World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tehat az amx marad a leggyengebb tier10es mint eddig.
Nem is tudtam,hogy buffot kap a brit T10. Legalábbis armor terén,a löveget viszont nerfelik.
EPIC ARTY DOGFIGHTE a végén. 😊

http://data.hu/get/5928135/20121211_1816_ussr-S-51_34_redshire.wotreplay
Patch notes 8.2 végleges. Holnap délelõtt nem lesz elérhetõ majd a játék az update miatt.

játékot tévesztettek, hillclimb a Dirtbe van<#nyes>

? A videóba ezeket mondják kb. Mindegyiknek jó látótávja lesz, a T7-es amcsi az szinte amx13-75 kopi, a T8-asnak brutál átütése lesz, saját tierjében a legnagyobb, jó kitéríthetõség, T9-esnek van alacsony átütése, pontossága, de a T8-as ágyúja rátehetõ, t10-esnek meg jó hull armorja van a tornya kevésbé vastag de mindenfele döntött ezért elég nagy az esély rá, hogy pattintsa a lövedékeket, az oldalsó páncélja vastagabb mint az amx 50b-é és szinte csak lánctalp ami plusz védelmet ad HE lövedékek ellen. Pontosabb az ágyúja mint az amx 50b-nek és gyorsabban is tölt be, valamint gyorsabban céloz. Jó függõleges kitéríthetõsége van. M103-hoz hasonló játékmódot igényel.

de mai is több volt ezzel a lost mint a win 😞
emmeg megint egy "fizikás" kép...erre mit lehet mondani??

mondjuk az egyik win😊

Vannak napok mikor mindegy mit csinálsz,nem számít...
t62-vel rendszeresen kapok mostanában ilyeneket mint ezekben a csatában:

polluxware
námmögy a szerver!

patchaou
Ennyi. CW-n ez elvárás.
Volt hogy 5 hp-s is-3-al csináltam 5 killt 😊 Nálam is beidegzõdés már a low hp-s tankok lövése.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

hmm ez nem biztos hogy jo hozzallas ... pl: egy 50 hp-s obj 268 pontosan ugyanakkorat sebez mint egy fullos , tehat ha ramnez kilovom ha tudom, ha csapatban gondolkodsz mindig a legkisseb hp val rendelekzo tankot kell kiloni , mivel utana 1 gunnal kevesebb ami a csapatodat lovi , ez nem ki mit talal az az ove.

mellesleg ha en levagyok hpzva es tudom hogy ki fognak a kovetkezo lovesbol szedni automatikusan a korulottem talalhato legkisebb hp -val rendelkezo ellenseges tankot probalom kiszedni ezzel is probalvan a csapatomat segiteni.

bocsi ha hosszu volt ,es nem akartam beledkotni ,de szerintem gondold at

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

LACEJKA
sziasztok a bónusz kodot hova kell írni hogy legyen prémumom

Most köbö,azt akarja kihozni ,hogy majdnem egyforma,kisebb tierben mozgékonyabb az amcsi a franciánál,de a fra gunja jobb,és magasabb tierben változik ? a gunra ? de 50 B-n azonos a stukker?
Koszi szepen ez jol jott <#taps><#worship>

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Amit a WG kitalál. Van rá esély, hogy bedobják a Type59-et igen. Viszont ha be is teszik karácsony körül, olcsóbb nem lesz szerintem mint amennyiért anno kapható volt. Épp elég bónusz, hogy kapható lesz. T5/T6 prémek lesznek szerintem féláron.

Nem akarok esetlenkedni,de mondjuk az mit jelent??ha elárulnád? mittomén,Type ?

pl. majd karácsonykor

Mikor szoktak akciósok lenni a prém tankok?
A legfonotosabb az, hogy megtanulj adaptálódni a kialakult helyzethez.
Az általad említett szitukban pl ha jöt oda az a 3xIS7, értelemszerûen nem fog az ember egy szál T-54ben leállni ellenül verekedni. Ilyenkor taktikát kell váltani (ahogy tetted is) és visszavonulni - ha lehet -, vagy ott maradni de max biztonságosan spottolni (ha vannak artik).

