World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sunsetjoy
Azt a betyár büdös k*rva mindenit, ez már aztán döfi, gratula! Simán a pokol macskája voltál, hogy több mint 3 km-t rohangáltál fel alá, megszálló és védõ is voltál... meg ölted az ellenséget.
Ilyenkor nincs medálgyûjtõ event, mi? 😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

mijki
Esetleg Tankismertetõbe mehetne:

Most, hogy sikeresen átküzdöttem magam a T4-es francia vackokon, azt kell mondjam, hogy az AMX 40-et élveztem a legjobban. Egyszerûen a B1-nél, és a SAu-40-nél rosszabb tankokkal nem találkoztam eddig. Ha tudod, ugord át free-bõl, megéri hidd el. Na de lássuk õket külön.

Somua SAu-40

Én már indulásnál freeXP-bõl kifejlesztettem a láncot és a motort, azt remélve, hogy valami mozgékonyságot kapok. A sebessége mondjuk elment, de a fordulékonysága már nem volt az igazi. Ha már ilyen lassú, az ember azt hinné van rajta páncél. De nincs. Akkora mint egy busz és papír. A Hetzer igazi overkill hozzá képest. Külön meg kell említenem a kis bunkert a tetején, mely mágnesként vonzza a lövedéket. Höhö...viszont tûzerõt azt kapunk.*irónia* Az alapágyú egy vacak, a 75mm long már valamennyire használható, de még mindig gyengécske a maga 100 penjével, ahhoz képest, hogy én a csatáim 3/5-ét T6-ban kellett töltöttem. És akkor megszületik a 105mm-s ágyú. Így már a tûzerõ már nem olyan rossz. Az ágyú pontatlan és nem sokat sebez, de legalább sokáig tölt. Az ágyú kitéríthetõsége vertikálisan kitûnõ, viszont horizontálisan borzalmas...

Ajánlott felszerelés: töltésgyorsító(105mm-shez), álcaháló, repeszpáncél
Elõnyök: nagy látótávolsága
Hátrányai: mérete és a páncélzat hiánya, gyenge, esetleg közepes tûzerõ

Értékelés:
Védettség: gyenge
Tûzerõ: közepes
Mozgékonyság: jó
Rejtõzködés: jó

SAu-40 pillanatok:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Végstat:

Ilyen csatákban bõvelkedtem, persze KV-1S-bõl sokkal többel találkoztam.

Ez meg a mai agymenésem, de kiszenvedtem magam onnan és lett 5 kill. 😊

B1

Ez a T4-es francia heavy tank, amely a Somua-hoz hasonlóan hatalmas, nagy célpont. Mozgékonysága jó, fordulékonysága pedig meglepõen jó méretéhez képest. Döntött frontpáncéljáról, és fejlesztett tornyáról még a nagy vasak is pattannak néha, de mivel az MM egyik kis kedvence csatáim nagy részét top tankként játszottam le. Õ is rendelkezik csoda mindent elnyelõ lánccal, bár nem olyan varázslatos mint szovjet társai. Tûzereje meglepõen jó, gyors, bár nem nagy átütésû és pontatlan ágyújával T4-ben gyilkos, sõt még néhány T5-ös tank ellen is hatásos(persze oldalról). Az ágyú kitéríthetõsége elég rossz mindkét irányba, de nem hulldown tank na. 😊 T4-ben fõ ellenfele a Hetzer, melyet szembõl lehetetlen kilõni vele, és neki oneshot ez a francia szörnyeteg, a másik fõ ellenfele a Matilda, melyet esetleg hátulról tud átlõni. Összességében megvoltam elégedve a kicsikével, csak a T6-os csaták...khm. 😊

Ajánlott felszerelés: repeszpáncél, ventillátor
Elõnyök: gyors és jó ágyú, T4-ben jó páncélzat, sokszor top tank, mozgékonyság
Hátrányai: méretébõl adódó hátrányai, toronyforgató mechanizmust sokszor ellõtték

Értékelés:
Védettség: jó(T4-ben)
Tûzerõ: erõs jó
Mozgékonyság: jó
Rejtõzködés: fene tudja

B1 pillanatok:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Végstat:

WTF team?

És az arty...

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

éééés replay nincs....újraraktam a gépet és elfelejtettem bekapcsolni... <#falbav>
na csak sikerült😊 az eredményhez meg gratulálok<#eljen>

megvan köszi
Ott van a banner alatt, hogy milyen hostot kell használni képfeltöltéshez:

miért nem tudok képet beszúrni?
Azért óvatosan,jelen pillanat legsemmirekellõbb T9 tankját készülsz megvenni😊
(legalábbis az összes lóri suicid scouttot játszik,normális megmozdulást nem láttni tõlük)

és he bele is kerülne, nem a jelenlegi Lorrainet vennék ki hanem egy önálló T8 szintre "nerfelt" prém Lorraine lenne.

ÁÁááááááá replayt elfelejtettem bekapcsolniiiiii basszameeeg....

TOMSILENT
igen. most így nézem is ja. de azért megveszem hátha ezek a serbek kitalálnak valamit!

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

ez csak egy javaslat amit a kedves user írt, hogy õ szerinte milyen prémtankok lennének jók a játékban.

