World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vinki1
alpból is van óra a játékban vagy valameik moddal raktam fel?

akkor eszedbe ne jusson kifejleszteni, hajts rá nyugodtan a Maus-ra ..

A mednek 60 fokos, a hevié 68. Mind a kettõ 120 mm.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

vinki1
Köszi.Szólok ha akármi.<#nevetes1>

http://www.youtube.com/watch?v=sbXYIgpSxZM&list=UUHCIy1ZpCaL-k-WX-dc8hUw&index=7

2:15-nél a lényeg, mondja a srác is, hogy átlövöldözik többnyire, ugyan vannak lepattanok, de tier10hez képest gyenge a páncélzata, fõleg hogy a mednek is ugyanolyan a páncélzata.
15 perce kérdeztem én is 😊

Legegyszerûbb az XVM-ben átkonfigolni hogy a sebzéspanelt lejjebb tegye.

itt a konfig tool

Hitlognál az X és Y positionnal tudod odébbtolni a sebzéslistát.

Ha rájössz hogy lehet eltüntetni az órát, szólj 😊

vinki1
Sziasztok.azt szeretném kérdezni hogy ki tudom-e kapcsolni az órát valahogy?-mert felraktam az xwm-et és most 2óra van 1máson-és még azt is le takarja hogy mennyit sebeztem.Köszi.

oneal1
köszi a segítséget mindenkinek!

!Forza Ferrari!

A páncélzatáról itt egy kép.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

mondom FELETT .. nincs kedvem utánanézni / számolni. én teszten nem éreztem gyengének a hull-t, ~10 csatát mentem vele, tarolt mindig. sztem legalább olyan jó, mint a T110E5.

Ahogy Lammaer mondja. Egész Audio mappa Res Modsba bemásol, a mod fájlait beletesz, és megy a dolog mint a kisangyal.
Olyan 265 effektív körül van a kínai X-es hevi frontja AP és 320 HEAT ellen + szemben a IS-7-el be lehet forgatni, amíg át nem lövik a vékony oldalát.

Egyáltalán nem gyenge, viszont a tank alacsony, és a páncél alapból aránylag vékony, ám igen éles szögben döntve. Ha nekihajtasz és lenyomod a csövet amennyire csak lehet, akkor biztonsággal át lehet lõni a 10-esekkel, vagy magaslati pozícióból, csak kisebb legyen a becsapódási szög mint a nominális.

Messzebbõl, kis szögben a homlokpáncél felejtõs. Élesebb szögben el tudom képzelni, hogy 400-as átütésû HEAT is pattanhat.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Nem lehet hogy itt is azegész sounds mappát be kell másolni a mod könyvtárba és felülvágni azzal amik a modban vannak?

hát most viccen kívül lehet, hogy az e-100nak a hullja jobb annál😄 de az IS-7es kis háromszöge tuti erõsebb😄
oneal1
leszedtem köszi!
nagyon jók volnának a hangok, de össze vissza szól, mintha 2 tank hangjánál nem adna többet vagy nemtudom, pedig nagyon baba:S

ja és a lövéseknek nincs hanga

!Forza Ferrari!

200mm effektív páncélzat Tier 10ben? Szted az mit ér ott? 😊

arl44nek már 212 az átlag penje. Bl9 szintû ágyúk már könnyedén átlövik. A tier10-es tankokról pedig ne is beszéljünk. Az IS-7 matricát csinál belõle. Fõleg a kínainak szarabb a penje, szarabb a páncélja(jóval), és mozgékonyságba se sokkal jobb. 120mm-es döntés, akkor használna talán valamit, ha pike nose lenne. De még akkor is IS-7 bõven jobb! Gondold el még IS-7est is belövöldözik, pedig annak 150es pike nose van. Jó persze IS-7nke van talán az egyik legjobb frontja a játékban.

Sztem alkalmatlan lesz CW-re a kínai. Csak azért így sztem érdemes ezt elmondani, mert itt már úgy lett beállítva, hogy mennyivel jobb, mint az IS-7, de közel nicns hozzá, sõt még a t110e5höz se!
én tudom! azért, mert nem akarták!

sziasztok ki tudja miért nem rakták bele a type 59-es med prémet?
Gnomefather's Engine Mod-ra guglizz rá.
120 mm .. de annyira döntött, hogy az effektív tuti 200 felett van .. nem lövik azt át akármik ..

