418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Maala
    Grr, 1 chevronnal Rank15 előtt ceasefire. T_T

Ma jól ment... az artyzás. :-P
  • Lucifer001
    Köszi . És persze a pontok számítanak , nem a rangok .
  • pett3rson
    igen, így van és ezt nem veszted el, csak magát a rangot, ami annyit tesz, hogy több sráfot kell gyűjteni ahhoz, hogy újabb rangot érj el.. ha eléred a 15-öst onnan meg 5 sráfonként kapsz egy pontot (ezt hívják Vehicle Rank point-nak)
  • Lucifer001
    Rangsorolt csatákban pontokat csak rangokért lehet szerezni nem ? 7 rang 7 pont . Így állok .
  • ozbom
    Értem. Akkor csak minimális előnyt nyújthat. De ha továbbra is agyatlanul játszik, semmit nem ér.
  • Sherman0070
    Még mindig nem lehet, szimplán illegális kisegítő modok is vannak, amik a rossz játékost nem tudják jóvá tenni, mert pozícionálni egy mod sem tanít meg.
  • ozbom
    Régen nem arról lehetett olvasni, hogy nem lehet csalni a wotban? Vagy még is?
  • Megamax
    Ez mind szép és jó de rajtunk azokonn akiket bannoltak azokonn nem segítt. És nem kapunk ám kompenzációt nekem ketyeg a prémiumnapom és még ki tudja kinek micsoda.
  • pett3rson
    ez is egy megoldás...csak nem így szokott működni ahogy látjuk...

már hónapok óta használom ugyanazokkal a beállításokkal, igazából csak a tank ikonok és az xvm ami érdekes nekem, a többi nem. a fene se tudja mi lehet olyan ami miatt banolhatnak...
  • Plata
    De ha nem engedélyezték a modokat akkor nem kéne szerencsétlen játékosokat bannolgatni,mert azt hitték hogy engedélyezett.
  • MuldR
    Hivatalos bejelentés:

Két lépcsős az ellenőrzés és a második lépcsőt, a verify-t még senki sem kapta meg.
  • Plata
    Ma egész jól adja t54 ltw.
    Тank Győzelem Átlag seb. WN8

T-54 ltwt. 1/3 2 031 3 818
  • Plata
    Ne lepődj meg ha bannolnak miatta.
  • joe662
    Bezony,Cif utàn szabadon:-D
    Sajna Mines domb aljàbol,a felül tornyozgato S.Conqik ellen nem nagyon volt màs lehetöségem.
  • pett3rson
    hoppá-hoppá!!

most töltöttem le Solo modpackját és a hivatalos WG mods oldalról és mit írtak ki kis ablakba???

Azt, hogy a modokat a játékosok készítik, a Wargaming semmilyen felelősséget nem vállal az azokból eredő hibákért és egyéb problémákért. amikor rányomtam a download-ra akkor meg ezt írta:

Please note that the Wargaming company is not responsible for the use of any modifications.

Magyarán le vagyunk szarva, rohadtul nem nézik át mi van benne a modokban és mi az ami csalás vagy sem....Én hülye meg azt hittem, hogy ha már csinálnak egy ilyen oldalt, akkor azok le vannak ellenőrizve..hát nem nagyon...
    Utoljára szerkesztette: pett3rson, 2018.03.04. 08:14:38
  • pett3rson
    Tegnap írtam erre egy esszét, de eltűnt...érdekes...

A lényeg az volt, hogy szerintem azt is számolja vagy figyeli, hogy túlélted-e vagy mennyi HP-d maradt, vesztésnél hanyadiknak hulltál el. Nekem tegnap két vesztes csatában is sikerült TOP 1-nek lenni és utoljára engem nyírtak ki (meg persze sokat is sebeztem szerencsére).
    A kill az tényleg fontos, ha egy van az már tuti sráf...általában :)
  • WR104
    Te HE-vel lovoldoztel?
  • pett3rson
    Azt nem tudom valaki írta-e már, de a ranked meccsekben szerzett pontokat sem vesztjük el. 8-asról visszaestem 6-ra, de ugyanúgy 8 pontosként szerepeltem a rangsorban. Most már szerencsére kilenc van :)
  • Lucifer001
    Nem pedózok ;-) Nagyon ritkán megyek kis tierben . Itt tier 5 el azért vagyok , mert nem volt frii ikszpém tovább lépni . Rankeden 7. rangnál tartok még , picit rá akarok gyúrni holnap igérem papa :D
  • joe662
    Csak a top xp kap stráfot,a vesztes csapatból,az utána következő 4 nem veszít,a többi bukja a dolgot.
    De igen így lehet haladni,csak arra kell figyelni,hogy mindig a sűrűjében legyen az ember.
    Igaz még nem sikerült rájönnöm mi alapján adja az xp-t.
    Ezt elnézve nekem úgy tűnik,hogy a páncél használat is számít,nem is keveset.,
    Csóró obj 2.5x többet sebzett nálam,több volt az aszisztja,spotolt 4et,azt mégis kevesebb xp-t kapott mint én.
    A wz-röl meg már ne is beszéljünk