Ez a post amit linkeltél😛osted Oct 31 2012 - 02:31
Nem mai darab...és ha igaz is,inkább beraknak egy 90milis ágyúval szerelt "histórikus" papagájt...nem játszák el újra a T34-et az tuti...
Solten
A 38t trollkodik egy kis gold ammoval... <#vigyor>

Az elozo videoban az is priceless ahogy a kiscsaj feszit a nyitott commander-kupolaban mikozben zaporoznak rajuk a lovedekek, mondja a masik hogy huzzal mar be vazzag, asszondja kis celpont vagyok... <#hehe>

Saor Alba

TOMSILENT
Kicsit utána néztem és mintha igaznak tûnne!
Lórien prémium állítólag

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

David Coulthard vagy 😛
Én személy szerint semmi ilyet nem hallottam...szerintem nem.
TOMSILENT
srácok, 8.4-ben a Lorainne 40t-bõl prémium lesz? meghallottam immelámmal most egyik TS-en...mennyire igaz ez, tudtok ti errõl valamit?

Persze, splash radius nagyobb is lett 8.3 óta kis ágyúknál.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

egy kép többet mond minden szónál...
itt szeretnék gratulálni ennek a szellemi véglénynek![/url][/img]
EZZEL MINDEGY MIT VAGY HOL LÖVÖD ÉS MILYEN TÁVOLSÁGBÓL! Másik kv-1s szembõl, oldalról 138 a legnagyobb eredmény. Ez egy vicc!
😛 <#duhos2><#eplus2><#duhos2>
Az gáz! Ennyi tippem volt! Igen, lehet nem rossz ötlet újra rakni a winfost! Az a biztos! :-)
Ezt mar meselted egyszer, de nem probaltam. A pz4 derpjevel is mukodik?

Oké gyerekek akkor megdumáltuk!<#nevetes1> Akkor szar és kész! Mondom nekem nincs is7-em és nem akarok okoskodni, mentem vele teszt szerón vagy 30kört és ennyi! Nekem komolyabbnak tûnt mint az is-4-es gunja, de lehet csak jól jöttek ki a dolgok:-)
Ha elkopott az anyag a kartya es a hutocso kozott, akkor a porszivozas keves.

Egy lövegnél nem csak a sebzés nagysága mérvadó. Fontos adatok még: pontosság, újratöltési idõ, átütés, célkereszt szükülés ideje.
Gódammó... 😊

Hát sajnos a portalanítás sem segített neki. Meg mondjuk már az elsõ másodperctõl csinálja, úgy hogy még egy másodpercet sem játszottam. De azért köszi a segítséget. 😊 Majd a közeljövõben tervezek egy Windows reinstallt, hátha az megoldja majd a dolgot 😊
sebzése jobb mint az IS-4 gunja... ezen kívûl mindenben gyengébb... átütése is rosszabb, de ezzel még nem is lenne baj.. pontossága már elég gáz :S IS-4 gunja igen csak pontos, IS-7 csak közelre jó 😛
IS-4 meg közelre nem 😄 hehe, ez benne a csavar... én jobb szeretem IS-4et
Próbálj közelrõl az ellenséges tank alá lõni HE-vel. Úgy nagyobb az átlagsebzés, és mindig elvisz valami modult/legénységet.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Hát ha tudsz vele bánni akkor nagyobbat sebez nem?:-) Most az hogy jobb az relatív mert van aki azzal sem tud kilõni egy IS-t például<#nevetes1>
azért ezt a "jobb az ágyúja is" mondatot ne nagyon hangoztasd 😄
Gratula! Nekem nincs is-7-em de jó vas! Mentem már vele jópár kört teszt szerón és fürgébb mint az is4 és jobb az ágyúja is!
Sajna kv-1s-em stock. Csak a U122 mm tudom rárakni az pedig 1 kalap szar! Még 120nál nagyobb sebzést nem láttam tõle ami 12ms töltési idõ mellett igazi röhej! Valaki tud valami technikát amivel esélyem van haladni? most is bent van egy csatába, de még játszani is vicc vele, így meg szükség lesz vagy 1000 csatára mire meg tudok rá szerezni valamit!
Oké.Most kicsit büszke vagyok magamra <#hamm>

Megvásárolva:
IS-7' vettél. Elköltöttél kredit: 6 100 000.

Mindezt 4350 lejátszott csata alatt sikerült úgy elérnem, hogy más ágakba is belekezdtem és nem költöttem egyetlen egy forintot sem a játékra.

Elsõ tier 10-esem, remélem nem fogok benne csalódni.

Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)

akkor szerencséd van, én elsõre a kép láttn azt mondtam volna, hogy kakukk a vga-nak
Akkor megvan a válasz! Ha hajtod a kártyát akkor túlmelegszik és hibázik! Ennyi!<#nevetes1> Tisztítsd ki a laptopot és utána jó lesz! Biztos poros koszos belülrõl és azért nem bírja hûteni magát rendesen
De amúgy most megnéztem, ha energiatakarékos GPU módban használom akkor nem csinálja ezt, csak ha a normális üzemben használom.
magyarul? minden tulajdonságukban...<#vigyor1>
Ja, egyértelmû de hallod nincs meghúzva a vga. Maximum azért is melegedhet neki ha poros belül a masina! Érdemes lenne kifújatni, a laptopok szívják magukba a port
És ez mire jó?Mit érnek ha 110 %-osak lesznek akkor ha jól értem max.És ez miben mutatkozik meg?
Sunsetjoy
A parancsnok által biztosított 10% plusz. Ha a srácok 75%-osak, akkor a parancsnoktól kapnak 7,5%-ot (a 75 tizedét). És így tovább, max +10% pluszt adhat nekik.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

<#hehe><#vigyor1>
Akkor meg próbáld meg amit most írok! Ez valószinüleg megoldja (remélem) Szedd le teljesen a vga driverét. gép ujra indít, majd rakj föl egy egyel korábbi vga drivert! Érdemes megpróbálni hidd el!
patchaou
VGA melegedésnél láttam már ilyet.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú