World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Attól félek én is. Így csak megmaradsz bohócnak.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Akkor mostantól legyél minden CWn, nehogy elszalaszd a pillanatot.

(a klánvezírtõl meg bezsebelem a fejpénzt, hogy csináltam egy permanens CW embert 😄 )

Amúgy nem is értem, a CWn nem rohamozunk, múltkor is be kellett bújni a házak közé, és ott magyarázta a parancsnok, hogyan bújjunk el minél jobban 😄

Hát, majd ha látlak elsõ sorban rohamozni normális tankkal CW-n, akkor én se piszkálódom.

Ha neked nincsenek játékstílusbeli preferenciáid (mert az a mérvadó, pl jobban szeretek ölni mintsem hagyni hogy mások oljenek miközben fórumozok a másik ablakban 😊), akkor praktikusan a med ágon menjél.

Csak azért, hogy elkerüld a med-light-med legénység konverziót, plusz igy a skilleket is a medre gyúrod (pl nem kamot raksz elõször, amit egyébként scoutra muszáj elsõnek választani).

ÁÁ de utálom ezeket a kv-kat simán átkéne lõnöm bár lehet rossz helyen lövöm( lánctalpon a páncélt ott elméletileg kisebb neki) de 5 bõl 1-2 ha sebez(HA).
Pedig már TÖBBször is voltam 😄
Na jó, a TÖBB az sigorúan az "egynél több" értelemben.

Amúgy szórakozásból játszom, szóval sztem az normális hogy azokat tolom amik az én kezemben jobban muzsikálnak, ami meg nem jön be, megy a levesbe.

Ha mazochista lennék, akkor is inkább a mellbimbómra akasztott láncokon himbálóznék a plafonon minthogy valami übergagyi tankal baromkodjak egy játékban 😄

szerintetek light vonal vagy med vonal a jobb a kínai med 10-es útjának?
<#eplus2>

"Én azt nem értem, hogy miért nem tökmindegy ki lövi ki az ellenfelet, amíg nyerünk? Az a minimális xp semmit nem oszt, nem szoroz."

Utóbbi idõben úgy tapasztalom, a kill irreálisan sokat számít a véglszámolásban.

De még ez se lenne baj...de hogy kis tier-ben komolyan növények vannak...hát az elsõ percbeb vesztettünk három tankot, mert egymást lõtték ki. Kapásból. Legalább a pirosat lõnék, ne a zöldet.

Áh, erre nem pazarlok. De elõtte szimpla PzIII frontjáról lepattant minden lövés. De legalább gyors , az igaz

Ja, emlékszem. Ami nem apró autoloaderes troll tank vagy aktuális OP vacak, az már Lammaert már nem is érdekli. Kláncsatára meg sose jössz be.

Jó oda vacak, ha van fölös pénzed vegyél bele APCRt azzal már mindjárt 130mmert üt át.

WoT: Nishizumi77

Jó persze..tudom ilyenkor scout-olni kéne vele...de broáááf

Hm. Most rakott be tier 8-ba a 81-es átütésû ágyúval...poén.

MM csoda elsõ játékom Pz38Na-val elsõre berak artyt top tanknak de jó .-.O
remélem sok kv-1s lesz.... úgy fogom õket égetni 500 méterrõl stuggal hogy azt se tudják mi van 😄 ha meg meg is látnak úgy sem találnak el 😊 ha meg eltalálnak akkor letalpalnak xd
Stock ágyúval? Mert az elég gagyi, viszont a Chi-ha ágyújával elég jó. Sokkal jobb mint az amcsi stuart.

Maala
KV-1S ftw!

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Tyû. Errõl a Made in china Stuart-ról mi a véleményetek? Vicces hogy a vele egy tierû tankokról úgy pattog mint a kecsekeszar a deszkán.