Ott az óra.... 😊

valamelyik mod okozza, de nem emlékszem én sem, hogy melyik
kizárt dolognak tartom a heavy tank CW-re való alkalmazását, mivel a forntpáncélzata még az angol heavynél is gyengébb!!!
patchaou
A sebzés statisztikáját át lehet rakni máshová, nálam a saját csapatom alatt mutatja.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Szerintem felraktál valamit ami órát tol az xvm mellé.
Nálam semmi extra nincs.

lehet, hogy nem a tornyot kéne lõni😄 Mert atestét tier6os tankok is átütik 😄
oneal1
hali!

van esetleg más hang mod is ami a tankok hangját változtatja jobbá vagy csak ez a gun mod?

köszi!

!Forza Ferrari!

Kinek van arra ideje? 😊

De egy hajszálnyit én is a kínai felé hajlok, Type legénységnek sem árt egy kis változatosság.
popey8
Most. De mi lesz miután nerfelik õket, azaz - Lammaer után szabadon - finomhangolják?😊 Lehet rontanak annyit rajta, h egyáltalán nem lesz jobb.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Most gyárilag raktak a lag jelzõ mellé egy órát? Pont eltakarja a sebzés statisztikát...

Artman
Sziasztok!
Honnan és melyik file-t kell kiszedni, hogy Sniper módban eltünjön körül az a sötétítés a képernyõrõl?
Elõre is köszi 😊

március

Én meg azt hogy kínai light. Sztem jobbmint a med és a végén ugyan úgy rá lehet kanyarodni a med ágra.
de azért vki írhatna akkor már a teszt szerverrõl aki jártas benne, hogy kb mikor várható..elõre is köszi
Told párhuzamosan a kettõt.

Amúgy most kínait mondanék, az jött ki frissen, az az ami erõsebb lehet amíg be nem finomhangolják 😊

toocha
Hehe.. most nézem a kínai tier2-es tanknál a 2-es szintû ágyúból lehet kifejleszteni egy 1-es szintû ágyút...LOL

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

szembõl nem vitte be csak sokadikra azt még megjegyzem...de kemény dió volt szembõõl
arannyal nem akarta bevinni a t62a(jobb az átütése mint az is7-nek) a 113-at...gyorsabb is az is7-nél.jobban fordul...abszolút új cw favorit tank sztem..
popey8
A véleményeteket kérném egy kérdésben, fõleg azoktól, akik CW-znek is: érdemes ráhajtani a T10-es kínai medre és/vagy heavy-re? Átveheti vmelyik a szokásos tankok helyét?

Azért érdekelne ez a kérdés, mert korábban volt szó arról, h a T10-es heavy sokkal jobb, mint az IS-7 ugyanabban a szerepkörben. Klánban még nem kérdeztem, mert nem jutottal el odáig, de majd ott is érdeklõdök ez ügyben.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Na, jól fel van adva a labda, orosz med ág, vagy kínai med ág????
Én BF2-t toltam nagyon intenzíven, ott a vadászok voltak az artyk... húzod a zászlót a squaddal (urambocsá mindannyiótok még jármûvet is szerzett), jött a vadászbombázó, odavágott egy bombát azt halt meg mindenki. A mi vadászaink meg persze nem a légifölényért harcoltak, mert sokkal nehezebb lelõni egy másik vadászt mint odakúrni egy bombát egy zászlóhoz és beszedni 3-4 fraget.

Aztán szerencsére jött az infantry only mód, na onnantól kezdve jobbvolt 😊

pointer4
Ó, meséld csak, mikor játszol ? 😄 Kéne a master tankerhez 😄
sziasztok. egy hülye kérdés: vaki tippeljen mikor lesz vajon teszt szerver 8.4. mert beleszerettem😊 és nem nagyon figyeltem eddig mettõl -meddig milyen idõközönként van.
Thx :-)
toocha
Van bizony. Wot magyar portálon több faszányos moddal együtt, vagy Wotinfo oldalon.
(ingyenreklám Jacktornak)😊

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

Elbúcsúztam csillió free xp-tõl.

Megvásárolva:
110' vettél. Elköltöttél kredit: 2 600 000.

Tudtam én hogy sokkal jobb lesz mint a teszten volt, stock toronnyal is pattog mint a kisangyal. 😊

Csak a stock gun az ami kicsit fáj rajta .. 😊

Sziasztok :-) Van már mûködõ xvm-mod 8.3-hoz??
popey8
Végre meg van. Ennek a modnak (Minimap_Locastans_082_HD), a gui_settings.xml nevû fájlocskája okozza gondot. Szerencsére ehhez már van 8.3-as verzió.

patchaou
Jó lenne ez, csak szétkúrja a tankok neveit mindenhol. Szóval mûködik 8.3-al, csak nem 8.3.-hoz való.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú