World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Savaran
már mitõl lenne felesleges? jóval hamarabb észreveszed az ellent
álcaháló plusz festés 30% al késõbb vesznek észre, periszkóp plusz távcsõ 35% plusz látótáv, lehet számolgatni 😊

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

Artman
távcsõ tényleg felesleges, az spottolóknak jó...

Artman
Bocs, periszkópról beszélek én is 😊

Artman
A távcsõ meg igenis hasznos, +25%, hamarabb szúrod ki az ellent mint õ téged. Az se egy hátrány...

távcsõt nem használok csak periszkópot, de az meg szerintem alap mert a 310
méter látótávval nagyon vak.

wot név: _bitang

Artman
A célzásgyorsító meg a töltésgyorsító nem egy mûszer!!!
Igen, gyorsan szûkûl a célkereszt, de nem tölt gyorsan. Ezért jó a töltésgyorsító. Nem egyszer mentett meg, hogy míg az ellen belémlõtt 2-õt, én 4et tudtam 😊

Én a távcsõ helyett azt raknám fel. Kipróbáltam mindenféle variációt, nekem ez a trió jött be: álca+venti+töltésgy. Német vonalat vittem.
Na igen, most 4,31 a töltés, gyorsítóval lenne 3,9 de a szellõzés meg mindenre hatással van ezért nem tudok dönteni.

1.7 sec alatt szûkül a célereszt, szóval szerintem: venti+töltésgyorsító+háló. A látótáv 310m, úgyse spotols, szerintem a távcsõ felesleges rá.
Savaran
nálam álcaháló periszkóp távcsõ

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

Igen, nekem is, vettem rá állandó álcát, de a szellõzés, töltésgyorsító közt nem tudok dönteni.

Artman
Nekem a StugIII az egyik farmos tankom: töltésgyorsító, periszkóp, háló. Ezenkívûl érdemes még álcafestést is rá. Legénység elsõ skilljei pedig javítás...

Stugon ti milyen felszerelést használtok?
Én álca+periszkóp, kérdés hogy mi legyen a harmadik:
töltésgyorsító vs szellõzés?

Hali, esetleg valakinek nincs meg karácsonyi eventes garázs? elõre köszi
Artman
VK 3601 sztem is egy nagyon jó kis tank 😊 Azzal a legjobb a statisztikám is. Erõs 8viszonylag) páncél, jó kis csípõs löveg, ráadásul marha pontos, s nem pattogtat 😊

Vk36 egy kurva jó tank. Ágyú oké páncélja egészen ütõs. Ellenben a másik 2. A P még so-so de a H egy marék szar.
Ez most nekem sem tetszett,2k dmg,1edül nem tudok még nyerni.

Vereség
Csata: Fjords 2013. január 21. 16:11:56
Jármû: StuG III
Szerzett tapasztalat: 671
Szerzett kredit: 43 200
Csatában elért Achievement: Top Gun, Mesterlövész, Védõ

Random_
Nem találtam a helyem vele. A 3001 P és H sokkal élvezetesebb volt.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Nem is megyek most vele. Ebbõl mára elég volt.

Hát ez az... a nagy se sokkal jobb!! <#nevetes1>
Szia random, nem értem mi lehetett a gond a VK 3601 tulajdonképpen egy kis Tigris.

DaWe01, a 88-ast javaslom egészen egyszerûen azért mert több sebzést (kill-t) lehet vele szerezni.
Tegnap én is kiborultam a nullás lövések miatt.
Tényleg tarts 1-2 órás szünetet,és csak azt a tankot vedd elõ amivel szeretsz menni.

Hi.Tarts 1 óra szünetet.Ilyenkor már minden pen 0 csak rátesz 1 lapáttal.
Ilyenkor már a játék sem megy úgy,ahogy kéne.

Ahhh...inkabb hagyjuk el se meselem csak felbaszom magam megint.
Én ilyet nem mondok. Lehet csak nincs szerencsém, de most már elég. Ilyen hihetetlenül szarul nem lehet. Hát komolyan többet érnék el ha csukott szemmel lövöldöznék. Volt hogy több mint a lövések két harmada nullás penetration. Hogy a kurva anyjába lehet már ilyen.

Ugye szerinted sincs valamilyen módon belenyúlva a játékmenetbe? <#eplus2>

Na most lett elegem. 10. vereség? Bele lövök a kurva tankba be is mondja nice shoot...és semmi...bassza meg semmi! Minden átközött lövésem nullás! Elõbbi csatában ki számoltam, találatonként 36-ot sebeztem...mert 15 átütásbõl csak 5 vagy 6 volt sebzõ lövés. Ilyen már nincs.

popey8
Átgondolva valahogy így számoltam én is. Ha 1x leláncolnak és pl öten lõnek rád, akkor úgy is véged, ha meg túléled valahogy, akkor mindegy, hogy mondjuk 2-3 mp-cel hamarabb rakják fel a láncot, mert az ellenfél addig úgy is tölt.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Random_
nekem az egy kínszenvedés volt! utáltam, de a Tigris miatt kellett 😄

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Üdv! A VK3601(H) jó tank,mert most akarom majd megvenni? Ja és melyik ágyú a jobb rajta a 75mm-es vagy a 88mm-es?
Nyolcadik vereség. Három top tankuk. KV-k, Erlenberg-en, a kastélynál verik a kukit, miközben két kockányira a túlerõ felmorzsol minket. Oké...oké.

