World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Melyik mod okozhatja, h nem tudok belépni a játékba? A töltés után fekete képernyõ jelenik meg. Tipp esetleg?
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
...vagy én baxtam el...
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Gyõzelem!
Csata: Prokhorovka 2013. január 16. 16:45:07
Jármû: Type T-34
Szerzett tapasztalat: 1 974 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 27 307
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: "II. osztály"
Gyõzelem!
Csata: Westfield 2013. január 16. 16:53:24
Jármû: Type T-34
Szerzett tapasztalat: 1 281
Szerzett kredit: 32 404
Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun, Elit lövész, Pusztító, Kiváló Lövész, Kiváló soför jelvény: "I. osztály"
Amúgy is, egyedül csak a killek számával kapcsolatos medálokért mehetne ilyen harc (kill stealing, és azért néha megy xp bónusz nélkül is), a többiért nem mivel csak utólag derül ki hogy ki kapja 😄
Komolyan, szép hosszú a lista, csak éppen azokat a paramétereket nem érinti igazán, amiért nem szeressük õket (egyedül a HP, hogy legalább sanszosan lehessen õket végre rendesen oneshotolni).
A többi nerf kb olyan, mintha egy medtankon megnövelnénk mondjuk 100kg-al a rádió súlyát vagy lecsökkentenénk a látótávolságot 2méterrel. Nerf, csak éppen semmi hatása nincs a tankra 😊
Azt hiszem ez jogos. 😊
Olyan kérdésem lenne hogyha cromwell 100%os legénységét átrakom cometbe akkor át kell képezni arra? Mert ott csak az van irva hogy heavy meg light tank legénysége nem szuperál túl jól medium tankba. és cromwell meg a comet nagyon hasonlít egymáshoz.
Chi-Ha tanknál, 4000xp-s rádió, ami csak arra tankra jó, a kövi tank meg csak 3200xp... Szeretem kimaxolni a tankokat, de az ilyen felbasz!😄
Mint Type E tulaj ezeken nem nevettem:
- Az Sd. Fgst E-100 felfüggesztés szilárd talajon történõ haladási képessége 18%-kal csökken
- Az Sd. Fgst E-100 felfüggesztés közepesen laza talajon történõ haladási képessége 7%-kal csökken
- Az Sd. Fgst E-100 felfüggesztés laza talajon történõ haladási képessége 59%-kal csökken
https://wotinfo.hu
vagy csak fikciJJJó
Persze érdemes megnézni hogy a kedvenc modjaidnak nincs e véletlenül 8.3-ra frissített verziója.
HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM
Nerf majd az lesz ha elveszik a TD nézetet <#eplus2>#eplus2>... minden más csak mese habbal.
Minden más változatlan maradt - ergó ugyanakkorát szól és ugyanolyan "pontos" mint eddig.
Tegnap pont ezt ecseteltem egy meccsben... ment a rimánkodás meg a káröröm hogy majd holnaptól lesz nemulass az artiknak... mire megkérdezem hogy tudják e mi változik?
wot nick: PsychoTrooper