World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hmmm elmúlott 4 óra... az agyatlan zombik koncentrációja elérte az elviselhetetlen szintet... a legtöbb gyökér anélkül döglik meg, hogy akár egyetlen sebzõ lövés is bevinne.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

Ha amcsi lenne akkor kellõ mennyiségû ( nagyon nem kevés ) aranyért meg lehetne venni a M1A1 Abrahams tankot ami szerintem a mai világban a legjobb. Talán megkaphatná a XI szintet egyedüliként, de mivel ez nem amcsi ezért ez a tank soha nem fog bekerülni a játékba 😄
KV1 -esemen minden ki van fejlesztve,mégsem lett elit tank.Miért?
Savaran
***Is-ek***

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

Savaran
Ez egy orosz játék 😊 ha amcsi lenne super shermanok meg super stuartok rohangálnának, most super kv, és super izs-ek, ez nem a valóság ez csak egy oroszos játék 😊

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

Arl V39 stockként elég fincsi.
Szerencsére csak 1 kört kellett mennem úgy.
6os szintem a 68as átütést kicsit OP-nak érzem.<#eplus2>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

németek sajna majdnem mind ilyenek...
míg oroszok stock gunja már felér egy fejlesztett némettel 😄
Igazából a videóban szereplõ csata az elsõ barátságos meccsük volt, kezelni sem tudták jóformán a jármûveiket (meg is látszik) a parancsnok kivételével a többi az most ül elõször tankban 😊

De csatáról csatára egyre jobbak lesznek + a tankok kapnak rendes festést. A Sherman hadsereg elleni csata ugyanilyen bugyuta bár ott a végére "izgalmas lett". A Pravda ellen vívott csata az különösen jó lett.

+ Az anime a sztereotípiákra és easter eggekre épít, A Katyusa dall mondjuk nagyon fülbemászó lett. Németeknek persze az ERIKA megy 😊

Amugy meg maga az anime nem is különbözik annyira a WoT-tól mind a 2 tele van hülyeségekkel abszurd dolgokkal (tankok sebessége/piruett mutaványok az animében lol)

De ettõl függetlenül "this is how I roll" Pz38(t) csapatás 😄
ÁÁ Pz4 stock gun hihetetlen... Semmit és semmikor kivéve ha nem gyengepont.
Nem is tettem, csupán leírtam a nézõpontom. Kétlem, hogy itt bárkinek is magyarázkodnom kéne. Amit írtál az számtalanszor elõfordult és még elõ is fog fordulni. Akár az életben, vannak akik hátráltatnak, vannak akik segítenek. Ez ilyen. Az ellenfél 15 játékosa nem szívott, igaz? Az én szemszögembõl mindegy melyik 14-15 játékos járt jól. A saját veszteségem lekönyveltem elõre.

<#wilting>
seriously dafaq?

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Igazából teljesen végletesen játszom, látszik is az eredményeimen.
A. elõrerohanok mutani, sürgök-forgok, lövök, visszavonulok, mutatok, miegymás
B. elõrerohanok mutatni, miután kilõttük az elsõ ellenséges tankot, úgy érzem magam, hogy én vagyok wittmann és rommel egy személyben és megrohanom a teljes ellenséges hadosztályt egyedül.
C. ugyanez pepitában. nem figyelem, hol vannak a többiek és elöl mutatok, ahol senki nincs, á, nem rakom vissza a lánctalpat, itt nem fog egynél több rámlõni (ez pl tegnap volt <#pias> )

És így tovább, és így tovább...

Egyetértek!
Tegnap pont ebben az idõszakban mentem néhány kört.
Majdnem sírtam.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Nekem nem kell magyarázkodnod. Én szeretek nyerni, és nem adok elõnyt az ellennek. Neked jól esett, a másik 14 meg szív. De ez a te dolgod. Azért ha a te csapatodban van afk, sötétpiros játékos, 4 tk-s csapattárs jusson eszedbe, hogy neki is csak az a lényeg, hogy jól essen.
<#ejnye1> Ne ködösíts, ha ilyen fórumon létezel akkor nem gondolnám <#kacsint>

Nem rossz ötlet, csak idõigényes, és az akkori idegállapotom azonnali és radikális megoldást kívánt. <#nevetes1>
A büntetésem megkaptam érte.

