World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

toocha
Te végig bírtad nézni? Elismerésem.

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

<#nevetes1>

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

csatlakozom, borzalmas film volt, pedig tudnak jó filmeket csinálni mostanában (fekete villám, Leningrád ostroma), de ez, ez egy Asylium fércmû volt, jó az utolsó pár percben bocsánatot kérnek a világtól, de kb ennyi a mondanivaló

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Na én is találkoztam a Pz2J-vel,pont tegnap volt róla szó)

Ebben a tierben eléggé elpusztíthatatlan volt a kis masina.
(én meg csináltam 8 killt a szuper OP T-15-el)
A benzin lobbanáspontja nagyon alacsony. Magának a folyadéknak az öngyulladási hõmérséklete magasabb, mint a gázolajé.

Inkább amolyan mûvészfilm...tipikusan "mi a franc akart ez lenni?" érzésem volt amikor megnéztem😄
Jaja, nagyon szívós kis jószág. De cáfolnám, hogy "áll" a pálya közepén, az a végsebessége. <#smile>

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

Neked is köszi!

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Köszi szépen!

Rá ne keress erre a filmre.
Én elkövettem azt a hibát, hogy vártam, és meg is néztem.
Jól is indult.
Az elsõ 5-7 perc még el is fogadható, de késõbb...
Már az is gyanús volt, amikor azt mondta a fõszereplõ, hogy a kilõtt tankok beszélnek hozzá.

Az meg már mindennek a csúcsa volt, hogy:
A tankok istene létezik.
Kilõtt tankokon készült trónján ül.
Orosz harckocsizó ruhában.
Jobb kezében 1 arany T34est tart, amely villámokat szór.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

toocha
Írd be a gugliba, hogy: Nagyon hiteles orosz háborús film 😉

nahát, mekkora pedo tank a matild, a saját tierjében. hihetetlen gyopár embereket láttam vele 6-8 killt csinálni, úgy hogy állt egyhelyben és lõtt o0

Nem ismerem, hogyan lehet rákeresni?

A benzinhez képest nem gyúlékony a gázolaj. Szerintem azt egy nem HE lövedék nem gyújtaná be, csak átmenne, vagy benne maradna a tartályban. Még a banzintartály sem robban fel, ha belelõsz egy fémdarabot. Ott a kifolyó üzemanyag gyullad meg a forró alkatrészeken, vagy a gõz robban be.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

Üdv!
Igen létezik 2D-s rajz, 3D-s modell, sõt még letölthetsz olyan skineket is, amik a játékon belül mutatják ezt.
WOT Hitzones
Weak spot
Így keress rá.
Ám alapvetõ dolog, hogy olyan pontok a tankon, amik megtörik a felületet (kémlelõ, géppuska a frontban, kis kupola), gyenge pontok.
Ha ezeket lövöd, akkor általában sebzõdnek is.
V

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Weak spots

<#wave>
toocha
Az igaz, hogy nem annyira robbanékony, de gyúlékonynak gyúlékony - lásd a Belnüj Tyigr címû "dokumentumfilmet"😊.DE viccen kívül, elölre rakni az üz.anyagtartályt..hát...

Üdv!

Arról létezik valami leírás, esetleg képekkel, hogy melyik tanknak mi a gyenge pontja amit lõni kell?

Tono34
Még alacsony tierben vagyok a kínainál, de majd minden nap megszenvedek a dupláért ...

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Mivel a gázolaj annyira nem gyúlékony, meg nem is robbanékony, ezért gondolom a valóságban nem ez miatt volt sikertelen a gép. Ebben a játékban ezt nem hiszem, hogy figyelembe veszik.

inkább azt mondanám, kiegyenlítetlen a lóri is. Valamikor one shit vagyok artynak, de pl tegnapelõtt 7 kill és 6250 bevitt sebzés lett. Ez nem egy tár. És ráadásul kezdem megszeretni is, csak sokkal nehezebb kiismerni, mint a többi T9 medet. A nagy test és a nehézkesebb mozgás miatt meg elüt az amx-ektõl. De azért szerethetõ. Nekem ezzel lett meg az egérfogó cím is, akkor a szívembe zártam. (Persze ha meglesz a becset, eladom :d)

már csak azért is mert mikor kijön egy új tank fa általában a fanatikus/jobb játékosok érik el elõbb a magas tiereket kell egy kis idõ míg vörös pistike is elér oda
Én nem mondom, hogy szar a patton. Inkább a végletek tankja nálam. Vagy 300 alatti xp-t kapok, vagy 1500 körülit. Csak ritkán van egyéb eredmény. Az egyik csatában bárkit, bármilyen távolságról, bármilyen páncél mögül kilövöm, a másik csatában tizenkét lövésbõl 3xx damage. Nincs egy jó átlagos teljesítménye nálam, mint pl a t54-nek, vagy az e50-nek.

