World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HTS s3rg1nh00
van egyáltalán olyan prém tank a játékban,ami jó armorral és mozgékonysággal rendelkezik egyszerre?

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

kigyi
Na az erős lenne, itt lenne a replay is egyből 😄

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Mondjatok már egy olyan tankot ami jó.
T8 kéne jó ágyúval armorral mozgékonysággal.
Prémet.Kéne farmolnom vagy 8 millát.

Gondolom 7-es csatában.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

kigyi
Amikor elkezdtem wotozni valamiért az angol nehéz ágat néztem ki magamnak. Arra már nem emlékszem, hogy miért történt így, talán a Black Prince neve tetszett talán a statokból úgy gondoltam fekszik ez majd nekem. Aztán valamiért a Churchill1-nél félbeszakadt a sorozat és nem mentem tovább (lassú volt, nehézkes a kezelése akkor még nekem és nem szerettem a top löveget kifejlesztettem és otthagytam képzetlen legénységével együtt).

A napokban elővettem és egész finom csatákat sikerült menni, bár kiemelkedőt nem alkottam, de nem fogott el az utálat. Továbbra is rettenet lassúnak találtam, de azért gondoltam megér annyit, hogy megnézzem mit tud majd 100-as legénységgel. Még ott nem tartok 93%-on vannakk a srácok, de sikeresen megszerezem a Radley Walters medal-t 😊 9 killel.

Utoljára szerkesztette: kigyi, 2017.10.07. 15:36:14

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Nagyon kéne már nekem egy újabb t8 prém tank amivel lehetne farmolgatni.
De félek ez a Vk168 sosem jön már ki.
Bár ha olyan csatáim lennének vele mint amilyenek ma voltak akkor tök mindegy.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ROMOTO
Azon a szinten egyszerűen az az alfa és dpm egy papír, 1000hp-s! tanknak kevés, strv nél hiába van átlag alatti alfa, kompenzálja a dpm, pen és td üzemmódban full pontos löveg ami minimálisan ugrik szét forgolódáskor, a többi td-n is vagy nagy alfa+torony scorp, páncél+rof angol, páncél+alfa+pontos löveg német, stb. van amivel szemben a francia csak a szuper álcát tudja felmutatni, (ami hol működik hol nem ahogy láttam), gyakorlatilag feleslegesen.
Pont mint itt...<#whatever>

pedal to the metal...

Szoktam ezt a Wotinfo-t olvasgatni.Hát néha mi megy ott.Kedvencem mikor ilyen 1000 wn8 alatti megmondóemberek megmondják a tutit.Igaz gyakorlatban nem tudják kibontakoztatni magukat.Jókat nevetek.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

"Az élet egyik legkegyetlenebb leckéje, hogy alkalmanként rá kell jönnöd, hogy a bolondoknak is lehet igazuk." - Winston Churchill Youtube csatorna: https://www.youtube.com/scheffTV

Sherman0070
Már ott vesztett ügy, hogy nincs tornya. Torony nélküli tankok szerintem már +1 éve használhatatlanok.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Olyan mint a Stug t5-ben?

angelus1991ster.blogspot.hu

ROMOTO
Némi gameplay nézegetése után az új francia AMX Cda 105 TD vásárlással csak óvatosan, aki scorpG, strv szintű TD-t vár nagyot fog csalódni.
Hiába van jó lóerőarány olyan talajellenállást kapott hogy közelébe sincs az elvárt menetdinamikának, a papíron acélos szűkülés sem működik, azzal a határeset vízszintes lövegkitérítéssel+valós szűkülési idő nemigazán komfortos, camo rendben van, az alfa nagyon lehangoló, ilyen lövegkarakterisztika mellett az a TD egyértelműen alfadeficites és ezt nemigen kompenzálja semmi.
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.10.06. 12:47:48
joe662
A hütöszekrény sebességét visszaveszik,marad az eredeti:-((
Fu Wg!!

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

kabel15
Van már új tech tree a francia nehezekről? AMX M4 45 től fog ketté válni a dolog?

