World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sunsetjoy
Arra a su-152-re tényleg kell a d25, vagy milyen topgun? Ér annyit a gyorsasága? Még nem járok, csak a korábbinál...

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Aki Chaffee-val játszik észrevette, hogy teljesen megváltozott az MM-je? Régen 90%-ban legnagyobb szintû csatákba rakta. Direkt erre is fejlesztettem a legénységet, passzív scoutnak, 8-as artyknak segíteni. Imádtam ezeket. Most meg 50%-ban felsõ harmadban vagyok vele és nem is találkozom nagy tierû csatákkal. Ezekben a csatákban viszont a VK2801 az úr a troll gunjával. El is rakom egy idõre, hátha visszateszik a régi MM-jét valamikor. Meg úgy általában is azt látom, hogy nagyon megszaporodtak a light tankok a csatákban. Régen alig voltak. Túl sok ágat indítanak el, nem föltétlenül jó ez szerintem.

Stockként gold ammot bele, aztán lehet brutálkodni. Igaz, hogy 4800 pénz, de még úgy is ki lehet hozni plusszosba simán a köröket. Jó kis trollgun volt, bár top ágyú valóban sokkal jobb.
Szép Napot.Az lenne a kérdésem hogy másnál is elõfordul-e hogy nem frissül statisztikámban a medálok száma? Pl. hiába kapok "Mesterlövész" "Top Gun" kitüntit... nem számolja hozzá az összesítésben. 4 osztályos kitüntetéseket viszont számolja.
Úgy utáltam ezt az SU-152-t stock ágyúval meg stock lánctalppal, hogy elmondani nem tudom, de most már "kimaxolva" remek kis járgány, 7 másodpercenként 350-400 damage, igaz a pen nem a legjobb az armor meg egyenesen sz..., de ha megszokod használni akkor pusztító 😊 Gondolom ISU BL gunnal még nagyobb 😊

Solten
<#eljen> megy ez neked ha nem gyengitelek szakaszban... <#hehe>

Saor Alba

Solten
Vannak un. statribancok, masodik acc-al, csak tier 1-2-ben pedofilkodik es megy 4k meccset a loltrakijaval. Multkor be is koszont az egyik (64% win ratio, 2800 eff): "milyen erzes folyton cumizni ezzel a jatekkal?". Kis arcot elsokent szedtuk ki meg legyalultuk a papiron eselyesebb csapatat a piroskakkal (kinai loltraktorral robogtam) 😊

Saor Alba

Nálam kismillió mod van fent,de látom a lövedéket.

Master91
Jó hír:

http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1271188541&no=199396 alapján rá kerestem a cameras.pyc -fájlra, World_of_Tanks\res_mods\0.8.3\scripts\client\AvatarInputHandler -mappából ki vettem , és már látom a lövést.
Köszönöm!

Rossz hír:
Arty nerf, grille 650-et csapott a szegény Su-mba 😞
popey8
Végre vmi sikerélmény is mára. Hála az égnek 1db vacak arty volt csak.

Aki akar egyet mozizni...😊

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Master91
Valaki meg tudja nekem mondani hogy patch óta mért nem láttam egy nyamvadt lövedéket se???

Haver se látja még a saját lövését se, pedig õ 0 moddal nyomja.

I.C.ram
Pont ezért idegesítõ 😊

Ez lett volna a 3. accountom, de hagyom inkább a francba. Már egyáltalán nem szórakoztat úgy ez a játék, mint régen, pedig béta óta nyomtam. Semmi újdonság nincs benne. 3 havonta kihoznak egy új tech treet, meg 1-2 mapot, és ennyi. Szokásos forgaókönyv: új techtree imba, mindenki elkölt csomó zsétt, aztán nerfhammer. Berakták a gold ammó kreditért faszságot is, már a páncél se ér szart sem. Egyedül a sebesség, ami számít, de akkor minek van a sok lomha heavy? Teljesen felborult az egyensúlya a játéknak. Egyre nagyobb szar.
Trentaro
azert lehet beleszolasod. 😊
mondjuk itt nem teljesen gyoker volt a legenyseg.
es gyozelem lett 😊

Nem biztos, hogy nincs igazam...

Õszintén.. sztem Tier4-ig, fõleg ha gyökér legénységgel mész, kb semmi hatásod nincs a meccsre 😊

Az csak olyan mint amikor bedobod az elsõsöknek a labdát, azt szalad mind utána 😊

I.C.ram
Le is törlöm ezt a szart...
I.C.ram
Na, nekem most lett elegem 😊

Kezdtem egy új accot, de nem bírok túljutni a t2-esen szarokon, mert állandóan gyökér csapatokba tesz. 22 csatából 15 vereség. Nevetséges. Alig tudtam lõni, mert mire odaérek valahova (D1), már vége.
Azt hittem, benne van abban a modpackben, amit letöltöttem. Úgy voltam, ennyi erõvel meg is nézhetem. Pillanatnyi elmezavar, eddig is megvoltam mindenféle mod nélkül. Csak Duke Nukem meg no chat mod-om van.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Hoppá, magyar nyelvû a csata utáni info panelod? Frankó, eddig csak angolul ment.
popey8
No comment...
Vagyis lenne, de az nyomda festéket nem tûr.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Õõ... az XVM mióta növeli az FPSt? 😊

patchaou
Olyan volt már velem is. Egy kis xvm konfigurálással el lehet ám tûntetni a pirosakat is 😊 Bár attól még ugyanolyan növények maradnak.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Csinálj, úgy, mintha nem tudnál magyarul!!!
Köszönj a közterületesnek, hogy: Siema! Kto pl?

