World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
Szerencsére csak 1 kört kellett mennem úgy.
6os szintem a 68as átütést kicsit OP-nak érzem.<#eplus2>#eplus2>
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
míg oroszok stock gunja már felér egy fejlesztett némettel 😄
De csatáról csatára egyre jobbak lesznek + a tankok kapnak rendes festést. A Sherman hadsereg elleni csata ugyanilyen bugyuta bár ott a végére "izgalmas lett". A Pravda ellen vívott csata az különösen jó lett.
+ Az anime a sztereotípiákra és easter eggekre épít, A Katyusa dall mondjuk nagyon fülbemászó lett. Németeknek persze az ERIKA megy 😊
Amugy meg maga az anime nem is különbözik annyira a WoT-tól mind a 2 tele van hülyeségekkel abszurd dolgokkal (tankok sebessége/piruett mutaványok az animében lol)
De ettõl függetlenül "this is how I roll" Pz38(t) csapatás 😄
seriously dafaq?
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
A. elõrerohanok mutani, sürgök-forgok, lövök, visszavonulok, mutatok, miegymás
B. elõrerohanok mutatni, miután kilõttük az elsõ ellenséges tankot, úgy érzem magam, hogy én vagyok wittmann és rommel egy személyben és megrohanom a teljes ellenséges hadosztályt egyedül.
C. ugyanez pepitában. nem figyelem, hol vannak a többiek és elöl mutatok, ahol senki nincs, á, nem rakom vissza a lánctalpat, itt nem fog egynél több rámlõni (ez pl tegnap volt <#pias>#pias> )
És így tovább, és így tovább...
Tegnap pont ebben az idõszakban mentem néhány kört.
Majdnem sírtam.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
A büntetésem megkaptam érte.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Tiszta field marshal lett hirtelen.
Mindenkit zavargászott név meg tank szerint,ki hová menjen.
Ebbe aztán annyira belejött,hogy még lõni is elfelejtett.
Persze aki nem azt csinálta amit mondott az mind moron volt.
Na én pont leszartam,hogy nekem mit beszél.
na szóval..önjelölt taktikai géniuszunk annyira belemélyedt a serege irányításába,hogy arra eszmélt fel amikor belezúgott egy enemy AMX 90 a seggébe.
De mivel mindenkit belehergelt a támadásba,ezért senki nem volt a közelébe,hogy segíthetett volna rajta.
Annyi esze meg nem maradt,hogy legalább a csapat közelébe maradjon.Ha már lõni nem lõ ugye.
Az AMX persze megette.
Na hogy ezután mit kaptunk tõle,az kegyetlen!Voltunk mi mindenféle fajta moron,noob meg amit az angol nyelv még ismer.
Általában idegesítõek az ilyenek,de ezen speciel jót mulattam.😊
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Most kéne lottózni egyet...
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Nekem is volt, hogy 4. felszólításra se ment oda az arty, ahova kellett volna. (pedig más esély nem volt a gyõzelemre)
2x szépen kértem õket, 1x figyelmeztettem, majd még 1 utolsó figyelmeztetés és elgurult a gyógyszer.
Végigmentem a 3 artynkon BC-vel, majd betáraztam, és megpróbáltam levadászni az ellen artyját.
Vesztettünk, de nem izgatott. A lelkemnek jól esett.
valaki szokott játszani hajnalban mondjuk 1 óra és 4 óra között?
milyen akkor a game? milyen az MM? mennyien vannak fent?
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
De mindenféleképpen támogatlak az ötletedben.
Sõt amennyiben gondolod, saját kezûleg farmolom vissza az összeget.
Esetleg, ha ügyesen csinálod, és platoonba hívod õket, még büntetést se kapsz.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...