World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Akkor ezt így hogy<#fejvakaras>#fejvakaras>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Az előző csatában St1 vízbelökte és bele is fojtotta e100-at,erre azt írta ki hogy is7 vízbe fojtotta e100-at.<#nemtudom>#nemtudom>
Type5,215b.
De az ellenség meg akkora balfék volt hogy csak lestem,ketten vízbe fulladtak kettő felborult.<#ijedt>#ijedt>

Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.09.30. 17:17:23
T9 egész jól néz ki,kérdés hány tonnások.
Ha nem jön a Vk168 akkor ez kell.<#idiota>#idiota>
Á mégse,jobban megnézve a hátsó része nagyon béna.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.09.30. 14:55:00
Nekem a 6.skill van 50% on,van álca bia +látótáv növelők,+periszkóp,álcahálóval használom,de néha olyan érzésem van mintha egy világító toronnyal lődörögnék a pályán<#hehe>#hehe>
Nagy nyílt pályákon látótávról szoktam operálni,akkor nem nagyon villog a lámpa.
Párszor már rákényszerültem,hogy kvázi med-ként használjam,városi mapokon,néha bejött ez a fajta játékstílus is,szép sebzéseket lehet kiosztani vele,igy.De nekem ez túl nagy koncentrációt igényel,ezért csak akkor játszok így ha muszáj.
Plata #396544
1050 csatánm van vele de 1 kezemen meg tudom számolni,hányszor rakott ki egy lóvésból akármi.
Dieghot,meg még ennyiszer sem fogják<#hehe>#hehe>
Ez miatt szerintem nem kellene egy tankot leirni.
Szerintem top1 leszek vele ebben a rangsorolásban.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Vicces mikor gold lőszerrel pattan O-ho-ról.De ha én rálátok az nem pattan.Csak a skorpió pattan a garázsba.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Én inkább Vk168-ra várok.nem azért mert azt gondolnám erős lesz,csak azért mert nincs kedvem és pénzem megvenni a vk100-at.<#buck>#buck>
Az angolokat is így oldottam meg,nem volt kedvem t8 tankot kifejleszteni inkább vettem prémet.
Életem első prém tankja lesz, amiért pénzt adok. Az összes prémemet nyertem, vagy megdolgoztam érte.
Ha bejön a prém franicia light, nem sok tere marad a Lorrein 40 t-nek.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Erre süketperzsát berakja T6-8 csatába,nem sikerült túl jól a csata,mert a többiek mögöttem dekkoltak ha már rám lőttek akkor merészkedtek előre lőttek majd vissza.Viszont kigyújtottam két tankot is,így kész lett az a barom gyújtogatós küldim.

"Az élet egyik legkegyetlenebb leckéje, hogy alkalmanként rá kell jönnöd, hogy a bolondoknak is lehet igazuk." - Winston Churchill Youtube csatorna: https://www.youtube.com/scheffTV
Ezzel mintha picit hosszabb lenne. :-) Azt írja Defenderrel 886. vagyok.
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
https://eu.wargaming.net/shop/wot/specials/6797/
Külföldi fórumokon olvasgattam kicsit amennyit megértettem belőle.Ezekből azt szűrtem le kb,hogy a szakaszokat szinte mindig alsó tierbe szórja.Erről tud valaki mondani bármit,hogy lesz-e változás?Amúgy nekem is feltűnt.5-8 tierig mindig alul voltunk főleg 2 tier különbséggel.
Most voltam egy irtózatosan rossz Kobayashi maru-n,ahol én jó voltam,de a csapatban volt két akkora balfék hogy gyorsan vesztettünk,de tojok rá.Majd megpróbálom újra,tudom hogy jó voltam,az én kicsi eternal-om verhetetlenül erős és jó.<#whatever>#whatever>
Én pontosan tudom, hogy mik azok a korlátok, ami miatt nem tudok kitörni a kékségből. Egyszerűen nem tudok elég sokáig koncentrálni, max 10 meccsre vagyok hivatott-e téren. A másik hibán, hogy túlságosan el tudnak ragadni az érzelmek. Jó eséllyel a csata első percében meg tudom becsülni a csata végkimenetelét, sőt jó eséllyel azt is megmondom, hogy mekkora lesz a különbség. S sokszor van, hogy "nem állok bele az ilyen csatákba", hamar letudom, tudásom alatt játszom.
Kipróbáltam, hogy képes lennék-e egy héten mindennap 2500 feletti win 8 átlaggal zárni. Képes voltam, de fárasztott. HIába, öreg vagyok.
Ami másnak zsigerből megy, és lazán hozza a 2500 +-at, az nekem nagyobb koncentrációba kerül, s ez fáraszt, így tudom a helyem, nem küzdöm magam feljebb,
Legtöbbször tudom, hogy mit hibáztam, és a legfájóbb az, hogy már a döntésem végrehajtása előtt tudom, hogy hibázok, mégis megcsinálom, mert hátha nem.......
Szóval nem tudom felülírni ezt a programot a fejemben.
Na egyszóval, engem a hibáim, és nem a belátási képességem hiánya predesztinál a kékek közé. Képes lennék lilává válni, de nekem ez munkába kerülne, és elveszne a játék öröme.
Utoljára szerkesztette: bekescsaba, 2017.09.28. 21:08:11
Lehet hogy őrült vagyok,de én élvezem az olyan köröket is light tankokkal amikor nem sebzek sokat,de mint egy mérgezett egér el randalírozok a pályán.<#buck>#buck>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.09.28. 20:04:37
Utoljára szerkesztette: diegho™, 2017.09.28. 19:59:32
Igaz úgyis azzal az istenverte meddel voltam.
De egy császártól azt várná az ember hogy egyedül lehozza a meccset.<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.09.28. 19:44:46
Bérbe vehet? reklámfelület...
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.09.28. 19:07:29