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Bölcs döntés 😊

csoszi87: Mi az hogy 1 sárga ember sem volt ennyi kínai tankhoz?
patchaou
Vagyis Oddballnak, na inkább megyek aludni 😄

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

megbüntetnek ha nem takarítom le -.-"
Na jó. Itt fájdult bele a fejem. Az a modpack amit némi FPS-növelés reményében felraktam, csak telehányta egy csomó rikító színnel meg fölösleges információval az interface-t, FPS meg nem lett jobb. Inkább nyomok egy clean installt napközben, annyit nekem nem ér.

Miért?
A te pakkodban nincsenek vörös játékosok?
1 olyannak nagyon örülnék. <#nevetes1>
Lehet eddig is rengeteg volt, de így az ünnepek környékén megszaporodtak.
Ma volt olyan csatám én voltam zöld, mindenki más piros.
Még 1 sárga ember se volt.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

patchaou
Mellényomtam, Lammaernek szólt.

az a baj hogy engem most semmi nincs a gameben ami érdekelne a Tiger (P)-n kívûl.... (ezért is megyek rá)..... mostani peccs semmi, pici occó tankokhoz hozzá se nyúlok... kövi peccsben valszeg német leopard ág jön... szintén hozzá se nyúlok.... ez vagy 2-3 hónap :/ na majd farmolok... Tiger P-vel <#email>
Majd elolvad.
Meg a járkálók letapossák. <#nevetes1>

patchaou
Jaa, akkor Te nem is az Én pakkom töltötted le 😄

remélem sopronban laksz! 😄DD
Ezt is letöltötted?
XVM Stat 1.1.0
Engem nem hinném, hogy mostanában lázbahoz valami akcijó.
8as tankom van 2, meg 2-t venni kellene még. Ja +2 9es tankot is venni kellene.
De lejárt a prém. Így meg nincsen pííz rá.

A havat már a leningrádi akció keretében kaptad.

...bassza meg, már megint esik. Holnap lapátolhatok megint.
A res mods-ba másoltam, kivéve ami vehicles, mert az nem kellett. De nem látok itt exe-t.

Azért a winráta is sokat elmond.
A 47% alattiért már erõsen meg kell dolgozni.
Oddball: annyi vörös Löwét, meg Is3at fogsz ezután látni, elmegy a karácsonytól a kedved.

Ám tippje van valakinek, hogyan lehet 320 effet összehozni 12000 csata után?

na remelem holnap kivágják a fõoldalra a leningrádi akció részleteit és kiderül hogy lesz-e féláron VK3001P vagy nem.... max megyek havat lepátolni 😄
A win %ot nem kell nézni, elég csak azt hogy az aki mögötted áll milyen szinû... csak hogy tudd, fog e blokkolni 😄

Bocs, Márijó!
Rosszul írtam.
De befejeztem, nem offolok többet. <#nevetes1>

patchaou
Ha azt töltötted le amit Én linkeltem, és a pakkot a játék fõkönyvtárába másoltad, akkor a játék fõkönyvtárában. Ha nem volt még xvm-ed akkor kelleni fog még más is. EZT telepíteni kell. Lehet hogy gépet is újra kell indítani. Aztán az xvm-stat exevel indítani a játékot.

Eddig elég volt, ha menet közben és a végén anyázom, de úgy látszik, lehet már az elejétõl is.

Kérlek ne általánosíts!
Ez nagyon sztereotipikus.
Kalányos Ricsárd Máriónak hívnak.

A játék könyvtárában, már ha odatetted.
A vezetékneved nem Rézmûves, Kolompár vagy esetleg Gáspár? 😄

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

Mi a csöcs, te még XVM szûz vagy? 😊

Az könnyen meglehet.
Pofátlan már nem akartam lenni.
Meg nem fért volna el a kezemben, mert 1ikben a benzines kanna volt.
Másikban meg 2 kakas, amik még veszekedtek is.
Szomszéd meg majdnem felkelt.
Már így is gyanakszik az áram miatt.
Feltûnt neki, hogy megugrott a villanyszámlája, anyukám meg egész nap mos. (ha már ingyen van kihasználjuk)
+ lehet az is gyanús, hogy a kábelt a hálószobájukon keresztül vezettük el.
Állandóan kérdi, mi az a kábel, de mi meg úgy csinálunk, mintha nem látnánk.

Negatív.

Hol van az exe?

patchaou
xvm-stat.exe-vel indítod? Volt már korábban xvm?