World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DE A KÉTKEDÕKNEK ITT AZ ELLENPÉLDA,PÁLYAFUTÁSOM EGYIK LEKOMOLYABB STUGGOS KÖRE ! töltöm is 😄
wot nick: PsychoTrooper
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
A wt-ben is lehet upgradelni a vasat. 😊
az is vicc, hogy egérrel jobb irányítani mint joy-al. ..
jó lesz az, de még rengeteg munka van vele.
szal egyenlõre én maradok a WOT-nál.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
megtartom fun tanknak:-)
Victory Map: ! Mines 2013. január 21. 0:28:41
Vehicle: M5A1 Stuart
Exp: 1 552 + Credits: 30 522
Achievements: : Master Gunner, Mastery Badge: "Ace Tanker"
http://worldoftanks.com/encyclopedia/vehicles/ussr/su100y/
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Gyõzelem!
Csata: Mines 2013. január 20. 22:52:39
Jármû: Sturmpanzer I Bison
Szerzett tapasztalat: 1 324 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 11 028 (kárpótlás a csapattárs által okozott sebzésért: 140)
Csatában elért Achievement: Top Gun
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Bár amennyit szívok a Centurion 7\1-el ez már meg sem kottyan.
Továbbá milyen tapasztalatok vannak vele mozgékonyság terén?
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
Konkurencia? Nem ugyanaz a banda csinálja véletlenül a WT-t is?
Bár az említett repülõs játékban már MOST igy irja ki a bevételt (prémmel ennyit kaptál volna... ). Pedig õk szentemberek 😊
Azt meg én nem vitatom, hogy az MINDEN JÁTÉKOSNAK (beleértve engem is) jó ha lesz vmibõl konkurencia. A pofájukat én is rühellem a ruszkiknak, azt hogy pénzt szednek és hogyan, abban én nem látok semmi kivetnivalót. Sztem ez a különbség köztünk.
Nemtom mennyit toltad összesen, de ha már a bétánál benn voltál, sztem bõven kiégtél a tankozásból 😊