World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ximix
Megtudná majd nézni valaki ezt a replayt, valami elkerülte a figyelmem mármint sérülés , mert nem tudtam mozgatni az ágyú csövet ,de ráutaló jelet nem találtam mi lehetett a gond, futottam utána egy másik kört ott jó volt.

R e p l a y
PzIIJ

Marha jó, kell egy ilyen :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Wow.<#guluszem1>

80-as páncél tier3-ban :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Klassz,vacakol ez a szar képfeltöltés.

Mi az a Pz2J?
És hogy tudok én kifogni ilyen hülye csapatot mindig?

hogy a viharban tudtak egyesek PzIIJ-t szerezni? o0
Rohadt mázlisták :-(

"Keress rá a "szar" szóra a fórumban, minden tankra írja vki hogy szar 😊"

<#puszi> az ilyen beszolasok miatt jarok ide.... <#worship>

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

A t54 a drága lõszer miatt eszi a kreditet. A patton meg a 0 páncél miatt, mert minden sebzést beszed... szóval szerintem ugyan ott lennél velük.😄

Nekem a patton óriási csalódás a perzsa után. Az egy nagyon jó tank volt t8-ban, amivel az mm is nagyon megbocsájtó. Gyakran került top tier tanként a csatába. A patton meg t9-be már kevés. Lassú, idegesítõen pontatlan ágyúval és minden lövés viszi a drivert, ha a motortérbe megy, akkor meg instant gyullad. Top gunnal 200m-rõl simán képes körbelövöldözni egy oldalával álló masut, olyan mint egy shotgun. Messze ez benne a legidegesítõbb.
Stocként brutálisan szar - mondjuk ez minden t9 medre igaz. Én végül 10k free-t nyomtam az ágyúba, de addig végigjártam a poklot, ilyen 1200-as átlag dammage-l.😄😄 De így is volt csata amiben több sebzést vittem be, mint a 3-as is7 platoonunk összesen, úgy, hogy a sor legalján voltam. Még mindig 48%-os a win rátám vele, egyszerûen nem hagy nyerni. Nem is tudom mért megyek vele, csak legénységhúzásra használom a 2. med ágig. Utána biztos eladom a fenébe, akár megvan a patton 2-re az xp a duplákból, akár nincs. A tankot én csak "kurv@ @nyád"-nak becézem játék közben.😊)

A patton 2 teszten olyan semmilyen érzést nyújt, a t62 viszont egy igazi ízig-vérig med. Nagyon bejön, csak nincs kedvem egy újabb med ágat 0-ról elkezdeni miatta.
Szóval szerintem orosz... szerintem...😊

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Ezek a gönygyszemek 5263 mecs és 1827 kill😊 Épp t54el volt ott amivel már le tolt 872 csatát és 337 kill.Én se vagyok egy jó jatékos de azért ez vicc hogy mitélvez az ilyen hogy bemegy egy csatába és kb elsö percbe meghal sebzés nélkül.
Keress rá a "szar" szóra a fórumban, minden tankra írja vki hogy szar 😊

Sztem semmiben sem jobb a pershing mint a T44. Egyiknek sincs páncélzata, átlagos MED mintkettõ, a T44 viszont úgy rémlik sokkal laposabb, nehezebb eltalálni.
A t44 amorackje régen nagyon érzékeny volt, én wet rackkal toltam végig, de azóta sztem kapott buffot.

Pénzt egyikkel sem fog keresni prém nélkül, ebben sincs különbség.

Pontosabban: kószi, csak egyre bizonytalanabb vagyok a T44-el kapcsolatban. Egyre többen szidják.

Köszi, de egyre bizonytalanabb vagyok a T44-el kapcsolatban.

Az is.

A t54 viszont sokkal jobb.

Na tessék!

Mindenki követ el hibákat.<#hamm>
De akkor már...
Mivel prémiumot és gold-ot nem veszek, ezért a tier VIII-ban sokáig fogok vergõdni.
A T54 szimpatikusabb, de állítólag eszi a creditet. Mi a helyzet a Pattonnal?

Pontosan nem tudjuk, elvben úgy tûnik megint él (fõleg a legutóbbi XP event kapcsán jött elõ hogy t5 scoutokkal értek el nagy eredményeket az emberek, gyaníthatóan ezért).

De jelen adatoknál ez a tier bónusz irreleváns - ahogy ítam, gyakorlatilag TELJESEN arányos az XPd a sebzéssel.

Ergo nem látom, hol az a nagy bónusz amire azt írtad hogy neked "senki ne mondja hogy kill allra nincs olyan 😄".

Sziasztok.Valaki nem tudna egy kis leirást adni a t44 el hogy hogyan tudnám jol használmi?nagyon nem megy vele pedig már a nagy löveg is rajta van,pedig az eddigi orosz med tankokkal egész jól elvoltam de itt a nagyfiuk között nem tok érvényesülni.
ximix
Annak idején a játék indulásakor a lángoló WoT intrót egyszerûen lehetett kikapcsolni.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A játék könyvtárában a videó mappát törölted vagy átírtad, így induláskor egybõl a login képernyõre kerültél, de a WG-s bácsik kicsit átfûrészelték a játék könyvtárat, hogy ne kutakodjunk mi-merre-hány centi.
Attól függetlenül engem zavar az az intró keresgéltem van e mód ami kikapcsolná, de csak pár leírás maradt fórumokon a 0.73 verzióhoz innen ollózgattam össze kb mit kéne csinálni.
Egy próbát megért és nálam mûködik.

C:....World_of_Tanks\res_mods\0.8.3\gui\flash\video

Létrehozunk egy "video" nevû mappát a "flash"könyvtárban ami tartalmaz egy üres "Logo_All.usm" fájlt.
Amit úgy készíthetünk el, hogy jegyzettömböt megnyitva elmentünk egy "Logo_All.txt" fájt a "video" mappában majd fájl kezelõben(pl:TotalCommander) átírjuk a ".txt" végzõdést ".usm"-re.

Nálam mûködik,a töltés után van pár másodperc szünet és login ablak, ez a pár másodperc szünet mindenkinél ennyi az passz, de ismerve titeket leszeditek a keresztvizet rólam ha nem annyi😊

WoT skip into
Ok, befejezem mert tényleg játszhatatlan az egész annyir piros mindenki. Ráadásul kilõttem egy hellcat-et erre lenoobozott. Wtf? Értem én hogy frusztráló hogy nem tud játszani de én vagyok ettõl a hülye? Persze megszoktam már de meglep.

Most 1596 sebzés, 5 kill és 831 xp vereségre. Ráadásul El halluf ez a szar meg nem bír lenézni.
Lammaer, nem úgy volt hogy már nem él a nagyobb tier sebzése? Vagy az csak bevételnél?
A nyertes csata t6 volt a többi t5, abban valóban sebeztem valami t6 mediumot. Egyszer majd ha lesz idõm valami táblázatszerûséget csinálok az ilyenekbõl hátha lehet számolni mit érdemes csinálni

A fene, annyira unatkozom, kinyitottam a hszed 😊

Inkább arra gondolj, melyik utáni tank érdekel jobban. Mindkettõ csak megállóhely a végállomás felé...

Egy tier VIII med-re lenne pénzem. Melyiket ajánlanátok?
T44 vagy Pershing?
A T44-et céloztam meg, de az utóbbi idõben nem dicsérik.

Ami azért jó, mert szénné lõheted a sok agyhalottat, akik azt se tudják hol van a tank eleje vagy hátulja, ugyebár...

patchaou
Ha nem teljesen agyhalott a csapat, akkor könnyen hozza 1000 felett a sebzést. Szerintem nem rossz kis gép, csak a tier 5-6 van tele kezdõkkel és agyhalottakkal. Nem ritka az sem hogy csak pirosak vannak rajtam kívül.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Nem mindegy mibe sebeztél, illetve hogy volt e killed.

Másrészt, mintha a számaid sem tükröznék amit mondtál, mert vereségre kaptál 553-at 1037 sebzésre, az gyõzelem esetén ugye 553*1.5 = 829 lett volna.

