418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Xvm oldalára bejelentkezel..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
WR104 #400999 Hol lehet a zaszlot kitorlni vagy megvaltoztatni? -
Amennyire emlékszem igen, orosz szájtokon már kb. 1 hónapja kinn vannak az infók, az olasz ágról nagyjából annyit kell tudni hogy kb. cseh mintára papír páncél és táras löveg lesz a jellemző a spec. tárazási móddal... -
Angelus1991ster #400997 Ez amúgy létezett valamilyen formában (vas/fa prototípus, tervrajz, előterv)? -
TiborTamas #400996 Oké, csak hirtelen felmerült bennem, hogy ezen is változtattak. Még nem volt időm eljutni 15-ös szintig, úgyhogy ezért nem voltam benne biztos, de talán a hétvégén lesz annyi időm. -
Jaa azt lehet, nem figyeltem oda. Én 15-ös rang után arra gondoltam, hogy szintet nem lehet visszaesni. Sevront azt lehet 0-ra visszabukni szinten belül. -
TiborTamas #400994 Chevront lehet bukni, nem? Csak a megszerzett rang pontokat nem tudok elbukni. Legalábbis előző szezonokban így volt. Az úgy túl egyszerű lenne, ha nem lehetne bukni chevront sem szerintem :D -
Plata #400993 Láttatok már olyat hogy a csata jelentés nem jön elő?
Mentem két csatát,Marleen-el nem volt gond,csata végén kaptam jelentést ahogy visszarakott a garázsba,T54 ltw-vel épp harcoltam amikor valami szinkronizációs hiba vagy mi a szar miatt a garázsba kerültem,a tank meg a csatában maradt.
Nem olvastam el rendesen mi volt a baja mert idegességemben egyből rácsaptam a gombra,kb 5 perc múlva megjött t54 ltw. a garázsba,elvileg nyertes csata de se jelentés se semmi.
Csak pénzügyi jelentés jött.
Megvásárolva: A lőszerek T-54 ltwt. járművön sikeresen pótolva. Elköltöttél
Javítás: T-54 ltwt. jármű javítása sikeres. Elköltöttél kredit: 14 670
A stat mod szerint csak 1 csatát mentem.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Nem lehet bukni. -
realcsabi #400991
Tegnap E 25, ma szuperperzsa. Jól megy mostanában. :) -
Csak elméleti a kérdés nàlam is:-DD -
Sherman aszonta, hogy nem...? Nem tudom, én még rank 14-ért szenvedek. :-D -
Ott is lehet bukni a chevront? -
Igen. 5 chevron / rank pont. -
A ranked ligàkban lévö rang pontokat,a jàrmü rang-al lehet növelni,miutàn elérte valaki a 15.rangot?? -
Plata #400985 Aranyosan néz ki,de miért ilyen papír fos?
Az ágyúja sem túl fényes,gyors mozgékony ha igaz,de tök papír. -
Scheff #400984 Csak olaszosan! :) HD képeken a Progetto, azaz az első olasz harckocsi. -
Lokker #400983 Progetto M35 mod 46 (prémium tier VIII medium)
Tűzerő
Sebzés 240 / 240 / 320 (HP)
Páncélátütés 212 / 259 / 45 (mm)
Újratöltési idő 8.15 – 13.42 (mp)
Toronyfordulási sebesség 37.55 (fok/mp)
Lövegsüllyedés / Lövegemelkedés -8 / 20 (fok)
Töltési idő 31.16 / 2 / 3 (tár/lövedék/lövedékek a tárban)
Célzási idő 2.01 (mp)
Szórás 100 méteren 0.32 (m)
DPM 1.767 (HP/min)
Védelem
HP 1,400 (HP)
Testpáncélzat 60 / 30 / 20 (mm)
Toronypáncélzat 80 / 60 / 25 (mm)
Mozgékonyság
Tömeg / Terhelhetőség 35 / 40 (t)
Motor teljesítmény 652 (le)
Fajlagos teljesítmény 18.63 (le/t)
Sebesség 55 / 20 (km/h)
Fordulási sebesség 41.72 (fok/mp)
Álcázás
Álcázás álló helyzetben 11.97 / 2.85 (%)
Álcázás mozgás közben 9.01 / 2.14 (%)
Felderítés
Látótáv 390 (m)
Rádió hatótáv 570 (m) -
Kikibébi ellen voltam egy 8-as csatában és a Pudeljével mindenkit leabált! :D -
astra14 #400981 sziasztok! Nektek mennyire adja a Ranked? Én tegnap elött bementem kipróbálni,feltoltam magam az 5. sráfig,aztota bármit csinálok csak vesztes meccs....szépen bent tart a játék az elsö szinten :D Plusz még a sima randomban is csak bukta bukta hátán..mi az isten van már megint ezzel a játékkal??? Értem én h teljesiteni kell a győzelemért,de egy ember a 15böl nem csinál nyarat :D max egy unikum,de sajnos nem vagyok az :) -
Az milyen, hogy ha 10. helyen holtverseny van XP-ben, akkor mindenki megkapja a chevront :-o Most 12-en kaptunk a csatánál. :-) -
-
Malachit #400978 Akkor én mit szóljak a klánnevemmel?
