418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Angelus1991ster #401038 És így elkúrni az egyetlen cseh prémiumtankot.....
- vertikális stabilizátor feltevésének lehetősége és minimum 800 hp a Skodának.
Remélem a következő 2099-ben debütáló IM 2.0-ben már fejlesztett felszereléseket is szerezhetünk, vagy legalábbis bondokat.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2018.03.03. 09:10:16 -
Plata #401037 Skoda amikor ki jött jó volt,veszett jó ágyú ritkán pattant is.
De most az ágyú full beszűkülve is olyan mintha a lövész be lenne rúgva és mellesleg még bandzsa is.
Jah és T4 sem pattan róla.Már ha lát T4-et mert inkább is3 mellé kerül. -
Plata #401036 Ha jól hallottam akkor jó pár ember kapott 7 napos banánt hivatalos oldalról származó modpackért. 
Én is ki akartam próbálni de inkább hagyom. -
Angelus1991ster #401035 A helyzet az, hogy az MM reform óta nem is érdekli a wg-seket az alsó tier (tier 1-4). Tier 3-ban például akkora fejetlenség van, hogy az csodaszámba megy. Pz 1 C-k töretlen uralma. Ajándék tankokat se tudják vagy nem is akarják rendesen megírni.
Ajándék tankok esetében ez a doktrína: minden ami nem orosz az legyen használhatatlan.
Tier 6-ban se akarnak semmit csinálni.
- az egyetlen cseh prémium tank Skoda T40 rebalanszolása
- német 75 mm kwk 42 l/70 javítása -
realcsabi #401034 Életemben nem használtam modpackot, xvm és extended gunmark van fent. :) -
A skill alapú MM re ott a ranked, jobb híjján egyenlőre ez a válasz a wg-től, ami egyébként valóban tökre igaz, elég volt megnézni ciff vergődését 13 szint körül, hogy ne hiányozzon....úgy szétkapták állandóan mint a p...a, és ott csak full op járgányokkal tolta meg fosta a prém lőszert is ahogy kell, lett is mindennel baja, lag - 100 as ping (amire szívesen elcserélném az én stabil 150-200 amat)
váltogatta kínjában hogy melyik tankkal megy jobban, komolyan szinte rossz volt nézni az a sok erőlködést...egyébként randomban ha mindkét oldalon egál a jó-rossz játékos akkor is halomra lövődnek a piroskák...
-
Still_I_Rise #401032 A gyerek GTA online-nal nyomja. Igaz vár 4-5 percet, de utána élvezi a játékot, mert valahogy meg tudják oldani azt, hogy retardált pack nem kerül össze tapasztalt ellenféllel. -
MM ről jut eszembe, éjjel mentem egy pedo kört, kb 100 csatánkén bead egy ilyen MM et is, egyébként full tier 10 be rak 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
a wg nem tudja rendbe rakni az MM et, csak ha sokkal többet kell várni a csatára akkor lehet összeszedni a megfelelő elosztásokat és azok gyakoriságát.
Az a helyzet hogy a mezőny sok év alatt kb. egy fordított piramisra kezd hasonlítani, ahol a a széles rész a tier 10, idővel egyre több a high tieres tank és nagyon elfogy alul, nincs elegendő számú tank lent hogy abból válogasson, ez összefügg egyrészt a játék mechanikával, a játék korával és azzal hogy kiegyensúlyozatlanok a tankok, a kisebb tierekben is, ezért alul senki nem szeret játszani, mindenki törekszik egyre magasabb tierbe és ott is marad, szvsz amíg nem javítanak minden tierben a balanszon hogy játszhatóak legyenek a tankok, és nem lesz újra élvezetes az alsó-közép tier, addig ez lesz... -
Nem jó érv, mert ha wg kompatibilis a modpack, akkor minden eleme az... -
Still_I_Rise #401029 Egy telibeqrt MM-et raknának inkább össze... -
MuldR #401028 Van már hivatalos Mod oldal: https://wgmods.net/
Nem az a lényeg, hogy milyen modpack, hanem hogy azon belül mik vannak felinstallálva.