Az a helyzet, hogy 1, nem érdekel, 2, a másik csapat könnyedén nyert. Ami nekünk mínusz, az nekik plusz. Nézõpont kérdése az egész. Senkinek se tartoztam semmivel, és viszont. A lényeg számít: nekem jól esett. Innentõl a többi nem számít. Elég sokszor feláldoztam már magam a csapatomért és ritkán érte meg, vagy kaptam érte köszönetet.

Egy szép jubileum
Én magam vagyok az a csapattárs. <#vigyor5>

Egy jó kör, 3-as szakaszban voltunk és vesztes helyzetbõl fordítottunk és nyertünk(nem mi voltunk a top tier)... ennyit számít a csapatmunka random csatában, érdemes megnézni! 😊
replay

Ha valakinek kedve támadna csatlakozni hozzánk akkor ne habozzon 😊

Jelentkezni ITT lehet!
Akkor tudod mirõl beszélek, neked is kijut az ilyen csapattársakból <#vigyor2>

Random_
Ha felháborodnak, akkor mondod, hogy "bocs nem vettelek észre" 😄

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Igen, akkor tudok csak játszani. <#finom>

Campinovkán bat artynak kifolyt az agya és elkezdett észt osztani.
Tiszta field marshal lett hirtelen.
Mindenkit zavargászott név meg tank szerint,ki hová menjen.
Ebbe aztán annyira belejött,hogy még lõni is elfelejtett.
Persze aki nem azt csinálta amit mondott az mind moron volt.
Na én pont leszartam,hogy nekem mit beszél.
na szóval..önjelölt taktikai géniuszunk annyira belemélyedt a serege irányításába,hogy arra eszmélt fel amikor belezúgott egy enemy AMX 90 a seggébe.
De mivel mindenkit belehergelt a támadásba,ezért senki nem volt a közelébe,hogy segíthetett volna rajta.
Annyi esze meg nem maradt,hogy legalább a csapat közelébe maradjon.Ha már lõni nem lõ ugye.
Az AMX persze megette.
Na hogy ezután mit kaptunk tõle,az kegyetlen!Voltunk mi mindenféle fajta moron,noob meg amit az angol nyelv még ismer.
Általában idegesítõek az ilyenek,de ezen speciel jót mulattam.😊

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

Az eléggé kétélû, ott nem az MM-el van baj hanem a retardáltakkal. Tegnap folyamat idióták közé tett, nem volt olyan game ahol valami tier 9 faszkalap ne 0 damaggel döglött volna meg a csapatomból.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Szerintem 21-23-ig a legrosszabb játszani, az MM jó lenne, de akkor játszanak az olyan játékoso, akik sztem csak gurulnak esténként 1-2 kört (gondjuk van merre az elõre/hátra, melyik a tank eleje/hátulja, hol vannak a pályán, mik azok a pöttyök a jobb alsó sarokban, stb.). 23-tól viszont jobbak a meccsek, én max 1-2-ig játszom. Az MM is jó még, nem kell sokat várni se. Ami viszont nehezített, a T7 (és többször a T6) heavy-k, na azok mennek szigorúan a tier+2-es csatákba.

FAQ-ba vele!