Le se tagadhatom honnan játszok. 
Ha valakinek nem köszönök vissza játékon belül, bocs érte, de évekkel ezelőtt leszoktam a chat nézegetéséről. Ha külön priv-et írt, azt persze a csata után a garázsba észreveszem :) -
pett3rson #400977 Akkor legjobb, mikor a másik E-100-at nem ütöd be goldal szemből a tornyot, ott ahol elvileg minden fos tier 10 keresztülhugyoz, de Ő simán bever AP-vel...RNG, Én így szeretlek :)
mondjuk tegnapelőtt vicces volt, mert nem figyeltem hogy normál csatában vagyok, csak nyomtam a gombot, hadd menjen. aztán mikor 6000-et sebeztem és a végén kaptam mission-re is fejsimogatást, akkor esett le, hogy most nem is Ranked-en mentem...de legalább haladtam abban is :)
Utoljára szerkesztette: pett3rson, 2018.03.01. 10:31:40 -
Én tegnap a sok ghost shell és földbe lövés után mérgemben bementem egy artyval... És vesztes csatában első lettem (aztán később még 1x), aztán volt, hogy két sráfot is kaptam... Összességében 11,5 rankról 13,5-re felhúztam magam. :-D
Csak viszi a kreditet, mintha nőt tartanál. :-o
Nyilván egy Ensk, vagy Himmelsdorf esélytelen, de a többi mapon odafigyeléssel és jó időzítéssel könnyen lehet szakítani nagy stun//track assistot, szóval elég könnyű. :-D
FV td-zést akkor hagytam abba, amikor 4k dmg-el győztes csatában nem rakott be top10-be. :-D
Utoljára szerkesztette: Maala, 2018.03.01. 10:24:27 -
Lichtmaschin #400975 Engem ki borít hogy semmi haszna az armornak. -
pett3rson #400974 Olyan puszit Én is kaptam FV-től...nem is nagyon akartam erőltetni azon az oldalon a játékot :) Sajnos nekem csak egy opcióm van, az E-100. próbálok előrébb kerülni, de egyre nehezebb lesz, úgy látom. Nem baj, mert XP szerzésre is eléggé jó, legalább fejlődnek a kiskatonáim.
Utoljára szerkesztette: pett3rson, 2018.03.01. 10:00:28 -
Lichtmaschin #400973 Nem igazán ment, objects 260 mindenhol be lőttek, E100-ba 1750-et kaptam fv td-töl de 113-al sikerült kijavitanom a bukasokat és növelni a pozit. -
Frankie69 #400972 Amikor még használtam xvm-et, nálam a vatikán volt beállítva. Mondjuk azt a többség felismerte, záporoztak is a tréfás beszólogatások. -
pett3rson #400971 Tegnap kinek hogy ment a Ranked? Nekem nem nagyon, de hátrébb sem kerültem legalább... -
Still_I_Rise #400970 Én a Cook szigetek-et használom az xvm-ben. Amikor kötözködési célból megpróbálják feldolgozni az információt, az priceless. -
nemtudommivan #400969 Ez kb magyarországra is igaz. Minket is mindenki fsak uralt meg basztatott meg elárult. Aztan csodalkoznak ha utalunk mindenkit. Foleg a szőröstalpu romànokat. Jatekon belul rendszeresen megtalalnak a budos romanok es minden elozmeny nelkul belemkot mert magyar vagyok es neki nem tetszik amit es ahogy csinalok. Termeszetesen ilyenkor kapja a roman cigany jelzot ami rendszerint nagyon betalal. Xvm-ben mar letiltottam a felsegjelzest. Azota csend van. -
Lichtmaschin #400968 minap mentem egy csatát WZ-111-1G FT vel nagy ágyú meg minden. 18 lövés ből 16 talált. 6!!!! darab sebzett. mind full beszűkülve.
