World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valahogy nem az én világom ez a mangás izé<#nevetes1>
Csak a bal?..:))))..nekem egy idõ után le kellett csuknom mindkettõt...
Két perc után elkezdett az arcom bal fele rángani...

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

TX premium tank? P1000 Ratte
Vagy ha ez se elég, akkor a nagytesó: P1500

Betegek voltak ezek ma németek <#taps>

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Sunsetjoy
Tipikus anime:) A Churchill meg a supergroup "üldözi" a panzernégyet, de képesek gyorsabbra kapcsolni :D

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Én kis naív mindig azt hiszem, hogy szarabb stock tankom úgysem lesz már, mint amit éppen veszek, de állandóan csalódnom kell. Ez a VK 3001 (P) egy trágya. A löveggel semmit nem tudok sebezni, nagyobb löveget meg még nem tehetek rá, mert elõbb a tornyot kéne kifejleszteni, ami 7600 xp. A meccsenkénti 50-200 xp-bõl ez eltart egy darabig, ráadásul nem csak ez a gondja, ugyanis iszonyat lomha ebben a formában. Nem igazán értem hogyan kellene játszanom vele, mert mindennek tetejében a pálya túloldaláról is könnyen kiszúrnak. Egy elõnye van, hogy viszonylag sok lövést kibír, de ez ebben a formában semmiféle elõnyt nem jelent. Láttam, hogy ennek az alsó "H" ágáról kérdeztek itt nemrég, ennek valami tipp?
Egyébként találkoztatok már South Coast C4-en a feneketlen gödörrel? Ilyen szopatásokkal talán csak a GTA sorozatban találkoztam...Jött mellettem egy pajtás, nem akartam nekimenni, így egy bokor mögül belementem ebbe a gödörbe és beszorultam. Rendes volt a koma, mert ottmaradt, hogy kitoljon onnan. Nagy nehezen kiszabadultam, erre õ szorult be a gödörbe. Rendes voltam, mert ottmaradtam, hogy kitoljam. Ezúttal mindketten beszorultunk és ketten éltük túl a csatát, de onnan már nem kellett kijönni<#hehe>Poén volt, mert csak röhögni tudtam rajta, de azért az ilyen oboákat kiszedhetnék a játékból :D

http://www.youtube.com/v/zl4AXwJYEEk&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
http://www.youtube.com/watch?v=zl4AXwJYEEk
Babot ebédelt a személyzet :)

WOT nick: tepi1

Ó de randa szegény. :)

Én egy Panzer X-re gondoltam de ez se rossz .Panzer X

Amúgy a japán tank szerintem bekerül ha lesz japán tech tree, normál tier X-esként

Tono34
Csak idézni tudnálak "Értelmes ember", nem is nekik lenne szánva.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Ez olyan mint egy T10 TOGII, vagy Masu. Értelmes ember biztos nem adna ki érte pénzt.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

már kitalálták, csak még nem került bele a játékba

tier X Japán prémium super hvy, talán még topikja is van.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Tankos Anime...nagyon durva a tubeon....rozsaszin M3 Lee..; Sárga Pz38t..:)..piros Stug...:))))
pláne, hogy az orosz szerveren megvehetõ 1000 goldért :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

toocha
Azsekutya:)

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

Hátulról lövöldözöl olyan tankokra, amikre nem te látsz rá, hanem más mutatja. Az kevesebbet hoz.

Nem nem használok premium lõszert
Véletlenül nem lövöldözöl credit lõszerrel?Azis lehet a külömbség oka :)

WOT nick: tepi1

Nem az xp-vel egyenesen arányos a pénz.

Battle mechanics

Nem a szerzett xp-vel arányosan kapod a kreditet, a megsemmisített ellenségek pedig szövegelcsúszás eredménye.
0T3P, HerrKraft

patchaou
Ha játékban vagy keress rám, 0T3P vagy az MSZH tagfelvétel szobára.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Tiszteletem mindenkinek!

Egy elég érdekes dolgot szeretnék megosztani veletek és szeretném kérni a segítségeteket. Az lenne, hogy az elmúlt néhány hétben azt vettem észre hogy sokkal kevesebb kreditet kapok mint a szakasz társam.

Példa: Adott ugyan az a tank mind ketten KV - 1S ugyan az a felszereltség. Hasonló csata teljesítmény, sõt xp-be még én jöttem ki jobban 57xp-vel többet kaptam. Kredit elosztás én kaptam összesen 15k õ pedig 24k.
Az a bajom hogy ez rendszeres és akkor így van ha külön - külön játszunk . Prémium fiók ki van zárva nála. Ha esetleg van valami ötletetek, hogy ez miért lehet akkor nagyon megköszönném a segítséget.