Fontos már odafigyelni rögtön az elején, pl amikor te rutinból megindulsz hillsen a hegyre, de azt látod hogy senki nem jön tõletek arrafelé, sõt még a TDk se állnak be a helyükre hogy támogassanak, azonnal váltani kell, nincs értelme egyedül elfüstölni.

A medek ezért jók, mert gyorsaságuknál fogva tudnak reagálni a kialakult helyzetre. Egy E100-Maus vagy IS4 amerre elindult, arra kell továbbmennie és dózerolnia.

Ezért utálom azokat, akik kimennek egyedül vmerre, meghalnak maguktól majd ostorozzák a csapatot. Vazze, õ nem nézte hogy mi történik körülötte, az hogy egyedül meghalt csak az õ hibája. Fõleg ha elõtte még jóindulattal pingelgettem is neki hogy "DONT GO THERE ALONE".

Azért kicsit figyelj a számokra, az egyik nap 12 csatát mentél, a másik nap meg 24-et. Mindkettõ elég kevés ahhoz hogy messzemenõ következtetéseket vonj le, százalékos alapon.

És azért ne felejtsük el, minden csatában van rajtad kívül 29 másik ember is, szóval azért nem a te egyéni teljesítményed döntötte el azt a 8 csatát amit tegnapelõtt megnyertél.

egyébként
tegnap elõtti statom
tegnapi statom

win + 31,52%
avg dmg: -63
avg kill: -0,27
avg xp: +85
A cap def-et már nem is írom
Szerintem röhejes, semmiben nem voltam jobb mint tegnap.

wot nick: PsychoTrooper

Ha nem megy minek erõlteted?

Egy darabig nagyon jó statom volt vele fejlesztés közben, aztán nekem is ilyen körök jöttek, amikor alig bírtam duplázni.

Most ha valamivel a másodikra nem sikerül a dupláznom megyek mással.
Nem vagyok a magam ellensége, meg minek hugyozzak széllel szemben.

Egyébként érdekes dolog tûnt fel, ha az xvm szerint magas esélyû csatát nyerek akkor a következõ alacsony esélyû lesz. Ha ezt is hozzuk, akkor utána teljesen normális csapattal megáldott csaták fognak következni.
Vagy ez már a paranoia elsõ jele? <#idiota>

bujcsik555
Na ja, a melyik ágat húzzam kérdést én is szeretem mikor a full kezdõ haverok megkérdik T1-ben 😄

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

patchaou
Decemberben mindig érdemes figyelgetni a steamet, nem ritka az ingyen cucc, és olyan akciók szoktak lenni amit nagyon nehéz kihagyni 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Ne is mond, a múltkor feltettem az LB1-et a T44-re és elfelejtkeztem róla.
Csak akkor vettem észre mikor sorban buktam a köröket a T-54,(torony nagy löveg motor hiányzik még róla) hogy itt nincs valami rendjén, mert alapból a D10T löveggel akartam duplázni. <#merges3> <#falbav>

Durva, az elõbb lájkoltam és tényleg aktiválta a steam-en a játékot! Nagyon szép grafikája van és amúgy is bejönnek ezek a posztapokaliptikus játékok. Bár nem értem ez nekik miért jó... na mindegy, kösz hogy ideraktad a linket 😉

flashpointer
vagy a randomisten

Emancipate yourself from mental slavement!

Már 90k xp körül járok vele.
Szóval fullos a kicsike.

Tudom, néztem a statodat ingame. <#nyes>

Na igen,ki mire használja a masináját!Pl nekem akkor is fura.akárki akármit mond,amikor Batmobillal mennek spotolni a kör legelején,OKÉ,alkalmas mert fürge,jól manõverezik T10 -ben,de szerintem annál jobb tank ,hogy egy 1-2 spottért beszedj 1k-1,5k sebzést,ha beleszaladsz valami bazicsõ hordába!
Ezért is nincs sok értelme a melyik ágat húzzam kérdéseknek. Tudja a franc, te játszol, nem én. 😊

bujcsik555
Furcsa, milyen ellentmondó vélemények vannak egy-egy tankról. Sok olyat olvastam mát itt, hogy szidnak egy tankot, hogy "át kell szenvedni a következõért2, és azok közül sokkal nekem semmi gondom nem volt, agyondicsért vasakkal meg szenvedtem. Úgy látszik ennyit számít a játékstílus/tudás egy-egy tank megítélésében.