Winrate kínai tankokkal az orosz szerverrõl:
IS-2 és 110nek elég magas a winrateje, de valószínûleg azért mert kevés van még belõlük erre a statisztikára még kár alapozni.

WoT: Nishizumi77

Hello,
Nem tudja valaki, hogy mi annak a MODnak a neve, ami játék közben a bal felsõ sarokban mutatja, az összes addig okozott sebzést?

toocha
egy

toocha
Mondjuk grat a szovjet tervezõ zseniknek, hogy eg tankra ami jellegébõl adódóan a frontjával harcol, oda teszik a benzintankot....gondolom a személyzetnek ez nem volt LOL.

toocha
Köszi. Csak arra meg még nincs péééééééééz😊

Áh, a játékos számít, nem az hogy 100-200 vagy 500%os a legénység 😊 Az csak placebó, a random úgyis mindent szépen kiegyenlít 😄

@Lorrie - a lóri az nagyon bebukta annó a +1 tierbe felrakást, harmatos lett így. Mondjuk én már T8ban sem szerettem, ezekután nem csoda hogy T9ben nem jön be.
De úgy tûnik nem vagyok egyedül, én csatákban szerintem még nem láttam lórit ami mutatott vmi jelentõset. Többségük MAXIMUM 1 tárat tud kirakni a meccs elején, és kb 2 perccel a csata kezdése után meg is purcan.

Szoktam is írni meccsek elején, hogy a lórik tartsák észben, õk nem T9 tankok, csak papíron. De még ez se használ.

Elismerésem nektek. Én nem mernék 75%-os emberekkel kezdeni Tier10-es tankot. Ott már mindenki lámpával, biával, full reparálással, camóval mászkál. Kicsit esélytelennek érezném magam egy ideig.
A Bat is ki van fejlesztve, de annyira nem ment a Lorraine-el, hogy úgy érzem a táras tankok nem nekem valók, én annyira nem tudok menekülni velük, aztán ha kifogy a töltény rögtön halok. Minden tiszteletem azoké, akik jól tudnak velük játszani, irigylem õket. Szóval Batom nem lesz az biztos, de tesztszerveren azért kipróbálom mindenképpen azt is.

Mert a bal oldalán elöl van a benzintank.

CO2-õt nekije...

Jaja. Ott ül a garázsban, lámpácskával a fején. Gondoltam majd használom platoonban, de az meg olyan, mint a Hofi viccben. Majd ha egyszer lesz platoon... 😊 Az E-50M is csak ott csücsül.

toocha
Hát nekem ez a T-43 eddig mint a gyufa úgy ég. Mondjátok, hogy a nagyobb ágyúval, motorral sokkal jobb lesz, mert most még elég gatya!

Detto, én megtartottam a T54-et legénységestül, és a T62-t egy 75%-os brigáddal húztam amíg meg nem lett a lámpa. Azóta csak néha-néha gurulok vele egyet, de semmi nagy élményem nem kötõdik hozzá. Teszi a dolgát tier10ben, de csak ennyi.

@Simulacrum: ne nagyon sajnáld a t62-t, a t-54 az istenkirály, a t-62 meg olyan semmi extra. Ha mát Tier 10 med, akkor a bat egyértelmüen az ûber 😊

Pont ezért nem is pakolásztam sehova a T-54-es emberkéket. A T-62-nek ki kellett szenvednie a saját legénységét. A pörsi a T20 után tényleg nagyon furcsa. A T20 legalább gyors volt.

