World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ebben a tierben eléggé elpusztíthatatlan volt a kis masina.
(én meg csináltam 8 killt a szuper OP T-15-el)
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Én elkövettem azt a hibát, hogy vártam, és meg is néztem.
Jól is indult.
Az elsõ 5-7 perc még el is fogadható, de késõbb...
Már az is gyanús volt, amikor azt mondta a fõszereplõ, hogy a kilõtt tankok beszélnek hozzá.
Az meg már mindennek a csúcsa volt, hogy:
A tankok istene létezik.
Kilõtt tankokon készült trónján ül.
Orosz harckocsizó ruhában.
Jobb kezében 1 arany T34est tart, amely villámokat szór.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
A benzinhez képest nem gyúlékony a gázolaj. Szerintem azt egy nem HE lövedék nem gyújtaná be, csak átmenne, vagy benne maradna a tartályban. Még a banzintartály sem robban fel, ha belelõsz egy fémdarabot. Ott a kifolyó üzemanyag gyullad meg a forró alkatrészeken, vagy a gõz robban be.
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
Igen létezik 2D-s rajz, 3D-s modell, sõt még letölthetsz olyan skineket is, amik a játékon belül mutatják ezt.
WOT Hitzones
Weak spot
Így keress rá.
Ám alapvetõ dolog, hogy olyan pontok a tankon, amik megtörik a felületet (kémlelõ, géppuska a frontban, kis kupola), gyenge pontok.
Ha ezeket lövöd, akkor általában sebzõdnek is.
V
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Arról létezik valami leírás, esetleg képekkel, hogy melyik tanknak mi a gyenge pontja amit lõni kell?
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
IS-2 és 110nek elég magas a winrateje, de valószínûleg azért mert kevés van még belõlük erre a statisztikára még kár alapozni.

WoT: Nishizumi77
Nem tudja valaki, hogy mi annak a MODnak a neve, ami játék közben a bal felsõ sarokban mutatja, az összes addig okozott sebzést?
@Lorrie - a lóri az nagyon bebukta annó a +1 tierbe felrakást, harmatos lett így. Mondjuk én már T8ban sem szerettem, ezekután nem csoda hogy T9ben nem jön be.
De úgy tûnik nem vagyok egyedül, én csatákban szerintem még nem láttam lórit ami mutatott vmi jelentõset. Többségük MAXIMUM 1 tárat tud kirakni a meccs elején, és kb 2 perccel a csata kezdése után meg is purcan.
Szoktam is írni meccsek elején, hogy a lórik tartsák észben, õk nem T9 tankok, csak papíron. De még ez se használ.
A Bat is ki van fejlesztve, de annyira nem ment a Lorraine-el, hogy úgy érzem a táras tankok nem nekem valók, én annyira nem tudok menekülni velük, aztán ha kifogy a töltény rögtön halok. Minden tiszteletem azoké, akik jól tudnak velük játszani, irigylem õket. Szóval Batom nem lesz az biztos, de tesztszerveren azért kipróbálom mindenképpen azt is.
CO2-õt nekije...
@Simulacrum: ne nagyon sajnáld a t62-t, a t-54 az istenkirály, a t-62 meg olyan semmi extra. Ha mát Tier 10 med, akkor a bat egyértelmüen az ûber 😊
A T-43 WR szerint nálam nem volt erõs, de nem éreztem rossznak, vagyis élvezetes volt a t-34-85 után.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Mivel nem prémiummal játszom ezért nem valószínû, hogy veszek 10-es medet majd, de nem lesz könnyû dönteni, ugyanis a T62 tényleg jónak tûnik azzal a fegyverrel, de nagyon zavar, hogy kisebb a páncélja és egyáltalán nem pattog, így tudom, hogy agresszív játékosként nekem nagyon nem menne. Illetve a T-54-et tuti nem adnám el, más legénységem meg nem lenne bele, 75%-osakkal pedig tuti nem vágnék bele. Az M48-ra legalább meglenne a Patton legénység, hátha jobb, mint az M46. Szóval ha lesz tesztszerver egy próbát teszek velük, de szerintem maradok én a T-54-nél.
Ketto spg menekulore fogta a harmadik allt vagy 3 percig egy helyben mire kilottek (kozben a T-50 is elpatkolt de spotolta oket vagy 1 percig keringve korulottuk). Kerdeztem hogy miert allt mint f*** a lakodalomban es miert nem huzta a belet mind a tarsai, valasz: miert en mi a sz*rt csinalok, nekem marmint NEKEM az a dolgom hogy megvedjem (???) <#hehe>#hehe> Mondjuk ilyen amator-gyujto klanbol valo volt (TURK / TURKS?) az illeto.
Saor Alba
(a Su-26 platoonosokat alapból azonnal tiltózom,90%-ban gyökerek,tankkal 40akarhány%,de emmellé egy Su-26 több száz-ezer csata 70körüli%)
#200874: nah, azt gondoltam latok egy jo low tier csatat, erre a pedo agyonlott mindenkit gold-al.
Saor Alba
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor