World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Miért lenne balfasz, attól hogy menekül?

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Master91
Hasznos ha a Reload!-ot gyors billentyûre állítod.

Ha franciával, ha artyval nyomom, sõt, még Su-val is használom gyorsbillentyûn.
Pont ezért utálom a francia csapattársakat,arty meg scout meg elmegy,de med meg heavy már esélyes hogy balfasz és ha gáz van menekül.

Már van LifeStraw víztisztítóm, még a sáros tanknyomból is ihatok miközben gyönyörködöm az színjátszó gombafelhõkben 😉

280 élettel 1 amx 50100al 50 mp töltési idõvel az elsõ sorban maradni nem egészséges. Nemhogy elvonni a tüzet a full hp-s T34-rõl, amiben õ ült.
Meg azért feltételeztem, hogy 1 600hp-s T34-el, iletve 1 700hp-s Is-el elbír hulldown pozícióban. Ha mást nem, akkor feltartja õket addig, amíg betöltök.
Ezért hagytam ott.
Nem is lett volna itt semmi probléma, ha normálisan indítja a beszélgetést, nem pedig így: idiot amx.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Fogarasi Árpi vagy-e? Ha kell zacskós arzénmentes víz keress meg privábta.
Én nem. Elsõsorban gyõzni szeretek, ezért ha úgy ítélem meg a helyzetet (gyakran), hogy bukás szagú a dolog hátrébb megyek keresni egy jobb védekezõ pozíciót. Kivéve, ha jó játékosról van szó, aki ha meghalok megbosszul / képes még alkotni.
Veszek megint egy kartonnal az atombunkerbe 😄

Az hogy agyilag nem fogta fel, hogy egy töltõ AMX semmit nem tud segíteni cirka 40 másodpercen keresztül, mivel tölt.

Maximum húspajzsnak lenne jó, de randomban ismeretlen emberekért többnyire nem éri megcsinálni, mert átlag esetben még seggbe is lõ amikor bevetõdsz elé. És akkor még le is nooboznak.

Azt szeressük 😊
Ha jól láttam a Sparban most csak 599 lesz a babkonzerv füstölt hússal... 😊

mi köze van, játéktudásának ahhoz, hogy otthagytad? Nem igazán értem
én soha nem hagyok ott senkit, sõt próbálom elvonni a tüzet a másikról ha már alig él
Lesz valami hétvégi akció vagy nem?
Srác beszólt nekem mekkora noob vagyok amx50100-al, mert nem segítettem neki, hanem otthagytam és kilövettem magam.
Igen hátramentem tölteni, de nem számítottam rá, hogy belefutok 1 td-be.

Õ volt az aki beszólt.

Nincs a srácnak olyan 8as tankja amivel elérné az 1000 átlag damot.
9esekkel is éppen meglövi. pl.: E75: 1000
Úgyhogy csata után elbeszélgettem vele kicsit. <#nevetes1>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Tono34
Azzal is pattogtam a KV1-rõl.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Mostmár ott a Churchill I, ami elég nagy kihívója.

wot nick: PsychoTrooper

Sunsetjoy
Ja persze, de azzal a trollgunnal én nem tudtam volna megcsinálni, hogy kipörgök közelharcban egy is3-at, hogy minden lövésem talál, kinyírom. Ha egyet pattint, cseszhetem. Az oldalára nem tudtam nagyon lõni.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Én ráraktam a loltraktorra is, de felborult... 😉

pointer4
Az semmi, én még a obj704en is, meg a 268on is az van 😛
WTF. Lend-Lease ág? Vagy overlord megint hülyeséget beszél?

OverlordJanuary 18, 2013 at 12:08 PM

masterof kiteflying,

no, 8.4 won't contain British TDs, tho there will be some other British tanks.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

patchaou
A mesterlövésznél a leghosszabb sorozatot fogja a statodban mutatni, az nem darabra megy ha jól emlékszem.

SU témához csak annyit, hogy SU-152-tõl az ISU BL-10-ig trollgunnal toltam végig 😄

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

oneal1
gratula!

!Forza Ferrari!

Jogos, a hiba az én készülékemben van. Azért odaírhatták volna az ilyen egyszerû lényeknek, mint én. 😊

Mit nem lehet ezt érteni? Ha ráviszed a csíkokra az egeret, akkor kiírja mi micsoda...😄 Pl. piros: átlag átütés/dpm.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Hát.. ha ráviszed az egeret a sávokra kiírja mit akarnak jelképezni. Elsõ az átlag átütés, második a dpm, páncél, HP, LE/t, végsebesség.

Nem terminátor példány,csak tudni kell a gyengéit.
Ellenben tényleg sok retard tolja vele,mert "legyõzhetetlen".
Aztán,mikor szétkapják õket,sírnak..
😊
szabii98
most hányas pöccsnél jár a játék?
és mi lesz a kövi pöccsben?