• Maala
    Első helyen (holtversenyben is akár). :-)

Hah, holnap 15-23 óra között lesz, 8 óra. :-o
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.03.03. 23:00:50
  • Lokker
    Vesztes oldalon is lehet előre haladni. Csak az első háromban kell végezni nem?
  • Gyuszopapa

Csak ma próbáltam ki.Soha többet.Tele a csapatom a szokásos életképtelenekkel.0 sebzést kiosztó JGPz e 100-akkal stb.
  • joe662
    Tessék menni rankedezni,nem pedig low tier-ben pedofilkodni
    Amúgy grat szép kanyar!
  • Lucifer001
    Epikus körért epikus ajánlat :O
  • Megamax
    Nemtudom már jó ideje csak azt a packot használom, nincs igázánn turelmem mással vacakolni, az meg olyan volt hogy bepipáltam mi kell és ment. Meg hulye lennék rizikózni a kontómat, tul sok pénz van már benne, ha lejár a ban én már semilyen modot nem teszek fel.
  • Maala
    Mi a baj ezzel, átlőtted a lánca felé. :-D
  • viper07
    No comment, ezt elküldöm a WG-nek.
  • bardocz
    A mobil változatban hogyan tudom kiválasztani, hogy melyik slotba kerüljön az új tank? Azt szeretném, ha csak 1-2 crew-t húznék velük folyamatosan. Vagy semmi se marad meg az előző tankokról?
  • ROMOTO
    Az új graf motor villantás után már nem nagyon van szándék az idén valami nagyobb dobásra, sőt elvileg mostantól sokkal visszafogottabban fognak jönni az új tankok-tankágak (mondjuk a prémeken meglepődnék ha így lenne, egyébként meg lassan eleve kifogynak a tankokból ugye), cserébe ráállnak a meglévő dolgok reszelésére, ami leginkább a balanszolást illeti és a játékmechanikai problémákat foltozgatják, prém ammó kivezetése, perkek-skillek átszabása, stb. persze a térkép fejlesztő részleg is melózik meg a marketing sem megy szabira, ezért jönnek új pályák, meg lesznek eventek, stb. Tier 1 balanszolásig mindenesetre szerintem is várni kell, ahogy mondod, jobb esetben még 2 év...
  • Angelus1991ster
    Ezzel a 1-1 tier balanszolásával elpöcsölnek még két évet. Nem az, hogy peccsenként megvan 2 tier aztán jöhet a többi.
    De amint a magyar tankokat kijavítják és behoznak még pár magyar típust, én azonnal korrupt leszek feléjük, és a többi nem fog érdekelni. :)
  • ROMOTO
    A MM az alsóbb tierben is érdekes, a kulcs kérdés a tankok balanszolása, mivel ha kiegyensúlyozottak akkor elvileg több értelme lesz a közép mezőnyben is játszani, stb. A top tierrel kezdték, sok tankot kivágtak, bepakoltak, kiegészítettek fejlesztési fákat hogy logikusabb játékmenetet adjanak ágaknak kompletten, ez a folyamat lefele halad, és a wg tudja hogy le kell menni vele tier 1 ig, ebben az évben nem sok újság lesz a most jövő pecs után, hanem a balansz lesz végig a prioritás, ez jelenti ugye a prém tankok tierlimitmentestését és a normál tankok fazonírozását. A wg nél kénytelenek valamilyen formában a mostanihoz képest játszhatóbbá (balanszoltabbá) tenni az összes tiert, mivel az kihat az MM re is és végeredményben nagyon régóta esedékes. Tökéletes MM sosem lesz ettől függetlenül, mivel mihelyst bekerül egy újabb tank, tankág, nemzet lehet kezdeni előről az egészet. Tökéletes MM csak akkor lehet ha minden db. tank, pálya, stb. változatlan lenne és nem kerülne be semmi új tényező....
  • ROMOTO
    Nem én látom jól vagy rosszul, elvileg a statisztikák alapján az a helyzet amit mondtam, a statisztikák a wg-től vannak, abban a múltkori nagy interjúban hangzott el aminek a fordítását nemigen nézegettem hogy abból mi ment át más nyelvekre. Konkrétan az MM-es kérdés kapcsán fejtegették ki hosszasan hogy ez a helyzet, persze régiókén vannak eltérések, de a lényeg az amit alul mondtam, abban persze igazad van hogy tier 5 ben vannak még többen, akik prémtank nélkül farmolnak pár meta KV-1 és társaiban (mondjuk nem lehetnek túl sokan mivel eddig csak az nem jutott hozzá ingyen tier 8 prémhez aki nem akart) szvsz pár meta tank minden szinten akad, kisebb szinteken még kirívóbb ez a jelenség, mert kb a többség használhatatlan szar és e mellett van pár op....az hogy xp grind van és húznak járgányokat egy 7 éves játéknál elenyésző szempont, a játékos bázis elenyésző részét érinti és azt is átmenetileg....persze vannak frissebb nemzetek meg tank ágak, de azért nyilvánvaló hogy nem az jellemzi a többséget hogy közép tiert húzna folyamatosan...xp boost, prém fiók, stb. vel eléggé lerövidül azoknál is akik pont ilyesmivel foglakoznak.
  • Sir Charles
    Ezt speciel nem jól látod: a két legtöbbet játszott tier az 5-ös és a 8-as. Az 5-ös azért, mert ott lesz először annyira sok az XP, amit össze kell gyűjteni a kövi tankhoz, amit már egy kezdő játékos nem csinál meg egy délután alatt, a tier 8 meg a prém tankok miatt. Szóval nem a sok tier 10-el van baj, pont az a baj, hogy kevesebben játszanak ott mint tier 8 ban.
    Az MM-el az a baj, hogy a 3-5-7 felállást preferálja, tehát a kevesebb tier10(és 7) szintekhez rendeli hozzá a sok tier8-at(és 5-öt).
    Szerintem a 5-10 felállást kellene az MM-nek előtérbe helyezni, mert akkor mindenki inkább saját tierjéhez közelivel harcolna, csak az meg a változatosság rovására menne.
    Az igazán jó megoldás az lenne, ha a játék figyelné, hogy egy játékos 1/3-1/3-1/3-ban lenne a ranglétra alján, közepén és tetején. CSak gondolom megint csak hosszúak lennének a várakozási idők, ezt meg a WG nem akarja.
  • Angelus1991ster
    Mert hát német. konteo ide vagy oda.
  • Sherman0070
    Ezek a ninja nerfek kezdenek idegesítőek lenni.
    Skorpion G is érdekes módon szinten használhatatlan, ami óta megjelent az STRV s1, wz-120-1g ft
  • Plata
    Azt szeretem is és játszom vele,de a Skoda-val már nem,eleinte az is jó volt,de aztán valamit variáltak vele,már nincs kedvem elővenni,még t4-t6 csatában is gáz,de főleg T8-ba kerül.
  • Angelus1991ster
    Érdekes a svéd t6-os Strv M42-57 jól sikerült tank lett, azt nem cseszték el. Bár a tesztelése idején variáltak vele, hogy elbasszák-e az ágyúját. Aztán valamelyik lélekkel is rendelkező wg-s rájuk szólt, hogy nehogy már....
  • Plata
    Cseszheti a 800 hp-t,rohadt ammo rack érzékeny.
    Tökmindegy hol lövik legtöbbször ammo rack.
    Többe kerül a javítása majdnem mint amennyit hoz.
    Ha valaki meglátja egyből átüti és már minimum 1 modul el is száll.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.03.03. 09:18:05
  • MuldR
    Hát akkor eléggé balf@sz a wg.
    Amúgy megnéztem és egyetlen mod sincs a wgmodon még ellenőrizve. Dolgozniuk is kellene.