World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utolsó akcióban vásároltam csomó álcahálót is. Minden tankra pakolok amire fér, aztán ha más fontosabb, akkor leszedem. 😊 Mikor még nincs kihúzva egy tank jó, ha nem látnak meg olyan könnyen.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
<#wilting>#wilting> 8.2 óta tudjuk hulladék fos mindkettõ, lassú felfogás ftw de legalább haladnak valamerre
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Gyõzelem!
Csata: Airfield 2013. január 21. 12:54:37
Jármû: StuG III
Szerzett tapasztalat: 717
Szerzett kredit: 33 541
Csatában elért Achievement: Mesterlövész
Gyõzelem!
Csata: Mountain Pass 2013. január 21. 12:47:47
Jármû: M5A1 Stuart
Szerzett tapasztalat: 706
Szerzett kredit: 17 401
1 db T-50
2 db Grille
6 KV-1S
2 db T-150 (vagy Hellcat, vagy Su-100, ez a variálható spot helye <#vigyor2>#vigyor2> )
Aztán ezt a setupot lehet variálni ahogy jónak látod, meg ami van.
Van 957 csatám vele 1262kill hozzá,56% win rate,van 1 kicsi okom amiért azt mondom jó a stugIII.
Is-3-ra rámegy alap lánctalpra a nagy löveg ?
Ezen kivul, -10% loading, -10% aimin time, es camo
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Én csak a fun kedvéért tartottam meg, de tegnap nem volt fun játszani vele.
Bár! Nagyon érdekes játék lenne csupa KV-1S egy mappon. 2 lövésbõl egymást kinyírják. Igazán jókat lehetne taktikázni, hogy ne kapj be lövést, de te be tudj vinni párat. Nekem tegnap 3 találatot sikerült bevinnem és persze kettõt bekaptam ami azonnal Game Over.
Engem annyiban zavar,h nincs kv1s-em és ha stug3al össztalálkozok vele akkor alapból fele hp-m van+neki én lövés vok.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
tegnap játszhatatlan volt a tier8...
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
de tier 5nél nagyobbal nem megyek az tuti 😄DDD
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
pool medálhoz mindig csak 9 kill jön össze
bombardier nem jön össze pedig régen nem egyet csináltam
DeLanglande medálhoz is mindig csak 3at szedek ki 😄
Szerencsés medál sem jön össze :S volt olyan hogy egynap kettõt csináltam az ellenségnek
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
és amikor felkelltem öcsihiányérzetem volt <#sir>#sir>
Még tart.
Ma 2.4k is elég volt..
Gyõzelem!
Csata: Fjords 2013. január 21. 11:11:36
Jármû: VK 3601 (H)
Szerzett tapasztalat: 1 972 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 25 087