<textformat leading='-4' tabstops='<20,50,90,150>'><font size='12'>\u00D7{{n-player}}:</font><tab>{{dmg-player}}<tab>| <font color='{{c:dmg-kind}}'>{{dmg}}</font><tab>| <font color='{{c:dmg-kind}}'>{{dmg-kind}}</font><tab>| <font color='{{c:vtype}}'>{{vehicle}} {{dead}}</font></textformat>",
"shadow": { // Shadow options
"alpha": 100, // Opacity
"color": "0x000000", // Color
"angle": 45, // Offset angle
"distance": 0, // Offset distance
"size": 5, // Size
"strength": 150 // Intensity

Jimbos célkeresztet ha felteszed nem tölti be a csatát. Teszten és most is így van. Xvm is frissítvevan azt újra kell configolni hitlog miatt. Köszi WG!

patchaou
Van egy tippem, hogy elég a 0.8.1-bõl a cuccokat átrakni 0.8.2 mappába. Kipróbálni még nem tudtam, mert lassabban települ föl mint ahogy lejött.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Thx! Már fel is raktam, úgyis ez a legfontosabb 😊

Jimboval nekem sose volt gond, hogy ha régebbi verziójú volt a célkereszt, szerintem most se 8.1-hez való volt fent.

Szerintem csak annyi hogy 98%ban ugyanúgy nézett ki mint a T9es és találtak egy jobbat.

Kár hogy már nincs meg a replay, de pár hete sikerült beletolnunk egy saját lóri artyt a vízbe egy 6 artys csatában. Persze végig sírta utána a csatát, de az élmény attól még megfizethetetlen<#eplus2><#eplus2><#eplus2>.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

http://youtu.be/RxFV-anKdwg
Teszten néztem csak azon nem ment. De máskorsem. aztán az élesen meg jah. Szóval...
Arty témához annyit én is gyûlölöm õket. Ha sok van egy csatában rendre el is mondom róluk a véleményemet és kinevetem bõszen ha megöltem vagy ha pussy és megöngyilkolta magát. Ettõl független néha néha én is artyzom mert kikapcsolódásnak jó.
Tük midnegy mennyire hülye a csapat te attól még élvezheted hogy 800-1000eket bele ütsz az enemybe.
Mondjuk szerintem E8 fölött már az összes amcsi med szar a többihez képest.
Modokat próbálta már valaki, hogy kompatibilesek-e a 8.2-vel?
Elsõsorban a Jimbo célkeresztre és az XVM-re gondolok.

Nem buzik, csak lájkolják a faszt 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Mint az lentedd kifejtettem - a videjó alapján - meg tezsten és néztem. FOShalmok.
Lebutított francia. Kevesebb lõszer, kisebb pen. Armor ugyan úgy semmit sem ér.
Jó küldöm priviben bugyibuci.. egyébként aki nem érti a viccet az tényleg buzi😊

maniac78
Milyen igazad van.
Megadnád a számod cukormókus? Persze csak ha elmúltál 16.

f24sg
Helo.

Nektek is ilyen elkeserítõ véleményetek van az új USA autoloaderes tankokról, mint amilyen vinnyogás megy miattauk a patch-fórumon??

Úgy értem, tesztszerós tapasztalatok alapján mi a helyzet?
Maala
Miért, mi volt a gond az eredeti TX heavyvel? 😊

Aki artyzik az buzi .. ennyi😄

Na orosz in development részben már kint van a 8.3 adatai:

Next update World of Tanks - 0.8.3, the estimated period of the output of which - in January 2013.

In patch 0.8.3, you can expect:
New tree tanks - Tank China

Szerencsére ahogy sejtettem hamar ki fog jönni, elvégre már 8.2ben is jöhettek volna tehát sokat nem kell dolgozni rajta, csak a fejlesztõknek muszáj volt pattogniuk és gyorsan új T10es heavyt kitalálni nekik és emiatt meg elvileg balanceolás miatt halaszották ugye.

Nem csak arty-m van egy PzIV el szoktam menni és nekem is megvan a Top Gun az arty-t csak akkor használom ha már ráuntam h folyton tier 8 ellen kell mennem. Meg a sok idiótára aki miatt kilõnek.

maniac78
Gondolod?
Tudod régebben én is szidtam õket. Már nem. Lehet több Top Gun-om van mint neked csatád.

Hé, az artifikázás hétfõnként szokott menni, ma meg szerda van!
Ó, az artysták 90%-a normál tankal 4 killt soha az életben nem tudna összehozni, nemhogy 6 killt, topgun medált.