BattleTag: kabel15#2672

Nem tudom, én francia lt-vel tolom most sokat, legénységnál most huzom a 6. skill, már sokat nem javulnak 4 felett a népek. és ugyanúgy szar vele messze lőni célzási idő és szórás miatt, 4+ felett már nem sokat adnak a legénységek.
Vagy valaki tudta hova kell celozni.

"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"

barret
+-25% RNG...

Bérbe vehet? reklámfelület...

xotyi
Jól mondtam, azóta sorba jönnek a darálások 15-5 (persze vereség)😄

Trance&Friends nothing more..

Haldoklik a WOT.<#idiota>

angelus1991ster.blogspot.hu

xotyi
Asszem most állítják át a szervereket Ivánék szopóra, eddig túl jól ment a ami nap<#hehe>

Trance&Friends nothing more..

A napi kamikaze megvan.<#idiota>

Piszok arty meglőtt kétszer,így fogtam magam padlógáz be az ellenség mellett előre a bázisra.
Meg is találtam az artyt.Ő akart le rammolni,nem jött össze.<#hehe>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.10.05. 17:33:17

Most voltam egy csatában amiben bazi nagy dögök lövöldöztek arannyal és nem tudtak sebezni,erre messze valahonnan a francból kis sutyerák med sima lőszerrel sebzett.
De E100 közvetlen közelről golddal nem tudott sebezni.Se teknős meg a többiek.

I. Morphelo Bajnokság - Részletes díjazás
Több mint 300.000 arannyal fejeltük meg az I. Morphelo Bajnokság díjazását, így összesen már 16 csapat teljesítményét tudjuk jutalmazni (tehát nem csak az 1. helyezett lesz díjazva)!
Ha még nem neveztél a csapatoddal, most itt az alkalom! Nevezési űrlap megnyitása. Október 9-ig még van időtök jelentkezni a bajnokságunkra, hogy megcsípjétek valamelyik nyereményünket! Ne feledjétek, a győztes csapat tagjai továbbra is 100.000 Ft-tal lesznek gazdagabbak fejenként!
Csapat nevezése: https://goo.gl/xG5TrC
A részletes díjazást a következő infografikán láthatjátok:

https://wotinfo.hu

Nem csak ilyen Trigg szintű ellenfelek vannak gondolom.<#eplus2>

Az ilyen versenyeken is van +-25% RNG?

"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"

"Az élet egyik legkegyetlenebb leckéje, hogy alkalmanként rá kell jönnöd, hogy a bolondoknak is lehet igazuk." - Winston Churchill Youtube csatorna: https://www.youtube.com/scheffTV

ROMOTO
Az a td max akkor fog pattintani ha valami dombra felmászva szemből a domb aljáról meglövik a frontját, a lövege körül kicsit keményebb, de egyébként tier6 kv1 vinni fogja az a döntött frontot...
Én is... Nekem is tetszik, de tegnap állandó T10 csata volt, akár mást használva is. Hamar átpártoltam egy másik game-re 😊
Nem írnám le ezeket a döntött páncélokat.
Az a 100 mm se 0 páncél lesz a francia td-n. Ha megnézed mennyi Hp-ból gazdálkodik ez a TD, baromi sokat számít minden pattanó.
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2017.10.04. 23:28:23
Megvettem az RHM scorpiót. Egy új világ nyílt ki.....
milyen ingyenes Liberté? 😄DDD az kőkemény annyiba kerül, mint egy másik t8-as heavy...
Ilyeneket ír ki a játék.

Skorpiót meg rhm-et oneshotoltam.<#hehe>

Ma nagyon szarul megy.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.10.04. 18:44:46

Múltkor valaki küldött egy linket,de tökre germánul volt,abban arról írtak hogy 128 milis ágyút kap de feljavított statokkal,gugli fordítóval fordítottam.
Pedig nagyon várnám azt a talicskát.
De azért kösz.

