World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
R e p l a y
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

És hogy tudok én kifogni ilyen hülye csapatot mindig?

Rohadt mázlisták :-(
<#puszi>#puszi> az ilyen beszolasok miatt jarok ide.... <#worship>#worship>
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Nekem a patton óriási csalódás a perzsa után. Az egy nagyon jó tank volt t8-ban, amivel az mm is nagyon megbocsájtó. Gyakran került top tier tanként a csatába. A patton meg t9-be már kevés. Lassú, idegesítõen pontatlan ágyúval és minden lövés viszi a drivert, ha a motortérbe megy, akkor meg instant gyullad. Top gunnal 200m-rõl simán képes körbelövöldözni egy oldalával álló masut, olyan mint egy shotgun. Messze ez benne a legidegesítõbb.
Stocként brutálisan szar - mondjuk ez minden t9 medre igaz. Én végül 10k free-t nyomtam az ágyúba, de addig végigjártam a poklot, ilyen 1200-as átlag dammage-l.😄😄 De így is volt csata amiben több sebzést vittem be, mint a 3-as is7 platoonunk összesen, úgy, hogy a sor legalján voltam. Még mindig 48%-os a win rátám vele, egyszerûen nem hagy nyerni. Nem is tudom mért megyek vele, csak legénységhúzásra használom a 2. med ágig. Utána biztos eladom a fenébe, akár megvan a patton 2-re az xp a duplákból, akár nincs. A tankot én csak "kurv@ @nyád"-nak becézem játék közben.😊)
A patton 2 teszten olyan semmilyen érzést nyújt, a t62 viszont egy igazi ízig-vérig med. Nagyon bejön, csak nincs kedvem egy újabb med ágat 0-ról elkezdeni miatta.
Szóval szerintem orosz... szerintem...😊
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Sztem semmiben sem jobb a pershing mint a T44. Egyiknek sincs páncélzata, átlagos MED mintkettõ, a T44 viszont úgy rémlik sokkal laposabb, nehezebb eltalálni.
A t44 amorackje régen nagyon érzékeny volt, én wet rackkal toltam végig, de azóta sztem kapott buffot.
Pénzt egyikkel sem fog keresni prém nélkül, ebben sincs különbség.
A t54 viszont sokkal jobb.
De akkor már...
Mivel prémiumot és gold-ot nem veszek, ezért a tier VIII-ban sokáig fogok vergõdni.
A T54 szimpatikusabb, de állítólag eszi a creditet. Mi a helyzet a Pattonnal?
De jelen adatoknál ez a tier bónusz irreleváns - ahogy ítam, gyakorlatilag TELJESEN arányos az XPd a sebzéssel.
Ergo nem látom, hol az a nagy bónusz amire azt írtad hogy neked "senki ne mondja hogy kill allra nincs olyan 😄".
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Attól függetlenül engem zavar az az intró keresgéltem van e mód ami kikapcsolná, de csak pár leírás maradt fórumokon a 0.73 verzióhoz innen ollózgattam össze kb mit kéne csinálni.
Egy próbát megért és nálam mûködik.
C:....World_of_Tanks\res_mods\0.8.3\gui\flash\video
Létrehozunk egy "video" nevû mappát a "flash"könyvtárban ami tartalmaz egy üres "Logo_All.usm" fájlt.
Amit úgy készíthetünk el, hogy jegyzettömböt megnyitva elmentünk egy "Logo_All.txt" fájt a "video" mappában majd fájl kezelõben(pl:TotalCommander) átírjuk a ".txt" végzõdést ".usm"-re.
Nálam mûködik,a töltés után van pár másodperc szünet és login ablak, ez a pár másodperc szünet mindenkinél ennyi az passz, de ismerve titeket leszeditek a keresztvizet rólam ha nem annyi😊
WoT skip into
Most 1596 sebzés, 5 kill és 831 xp vereségre. Ráadásul El halluf ez a szar meg nem bír lenézni.
Lammaer, nem úgy volt hogy már nem él a nagyobb tier sebzése? Vagy az csak bevételnél?
A nyertes csata t6 volt a többi t5, abban valóban sebeztem valami t6 mediumot. Egyszer majd ha lesz idõm valami táblázatszerûséget csinálok az ilyenekbõl hátha lehet számolni mit érdemes csinálni
T44 vagy Pershing?
A T44-et céloztam meg, de az utóbbi idõben nem dicsérik.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Másrészt, mintha a számaid sem tükröznék amit mondtál, mert vereségre kaptál 553-at 1037 sebzésre, az gyõzelem esetén ugye 553*1.5 = 829 lett volna.
Ami hellyel- közzel arányos a 757 sebzésre adott 549 XPvel.
1037 / 829 = 1.25 (damage / xp)
757 / 549 = 1.37 (damage / xp)
Namost, ha ENNYIT számítana a kill all, még akkor sem lenne jelentõs, de ennyi difit okozhat ez hogy valahol 1 tierrel nagyobbat sebeztél.
Mai móka: 1037-et sebeztem vele, kikaptunk és kaptam 553 xp-t
757-et sebeztem vele és nyertünk, kaptam 549 xp-t
Ez a nyerés cap-el sikerült és vagy a fél csapatuk életben volt, tehát ne mondja senki hogy nincs extra xp ha mindenkit kilövünk.
Függ attól hogy:
hány csatát élsz túl...
mennyi az átlag sebzésed...
mennyi ellenséget derítesz fel...
hányszor véded meg a bázisod, vagyis hányszor tudod megszakítani a foglalást...
hányszor foglalod az ellen bázisát :-)
Ha minden igaz ezek befolyásolják az effit! :-)
Ha itt Szórakozol az értékekkel akkor láthatod, mi mennyire befolyásolja.
Hozzátenném hogy az effi egy mérõszám, direkt manipulálni görénység és értelmetlen.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Meg tudja valaki mondani nekem hogy egész pontosan mitõl nõ, avagy csökken az efficiency rating vaqyis az effi? <#smile>#smile> Tudom, biztos kérdezték már ezt is mint sok mindent de hadd ne olvassak vissza vagy 200.000hszt! :-)

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
- lezer-iranyzek
- ami eltunteti a fakrol a leveleket
Saor Alba