Ami hellyel- közzel arányos a 757 sebzésre adott 549 XPvel.

1037 / 829 = 1.25 (damage / xp)
757 / 549 = 1.37 (damage / xp)

Namost, ha ENNYIT számítana a kill all, még akkor sem lenne jelentõs, de ennyi difit okozhat ez hogy valahol 1 tierrel nagyobbat sebeztél.

Ez Type T-34 egy iszonyat gép, már nem emlékszem a sima t-34-re de az is ennyire gáz?
Mai móka: 1037-et sebeztem vele, kikaptunk és kaptam 553 xp-t
757-et sebeztem vele és nyertünk, kaptam 549 xp-t
Ez a nyerés cap-el sikerült és vagy a fél csapatuk életben volt, tehát ne mondja senki hogy nincs extra xp ha mindenkit kilövünk.

Telepítsd fel az xvm-et a gépedre innen és így, hasznos.
Ok! :-) Érdekelt ez a dolog hogy mitõl is függ
Kb, de jobban jársz ha megpróbálsz minél hasznosabban játszani, figyelni a minimapra, reagálni a szituációkra, megtanulni a tankok gyenge pontjait, megtanulni a saját tankod erõsségét stbstb. Így élvezni is fogod a játékot és az eff is növöget. Ez az eff érték nem a játék készítõi által kreált dolog, de hellyel-közzel jó képet ad arról, hogy mit várhatsz el egy csatában a társaidtól / ellenfeledtõl.
Értem már, több összetevõje van a dolognak<#wink>
Függ attól hogy:
hány csatát élsz túl...
mennyi az átlag sebzésed...
mennyi ellenséget derítesz fel...
hányszor véded meg a bázisod, vagyis hányszor tudod megszakítani a foglalást...
hányszor foglalod az ellen bázisát :-)

Ha minden igaz ezek befolyásolják az effit! :-)
Nekem még sosem volt ilyen problémám (esernyõset használom).
hawken
Imádom ezt az oldalt, mindig lelövi a víruskergetõm, miszerint adathalászat folyamatban.

Köszi a felvilágosítást :-)
Nem akarom én manipulálni, dehogy is!<#nevetes1> Csak kíváncsi vagyok hogy mik befolyásolják
Köszi!
Itt ez a weboldal, ezen minden infot megtalálsz, és még meg is tudod nézni.
hawken
vagyishogy nem arty hanem egy TD lõtt ki, de a lényegen nem változtat

patchaou
Ha jó vagy emelkedik, ha szar akkor csökken.
Ha itt Szórakozol az értékekkel akkor láthatod, mi mennyire befolyásolja.
Hozzátenném hogy az effi egy mérõszám, direkt manipulálni görénység és értelmetlen.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Toby0501
A tankok ágyúja van úgy átmodellezve, hogy egy hosszú piros "lézerfény"-t látni és tudod, hogy hová céloz az ellen. Persze csak akkor, ha spotolva van.

hawken
Háhá mekkora köröm volt az elõbb.

legyõztem egy hellcatet, aztán kipruttyantott az arty, de a lényeg hogy micsoda csodacsapat voltunk 😄

Mi az a lézer-irányzék?
Sziasztok:-)

Meg tudja valaki mondani nekem hogy egész pontosan mitõl nõ, avagy csökken az efficiency rating vaqyis az effi? <#smile> Tudom, biztos kérdezték már ezt is mint sok mindent de hadd ne olvassak vissza vagy 200.000hszt! :-)

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Igazából nem is a 445m-as kör miatt linkeltem, hanem mert elvileg ehhez már nem kell xvm módosítás. A kör az csak egy extra hozzá, és nagyon hasznos, mert mostantól tudni fogod, hogy ha valami 445m-es sugarú körön belül van.
pl ugyanennek a tanknak az autoloaderes ágyúja arannyal csak 106mm-t tud átütni, ezt én nem nevezném acélosnak😄

Solten
Ectar szerint ket mod tiltott jelenleg:

- lezer-iranyzek
- ami eltunteti a fakrol a leveleket

Saor Alba

A Rommel összes verziója foglalt már sajnos. 😊