World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ettõl már csak a SU85B 57mm-se jobb, mert az pontosabb.
Ati asus 3650 hd így tudom! meg 512 a memória,de ez is kb,
a procit csak hirtelen erre emlékezek:
Intel pent 2.0 ghz dual core!
Ezekre emléxem,remélem azt mondjátok hogy elég procit cserélni(alaplap nélkül<#falbav>#falbav>)
Gyors(de nagyon),elfogadható ágyú...nonegzisztens páncél kb ennyi.
Nagyon érdekelne.
Pros and Cons
Pros:
Respectable front armor
Ability to pivot in place
Better gun handling than the E-75
Cons:
Large profile makes an easy target for artillery
Weak side armor
Lacks mobility
Very weak stock gun that must be used before obtaining the top gun.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
E-100 kihúzva...soha nem vettem/ném meg,és az E-75-öt is eladtamE-50 az ilyen "szeretlek is meg nem is"...az egyetlen ami még érdekel németbõl a JT az olyan 100Exp JpzE meg akkor se ha ingyen adnák😄
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Már nem emlékszem, hogy E-100 volt-e, vagy masu...
Ritka az amikor teszik rendesen a dolgukat,ilyenkor kellemesen csalódom😊
Low tierben a Kv-1 meg a Kv-1S a gyökér magnet(figyelem:NEM LENGYEL!!!)
CPU-GPU usage check
Még a memória órajelét megnézném a helyedben, hátha az a szûk keresztmetszet.
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Jéé végre valami hasznos is a sok E100 felé tartó németbuzi faszlámának.
(tisztelet a kivételnek, sajnos túl sok az idióta 700 effis E100)
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Tegnap kipróbáltam a szopóág/kilépés/visszalépés kombót.
Kilépés elõtt 12 csatából 4 gyõzelem (5-6 tankkal), utána pedig 2 tankkal 4 meccs, 4 gyõzelem (és nem is rossz saját eredménnyel). Már megérte 😄
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
A vidi karim asus 3650hd, a procc meg csak egy szar dual core 2 gigás ha jól emlékezek,ez a proci ki tudja hozni a vidi kariból amit tud vagy a vidi kari a procistól egy kalap szar?(olyan válasz nem kell hogy cseréld ki az egészet mert ahhoz nem kell kérdést feltennem)
Csak kicsit jobb grafon akarok játszani ,és ha ehhez elég egy proci csere akkor boldog vagyok!
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Bmsrt n2, konkrét számadat érdekel minket.
bigmano, én úgy vettem észre a prémiumfiók beleszámít, az event-es xp nem.
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Az adott tankkal játszók 99%-ánál magasabb XP-eredményt kell elérni vagy micsoda.
(- Earn more experience in a single battle than the average highest experience of 99% of all players in the same tank within the last seven days.)
Ebbõl a töltés gyorsítot mindenképp ajánlom mert ha a kv valami oknál fogva nem oneshotol,akkor(nem fullHp) akkor 3 is bevihetsz mire õ egyet,és bizony simán kinyirod vele.
Legénysénél ha akarsz ilyen szinten képességet húzni,mindenképp kell a sas szem asszem az amikor látja a hibás modulokat,ha nem az a neve tökmindegy húzd azt ami látja a modulhibát!nagyon jó mert egy hihetetlen fordulékony vas,és ha látod mi a hiba ezzel könyörtelen módon kihasználhatod,de persze csak a kv.és a hozzá hasonló darabos vasaknál hasznos!
Mint már írtam a legjobb nem prém farmtank a játékban sztem,meg a BGDR 😄
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Kérdésem lenne, hogy ki mit vásárolna rá és milyen képességet adna a legénységnek?
Az álcahálót és a ventit felraktam. Mi legyen a harmadik? Célzásgyorsító, távcsõ, vagy töltésgyorsítás?
Képességek terén az álcázásra gondoltam, de ha másról is meggyõzhetõ vagyok...
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Tegnapi nap 25-30 csata max 4 gyõzelem (én kaptam az összes dísznövényt).
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Mondom õ az enyém lesz, nem is volt nehéz kitalálni hol kell keresni, ahogy sejtettem, seaporton 3 high tier arty mellett is középen kiállt a pusztába, én meg a vonatok közül lövöldöztem rá.
Azért az E75 szembõl kemény dió akárki is ül benne, de miután az artik meg én lekaptuk olyan 30%-ra, hogy "nehezebb" legyen kilõni, szépen elkezdte jobbra-balra forgatni a tornyot (gondolom nézte hogy a két felüljárónál mi történik). Így is halt meg, két mellélövést leadva rám 😊
Sztem semmi gond nincs a 300 effesekkel 😄
Szeretnék egy kicsit reklámozni!
A TGH (Turul Gépesített Hadosztály) klán felvételt hirdet!
Feltételek: Legalább 1 tier 10es tank (esetleg 9es - közel a 10eshez), vagy 8as arty.
Amit ajánlani tudunk: saját Ts3 szerver, 8as század és CW, valamint jó társaság.
Jelenleg 2 területünk van Dél-Afrikában, ezért is van szükségünk minél több 10es tankkal rendelkezõ játékosra.
1 magyar szövetség alakult ezen a részen, melynek területtel rendelkezõ tagjai a következõk: TGH, HAD, HAC-R.
Amennyiben felkeltettük az érdeklõdéseteket, keressétek fel játékban az alábbi emberek valamelyikét: KINIZSI91, Aky987, ALEX131, cerer, csoszi87.
Fontos, hogy olyan embereket keresünk, akikre hosszú távon tudunk építeni.
Kisebb tankkal rendelkezõ játékosokat várja akadémiánk a TGH-A.
Köszönöm a figyelmet!
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
wot nick: PsychoTrooper

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
elõzõ hsz a lényeg
Ace Tanker kínai M5-tel
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Elég borzasztó, hogy a 10-tankjaim folyamatos "szívóágon" vannak tartva. Egészen egyszerûen az állandó vereségsorozatból elegem van ! Állandóan az van ilyen ágon amit húzok. Megelégeltem, de nem tudok írni levelet a WOT-nak, mivel nem találok ilyen lehetõséget, sehol sem ! Tudnátok segíteni?