szóval egy gyors számolás 560*10=5600 sebzés ment a picsába 270 pennel. Hozzá teszem töltöttem közben aranyat is, de az meg lánctalpba ment. csalódás ez a WZ, úgy lövik be mintha papírból lenne. -
suba53 #400967 Erre mondják, hogy a random egyszer veled van, máskor ellened. Már rég leszoktam arról, hogy vesézgessem a mellélövések, lepattanók, nem sebző találatok körülményeit, mert teljesen felesleges ezen izgulni. A beszűkült célkereszt nem garancia semmire, és totál vak lövések is okozhatnak kellemes meglepetéseket. Ezek mindig eszembe jutnak, amikor kényelmes pozícióból lövögetem egy leláncolt brit TD tornyát elvileg pontos ágyúval. Jó, ha minden harmadik telibe találja. Ezek azért jó referenciák, mert nem izeg mozog, sokszor vakon bízik a front páncéljában és hagy elég időt a lövöldözésre, míg ki nem purcan. -
robogo81 #400966 Erről az a régebbi sztorim jut eszembe,amikor a su-100y-al airfildre tett egyszer,beálltam fasza helyre,első lövés hetzer:lánc le,végigvárja,senki nem lövi,lánc fel elindul,eltűnik a középső dombon,2. lövés:elc amx,lánc,azonnal fel,elmegy(senki nem lövi),3. lövés:kv-85,tolat le oldalt a dombról,leszoritják,oldalt full teljes szükölve,telibe a hátső görgöt,pont 2 pixel volt a célkereszt sarkában(azt se lövik oldalt,csak szemből,de pont pattogott),én betöltöttem,ő meg pont eltünt a dombon megint,felfelé persze mert szemből nem lőtték ki.eddigre már tudtam volna reptetni az egeret is,okosabb lett volna repesszel indítani,elbasztam 4 teljes betöltésnyi időt,és semmit se sebeztem,ez elég fusztráló volt,még most is lúdbőrözök ha rágondolok. -
pett3rson #400965 ja és ebből nyilvánvaló szeritnem, hgoy március 21 után jön -
pett3rson #400964 ott van az:
TIPP: Ahhoz, hogy a közlegény és veterán szint jutalmait egyszerre megszerezhesd, elég a veterán szintet teljesíteni. Emellett viszont ha egy küldetést már teljesítettél közlegény szinten, majd ugyanezt megtetted veterán szinten is, a közlegény szintért már nem kapsz újra jutalmakat.
-
tutyimutyi2 #400963 Mégis mi a faszért kell az összes kínai 122-es ágyúnak úgy lőnie mintha artyval lőnék,teljes szűkülés mellet is egyszer csak dönt és a célkereszt szélére lövi az összes nyomurult lövedékemet, ráadásul itt ez a 7-es kínai td ez is mint a falravert szar levan szarva hogy én megvárom hogy beszűküljek csak azért is MINDEN csatámban eljátsza azt hogy az első 5 lövedéket akármennyire is szűkülök és akármennyire is van a pofámban csak azért is mellé lövi a nagyvilágba. -
suba53 #400962 A google fordító megint bekavart. 
"This means that you'll get the main prize even if you didn't win any prizes for the Veteran missions."
Erre azt adja a google, hogy: - Ez azt jelenti, hogy akkor kapja meg a fődíjat, ha nem nyert semmilyen díjat a veterán küldetésekért.
Holott a helyes fordítás: - Ez azt jelenti, hogy meg fogod kapni a fődíjat akkor is, ha egyetlen díjat sem nyertél a veterán küldetésekért.
Azért van némi különbség.
Gondolnak azokra is, akiknek még nincs nyolcas vagy magasabb tankjuk.
-
suba53 #400961 Köszi, így azért logikusabb a dolog.