Pales27
Tier 10ben sokszor nem ér semmit a javítás, mert ha láncolják a batet már mindegy, hogy van vagy nincs, mert így-is úgyis el kell használni a javítót a láncra, ha túl akarod élni a nyílt terepen.

Nem értem, de most valahogy nagyon szarul megy. Az agyam eldobom, bele lövök egy szaros Panzer III-ba, és leesik a lánctalpa. Egy szinttel alattam lévõ TD-be, erre nullás, majd lepattan, majd leesik a lánctalpa...õ egyet lõ és kitör a tér-idõ kontinuumból. Hatodik vereség zsinórban.

Artman
Jaaa 😄 Akkor irány a KV-1S, a többit hanyagoljuk 😄
Kell a lé az IS-7-re, még sehol nincs az ára 😄

70%-al többet kreditet hoz a hétvégén plusz ma

popey8
Nem tudtok esetleg egy olyan oldalt v adatbázist, ahol meg lehet nézni, h javítás skillel vagy anélkül mennyi idõbe telik feltenni a lánctalpat egyes tankokon? Azért érdekelne ez az adat, mert én mostanáig a javítással voltam úgy, hogy ez elengedhetetlen és arty-n kívül mindenen ez volt eddig a prioritás, a 6. érzék és a bia mellett. Marchizornak pl. a 3 legénybõl csak egyen van javítás és ez nekem elég fura, mert ha leláncolják a batet, akkor az tuti halott. Más tank lehet túl is élné a szitut, de a batnek semmi páncélja és egyébként a többi tank is túl sok hp-t veszthet a láncolás miatt.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Ezt tök meglep, hogy a dragons ridge-t így utálják...nem mondom hogy álmaim netovábbja de akad nálánál szarabb map bõven, szerintem . serene cost oké.

Artman
Jó kis tank ez a KV-1S 😊

De hogy kaptam ilyen sok kreditet???
"Versenyért: 33.917" de milyen verseny is van???

Én az E50M-re tettem fel hatodik skilnek az álcázást és azóta sokkal könnyebb lett az életem vele

WOT nick: tepi1

Én az amcsi T34-re raktam álcázást sokadik skillnek és lám most simán sniperkedek olyan helyekrõl, ahonnan eddig az elsõ lövés után kifüstöltek.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

Én is így értelmezem a definíciót, minél magasabb a láthatósága egy vasnak annál nagyobb a camo szorzója.
Pont Jagdtigerem van. Én is szkeptikus voltam, de kipróbáltam és sokat használ. Magam se hittem a szememnek, de van lámpa, van összehasonlítási alap, hogy mit engedhettem meg magamnak eddig és mit most. Óriási a különbség.
popey8
Az álcahálós témát én is így csinálom. Ez annyit viszont nem tesz hozzá, mert csak álló helyzetben mûködik. De a camo skill növeli a mozgás és a lövés közbeni értéket is, ezért lehet olyan hatásos.

505thZajcev[PT]
Nah pont ugyanarrol beszelunk sztem 😊
Nem lattam olyan jol mukodni gyakorlatban mint ott, akkor...

505thZajcev[PT]
Kerlek....rengeteg fradi B kozep haverom van..<#vigyor3>

Amugy gyakorlatban egy cw-n lattam milyen fontos. Ruinbergen full camos batchat spottolta a Maust es T110e4-et, ugy, hogy ok viszont nem lattak! A nyilt utcan alltak, zavartalan ralatassal, de megis mi lattuk oket, ok viszont nem a batchatunket. Az objectnek alapbol is jo a camoja, de igy megdobva mindennel, meg neha loves kozben is lathatatlan marad. Jo pelda erre Murovankan az erdo. Ha oda beallok jol bokorba, es onnan nyitok tuzet, neha meg 100m-rol se latnak meg. Igy biztonsagban lehet a 900-akat lovoldozgetni 😊

popey8
Én eddig azt gondoltam, h nem sokat dob rajta, de múltkor CW-n marchizort olyan szituban nem vette észre az ellen, h azt mondtam magamban, ilyen nincs. Megkérdeztem mit használ a baten és neki is rajta van a camo. Szal már látom, h tényleg sokat számít. Nekem eddig csak arty-n volt, de most már átnézem a camo táblát és ahova megéri berakom. Amúgy is alacsony álcázású tankra vagy tdre szerintem nem mûködik olyan jól.

Dragon Ridge nem olyan rosz szerintem. Reshire sokkal szarabb... DR-en a gerinc mellett elfutva a városban nagyon jó kis csatákat lehet vívni. Persze a sokaság leözönlik a völgybe, ahol gyak. megszünteti a saját mozgékonyságát. A többi meg körbemegy, én meg a gerinc mellett simán fentrõl odaérek õket lövöldözni úgy, hogy még egy kávét is megihatok közben.

De Serene Coast egy kibebaszott campfeszt. Játszon ott egy hétig az, aki kitalálta!
Ha tudták volna hol kell lõni engem akkor fél perc után halott vagyok😄..

Egy eleve jól rejtõzõ szovjet páncélvadászon biztos számít. De kíváncsi lennék arra, hogy mondjuk egy Jagdtiger mit szól egy teljes camo sklii+háló kombóhoz.