Elméletileg a hivatalos oldalről leszedett modpackokban nincs csalás. -
Nem tudom, az is lehet hogy megváltozott valami a szabályzatban nemrég, vagy a bannoló algoritmust kiakasztja valami a mostani modpackjában ami elég szar ügy, hallottam hogy az aslaint használók is bannolódtak páran, mindenesetre ha van ilyen probléma akkor ki lesz javítva, persze ez sovány vigasz annak aki pórul járt... -
Szerintem inkább besúgó modpack, jelenti mi van res_mods-ban és küldi a WG-nek, ahol valami különösen más modot is érzékel. -
940k feliratkozóval nem hinném hogy illegális modokkal rakná tele a modpakkját, évek óta hivatalosan wg egyeztetett cuccal jön ki minden peccsnél....
https://www.youtube.com/watch?v=9RkNeVl9eWU -
A protanki modpack wg szavatos, a legnépszerűbb a modok között az oroszoknál, most akkor vagy az van hogy milliónyian játszanak tiltott moddal a tudtukon kívül vagy a köd eltávolító mégsem tiltott, vagy az hogy esetleg fenn volt még nálad valami más is... -
Lokker #401023 Biztos nem érted el a szintet ami a bennmaradáshoz kell. -
Ezzel a stílussal,nyilván az volt a nyomorék,aki miatt kiraktak a HOAX-bol. -
EmR3 #401021 szart se értesz -
Ez a tiltott modos dolog szerintem akkora hülyeség. Egész játékot le kéne zárni a modolás alól, vagy mindent legálisnak nyilvánítani. Másképp sosem fog megoldódni a "csaló" probléma. -
Tehát csaló,és csaló között is van különbség,Aha értem 
Utoljára szerkesztette: joe662, 2018.03.02. 21:34:25 -
EmR3 #401018 Jut eszembe az a nyomorék még játszik aki miatt kitettek a HOAX-ból?
-
EmR3 #401017 a köd eltávolító is tiltott -
EmR3 #401016 oh, mily csekély értelmű vagy barátom.
A csaláson kapott seggarc folyton menőzött, hogy mekkora király, csak épp tundrával (meg a rossebb tudja mivel nem) tolta ami az egyik replay-ből egyértelműen kiderült.
A mostani gyerek meg bejött és közölte az egy hét pihit, ami azért nem ugyan az a kategória. Ja és állítólag csak Aslain pack-ot használt.
-
Én már csak köd eltávolítót,és zoom out -t használok
-
Megamax #401014 Illegális mod volt a modpackban, azért bannoltak, ezutánn már inkább semmilyen modot nem rakok fel és kész.
-
Na, indok? -
Megamax #401012 vigyázz a protanky modpack al én is azt használtam és most 7 napig kényszerpihenore kuldtek. -
Ph.
-
Melyik fórumon?
-
MuldR #401009 Az összes alkatrésze létezett valamilyen formában. De össze sosem rakták őket még papíron sem.
Szóval ilyen E50M szerűen korhű. :) -
Viccesek ezek ott a màsik fórumon:-/
Amikor valakit csalàson kapnak aki nem haver,azt habzó szájjal,szétkapjàk.
Amikor egy haver kapja meg a 7 napjàt,akkor meg megy a mosdatàs:-(
Biztos elromlott a cheat szürö,és hasonló baromsàgok:-DDD -
pett3rson #401007 Fejlesztés alatt, szigorúan!
Új nemzet és új tárazási módszer. -
Angelus1991ster #401006 Gepetto:
-
Lokker #401005 Akkor most mit lehet tudni erről az új tárazási módszerről? -
realcsabi #401004 Gondolhatod, még a nashornt is aranyrudakkal lövöm. :)
És jön is majd a folytatás a patton kr-rel. -
nemtudommivan #401003 Ilyen ez a gold spam... :) -
WR104 #401002 Koszonom. -
Angelus1991ster #401001 És lehet három rémállam (szaud-arábia, észak-kore és svédország) zászlaját is használni :D Csodálatos :) -
Xvm oldalára bejelentkezel..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
WR104 #400999 Hol lehet a zaszlot kitorlni vagy megvaltoztatni?