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Házilag barkácsoltak tankot
Play Station joystickkal irányítják
T-43at imádtam. T-44 nekem se egy fényes vele a stat de.... Kicist keves az a 175 pen fõleg ha berakja t10be
Kicsit off..

.. de hát ha valakinek éppen jól jön majd két tankozás közt: Hír

Ingyé osztogatják a Metro 2033-mat.

Kell hozzá egy fb fiók meg egy lájk az oldalnak és kapjuk is a steam kulcsot.

Hú, az elõbb összeszedtem 1,5 millió ezüstöt... Volt egy csomó csoki meg kóla a garázsban, amik így akciókkor ingyen jöttek. Lehet, hogy mégsincs olyan messze az a JagdTiger?

Úgy utálom mikor 1 tankot leamortizálok,ne adj Isten fel is gyújtom és 1%nál valamelyik pro kilövi.Ezeket is büntetném nem csak a csapattárs sebzést.Minden 2.-3.csatában van 1 ilyen.

Fele nettó kreditet hoz, mint a T34, viszont sokkal nyugisabb vele játszani. Gyorsan tölt, gyorsan céloz, sokat bír. De ami meglepett, hogy hevihez képest eszement módon gyorsul, és tartja a sebességét terepen is. Himmelsdorf encounternél 20-al ment felfelé állóstartból.

Olcsó kiképzõtanknak más magasabb hevihez teljesen jó.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Nem szívesen látnálak az ellenfél oldalán, nem semmi 😊 Ahogy látom WR-t, a többi is hasonló lehet

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Az a gáz hogy nem.Rádió hiányzik csak,és full.T43-al nagyon el voltam,nagyon be is jött,ezt valahogy nem érzem...
Teljesen igazatok volt a KV1S-el kapcsolatban, nem nagy kihívás vele játszani, enyhén szólva is op😊 Persze leszámítva azt a néhány alkalmat, amikor minden lövés mellé megy, elég durva gép a szintjén, sõt tier 8-as csatában is, miután ismeri az ember a gyengepontokat. Pont kellõen mozgékony ahhoz, hogy alkalmazkodni lehessen az ellenfél mozgásához és van rajta annyi páncél, hogy nem megy át minden. Egyetlen hátránya, hogy igazából nem termel túl sok profitot, de legalább élvezetes😊

Nagyon jó gépek vannak tier 6-ban és sokkal kevesebb arty, mint nagy szinten, ahol egyre több van belõlük, ráadásul a T8-as tankokat is egyre gyakrabban dobja be T10-es csatába...

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

WG fizette. Eddig tetszik.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Stock még? Nekem T-54el szoptam hasonlóan.
hoppá...úgy látom a képfeltöltésbõl még vannak hiányosságaim😊

Nem nagyon akarja az igazat ez a T44

Tegnapi napom:

Nos általában úgy van, hogy messzirõl bebontom amit tudok aztán jól rámegyek. 1v2 az még simán hozható szerintem is, bár néha a kivitelezéssel akadnak gondok 😊 Viszont ha az ellen kicsit is tud játszani, akkor simán kiszednek 1v2ben is, fõleg ha abból az egyik med. Ja és még nem is beszéltem a rendkívül high rated artysokról, aki képes odalõni, ahol éppen 1cm-re vagyok a másiktól és bontom befele. És tök mindegy, hogy saját vagy ellen arty, mert úgyis odalõ... Többször szedett már ki saját is 😄
Tehát mindig küzdelmes, de szerintem messze a kedvenc tankommá nõtte ki magát a t54, pedig én mindig a nehéz vasakhoz vonzódtam. Abból E100 kivételével összes meg is van. Na jó mondjuk T110E5 még mindig bestof, de már csak hajszállal 😄

Itt a piros nyílnál mutatja, ha van szabad garázshely

Pales27
Na itt van még egy replay, nagyon érdekes 2 méterrõl tûnik el a lövedék következõ betöltésnél meg 690et sebez a t29 ap-ja.
9-8 perc között
replay

Eszembe jutott vmi a wot manipuléációval kapcsolatban. "Lehet" nem is szándékos hanem egyszerûen csak a szerver egy idõ után bezsarik mert ruszki és elkezd szar randomokat dobni, vagy beakad a random generátor stb.