I met God. She's black

Jah, a kv1 az egy csíter tank. Nyeli a lövéseket, mint kacsa a nokedlit. Sebzés meg sehol. A m4a2e4-el legutóbb a hátuljáról kb 6 méterrõl 90 fokban a 10-bõl 9 pattant, pedig mindegyiknek át kellett volna ütni. Nem is foglalkozott velem. Azért a végén csak megdöglött. 😊

vörös ördög....
[/url][/img]
I.C.ram
Mert megunom, mindig olyan ágat kezdek az újjal, amivel még nem toltam. A régi accountjaimat pedig eladom, így a beléjük õlt pénz is visszajön. Ennyi 😊 sose érdekelt a stat.
kv-1 tetû lassú, de egyébként tier5-ben kinyír 1v1-ben bárkit (sok élet, jó páncél, nagy alfájú gyorsan töltõ ágyú) kv-1 op tank nem hiába a sok vérvörös azt választja farm tanknak
Hát nem mondom én sem kapok minden csata után,de már nem elõször veszem észre hogy csata után pl. Mesterlövészt kapok,összesített medáloknál pedig nem adja hozzá 😞

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

A 122-essel, aranylõszerrel 370-et ütm 160-as pennel. Az 25% eltéréssel, ha annyi éppen 462. Szóval max sebzés esetén simán agyoncsap. Viszont lassan tölt és lassan céloz. Ne álldogálj elõtte. 😊

Én még "kitüntit" se kapok...

Te milyen tankban ültél?

Ha kicsiben, simán megtörténhet hogy egy lövéstõl elfüstölsz (a leírásod alapján te nem KV1-ben ültél, tehát a százalékok nem mondanak semmit), ha nagyobban akkor is kaphatsz kritikus lõszerrekesz találatot, amitõl instant felrobbansz.

Hiába kapok új kitüntit,összesített statisztikámban nem adja hozzá 😞 Valakinél elõferdült már hasonló?
Most prémium lõszerrel lõttem a KV1-est és két lövéstõl csak 60 %-os lett engem meg 100 %-ról egy lövésbõl kilõtt....Ez hogy lehet?Ennyire jó az a tank?Akkor olyat fejlesztek...
Sziasztok.
Nem sokat játszom a játékkal így magasabb tier elérése nem mostanában fog bekövetkezni.
Pantheren sokáig fogok idõzni. Így az lenne a kérdésem a tapasztaltabbakhoz, hogy miket érdemes rá kifejleszteni? Esetleg a legénységnél a + tulajdonságoknál mit érdemes választani. Ha már leragadok itt. Legalább legyen a lehetõ legjobban felszerelve, fejlesztve.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Hiába lövöm PZKW4 -el a KV-1 est,õ meg simán kilõ.Így elmegy a kedv a játéktól...
Nem a pattanás miatt döntöttem a stock gun lecserélése mellett. A pontossága nem éppen sebészi (0,5...) ezért ha értelmesen akarsz dolgokat eltalálni, akkor bizony közel kell menned, és a páncélja meg nem túl acélos. Városi pályán ez nem akkor hátrány, meg jobb csapattal, de néha suicid tud lenni. Aztán van, hogy a 218 pen pattan a KV-1S testérõl, olyankor meg cumi van a 16 seces töltés alatt. A 6 secenként, távolabbról leadott 300-400 sebzésû lövések jobban bejönnek. Az inkább egy tankvadász játékstílus, míg a másik egy echte rohamlöveg. Nem roszabb, de nekem jobban bejött a top gunja.
Én annó az egész SU152-t a stock gunnal vittem végig. Igaz, akkor a HE még nem pattanhatott mint ahogy mostanában teszi.

Nem véletlenül a Chaffeet kérdezte és nem a T50-2-t 😊

Én tologatom mostanság a chaffee-t, most hogy igy feljött a téma, elképzelhetõ hogy tényleg kicsit kedvezõbben kezeli a MM és kevésbé dobja fel high tierbe.

Ami nekem annyira nem is baj, mert passzív scoutra van már 2 tankom is, ezt meg úgyis afféle zseb medként szoktam használni, kicsit mostohagyerek nekem scoutolá szempontjából.

Sunsetjoy
Köszi a véleményt.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Engem az érdekelne, hogy minek kezdesz új accountot (fõleg harmadikat).
A régi accal nem tudsz menni kis tankokkal?

Avagy... csak nem statribancnak teccik lenni?

Az én véleményem szerint igen, sokkal jobb úgy. Nem mellesleg amúgy is ki kell fejlesztened egyel késõbb, az ISU-152 fejlesztése közben. De ott meg szophatsz hatos löveggel Tier IX és X vasak ellen, amíg ki nem fejleszted.

Viszont a stock gun nekem annyira bejött, hogy a középsõ ágyút fel sem raktam, azzal húztam ki a top lövegig. Onnantól az a kb 6 secenként bevitt 400-as damage eléggé a gyilkos kategóriába emelte.
nekem t-50-2-vel nem tûnt fel, hogy változott volna az mm felrak 10-esekhez is, de leginkább 8-asok közt kell menni. vk2801 a gold ammo óta brutál, de ha azzal lövöldözöl tuti termeled a mínuszos köröket