Ja még valami ami most jutott eszembe. A csata értékelésnél neki rendszeresen olyan adat kerül bejegyzésre hogy " Megsemmisített ellenségek " 200- 400 közt van mindig. Ez mit jelent? Illetve elvileg tudom mit kéne jelentsen, de furcsa.
A tegnapi nap folyamán, ha mondhatok ilyen még lejjebb csúsztam a pénzügyi ranglétrán, 201 csatából 0 volt olyan aminél az összes szerzet kredit meghaladta volna 6000-et, vesztes csatánál, vagy olyannál aminél kilõttek tuti mínuszba zártam, túlélt és megnyert csatánál a max amit haza vittem a levonások után 3500
A segítséget elõre is köszönöm!
Halkan megjegyzem, hogy a leopárd 1-ben pl. a driver mellett is volt ammo. Az sem éppen a legbiztonságosabb megoldás, fõleg egy olyan papírtanknál.:D

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Az ötletet levédetem, és 10 millióért eladom a WG-nek<#eplus2><#banplz>

Már csak ki kell találnom melyik legyen a prém tier X.

Na de komolyan, lehet hogy megteszik egyszer

Ne adjál már ötleteket nekik vazze...
Véletlenül eljut hozzájuk és megcsinálják a hüjje vérpistikék meg lazán utalnák a 20+k goldra valót.

toocha
http://worldoftanks.eu/news/5599-contest-destruction-derby/

Sunsetjoy
Persze van, de hallottam olyanról, ahol nem azok voltak a vezetõk, akik az idõsebb korosztályba tartoztak. És volt "sértõdés" a dologból. Persze több az olyan, ahol huszonöt felettiek a vezetõk, és a negyvenesek is remekül kijönnek velük. A fiatalabbakat meg jól "igazgatják".

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

"Szeretném értelmes emberek között megtenni"
-bátor mondat volt!!!!!!
wot és az értelmes emberek két külön fogalom :D én is értelmes vagyok de a sok hülye kihozza belõlem az állatot <#vigyor1>
inter15
Ez ügyben ott kit kell zaklatni ? :)

Lassan egy éve nem játszottam , vissza kellene rázódni egy kicsit. Szeretném értelmes emberek között megtenni

-Illegal_

MSZH

patchaou
Van egy pár ilyen.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

inter15
Sziasztok

Létezik olyan magyar klán ahol az "idõsebb" korosztály is képviselteti magát, ahol nem mindenkinek HUN ra végzõdik a neve és nem 1998 as születésû a commander ?

Aj nem úgy van az. Persze kitartással ellehet jutni, de most sokan öt csatában egyszer találják el az ellenséget de pénzünk van...õk a WG kedvencei. Ezért jutott eszembe, mi van ha egyszer kitalálják hogy legyen pénzért tier X-es? Nem azért mondom hogy legyen, de ki tudja? Én kinézem belõlük hogy megteszik elõbb-utóbb

patchaou
Nincs olyan hülye, aki ne lenne képes eljutni tier 10-ig.

Hm...amúgy szerintetek megtennék azt hogy tier x-es prém tank? Ha már van valaki olyanhülye hogy nem képes eljutni tier x-ig de mégis kell neki, hût az ilyeneknek betehetnék. Vagy ne is mondjam, mert a végén megtetszik nekik az ötlet és megcsinálják?

Hidd el ez az ár kint nem összeg egy hobbira.

Durva, ki az a hülye, aki ennyiért megveszi? Amúgy volt szó régebben valami WoT gyûjtõi kiadásról, amiben szerepelnek ezek az extra ritka hk-k (PzII J, PzIV Hydro, BT-SV, stb.), azzal vajon mi a helyzet?

<#vigyor1>
toocha
Elkárhoztál, lelked a gyehenna tüzén fog égni!!!:)

KÖSZI! Akkor telepítem az XVMet.

Utáljatok <#eplus2>
toocha
XVM mod hitlog ha jól tudom. De az okosak majd megmondják.

Erre van valakinek ötlete?
Egy ilyen statusbar szerûség, mutatja az addig összesen okozott sebzést.

tényleg, el is felejtettem, na le is kapom ncore-ról :-)

Ha már új orosz háborús film, mondok egyet én is--> A jövõbõl érkeztünk (Мы из будущего). Egész nézhetõ szerintem.