World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Majd meg oldom valahogy.
OTM Editorba, belehet azt állítani, hogy amit én lövök az különbözõ színûvel mutassa a sebzést mint amit a csapat társ lõtt?

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Sõt, xvm-et nem is használom, egyedül a csata közbeni dagame számláló kell.
Csak arra voltam kíváncsi mennyire hasonlít a T54 re a med,mert ámbár kövezzetek meg ,de a kategória és a játék legjobb masinájának tartom a T54-et,és ha ezek is olyan jók vagy jobbak lennének hát el kellene kezeni nyomni ,hogy ne kapjak ideggörcsöt tõlük 😊
wot nick: PsychoTrooper
Tier10:
"A 10es viszont határozottan tetszik, neki jól áll az a lórugás ágyú, és tényleg van frontja. Olyan mintha fogtak volna egy más nemzetbeli TierX heavit és össznyomták volna 😊 Ahogy írta is vki, nincs is értelme a kínai tier X heavynek 😊 "
+
"A 10-es még keveset mentem, viszont nem agilisabb mint a T62 (malinovkán pont volt alkalmam versenyezni egy T62vel: õ jobban gyorsult, de kisebb volt a max sebessége, viszont az emelkedõket kevésbé érezte meg mig a kinai termék jobban lelassult. A dombra felérve olyan 60-70 métert vert rám). Kanyarodásban mintha egy hangyányit lomha lett volnaa kínai csoda, elõször azt hittem talán mert nehezebb, de nem az. "
Tier9:
"A 9-es top ágyúja az vmi félelmetesen lassan céloz és tölt be, messzire egész használhatatlan is, kb azt az érzést adja mint a KV1S a 122-essel, csak éppen a halálos átütés nélkül (szembõl nagyon sokat pattan a tier9-10 gépszörnyek ellen).
A negatív kitéríthetõség szinte teljesen hiányzik, ilyen dombról kikukkantok és leadok egy lövést teljesen esélytelen mert NAGYON ki kell jönni és még rohadt lassan is céloz, de még hulldownozni se nagyon lehet a buckákon mert egy apró mozdulat és már az égbe áll a csõ.
Ez inkább vmi heavy játékot igényel mintsem medet."
2x volt órám, debugpanelt töröltem, most 1 órám van, de sebzés nincs.
Mikor debugpanelem volt, 1 csatába mutatta a sebzést, akkor is érdekesen.
Ja, és valahogy a gyári damage-t látom mikor eltalálunk egy ellenfelet, nem pedig az OTM-eset.
Utálom a patcheket.
https://wotinfo.hu
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Megmondom õszintén az zavar a legjobban ha jól vettem ki a kis filmet,hogy lassabb a töltés isõ mint a T62-é de azért az a 400-500 dmg,meg a 260-400x pennel azért morbid!!!
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Szinte minden tierben jobbak a kínaiak mint bármelyik!!! ez normális ?
VK 3002,Panther, Panther2 mennyire nehéz át szenvedni?El lehet azért játszadozni ezekkel a tankokkal?Ellenfélként nem egy nagy kihívás egyik sem.E-50re pályázom.Szeretnék egy nagyon jó med tankot, Pershing volt az uccsó amcsi ágban ami tetszett, Patton nem jön be és ráadásul véletlen eladtam.Mindenképp szeretnék egy jó medet.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
WOT nick: tepi1
Kínai M5 meg a Chi-ha ágyúval egész jó.
WoT: Nishizumi77
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Sosem lesz kész a frissítésem. Leállt a letöltése.
Megpróbálom közvetlenül letölteni a 8.3-as patch-et.