Én általában tankot húzok, vagy pénzt farmolok.
Csak Funból nem játszok 1 tankkal sem.
Kivétel a Cw, század.
Tehát (fõleg ha olyan a tank, amit rühellek, és szeretném átugrani) akkor nekem számít az a pici xp is.
Ha meg olyan a tank, amit szeretek, akkor azért szeretnék vele jó statot.
Majd ha nem tolnak ki a fedezékbõl (mert neki az a kedvenc helye), akkor én is elkezdek azon gondolkodni, hogy udvarias legyek ismét.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

hát ebbõl nem lesz féláras VK3001P :/ sebaj... farmolok majd Stug III-al
Maala
Ez hülyeség, normális ellen számolja, hogy épp kifogyott a francia tank, inkább neked kellene figyelned, hogy "baszki, francia van mögöttem, aki ha kitáraz, le fog lépni"... Talán elõre is kell gondolkodni.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

+70% lóvé a KV-1Sel? Remélem Lammaer is arra gondol amire én 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Én azt nem értem, hogy miért nem tökmindegy ki lövi ki az ellenfelet, amíg nyerünk? Az a minimális xp semmit nem oszt, nem szoroz.

Kint van a hétvégi akció :
Special - Leningrad: The Siege is Broken!

Most jut eszembe:
Mirõl beszélünk? Killsteal?
Olyan játékban, ahol hiába vagytok csapatban 15-en, mind a 15 a saját érdekeit tartja szem elõtt.
Mit sem törõdve a másikkal belezúg a tûzvonalba, hogy 1et kilõhessen. (Azután beírja, hogy hülye vagy, mert nem figyeltél rá is)
Leszarja, hogy hány killed van, az utolsó neki kell.
(Még akkor is odalõ, ha tudja, hogy lehet véletlenül téged talál el. Volt már rá példa, hogy épp a 6. killem körül köröztem, amikor véletlen kilõtt a csapattárs)
Úgy áll meg/úgy áll oda a sarokhoz, hogy más véletlenül se tudjon elférni mellette.
Hiába spotolom az artykat 1 percig, nem lõnek oda a miéink, mert õk az 5 mp-vel hamarabb spotolt heavyket lövik.

Tehát ezzel azt akartam mondani, hogy mivel az xp a sebzés után jár, és mivel mindenki azért küzd, hogy neki több legyen, így 1 ideje már engem sem érdekel, hogy kinek a prédájába lövök bele.
Az utóbbi idõben már nem is lehet olyat látni, hogy valaki átadja a killt a topgunhoz. De ha még õ át is adná, biztosan lesz rajta kívül 3 aki meg leszarja és csak azért is odalõ.

Tehát ebben a játékban etikai kódex alapján játszani és utána errõl vitatkozni a fórumokon eléggé érdekes.

Ha van esélyem rá, hogy több xp-t szerezzek, akkor odalövök már én is.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Nyilván, armor nélkül sztem más tankkal se állsz oda vagizni 😊
Többnyire ez nem 1vs1 lovagitorna, gondolom te is öltél már meg olyan ellenfelet akit mások kezdtek el elõbb lõni 😊

Azért egy 1000-1500 Hps tank kivégzését én nem tekinteném továbbra se killstealnek, se azt hogy a kitárazás után franciska visszavonul és nem várja meg hogy az ellenfél a következõ 40-50 másodpercben szépen egyenlítsen rajta.

Type T-34el voltam és rámjött 3db T5ös tank: T-34,T1 heavy meg egy M7. Elintéztem mind a hármat csak sajnos utána hátba lõtt egy ünneprontó T-25 😄

Akkor is kell neki valaki, aki legyengíti a prédát, vagy fogja a lövést.

Hát városban esetleg, de amúgy könnyen artycsemege lehet egy elöl bujkáló franciska.

Mindegy. Ez inkább rape szituáció, mint csikicsuki. A legtöbb francia használja az újratöltés gombot, ezt észre kell venni és bele kell kalkulálni.
Nem hátrálsz ha 3 ellen van veled szembe? Milyen csikicsukira gondolsz egy 1 vs 3 szituációban?
Fõleg ha rájönnek hogy a francia éppen táraz és két legyet üthetnek egy csapásra. Gondolom sokat játszottál velük eddig.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Ebben mondjuk van vmi, voltam már ilyen helyzetben és jól esett hogy a hátam mögött az éppen tárazó lorrie csúnyán nézett az ellenre és ezért azok nem mertek jönni.