Sunsetjoy
Totál így voltam én is velük, ugyanezeket éreztem eddig, bár T-54-em még nincs, de a Pershing után a Patton... OMG, fullosan is szenvedtem vele, eladtam inkább, minek menjek tovább, úgysem érdemes a t10. A legények átmentek T32-re, ott jól érzik magukat 😊
A T-43 WR szerint nálam nem volt erõs, de nem éreztem rossznak, vagyis élvezetes volt a t-34-85 után.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Csak megerõsíteni tudom a leírtakat. Az egyik legmagasabb winrátám a Pershinggel van úgy, hogy rengeteg tankkal játszottam már. Nehéz megmagyarázni miért, mert tényleg semmi kiemelkedõ nincs a tankban, de mégis jól ment vele és élveztem vele a játékot végig. Nagyon vártam a Pattont és óriási csalódás volt teljesen kifejlesztve is. Eladtam és elindultam az orosz med ágon. Sokan dicsérik a T-43-at, nekem az szenvedés volt. A T-44-et én jobb tanknak érzem, mint a Pershinget mégis kicsit rosszabb a statom vele, ettõl függetlenül én csak ajánlani tudom. A T-54 viszont A MED. Pattog és ezt imádom, talán a legjobb camoja van az összes magasszintû med közül ezért hiába jobb a Patton látótávja mégis ezzel tudok jobban spotolni.
Mivel nem prémiummal játszom ezért nem valószínû, hogy veszek 10-es medet majd, de nem lesz könnyû dönteni, ugyanis a T62 tényleg jónak tûnik azzal a fegyverrel, de nagyon zavar, hogy kisebb a páncélja és egyáltalán nem pattog, így tudom, hogy agresszív játékosként nekem nagyon nem menne. Illetve a T-54-et tuti nem adnám el, más legénységem meg nem lenne bele, 75%-osakkal pedig tuti nem vágnék bele. Az M48-ra legalább meglenne a Patton legénység, hátha jobb, mint az M46. Szóval ha lesz tesztszerver egy próbát teszek velük, de szerintem maradok én a T-54-nél.

Hát igen,mennyivel barátibb amikor top tank vagy a Kv-1S-el és 1 lövésezed a T5-Td-ket meg a kis lihtokat,meg a medeket.<#nevetes1>
Yoyo
Jó, rá kellett költeni egy kis aranyat, de a 122-es nélkül elég fos az a tank.

Mikor lesz free-bõl 17000????Soha....😞
Yoyo
Én hozzá sem nyúltam amíg ki nem húztam free-bõl a 122-est, de t8-ban azzal is okosban kell nyomni, mert két lövéssel szétszednek😊

Ahhhh.KV1S tier 8-asokkal szemben tehetetlen,és ez a szar game mindig oda tesz be.Ráadásul nincs meg a 122 mm-es ágyú sem,és így nem is lesz meg sosa,,,Kezd elegem lenni.A Nagy tankok kilóméterekrõl látnak és lõnek.Azt sem tudom honnan jött az áldás,így elég frusztráló a játék...
Solten
T21-tok jo ez a tank, legutobbi meccsben deritem az ellent aktivan/passzivan, latom a mapon hogy mindenki kozt atevickelve robog a T-50 a 3 SPG-nk fele. Csapattarsaim szamara az atlag WOT jatekosok szinvonalanak megfeleloen lathatatlan volt vagy tojtak ra, igy a palya masik vegerol padlogaz vissza.
Ketto spg menekulore fogta a harmadik allt vagy 3 percig egy helyben mire kilottek (kozben a T-50 is elpatkolt de spotolta oket vagy 1 percig keringve korulottuk). Kerdeztem hogy miert allt mint f*** a lakodalomban es miert nem huzta a belet mind a tarsai, valasz: miert en mi a sz*rt csinalok, nekem marmint NEKEM az a dolgom hogy megvedjem (???) <#hehe> Mondjuk ilyen amator-gyujto klanbol valo volt (TURK / TURKS?) az illeto.

Saor Alba

Semmi szerencse,a Minszki állatkert csimpánzai számára berakott, véletlenül a játékban hagyott Spg-vel játszik ez az aprómajom,ennyi a megfejtés.
(a Su-26 platoonosokat alapból azonnal tiltózom,90%-ban gyökerek,tankkal 40akarhány%,de emmellé egy Su-26 több száz-ezer csata 70körüli%)
Solten
Februar 1-en.

#200874: nah, azt gondoltam latok egy jo low tier csatat, erre a pedo agyonlott mindenkit gold-al.

Saor Alba

patchaou
Nem szerencsés, egy igazi low szar. Su-26-al hozza a winratet.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

55€-ért ment el a német e-bayen

beteg😄 bár jó sok arany volt betöltve neki
a legszerencsésebb játékos?
797 effi, 60% win ratio
<#nemtudom>

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Amikor kölnben volt az a fesztivál akkor szórták a jónépnek a helyszínen Pz2J-t tartalmazó kódokat.