Tudom, hogy van az a helyzet, amikor a másik kilövése (látszólag) helyreteszi az igazságérzetet de ezzel se õt, se a wg-t nem bünteted. Csak magadat. -4 arty óriási fór az ellennek. Nem elég, hogy vesztesz, még kompenzációt is kell fizetni, amibõl részesül a kilõtt járgány is. És ebbõl bármit is tanulni / felfogni nem fog. Én nem alkalmazom ezt a módszert, csekély angol tudásommal megpróbálom megkérni, aztán ha nem megy akkor nem megy. De fizetni kreditet nem fogok még plusszba mert valaki hülye.
Gondolkodtam rajta megcsinálom de majd ha lejár a prémium. Egy dagileóval jól elhet lökdösni de sztem egy chaffe is elég hozzá 😄

ja az nagyon vicces ha valami hülyegyerek miatt kell veszíteni ilyen miatt 😄
Most volt egy érdekes helyzet hummellal. El hallufon B6-ban sniperkedett egy cromwell. Éppen ráfordultam, mikor véletlenül hozzáértem a touchpadhoz és ellõtte magát a hummel. Még hatalmas volt a célzókör, de bemákoltam 726hp-ról. Hát majdnem beestem az asztal alá, mert ez a valami még teljesen összeszûkülve se talál el semmit.😄😄

Most kéne lottózni egyet...

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Random_
Milyen lenne, ha a saját arty-t nem kilõnéd, hanem csak lökdösnéd. Persze nagy vas kell hozzá, de idegesítõ lehet, hogy mindig becéloz valamit és te odébb lököd a seggét. 😊

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Mások már azzal is kicsesznek a csapattal, ha belépnek a játékba. <#nevetes1>
Nekem is volt, hogy 4. felszólításra se ment oda az arty, ahova kellett volna. (pedig más esély nem volt a gyõzelemre)
2x szépen kértem õket, 1x figyelmeztettem, majd még 1 utolsó figyelmeztetés és elgurult a gyógyszer.
Végigmentem a 3 artynkon BC-vel, majd betáraztam, és megpróbáltam levadászni az ellen artyját.
Vesztettünk, de nem izgatott. A lelkemnek jól esett.

én 11 és 2 között szoktam. Bár nem nézem hány fõ van, de az MM általában jónak mondható, jobb, mint délelõtt általában.
Ez volt az elsõ csatám ma. Amúgy második csata: ott nem engdem lõtt a csapat társ az igaz, de egyszer csak azt látom a saját arty-nk kék lett...mi van ma? Szabadnap a diliházban?

most hogy mondja oddball!
valaki szokott játszani hajnalban mondjuk 1 óra és 4 óra között?
milyen akkor a game? milyen az MM? mennyien vannak fent?
De mi a nyavalyának szívatod magad napközbeni játékkal, szakasz nélkül?

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Azt a szájbakúrttetves anyját az ilyen hülye fogyatékosoknak. Belém lõ a tetû a kezdõ körben, kérdezem ez mi volt? Semmi válasz, aztán lenoob-oz. Mondom anyád, erre én is meglövöm, és kiabál hogy report...nem hiszem el. Belém lõ és neki áll feljebb. A fasz ki van az ilyenekkel.

Az a helyzet, hogy leginkább saját magaddal és a csapatoddal csesztél ki, nem velük.
<#taps>
Nem is olyan sok. Sajnos banoltak mielõtt megnézhettem volna. Egy páran idegesek lettek, de engem megnyugtatott.

Maximum 20000.
De mindenféleképpen támogatlak az ötletedben.
Sõt amennyiben gondolod, saját kezûleg farmolom vissza az összeget.
Esetleg, ha ügyesen csinálod, és platoonba hívod õket, még büntetést se kapsz.

De az is beteg, ahgy a StuG személyzete röplabdázik. <#eplus2>

Hali, 4 saját arty kilövésért mennyi credit büntetést lehet kapni? Mondjuk t7-t8 artykért.

igazi oktatófilm, megemlíti a tartályok elõnyeit és hátrányait, mindenképpen hiánypotló :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Sunsetjoy
Erre oltanának le a fanok, hogy ez anime 😊

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Úgy látom az angolok eléggé növények, mert a teljes lemmingvonat az elsõ megjelenõ piros pöttyre rámozdult. 😊

Solten
A kiscsajok teazgatnak a Csorcsiben... beszaras... <#hehe>

Saor Alba

Milyen nyugodtan teáznak 😊