Másfelõl, én számolom mennyit táraztak ki, és irgalmatlanul kimegyek egy high tier franciára még akkor is, ha tudom hogy a vele lévõ másiktõl bekapok 1-2 lövést.

Plusz a franciák tudják, hogy általában ÕK a prioritásos célpont ilyen esetekben. Meglepõ módon még a gyökerebbje is pillanatokon belül célpontot vált, ha megjelenik egy francia revolveres.

Amit sok csigaevõ, de nem csak õk hanem sokan mások is képtelenek felfogni az az, hogy néha pusztán egy tank jelenléte is megmenthet egy adott szituációt.
pl: Egyedül vagyok 3 tank ellen, mögöttem van valaki aki kitárazza az ellent és szépen otthagy, mert õnagysága nincs betöltve, nem akar lövést beszedni, meg menstruál, meg fáj a feje, és szépen lelép. A 3 tank látja, hogy: "Hopp ez a hülyegyerek egyedül maradt, akkor menjünk rá!" Seperc alatt elintéznek, majd mire a nagy hõs visszajön, (már ha visszajön, általában nem szoktak) addigra õk is szembekerülnek a sokszoros túlerõvel és annak rendje és módja szerint követnek a post-mortem módba... Ellenben ha ott állt volna végig mellettem akkor már nem fognak felbátorodni és rusholni, hanem szépen belemennek a csiki-csuki helyzetbe és úgy már egész jól lehet fogni a túlerõt, míg a másik oldalon a csapat többi része talán nyerhet...

Kleptoparazita <#taps>

Mindamellett hogy sztem se killstealelõsek a franciák.
Csak õk tényleg úgy mûködnek, hogy betáraznak, megvárják amíg egy tank olyan HPra kerül ami megölhetõ - ez mondjuk AMX 1390 esetén 1000 hp körüli - és akkor rontanak rá, kitáraznak és megölik.

Ez persze tûnhet killopásnak, mivel tudat alatt az emberek az egy tárat az egy lövéssel azonosítják (olyan gyorsan lezajlik), gyakorlatilag még percekig szöszölnének azzal az 1000 HPs tankkal, ha a kleptoparazita nem végezte volna ki.

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Érdekes, mert az autoloaderes tankokkal nekem eddig több átlagsebzésem volt, mint az ugyanolyan szintû normál tankokkal. Viszont a WR-em gyengébb, mert nem tudok úgy velük területet foglalni és tartani.

Szóval ez a kleptoparazita életmód nekem sem jön be.

Elnézést, hogy beleszólok ennek a reménytelennek tûnõ vitába, de csoszival kell egyet értsek. Én francia fan vagyok, megvan mindenem tõlük. Ezért ki merem jelenteni, hogy ismerem francia a tankokat, képességeiket.

Mi értelme meghalni (hacsak nem jelent elõnyt) egy olyan tankkal, amellyel nem tudsz harcolni?

Kedves Plata, milyen elõny származik abból, hogy egy üres tárral rendelkezõ tankkal az elsõ vonalban ellenséges tûznek kitéve magunkat várjuk, míg betölt a kazettás tár? (persze rendkívül speciális esetben igen lehetséges ebbõl elõnyt kovácsolni, ha mondjuk egy bekapott lövést te még túlélsz, megmentve ezzel a társadat a haláltól, de randomról beszélünk)

Kérlek indokold meg.

Az a bajom, hogy itt mindenki csak kijelent, hülyeségeket ír, és féligazságokat szajkóz, de nem érvel. Szívesen meghallgatom az indokaid.
A franciák nem dogfight tankok, kerülni kell velük az ilyen helyzeteket.

De ami miatt írtam.

Szerintetek light vagy a med vonal a járhatóbb a kínai 10-es med irányába?
LOL
Kezdem elveszteni azt a reményem, hogy megmenthetõ vagy.
Namármostakkornézzünkegyutolsópróbát!