Ma fura dolog történt,m41-el elindultam előre spotolni,jött velem lóri,megláttam amx 13 90-et és beindult a kamikaze ösztön,vagyis padlógázzal bele.<#idiota>
Eddig nem is volt gond,de ahogy letámadtam amx-et láncoltam és elgázoltam,csapattárs hátulról messziről rajtam keresztül ki akarta lőni amx-et,t54 ltw vagy mi a rák volt,azt nem fogta fel hogy az amx meg közte ott vagyok,és belém lőtt kettőt majd meg is haltam,erre a lóri csapattárs aki jött segíteni nekem és nem lőtt rám bekékült.<#vigyor>
Csata után megnéztem,lóri nem sebzett engem akkor sem láttam hogy sebzett volna,köcsög t54 lőtt belém kétszer,neki ott is volt a csapat sebzés és tk,de a lóri kékült be.<#wilting>
Jah meg a magyar nyelv kicsit fura most,ilyeneket ír nekem hogy a sebzés fel lesz fogva.Mi az hogy fel lesz fogva már rég lepattant bakker.<#vigyor>
O-Ho-val voltam,és pattogtak rólam a golyók,én meg pislogtam a sok idiótaságon amit kiírt.
Nem azt írta lepattant,hanem le fog pattani.<#papakacsint>
Direkt kiálltam a lövöldözés közepébe,mert állati mókásakat írt ki.<#idiota>

Várj már német cikk volt róla új brutál ágyút kapott teszt szerveren.

Nem érdekel nincs pénzem vk100-ra.
És tiger p-nél hagytam abba anno.

ROMOTO
amíg 208 pen a normál lőszer abban a lövegben nincs miről beszélni, alig vánszorog cserébe van páncél, de toronyfront kialakítás miatt ha a torony alsó részét éri találat akkor test felső lemezébe csapódik a lövedék sok örömteli percet okozva a felhasználójának <#hehe>
joe662

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

ROMOTO
Nem is kell tesztig várni, beírhattad volna hogy power creep, azt jónapot...mondjuk ez esetben nem is tévednél vele nagyon, gyakorlatilag 0 páncél, cserébe jó camo, pontos löveg, szuper szűlülés, nagyon mozgékony és nem kell bele goldammo ami egy farm tanknál nagyon nem mindegy.
Kérlek mondj már valamit a Vk168-ról.

ROMOTO
"Az új tankok közül az első a tier VIII AMX 65t gyakorlatilag az ingyenes Liberte szerepét tölti majd be." ahha, szokásos bullshit...
Nem tudod,ha össze lehetne adni a személyzetet akkor mindenkinek lenne vagy 50 skilles legénysége.
Jól összeválogatott 5 skilles banda már büntet,több skilles meg képzeld milyen.
A skillezés egyszerű,5-ös szintű tanktól kezdve a legénységet ne oszlasd fel hanem vidd át a következő tankba,csak egy kis pénzért át kell őket képezni,75%-os át képzés 20 ezer credit egy embernél.100%-os meg aranyba kerül.
Mikor belekezdtem a japán heavy ágba tök gyökér bandával,vagyis 50%-os képzettség,az idióták még a holdat sem találták el full beszűkülve lézerirányzékkal,most meg vaktában kilövik még a légyszart is a tankokról.<#hehe>

Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.10.03. 23:57:03

ROMOTO
kisebb streamer - akinek nincs számottevő közönsége
Sziasztok!Eléggé amatőr módon minden tankomhoz külön személyzetet húztam és mostanában derült ki az számomra hogy aki full 4-5 soros személyzettel megy a csatába az kb felér egy legális csíttel az 1-2 soros személyzetesekkel szóval minden tankomhoz szinte 1-2 soros személyzet van,és a kérdésem az lenne hogy nem lehet valahogy össze vonni az azonos nemzetből valókat?Vagy ha így nem is megy hogy tudom megoldani azt hogy pl lesz egy fullos személyzetem és azt mindig más és más tankba ültetem,persze az adott kereteken belül.Esetleg tudnátok linkelni olyan oldalt ami Magyar és érthetően leírja ezeket a dolgokat! Előre is köszönöm!
Akinek nem inge...

Gondolom egy-két beszédhibás, affektáló WOT kurva megy a levesbe a bevételt kevésbé hozó területeken.

Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2017.10.03. 22:46:44