World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://data.hu/get/5928135/20121211_1816_ussr-S-51_34_redshire.wotreplay
emmeg megint egy "fizikás" kép...erre mit lehet mondani??

t62-vel rendszeresen kapok mostanában ilyeneket mint ezekben a csatában:
Volt hogy 5 hp-s is-3-al csináltam 5 killt 😊 Nálam is beidegzõdés már a low hp-s tankok lövése.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
mellesleg ha en levagyok hpzva es tudom hogy ki fognak a kovetkezo lovesbol szedni automatikusan a korulottem talalhato legkisebb hp -val rendelkezo ellenseges tankot probalom kiszedni ezzel is probalvan a csapatomat segiteni.
bocsi ha hosszu volt ,es nem akartam beledkotni ,de szerintem gondold at
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Az általad említett szitukban pl ha jöt oda az a 3xIS7, értelemszerûen nem fog az ember egy szál T-54ben leállni ellenül verekedni. Ilyenkor taktikát kell váltani (ahogy tetted is) és visszavonulni - ha lehet -, vagy ott maradni de max biztonságosan spottolni (ha vannak artik).
Fontos már odafigyelni rögtön az elején, pl amikor te rutinból megindulsz hillsen a hegyre, de azt látod hogy senki nem jön tõletek arrafelé, sõt még a TDk se állnak be a helyükre hogy támogassanak, azonnal váltani kell, nincs értelme egyedül elfüstölni.
A medek ezért jók, mert gyorsaságuknál fogva tudnak reagálni a kialakult helyzetre. Egy E100-Maus vagy IS4 amerre elindult, arra kell továbbmennie és dózerolnia.
Ezért utálom azokat, akik kimennek egyedül vmerre, meghalnak maguktól majd ostorozzák a csapatot. Vazze, õ nem nézte hogy mi történik körülötte, az hogy egyedül meghalt csak az õ hibája. Fõleg ha elõtte még jóindulattal pingelgettem is neki hogy "DONT GO THERE ALONE".
És azért ne felejtsük el, minden csatában van rajtad kívül 29 másik ember is, szóval azért nem a te egyéni teljesítményed döntötte el azt a 8 csatát amit tegnapelõtt megnyertél.
tegnap elõtti statom
tegnapi statom
win + 31,52%
avg dmg: -63
avg kill: -0,27
avg xp: +85
A cap def-et már nem is írom
Szerintem röhejes, semmiben nem voltam jobb mint tegnap.
wot nick: PsychoTrooper
Egy darabig nagyon jó statom volt vele fejlesztés közben, aztán nekem is ilyen körök jöttek, amikor alig bírtam duplázni.
Most ha valamivel a másodikra nem sikerül a dupláznom megyek mással.
Nem vagyok a magam ellensége, meg minek hugyozzak széllel szemben.
Egyébként érdekes dolog tûnt fel, ha az xvm szerint magas esélyû csatát nyerek akkor a következõ alacsony esélyû lesz. Ha ezt is hozzuk, akkor utána teljesen normális csapattal megáldott csaták fognak következni.
Vagy ez már a paranoia elsõ jele? <#idiota>#idiota>
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Csak akkor vettem észre mikor sorban buktam a köröket a T-54,(torony nagy löveg motor hiányzik még róla) hogy itt nincs valami rendjén, mert alapból a D10T löveggel akartam duplázni. <#merges3>#merges3> <#falbav>#falbav>
Szóval fullos a kicsike.
Tudom, néztem a statodat ingame. <#nyes>#nyes>
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Play Station joystickkal irányítják
.. de hát ha valakinek éppen jól jön majd két tankozás közt: Hír
Ingyé osztogatják a Metro 2033-mat.
Kell hozzá egy fb fiók meg egy lájk az oldalnak és kapjuk is a steam kulcsot.
Olcsó kiképzõtanknak más magasabb hevihez teljesen jó.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Nagyon jó gépek vannak tier 6-ban és sokkal kevesebb arty, mint nagy szinten, ahol egyre több van belõlük, ráadásul a T8-as tankokat is egyre gyakrabban dobja be T10-es csatába...
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Tegnapi napom:

Tehát mindig küzdelmes, de szerintem messze a kedvenc tankommá nõtte ki magát a t54, pedig én mindig a nehéz vasakhoz vonzódtam. Abból E100 kivételével összes meg is van. Na jó mondjuk T110E5 még mindig bestof, de már csak hajszállal 😄
9-8 perc között
replay