Én ülök a Batmobilomban.
Indul a csata.
Elindulok, csinálom a kezdõ spotot.
Azután megyek a med útvonalra.
Kilövöm magam, lerohannak, elmenekülök tölteni. (esetleg ha úgy látom van értelme spotolok)
Próbálok besegíteni másik oldalnak. Vagy mögöttük supportolok, vagy miközben rohanok az ellenfél mellett kilövöm azokat akik csak 1-2 lövésesek, mivel ezt gyorsan meg tudom csinálni,nem kell ott állnom 1 helyben 20 mp-ig. + segítem a támadást, mivel meg tud indulni az az oldal.
Újra töltök. (ha a helyzet olyan közben elindulok az artykért)
Ha látok valamit, amit meg tudok enni 1 tárból útközben, akkor leállok vele keringõzni, és kilövöm.
Esetleg visszamegyek védõknek segíteni.
Mivel a térképen nem látszódik, hogy te lõtted le azt a tankot 1 lövésesre, nem is érdekel. Örülj neki, hogy valaki segíteni próbált.
(ellenkezõ esetben meg forr az agyad, hogy neki nem segít, és ezért lõnek ki)
+ ha jól emlékszem nem is a fragre kapod az xp-t, hanem a sebzésre.
(Td-vel ezért nem a 120hp-s tankot lövöm, hanem az 1000hp-st)

Namármost.
Szerinted a fenti leírásban mi volt olyan dolog, ami Istennek nem tetszõ? Esetleg szemétség volt, a csata kimenetelét negatívan befolyásolta?

Akkor én biztos rosszul használom mert 300 ponttal több a sebzésem az 50 100-al mint a másik két nyolcas hevivel.

Ha jól értem szerinted, ha elõtted menne, majd kiszednék 3 egészséges találattal az sokkal jobb harcmodor lenne?

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

patchaou
Nem gondoltam volna, hogy ezzel lesz meg a 100. topgun 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Hál' istennek csak hülyeséget beszélt... megint...😄

OverlordJanuary 18, 2013 at 2:54 PM

Correction. I have checked with Storm - he says 8.4 will bring British TDs.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Francia csapattárs arra jó hogy mögötted sunnyogjon és ha már szarrá lõttél valamit elõ ugorjon a hátad mögül és nagy bátran megölje.Random csatában nekem ez a tapasztalatom.

Sõt még azt mondod, hogy a ligth tank otthagy az rendben, de a medium, meg a heavy már szar ha ezt megteszi.
Nem értem ezt az összefüggést.
Nagyjából ugyanannyi a töltés idejük, a páncéljuk, mint 1 ligth tanknak.
Azért mert Medium, meg Heavy elnevezést kaptak attól még nem azok.
A Batchat 1 t10es Ligth tank.
Az Amx 50B, meg 1 10es Medium.
És egyik sem arra való, hogy 1. sorban harcoljon, ne adj isten túlerõvel szemben.
Mind a 2 2. vonalas support tank, amik a meccs vége felé 1-1ben szétkapnak bármit. Annyi különbséggel, hogy BC spotternek is kitûnõ.

Ha nyugisnak tûnik a helyzet, még akkor is rátöltök ha csak 2 lõszer hiányzik.
De amikor kilövöm mind a 6ot, netalántán az ellenfélnek még esze is van annyi, hogy számolja a lövéseket, akkor ott menni kell.

Ám Plata:
Véleményem szerint 1 olyan tankkal, aminek megvan hozzá a sebessége, hogy pozíciót váltson és esetleg máshol be tud segíteni, de a nincs meg a páncélja ahhoz hogy lövéseket bírjon ki és még tölt is. Az menjen is el a tûzvonalból. Lehet máshol pont az a 6 lövés kell, hogy áttolják.
Ha 2esben vagy 1 ilyen tankkal, akkor számíts rá, hogy ott hagy, és nem hal meg fölöslegesen.

A hatalmas intellektusoddal nehéz felfogni, hogy egy éppen töltõ 50 100 azon kívül, hogy célpont semmi másra nem jó cirka 50 másodpercig?